רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם כמו לפני חודש, שוב נפגשים במגה קרטינג בפתח תקווה לתחרויות וכייף, ביום שני 27.10.08 בשעה 20:00. ראו על הפעם הקודמת בשרשור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=226254&highlight=%D7%A7%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A0%D7%92 כולם מוזמנים להצטרף. עלות לתחרויות כולל כמה סיבובים ושתיה - 100 ש"ח. בתמונה, קטיה שזכתה במקום הראשון... להתראות טל גלאפו
הודעה אחרונה מאת אסף בקר, -
-
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ביום א' חול המועד סוכות 19.10 התקיימה תערוכת רכבי אספנות של מועדוןYellow65Club במתחם הקניון החדש בזכרון יעקב . התערוכה אורגנה למופת , השתתפו גם חברי מועדון IVC המשתתפים ובני משפחותיהם ניהנו מאירוח מלא , והקהל הרחב התרשם מאיכות התצוגה של מכוניות משנות ה- 30 עד שנות ה-70 . בקרוב יועלו כל התמונות והסרט ששודר בערוץ 1 . לתמונות של חיים : כנסו
הודעה אחרונה מאת סברה, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 885 צפיות
מצ"ב מכתב שהגיע לועד המועדון מהוועדה המארגנת את ארוע "אוטומוטור" בדבר דחיית הארוע: "חברים יקרים, עקב חילופי מנכ"לים, שהתרחשו לאחרונה במיני ישראל, נוצר, למרבה הצער, מצב דברים לפיו לא עלה בידי מיני ישראל לעמוד בהבנות והבטחות אשר הושגו בינינו למיטב הבנתנו. לפיכך, בשלב הזה, האירוע במתכונתו המקורית נדחה ונעשים מאמצים קדחתניים , בכדי לאפשר את קיום האירוע במקום חלופי עוד במהלך חודש נובמבר 2008. הודעה מפורטת אודות האירוע החדש תצא בהקדם. עימכם הסליחה ומקווים לראותכם עימנו במועד החדש. בכבוד רב, הוועדה המארגנת".
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
שמשה לשברולט
מאת מייקל- 1 תגובות
- 730 צפיות
קניתי שמשה אחורית לטנדר שלי בארה"ב מישהו יכול להמליץ על חברת שילוח שלא תקרע אותי,אגב השמשה עלתה 30$ ,ב upsדרשו כ 420 $ הדואר האמריקאי לא שולח חבילות שאורכם יותר מ 49 אינץ יש למישהו פיתרון?
הודעה אחרונה מאת low rider, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
ואגב, איזה רכב מסתתר שם?
הודעה אחרונה מאת 318m, -
- 10 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מסיבות נוסטלגיה רוצה לשפץ טנדר רום כרמל האם משהו יכול לעזור - חומר טכני, עצות, שיפורים?
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
היי, האם מישהו מכיר מקום שבו ניתן לרכוש חלקים לרום כרמל. תודה
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם יש ברשותי רכב מיושן שעבר טסט לא ממזמן. יעוד הרכב הוא לשמירה לעוד מספר שנים עד שיהיה אפשר להוציא אותו לאספנות(30 שנה) האם ניתן להקפיא את הרשיון ? עד לכמה זמן ניתן להקפיא רשיון זה? כאשר ארצה להחזיר את הרכב לנסיעה זה כרוך במשהוא?(תשלום או בדיקה אחרת?) תודה מראש אייל
הודעה אחרונה מאת erez59, -
- 0 תגובות
- 799 צפיות
אני מעוניין לשפץ רום כרמל טנדר שנת 79 מעוניין לקנות מנוע הילמן 1300 מתאים במצב עבודה גלעד 0544907336
הודעה אחרונה מאת estrikg, -
- 2 תגובות
- 828 צפיות
בוקר טוב לכל חברי הפורום יש לי שאלה שמטרידה אותי הרבה זמן: מדוע להרבה מכוניות משנות ה- 80 יש סיומת של 50 ומשהו ? תודה רבה מראש לעונים !!
הודעה אחרונה מאת -RUDY-, -
- 8 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
שלום לכולם אני רוצה לדעת מה הקוד צבע לאדום פרארי על מנת לצבוע את הרכב שברשותי, אשמח אם יש הקבלה לקודים של מכוניות אחרות
הודעה אחרונה מאת reuven, -
שלום לכולם בשבוע הקרוב אני מתכבן לצבוע את המקאנאזמה שלי ,פורד קורטינה MK3 1973 . באותו צבע חום ,האם להשאיר את הלבן !!! איזה חום בדיוק הצעות בבקשה . והנה המקאנאזמה היום
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
התמונות:
הודעה אחרונה מאת יאיר לוסטיג, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אתמול בנוסף על המפגש השבועי המהנה חגגנו ליוסי לוגסי יום הולדת. יוסי - הרבה מזל טוב, אושר ועושר, הצלחה ואהבה, הרבה בריאות, ושכל משאלותיך יתגשמו. אמן!!!
הודעה אחרונה מאת מצא, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 32 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
מזל טוב איש יקר מאחלת לך את כל הטוב והאושר שבעולם. עד 120 כמו 20. ל'
הודעה אחרונה מאת מצא, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
למי שעוד זוכר, לפני כארבע שנים עמרי (בכורי) ואני התחלנו בשיפוץ אסקורט דור ראשון, כשהרעיון היה רכב-אספנות-זול-לתלמיד-תיכון. מסיבות שונות, הפרויקט שהחל בקול תרועה רמה, גווע בדממה. עמרי איבד עניין בהמשך השיפוץ, התגייס ואו-טו-טו גם משתחרר, ואני עברתי לסיים את פרוייקט החיפושית ולייבא ולהשמיש את המרצדס. האסקורט נשארה לנוח על משכבה בחצרו של הפחח, חלקיה הרבים נשמרו בעליית הגג שלנו, ורק המצפון המשיך להעיק על הפרוייקט שנזנח. אבל כידוע, לכל סיר אפשר למצוא מכסה, ולכל רכב אספנות אפשר למצוא לב אוהב. לפני כשנה יצר איתי קשר מישהו (שכותב כאן בפורום ואם ירצה יזדהה), וסיפר לי שבילדותו לאביו היתה כזו אסקורט בדיוק, והוא מעוניין בה. הדברים אז לא הסתדרו, אבל לכבוד השנה החדשה יצר קשר שוב, ב…
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
איפוא ניתן לקבל באזור השרון בתודה מולי
הודעה אחרונה מאת מרצדס65, -
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום אני שמעתי איפה שהו ש בישראל בנו עוד מכוניות חוץ מ סוסיתא ו סופה זה נכון או סתם מיתוס תודה מראש לעונים. עריכה: אני לא מצאתי איפה לשים את זה מקווה ש פה המקום
הודעה אחרונה מאת mister v, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אהלן חבר'ה, ראיתי בשרשורים ישנים כי היה בעבר תכשיר שנקרא פוליש זכוכית וכי הוא יודע לנקות זכוכיות ופלסטיקים ברמה מאוד גבוה, עד לכדי "העלמת" שריטות קטנות בחלונות והברקת חלקי פלסטיק לאורך זמן. בכל מקרה, אף אחד באוטו דיפו, הום סנטר וכו' לא יודע על מה אני מדבר. למישהו יש מושג איפה ניתן להשיגו? תודה, שחר
הודעה אחרונה מאת maier, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש בצומת פת בירושלים את העליה לכיוון ביצפר דנמרק באמצע העליה פחות או יותר חנתה עד לפני כמה חודשים טובים פורשה ישנה בצבע לבן עם מן תריסים כאלה מאחורה נראתה מאוד דומה למכונית מירוץ מישהו יודע על מה אני מדבר?
הודעה אחרונה מאת akassimov, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מניח שלהרבה מן המכורים כאן יש גם חלומות קטנים יותר. מי מכם משקיע את הפנטזיות בילדים ומחנך דור נוסף של חובבי הכל על גלגלים? אז לפני שהם לוקחים לנו את הדבר האמיתי לידיים, על מה הם נוהגים? אצלי יש דוגמא לפני פחחות וצבע, רק כדי ללמוד על משהו שהוא לא "בימבה" מפלסטיק.
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 649 צפיות
חשוב, לכתבה באבטומוביל
הודעה אחרונה מאת עמוסיל'ה, -
-
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
הזבל הסיני, תוקף אותנו מכל פינה. מוצרי חשמל, כלי בית, רהיטים, צמיגים... הרשימה ממשיכה. כולנו אוהבים לכעוס עליהם. עם יד על הלב, מי לא חזר על צמד המילים "זבל סיני" לפחות פעם אחת בשנה האחרונה? גם אני כמו כולם, לא אוהב את התוצרת הסינית ונהנה לרדת עליה (ובסתר כשאיש לא מסתכל קונה משהו קטן ככה... ). היו כבר דיונים אין סופיים בנושא. השורה התחתונה שלי היא: אם אני רוצה משהו איכותי (מברגה, כלי בית, רכב וכו'..) אני קונה מתוצרת ידועה ואיכותית. אם זה משהוא שממש לא חשוב לי, אקנה סיני, אפילו כמוצר חד פעמי, לפעמים זה פשוט משתלם. את חיקויי הווספה שמקורם בתאילנד, מיאנמר וקמבודיה כבר ראיתם, אבל דבר כזה... אני לא ממש בטוח. כן, זה חיקוי, כן, זה כנראה זבל, כן, איכו…
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- 23 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
חסרים עדיין: חשמל בעיקר לפנסים (הרכב מניע במערכת מאולתרת) הרכבת שמשות ודיפוני דלתות
הודעה אחרונה מאת haimy, -
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
על הרכב מודבקת מדבקת רישוי בצבע אדום האם מישהו יודע מאיזו שנה המדבקה הזו?
הודעה אחרונה מאת שביט, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 884 צפיות
האינטרנטור לא מטעין בפיג'ו. החשמלאי הציע לי להחליף את האינטרנטור המקורי באינטרנטור חדיש עם טעינה מהירה. האם כדאי להחליף או לשלוח את המקורי לשיפוץ? והאם החלפת האינטרנטור מצריך שינוי במערכת החשמל?
הודעה אחרונה מאת udi, -
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3611910,00.html
הודעה אחרונה מאת AvihayB, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כמו כן, האם התקנת המערכת נחשבת לשינוי במבנה הרכב? ובמקרה של התקנה, האם יש צורך בקורות חיזוק בשילדה?
הודעה אחרונה מאת SLOWFLOWLOW, -
- 4 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
למי שעוד לא מכיר http://www.jaylenosgarage.com רכבים שמורים ומעניינים, סרטונים מצויינים היסטוריה והגשה קלילה אך עניינית. הכי מעניין שכל הרכבים במצב נסיעה מלא. מובטחות שעות של הנאה.
הודעה אחרונה מאת לירן_ל, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בוקר טוב , הייתי שמח באם מישהו יכל להפנות אותי למקום שמוכר כיסויים לרכב , הרכב הוא מרצדס 450 פתוחה משנות ה70. תודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת dkny2,
-
מי מחובר 52 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 2,983 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- sperial
- סולל הדרך
- רב הנסתר
- flytomars
- Chmimo
- גולדן191
- yor2
- stx
- baer
- hgilad123
- ניקו פ.
- SurfHigh