רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
ברק בניו זילנד
מאת סלע- 1 תגובות
- 903 צפיות
לנוכחים שלום רב בשבוע הבא אני טס לניו זילנד. מישהו יכול לעזור-איך אפשר ליצור קשר עם ברק,במייל אוליי? ייתכן ואוכל להביא לו משהו נחוץ מהארץ. תודה לעוזרים. חג שמח אילן
הודעה אחרונה מאת barak4*4, -
חג שמח לכל החברים . יש איזה טיולון קטן מחר בצפון?
הודעה אחרונה מאת מרדכי אטיאס, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מסתמן שאני מעמיד את אחת החיפושיות שלי בסדנה של חבר , שבה מתבצעות עבודות ליד הרכב , הרכב יעמוד מכוסה כשמידי פעם אני אגיע ואעבוד עליו . סביב הרכב יעבדו עם רתכות ודיסקים לעיתים רחוקות, ויעבירו דברים ביום יום . אני רוצה לכסות אותו כדי למנוע פגיעות נוספות בצבע , ולרפד אותו בפני סכנת פגיעה של חפצים שאם יפלו למישהו .... כמובן שכל כיסוי ניילון הוא מחוץ לכוונה שלי ,כי אני לא רוצה לצבור לחות מתחת לכיסוי . סדין נראה לי דק ועדין מידי ,חשבתי על שטיחים דקים ,שמיכות, ואפילו על מזרונים דקים . מה דעתכם? אשמח גם לדעת ממי שממליץ אם הוא השתמש בשיטה שהוא ממליץ ולכמה זמן . תודה אומי
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 982 צפיות
יש לי ווספה 150 מ65 בערך, היו לה מלא בעיות. נראה לי שתיקנתי את כל הבעיות, רק שהמפתחות התפוררו מזמן... עכשיו אם מישהו יכול לומר לי איך לפרק את הswitch ולבדוק אם הוא פועל ואז להחזיר??? צריך עזרה, כל תגובה תבורך!
הודעה אחרונה מאת frik, -
חזרתי מביקור בVETERAMA בגרמניה, השוק ענק ענק ומדהים, ניתן למצוא בו הכללללל לרכבים מתוצרת מרצדס, BMW, WV ואופל, (לא האמנתי כמה חלפים יש שם לאופל) ליצרנים אירופאים אחרים לא קל למצוא חלקים, אמריקאיות אין על מה לדבר בכלל, המחירים לא זולים בכלל, אבל יש מציאות, עדיף להביא חלקים באיביי, התרבות המוטורית שלהם מדהיממממה גם לפי מה שרואים ברכבים "החדישים", כל הרכבים ניראים חדשים, ללא שיפשופים בפגושים, ללא מכות בפח, מדהים, סה"כ חוויה מדהימה ומעייפת מרוב הליכה של 3 ימים בתערוכה.
הודעה אחרונה מאת alexbnk, -
-
- אחראי פורום
- 35 תגובות
- 8.9 אלף צפיות
אם נגיד יש לי רכב אספנות אני חייב שיהיה על הלוחית כתוב "רכב אספנןת"? ומאיזה שנה זה יכול להיות אספנות?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.nostal.co.il/Site.asp
הודעה אחרונה מאת שביט, -
- 1 תגובות
- 971 צפיות
לא מצאתי מקום נכון יותר למודעה, ומצד שני נראה לי קצת לא נכון לפרסם כאן כך שאם פספסתי משהו, אודה לאחד המנהלים אם יאיר את עיני למקום הנכון. ולמה כאן - כי פעמים רבות נתקלתי כאן בבבקשה של חברים למקומות חניה. מקומות החניה נמצאים בתוך חניון קטן ללא גג (לדעתי, מי שחשוב לו, יוכל למתוח יוטה מעל). החניון מוקף מכל עבריו בקירות בטון ובלוקים וכן בשער ברזל קונזולי הנפתח חשמלית ע"י שלטים מקודדים. אין שמירה בחניון ובשעות היום חונים בו מנויים שהם בעלי עסקים בסביבה. בחניון זה נותרו 6 מקומות פנויים. את המקומות האלה ניתן לתחום בנפרד משאר החניון. דמי השכירות שמשלם מנוי רגיל הם 250-300 ש"ח לחודש. מבעל המקום הבנתי שיהיה מוכן למסור את החניות הפנויות במחיר מוזל יותר, (בעיקר אם…
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
- 17 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
מדגם ראשוני של תמונות מהיום (אני הגעתי בשמונה וחצי וחזרתי בשש בערב) היה פשוט אדיר . שימו לב לכמות הרכבים עוד לפני השיא , בהתראה כל כך קצרה , היה פשוט מוצלח . תודה למארגנים , ותדה לכל מי שבא מצפון דרום ומכל מקום.
הודעה אחרונה מאת _קופיקו_, -
- 4 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
AutoMotoITALIA - החגיגה הגדולה של אוהבי הרכב האיטלקי מתקרבת! בראשון בנובמבר, 2008,יום שבת, תיערך תצוגת ענק של מכוניות ורכב דו גלגלי מתוצרת איטליה,מכל הסוגים והשנתונים, במתחם מיני ישראל (לטרון), על משטח מסלול הקרטינג . זהו האירוע שלכם אוהבי הרכב – בין אם אתם מעוניינים להציג את רכבכם, או "רק" לבקר ולהתרשם. בתכנית: תצוגת מועדוני אלפא רומיאו, מועדון ה-5, פיאט, לנצ'יה, וספה, מוטו גוצי, תצוגות יבואני רכב ושאר תוצרת איטליה ועוד. הרכבים המוצגים ישתתפו בתחרות יופי (עפ"י קטגוריות שונות) וגביעים יוענקו לזוכים. אז הנה כל מה שאתם צריכים לדעת כדי לבוא וליהנות: מבקרים בתשלום: תצוגת הרכבים תיפתח לקהל בין השעות 10:00 – 14:00. אטרקציה לכל המשפחה: האירוע צמוד …
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
ברוח חידות לחג... מצאו את היוצא דופן בתמונה לפניכם. אייל
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
-
זיהוי רכב מקליפ
מאת ferez-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בהתחלה הוא היה נראה כמו פז'ו כלשהיא, אבל אז ראיתי שהפנסים לא אופיניים לפז'ו, מי יודע? http://il.youtube.com/watch?v=6-EcasIakX4 תודה
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
שיפוץ מנוע בקפרי 1 2
מאת mini1000- 28 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום ברשותי קפרי MK1 שנת 72 נפח מנוע 1600. אני רוצה לשפץ או להחליף את המנוע למשהו קצת יותר חזק או יותר ספורטיבי. רציתי לדעת אם אני יכול לשים מנוע של דגם אחר משנתון יותר מתקדם או שכדאי לי לשפץ את הנוכחי. כמו כן אם אפשר להחליף את הפנסים לפנסים כמו של ה MK2. תודה
הודעה אחרונה מאת mini1000, -
גם לי יש חידה! 1 2
מאת בני ל-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שבת שלום וחג שמח. חידה. השאלה מאוד פשוטה!!! הביטו בתמונה והגידו לי מי זה ,מה זה , מהיכן זה, כמו נימרוד השארתי לכם רמז שיקל בזהוי של היצור המצורף בברכה בני ל.
-
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
צריך עזרה בשיפוץ אנפילד.054-5988842 תודה.
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אני בשלבי פירוק מתקדמים של הגולף, הכיסאות המרופטים שהיו הוחלפו כבר בחדשים, הרבה חלקים הגיעו מחו"ל השטיחים פורקו ונוקו וכעת אני בשלב פירוק לוח השעונים לפני השליחה לפחחות וצבע. ירדתי מהרעיון להחליף את הדשבורד למשהו אחר מאחר והוא ממש במצב טוב, אין סדקים או פיצוצים (מצטער אסף) בכל מקרה לוח השעונים מתפקד יפה מלבד שעון הזמן הדיגיטאלי שבו ואני מבין שזו מחלה ידועה. הבעיה היא שהלוח עצמו מתיישב בדש עם אוזניים לברגים ופיני פלסטיק מלמטה שכולם שבורים אצלי וכל הבית לא מצליח להתיישב כמו שצריך הייתי מנסה לשקם אבל כבר ניסו את זה לפניי והרסו כל חלקה טובה, מה גם שהפלסטיק עצמו יבש ודי מתפרק בכל נגיעה בו. בנוסף לזה גם הפלסטיק הקדמי השקוף כבר שרוט ויש עליו כתמים משאריות דבק מהתיקונים…
הודעה אחרונה מאת 2pac, -
-
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
זהו את המכונית הבאה: זהו גם אב טיפוס שלא יצרו אותו.
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 934 צפיות
שלום מבקש עזרה מחברי הפורום בלזהות את הרכבים הבאים תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת guyl, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 706 צפיות
מה הפרוצדורה לעלות רכב ללא טסט כבר שנתיים ...... הרכב במצב מצויין הן מבחינה מכנית והן מבחינת פח :\ ???
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
ביום ג' 14-10-2008 חג סוכות, אנו כמה חברים, מתכננים לעשות טיול לעין מודע אשר בעמק בית שאן עם רכבי האספנות ולשלב פיקניק בחורשה . ניפגשים במקום המפגש הצפוני (תחנת הדלק YELLOW לב המפרץ) בשעה 09:30 כל מי שרוצה להצטרף מוזמן. *כל זה במידה ומזג האויר יאפשר זאת. מצורף קישור על המקום. http://www.megalim.co.il/inner.asp?object_id=8878 חג שמח עדי
הודעה אחרונה מאת חיים מוריס 8 35, -
חידה לשבת 1 2
מאת נמרוד רחמימוב-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 20 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
מי מזהה את המכונית הבאה?: נא להתבונן טוב-טוב. עוד פעם. איפה הקדימה ואיפה האחורה? הפתעה!: נו מה זה? רמז: זה אב-טיפוס שלא יוצר מעולם, אבל הרעיון שמאחוריו הפך כעשרים ומשהו שנים מאוחר יותר לתצורת רכב נפוצה כיום, כשהחברה שהגתה את אב-הטיפוס שבתמונה היתה מחלוצותיו. עוד רמז: המנוע של המכונית הזו הוא הכפלה של מנוע שהיה דווקא נפוץ בארץ בתקופתו, ואפילו הורכב כאן. נמרוד
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שבוע שעבר חגגנו לקטיה ומאיה יום הולדת,ולאחר שננזפתי קשות על זה שלא העלתי תמונות פיניתי זמן בישבילכם.
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אולי מישהו יכול לעזולי ולומר לי כמה עולה לבטח שמשות = גרר לאספנות? אמרו לי בזברה מבטחים אך לא ענו לי ופשוט אני רוצה מחר לבטח את הרכב. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
-
-
- אחראי פורום
- 30 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שאלה להנהלת מועדון החמש וליוזמי האירועים: אנו נוהגים לקיים את ארוע סיום אירועי הקיץ בר"ג - כניסה ללא תשלום, מקום ציבורי גדול המוכר לכל תושבי הארץ. איך יתכן שאין פרסום לארוע כזה בעתונות , במדורים בהם מדווחים על אירועים קטנים וגדולים ברחבי המדינה??? מוסף "מסלול" של ידיעות אחרונות מוקדש רובו לציון אירועים בכל רחבי הארץ - חשובים יותר וחשובים פחות... אך האירוע שלנו, כרגיל, עדיין לא מופיע שם !!! מן הראוי לדווח לציבור הרחב על אירוע כזה ואחר , ולא רק לחברי המועדון בפורום זה !!! ידוע שפרסום כזה לקהל הרחב מאדיר גם את שמנו ומעמדנו. חג שמח לכולם, יורם
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מחירי הנפט צנחו הלילה ל - 77 דולר לחבית. ממחיר של 147 דולר לפני חודשיים. עדיין ממתינים להוזלה המיוחלת ממשלתנו האהובה. למי הם מחכים? למשיח, אולי... הם עשו טובה והוזילו לפני שבועיים ב- 5.5% ?! גם מחירי הטיסות, ההובלה ותעריפי החשמל לא ממהרים לרדת. שמישהו ירים כפפה ויגיש תביעה ייצוגית!!!
הודעה אחרונה מאת Wonka, -
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
מלפני כמה ימים החלטתי לשפץ ווספה ישנה מ65 בערך שמצאתי במחסן אצל אבא שלי. הנה המצב הכללי: השילדה טיפה מפורקת לשניים באמצע [זה לא בעיה לתקן] כבל הגז קרוע הגיר תפוס הקרבורטור סתום אם מישהו יכול לעזור לי מה לעשות קודם כי אין לי הרבה זמן לעבוד עליו. ולקחתי בחשבון שאני אסע עליו בלי טסט רק במושב שלי... עזרה בבקשה
הודעה אחרונה מאת frik, -
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
קישור לכתבה: http://http://www.kvishim.co.il/Articles.asp?id=227
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום. ברשותי מרצדס 220 דיזל (בודי 15) שנת 71' האוטו עומד אצלי בחניה ואני רוצה להפעיל אותו.. לשם כך דרוש שיפוץ קטן. אשמח אם תגידו לי ממה להתחיל..אתרים ומקומות לחלקים וכ'ו. אני מתכוון להעמיד את האוטו במקום מתאים ולעבור עליו כולו..מה שצריך להחליף. זו הפעם הראשונה שאני משפץ רכב.. *נ.ב מבחינה מכנית האוטו מצב מעולה העבודה (אבל יש כמה דברים קטנים) היא יותר פחחות וקוסמטיקה.. חג שמח
הודעה אחרונה מאת galnaim, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לחובבי הבוקסרים. הכלאה מעניינת בין סובארו לחיפושית. בקיצור כנסו לקישור ותהנו: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Cars-Trucks___Volkwagen-Subaru-Working-Invention_W0QQitemZ120314761997QQddnZCarsQ20Q26Q20TrucksQQddiZ2282QQcmdZViewItem?hash=item120314761997&_trkparms=39%3A1%7C65%3A1%7C240%3A1318&_trksid=p4506.c0.m245 מעניין אם היה עולה לכביש בארץ . משה.
הודעה אחרונה מאת STAS-S, -
-
- 1 תגובות
- 704 צפיות
מחר , שישי בבוקר נפגשים בבוקר בשעה 07:15 בתחנת הדלק Yellow יציאה דרך כביש החוף בשעה 07:30 . כמה חברים יצטרפו לשיירה ביציאה מחיפה וגם ממחלף זיכרון . אנא הרשמו כאן מי שמגיע לתחנת הדלק או מי שמצטרף . תודה ונסיעה טובה . דרור .
הודעה אחרונה מאת Alon_A,
-
מי מחובר 61 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 239 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- nadavd4
- TvrSpee12
- `Infinity
- Tal7
- sfargol
- nglancer
- Chmimo
- SlowRide
- itzik123
- shaymolcho
- yuvk
- ofralon