רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
שיפוץ אוטובוסים 1 2
מאת DareDevil- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 15.3 אלף צפיות
מצאתי אוטובוס של מפעל שאני מכיר שאני אולי יכול לקבל אותו בחינם. קיצר הוא מלא חלודה לא במצב קריסה או משהו רק צריכים להשים טלאי או משהו. אבא שלי טוען שזה של אגד, מה אתם אומרים כדאי לשפץ?אפשר להנות מזה??אני לא מדבר על אם זה משתלם כספית. נמרוד...
הודעה אחרונה מאת מועדון סאאב, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לצילומי סדרת טלוויזיה דוקומנטרית, דרוש רכב מסוג פולקסווגן טרנספורטר, שנת ייצור- סביבות שנות ה 70. תקופת ההשכרה- שבועיים ראשונים של אוקטובר 08. במידה ויש לך רכב מהסוג הנ"ל ואתה מעוניין להשכיר אותו, אנא צור קשר עם אלינור 052-4617586. תודה!
הודעה אחרונה מאת elinor, -
- 5 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שבת שלום לכולם. הייתי שמח לדעת האם בארץ שרדו מכוניות מדגם הנ"ל (ידוע לי על אחת מטופחת, בוודאות!) ואם יהיה מישהו שיוכל גם לתת יותר פרטים, סיפורים חוויות אשמח-רן
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
האם מישהו יודע מה עלה בגורל המכוניות שעמדו שנים בפינת דרך פתח-תקוה ורחוב צ"לנוב( מול בית אמפא)? הלכו לברזל או שאולי שופצו?אני זוכר שבכל פעם שעברתי שם הייתי מסתכל עליהם ולא מבין איך אפשר להזניח כאלה מכוניות מיוחדות,עד שיום אחד פשוט נעלמו משם.
הודעה אחרונה מאת דב קרדו, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
תמונות מהמפגש של אתמול בשרון
הודעה אחרונה מאת ג'ו, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
בשעה טובה - אני מקווה - התחדשתי במרצדס 300E שנת 89 (ושמה בישראל, אגב, 'פראו בלוכר', ומי שזה לא אומר לו כלום - שירוץ לראות את "פרנקנשטיין הצעיר" של מל ברוקס). הדבר היחיד שטעון טיפול ממשי הם המושבים, שאיבדו את רוב תכונות התמיכה המקוריות שלהם וגם מצופים במין סקיי מגעיל. האם יש סיכוי למצוא מושבים במצב סביר בפירוקיות, או שלא לבזבז את הזמן בחיפושים? ואם לא, מה הסיכוי שרפד ראוי יחדש את ימי המושבים כקדם, מבלי להשתמש בעורי-שלי לשם כך? תודה מראש לעונים. טל
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
-
מפגש שפלה 19.9.08 1 2
מאת asaf572- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מזל טוב ליאיר לוסטיג על הויליס החדש שלו
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ב"ידיעות אחרונות" מסופר היום על לינקולן מארק(סימן) 4 משנת יצור 1973, מפוארת ומיוחדת(עם שעון קרטייה מובנה) שנגנבה מאזרח ישראלי. הגנב, ערבי מהשטחים, ביקש "כופר" בסך 80,000 ש"ח, הסכים לרדת והמו"מ נתקע על 30,000 ש"ח. בעל הרכב לא מוכן לשלם יותר מ 5,000 ש"ח. אישית, אילו היה ברשותי רכ כזה הייתי משקיע יותר מ 5,000 ש"ח כדי לקבלו בחזרה (ומחפש דרכים למגן את הפריט היקר כך שלהבא יהיה יותר קשה להעלים אותו). ואתם?
הודעה אחרונה מאת dudi oknin, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
נצפתה ליד בניין ורד (פלאפון) בגבעתיים. רישוי זר, שמורה ביותר!
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
פיג'ו 106 - יש חלודה בחיבורים שבין המרכב לבין גומיות השמשות. כרגע זה "מבעבע" ומתנפח מתחת לצבע. שטח האיזור הנגוע - כ - 5 סמ"ר. ביצעתי חיפוש ואני מבקש לוודא איתכם שזה אכן התהליך: שפשוף חלודה בעזרת נייר שיוף גס (120) שפשוף חלודה בעזרת נייר שיוף עדין (220) ממיר חלודה. למרוח בעזרת מברשת להשאיר לילה לייבוש צביעה בצבע יסוד אנטי-ראסט צביעה בצבע הרכב אשמח אם תוכלו לתת דגשים (למשל כמה שכבות צבע? איזה צבע יסוד מומלץ? איזה ממיר חלודה מומלץ? איפה מומלץ לרכוש חומרים? למרוח במברשת או מכחול? וכו') עברתי על כ - 50 שרשורים בנושא הזה וסטטיסטית אני יכול לקבוע שמבין אלו שטרחו לציין זאת, בכ- 50% מהמקרים הטיפול הזה מחזיק שנה. בשאר זה החזיק יותר אז ניתן לזה ניסיון. ל…
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
- 3 תגובות
- 837 צפיות
בדיפדוף מתמשך ועיון לעומק בנושא , אני מודה שאיבדתי את הידיים והרגלים, ואני ממש מתקשה לחשב עליות יובוא דו"ג לארץ. בקשתי ממי שמתמצא בנושא לעזור לי לעשות קצת סדר בבלאגן. אם ניקח דוגמה את האופנוע הבא: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Motorcycles___Airhead-1977-BMW-R60-7-good-daily-rider-or-restoration_W0QQitemZ110289607437QQddnZMotorcyclesQQddiZ2283QQcmdZViewItem?hash=item110289607437&_trkparms=72%3A727%7C39%3A1%7C65%3A12%7C240%3A1318&_trksid=p4506.c0.m245 כמה יעלה בסופו של דבר משוחרר בארץ: 1. מחיר הובלה. 2. חישוב המכס על פי המחירון? 3. איזה מחירון רלוונטי לצורך העניין? 4. מס? 5. שכחתי משהו? תודה-רן
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
היה נחמד מאוד, מס' תמונות להנאתכם. אעדכן בהמשך.
הודעה אחרונה מאת pasparto, -
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
תמונות מהמפגש היום.
הודעה אחרונה מאת low rider, -
- 13 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אתמול נפגשנו חברי שישישרון אצל קליינמן אבי ואירית, שארחו אותנו מכל טוב במגה קארטינג בקניון הגדול בפתח - תקוה ונהגנו במכוניות הקארטינג כשכל אחד רוצה להיות "שומאכר". היה כיף עולמי לראות איך כולם הפכו לרציניים ביותר שרוצים לנצח ולהיות מקום ראשון. לסיום נסענו כולנו לשתות בירה, או לימונדה, והיה שמח מאד. המון תודה לאירית ואבי על האירוח היפה. נקווה שזה יהפך למנהג קבוע פעם בחודש למפגש בקארטינג. ועכשיו לתמונות חלק מהצילומים לא ברורים כ"כ, כנראה מההתרגשות מהמאמץ במסלול.
הודעה אחרונה מאת reuven, -
טיול תחרותי- מועדון החמש בעקבות כתב חידה, 27.10.07 - והתמונות והחוויות שאחרי !!! 1 2 3 4
מאת מועדון החמש- עוקב אחד
- 45 תגובות
- 6 אלף צפיות
טיול תחרותי - מועדון החמש בעקבות כתב חידה ביום שבת , 27.10.07, יתקיים טיול תחרותי בין המפגשים השונים של מועדון החמש. הטיול מיועד לרכבי אספנות לחברי מועדון החמש ומשפחותיהם בלבד. כל קבוצה/ מפגש תקבל כתב חידה,ותצא למקום היעד, שם יחכה לה כתב חידה נוסף, וכן הלאה עד למקום המפגש הסופי. בפרס תזכה הקבוצה שתגיע ראשונה. הערה: אורך המסלול יהיה שווה לכולם, ללא קשר למיקום היעד הסופי. כללי: 1. חובת רישום מוקדם של החברים המשתתפים בכל קבוצה לא יאוחר מ-21.10.07! מי שלא יירשם עד אז לא יוכל להשתתף . 2. היציאה תהיה בשעה 09:00 ממקומות המפגש של המועדון ונסיעה יחד כקבוצה. 3. מינימום 5 רכבים לכל קבוצה. 4. הפרס יוענק למפגש שיגיע ראשון כקבוצה, כלומר לפחות עם 9…
הודעה אחרונה מאת ג'קלין, -
- עוקב אחד
- 47 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
כמו בכל שנה נערכת בעיר Imola (מסלול המירוצים של ה F1) שבאיטליה תערוכת חלפים גדולה במשך 3 ימים רצופים. בתערוכה מציגים רכבים ואופנועים למכירה, חלפים חדשים ומשומשים,אביזרים ואת כל הציוד ההקפי שצריך על מנת להנות מנהיגה/רכיבה, ושיפוץ של כלי התחבורה. התערוכה משתרעת לכל אורכו של המסלול, שהוא בן 5 ק"מ לערך. משני צידי הכביש ישנם דוכנים ממוספרים, שבהם מציגים המוכרים את הציוד שמוצע למכירה. בנוסף לכך בחלק של הפיט סטופ ומסביבו גם שם ישנם דוכנים צפופים ומסודרים מכל עבר. רגע לפני שעוזבים את הקרקע וממריאים לאיטליה גן עדן מוטורי. מאיצים על המסלול אנחנו באויר ומתחילים לספור את השעות לאחור עד אשר ננחת בארץ זרה. עוזבים את שיטחה של מדי…
הודעה אחרונה מאת מצא, -
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם, כנראה שנתפסתי בגו'ק של האספנות, כי במשך השבוע האחרון ( ובשנה האחרונה ערעתי על זה ), אני מחפש רכבי אספנות ב- EBAY כמו ה- MERC SL והפורד מוסטנג. ב-EBAY מצאתי את הפורד הבאה: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120306829644&ih=002&category=6236&_trksid=p4506.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26its%3DD%26otn%3D3%26ps%3D5 נראה מרשים, ובמחיר מאוד מפתה. בהנחה שאני כן עושה את ההזמנה, מישהו יכול לשער עלות המכס בארץ - והכוונה לא מה המחיר של האוטו במחירון קראוס ( אני יודע שאסור לדבר על זה בפורום ), אלא האם מחירון קראוס יקבע את העלות של המסים, או שמה המחיר שאני אשלם על הרכב+ עלות המשלוח ביחס למצב הרכב כפי שרואים בתמונות? …
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האביב מגיע לחצי הכדור הדרומי ואספני הרכב מתעוררים מתרדמת החורף. שבת אביבת ויפה, ההרים המושלגים ברקע, שמש חמימה ו - 14 מעלות. עוד תמונות בקרוב.
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
אוטובוס האספנות היחיד בארץ (הכוונה לרישוי) עלה לפני מספר ימים לירושלים כשהוא מלווה אוטובוס-אמבולנס של מוזיאון אגד לכנס של חר"פ. דויד פיינשטיין, אחד מהחבורה שדואגת ומטפלת ומתחזקת את הרכב, צילם אותו בירושלים בתנוחה מאד ייחודית כשהרדיאטור הצמא מקבל מים. נהג את הרכב בגבורה (בלי מזגן) חברנו איל עובדיה. תמונות נוספות ניתן לראות בפורום תחבורה ציבורית של "תפוז", כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=394&MessageId=121729582
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום. מישהוא מהמיפגש ברעננה בעל פזו 404 חיפש בנרות מיסגרת ניקל לצופר בגלגל ההגה. מיכיון שביקרתי בשוק עתיק היום צד את עיני מיסגרת ניקל כזו ומבלי להסס מיד קניתי אותה! אני מצרף תמונה ובעל הפזו צור איתי קשר היא שמורה לך אצלי . בברכה בני ל.
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
משאבת דלק 6v
מאת MODENA- 2 תגובות
- 650 צפיות
מחפש משאבת דלק 6v כל עזרה תתקבל בברכה.
הודעה אחרונה מאת dudi oknin, -
- 0 תגובות
- 785 צפיות
אתר נחמד שהיגעתי אליו היום. http://www.jaylenosgarage.com/video/video_categories.shtml?cat=30493 אתם מוזמנים לצפות בסרטון של ג'י לנו מציג את הסופר קאר CITROEN SM להנאתכם אריה בעיקר סיטרואן
הודעה אחרונה מאת אריוס, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כמיטב המסורת של "אספני כלי הרכב הארצישראלים" ומידי חודש, בתאריך ה-20.09.08 (שבת) החל מהשעה 16:00 תתקיים תצוגה ומפגש של אספנים ואוהבי הז'אנר ברמת השרון בכיכר העיריה (ברחוב אוסישקין בכיכר). בית הקפה ממול הכיכר יפתח לרווחת המשתתפים והאורחים. כולם כולל כולם מוזמנים, להתראות! מפה לשרותכם
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
בוקר צח, הבוקר נתקלתי בפיאט 131, סטנדרטית לחלוטין, מקורית, נוסעת, עם מספר רישוי מלפני שנת 80' (6 ספרות) ללא "רכב אספנות". האוטו נראה בצבעו המקורי, יש מעט מכות, צבע דהוי וכד'. לא ראיתי את פנים הרכב. אני יודע ששווי הרכב נגזר ממצבו המכאני, החיצוני והפנימי. אני חושב לנסות לצוד אותו... אם רק לשם ההנחה, מצבו הפנימי והמכאני הוא בערך כמו מצבו החיצוני, סטנדרטי לרכב של 30 שנה על הכביש בדיוק כמו שאתם מדמיינים - כמה להערכתכם שווה רכב כזה? 5000 ש"ח? 12,000 ש"ח? 2500 ש"ח? כמה? תודה, יואב
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, אני מחפש צינורות ברקסים קידמיים לפיג'ו 403, כשהסתכלתי באינטרנט מצאתי דרך איביי את החנות הזו. להפתעתי התברר לפי הפרטים שהבחור יושב בחיפה, האם מישהו יודע מה הכתובת של החנות ? אינני בקיא באיביי ואני לא יודע איך ליצור קשר איתו. אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי ליצור איתו קשר . כמו כן, האם אתם מכירים חנויות, בכל רחבי הארץ, שמוכרות חלקים לרכבי אספנות שיוכלו לעזור לי במהלך השיפוץ? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
-
- אחראי פורום
- 42 תגובות
- 11.3 אלף צפיות
שלום, רציתי לשאול האם אולדס קאטלס (הדגם עם הקוים הישרים של שנות ה-80) נחשב או ייחשב כרכב אספנות? אם כן, האם הכוונה גם לסדרה של המנועים הקטנים או לסוג מסויים כמו רק דגמי ה"הארסט 442"? http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Cars-Trucks___84-OLDS-HURST-442-LIGHTNING-ROD-SHIFTER_W0QQitemZ160267540023QQddnZCarsQ20Q26Q20TrucksQQddiZ2282QQcmdZViewItem?hash=item160267540023&_trkparms=39%3A1%7C65%3A1&_trksid=p4506.c0.m245.l1308 וכמובן השאלה היא לדגמי 2 דלתות.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היה נחמד לראות את המיני הזו בירושליים:
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 985 צפיות
http://www.youtube.com/watch?v=kSqTZCy_Uvo&feature=related (כן, היה לי משעמם, חיפשתי קליפים ישנים... ) אני לא מצליח (כלומר, הוא מאד מזכיר לי משהו, אני בכוונה לא אומר, מה, אבל יש כמה דברים שונים, או, שזה דגם אחר של ה"זה")!
הודעה אחרונה מאת haimy, -
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
שלום לכולם, לאחרונה סבי נפטר והותיר אחריו אופנוע מסוג BMW R50 1967. אציין כי האופנוע עומד כבר 12 שנה סגור ועטוף במכולה. האופנוע כפי שניתן לראות בתמונה במצב חיצוני מושלם (למעט ציר הגלגל הקדמי שפורק ונעלם) מצבו המכני לא ידוע אם כי הוא נכנס לאפסון במצב מעולה, ונסע באופן קבוע. יש אצלי את הרשיונות האדומים של הכלי (משנת 1996) שאלותי הן: 1. איפה ואיך בדיוק אני מעביר בעלות? יש צו ירושה כללי בו כלום לא מפורט פרט לאחוזי חלוקה. האם אני צריך את כל היורשים בכדי להעביר?, או מספיק אחד? (אולי אפילו עם הודעות בכתב מהשאר). 2. איך אני מחזיר את האופנוע לכביש? והאם אני בכלל יכול להעביר בעלות לפני שאני עושה זאת? תודה
הודעה אחרונה מאת אסף בקר, -
- 2 תגובות
- 943 צפיות
בשביל חבר ארגנטינאי... יש בארץ Renault Torino? http://en.wikipedia.org/wiki/Renault_Torino אייל
הודעה אחרונה מאת צביקה הג'ינג'י,
-
מי מחובר 6 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 1,720 אורחים (הצג רשימה מלאה)