רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום עקב נזק שבעל מקצוע בתחום ריכבי אספנות גרם לי{קדיחה של בירגי גבס בפח ובניקלים של הרכב ועוד כמה דברים נוספים} אני זקוק לשמאי בתחום תודה יריב
הודעה אחרונה מאת סופר גיפ, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מזה שבוע שאני מנסה להבין למה שייך הלחצן (אם אפשר לקרוא לזה ככה) שנמצא ברצפת הרכב, משמאל לדוושות בפינה. מן אובייקט לחיץ בצורת פעמון קבלה שלידו מסתלסל חוט חשמל. מה זה לכל החורות?! אני לא מצליח להבין!
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
יש כאלה אזוזים פתוחים לשברולט,וחשבתי לקנות או לבנות כאלה,אם יש לקנות אז סבבה,והאם יש בפנים איזה דוד מוסתר או שזה פתוח לגמרי?
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
התחלתי את הטיול שישי במפגש תל אביב כדי ליראות את הפלימוט וגם כדי להכיר את רז אחראי פורום בתל אביב פגשנו את נדב והסאאב,משם נסענו למפגש רעננה. ברעננה היה מכונית מדהימה ביופיה נתן לתמונות לדבר תהנו (מספרי הרכב הגלוים באישור בעליהם)
הודעה אחרונה מאת edan839, -
- 14 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מחפש נואשות פיזו 403 קבריולט לשיפוץ בכל מצב אשמח על כל תגובה
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
זיהוי מכוניות
מאת לירוי1-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
פעם שאלתי רק שאני לא זוכר
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
חברת N.S.U הגרמנית היתה בשנות ה 50' יצרנית קטנועים ואופנועים מהגדולות בעולם,וכליה הדו גלגלים נחלו הצלחה גדולה. אך N.S.U שאפה ליותר-העלייה החדה ברמת החיים לאחר היציאה מהמלחמה הארורה ההיא,הביאה לדרישה גוברת למכוניות נוסעים,ובחברה מהעיר נוקרסלאום החליטו לחזור לייצר מכוניות. ההתחלה היתה צנועה למדי;הוצגו דגמי הפרינץ שהחלו את דרכם כמכוניות זעירות,כשכ מרבית היצרנים הגרמניים האותה העת,עד שבשנת 61' הוצגה הפרינץ 4 שכבר ניראתה כמכונית ממש ונחלה הצלחה גדולה. בעיקבותיה באו הפרינץ 1000 שהוצגה ב 64',שלא רק נחלה הצלחה גדולה במכירות אלא גם הצלחה במסלולי המרוצים,ודי מהר נוספו לה גירסאות ספורטיביות שניקראו TT ו TTS. אולם N.S.U שאפו ליותר,הרבה יותר;הם רצו לייצר מכונית…
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
לטובת אלו מכם שאינם נוהגים לבקר בפורום רכב כללי: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=224587 תגובות ושאלות בשרשור המקורי בלבד.
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ברשותי cj5 1963 אספנות הרכב בבעלותי כ 10 שנים מ1-2004 לא חידשתי את הרשיון. אתמול כשבקשתי לחדש הרשיון-הודיעו לי ברשיופון שהרשיון חסום. לאחר ברור קצר התברר ש ב1-2007 הורד הרכב מהכביש בגלל שלא עשיתי טסט מעל 3 שנים. האם משהו יודע על הדבר הזה? האם יתנו לי רשיון אם אלך למשרד הרישוי בחולון? יובל
הודעה אחרונה מאת YYYUVAL B, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מחפש כתובת למשלוח בארצות הברית ומשם שישלח את זה אלי תודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
-
- 5 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכל האספנים והמכורים השבוע נסעתי לתומי ברח' דיזנגוף השעה 12 בלילה ולפני נסע טוסטוס בצבע תכלת ישן כחדש (סליחה על הביטוי) לוחית אספנים מוצמדת לכנף האחורית. "ממרומי" המאזדה שלי - ליסינ הסתכלתי, השתוממתי, התלהבתי ובהחלט היה קליק. עכשיו אני שורץ גולל ומחפש אחר מידע. איך מתחילים? מה מחפשים? עלויות? חוש טכני מצוין יש לי (בינתיים רק זה). אשמח לקבל כל המלצה להמשך ... סעו בזהירות איתי
הודעה אחרונה מאת מגאן קבריו, -
צמיגים לאופנוע
מאת UFD41- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מחפש צמיגים לאופנוע מידות לא סטנדרטיות. צמיג אחורי 4.50-12 צמיג קידמי 80/100-16 מי מכיר מי יודע איפה קונים את זה.. מצורף צילום מרשיון הרכב עם מידות הצמיגים. ]
הודעה אחרונה מאת UFD41, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ב- 1.11.08, תיערך תצוגת ענק של מכוניות ורכב דו גלגלי מתוצרת איטליה, מכל הסוגים והשנתונים, במתחם מיני ישראל (לטרון). זהו האירוע שלכם אוהבי הרכב – בין אם אתם מעוניינים להציג את רכבכם, או "רק" לבקר ולהתרשם. בתכנית: תצוגת מועדוני פיאט, אלפא רומיאו, מועדון ה-5, לנצ'יה, וספה, מוטוגוצי, תצוגות יבואני רכב ושאר תוצרת איטליה. הרכבים המוצגים ישתתפו בתחרות יופי (עפ"י קטגוריות שונות) וגביעים יוענקו לזוכים אז אם אתם בעלים של רכב מתוצרת איטלקית או סתם חובבי רכב איטלקי בואו להצטרפו להפנינג. יום שבת 1.11.2008 בין השעות 9:00- 14:00 במתחם מיני ישראל לטרון
הודעה אחרונה מאת צביקוש25, -
- 2 תגובות
- 692 צפיות
יום שישי, חם והביל, אבל בכל זאת הגיעו, למרות הכל, חברים למפגש. עזריאל ידידינו היקר לא בא הוא מאושפז בבי"ח . הנה תמונות שצלמתי היום בביקרוי הקצר במפגש. כרגיל בחיפה המספרים ופני המשתתפים גלויים כל זאת ברשות המשתתפים משרד הרישוי והמדור לחיפוש קרובים.
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לאחר שהטילון שלי כבר נוסע(ודי הרבה יחסית לגילו) אני רוצה להביא אותו למצב שהוא יראה יותר טוב וגם יסע יותר חלק.. מישהו מכיר מישהו שמוכר:צמיגים,ידית הילוכים,כידון,אגזוז?ו/או איזה חלקים לא מקוריים אלא חלופיים יעבדו בכל אחד מהמקרים?
הודעה אחרונה מאת UFD41, -
שלום לכולם אומנם ברשותיאין אספנות רשמי אבל אני בטוח שהפיאט שלי בדרך לשם . מכיוון שלרובכם מכוניות יפות ונדירות בארצנו ואפילו לא מוכרות גם למביני עניין אני מאמין שאנחנו חולקים בעייה משותפת- כמעט בכל רמזור שני או חנייה או כניסה לחניון מישהו חייב לשאול אותי-"איזה אוטו זה?" עכשיו אין לי בד"כ בעייה עם המנומסים שבינהם שאומרים קודם-"סליחה" ובסוף "תודה", אבל העניין קצת מעיק ומעייף. השאלה שמסקרנת אותי היא-מה אתם עושים? עונים לכל אחד באדיבות או מתעלמים{כי זה לא נגמר}? סתם סקרנות לעת ערב תודה
הודעה אחרונה מאת itzik901, -
- 3 תגובות
- 980 צפיות
שלום ישנה באפשרותי לירכוש 1973 Saab model 96 שעוד לא רשום כאספנות... רציתי לדעת מה המחיר לרכב כזה שבמצב נסיעה(טובה!) ובכלל שמור... הרכב דומה לרכב שבתמונה מבחינת בודי ולא ניראה שחסרים חלקים בכלל ד"א הרכב יד 00 !! 1973 Saab model 96 תודה לכל העוזרים.
הודעה אחרונה מאת אוריוןH2, -
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יבוא אישי, מישהו מכיר את הדגם .נפח מנוע וכו..?
הודעה אחרונה מאת simon377, -
- 13 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם!ביגלל מחירי הביטוח החלטתי לחפש אופנוע אספנות שיחסית יהיה אמין, שיהיה ניתן להשיג לו חלקי חילוף בזול, שתיהיה לו אחזקה כמה שיותר זולה. האופנוע לא יהיה הרכב העיקרי שלי, יש לי סוזוקי סוויפט שנת 94. יש לי רשיון ללא הגבלה לאופנוע. אני מתלבט בין הדגמים הבאים: טריומף - Triumph: 3TA Daytona 350, speed twin 500, 650 6T, Daytona 650,Tiger 350 BSA: B40 350, m-20 500, M21 הונדה - Honda: CB250, CB400, CB450, CB550, CB750, CX500, 250XL B.M.W R60/7 600, bmw r90s כמו כן אשמח לקבל במלצות למוסכים שמטפלים באופנועים כאלה ומקומות שמוכרים חלקי חילוף לאופנועים האלו באיזור המרכז. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת AleroBlack, -
בשעה טובה נבחרה המועמדת לשיפוץ. מדובר בסובארו DL 79 מנוע 1600 שנקנתה מאדם מבוגר אשר החזיק בה משנת 1985 ואני למעשה היד השלישית ברכב. בסוף השבוע נסגרה העסקה, הועברה הבעלות והרכב הובא בגרירה לחנייה. עקב מצבו של המנוע הרכב מתחיל כעת יישור קו לקראת אוברול בחצר האחורית... מצורפות מעט תמונות לרושם ראשוני:
הודעה אחרונה מאת GLF, -
יבוא רכב מאוקראינה 1 2
מאת דורוןא-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
העם למשהו יש ידע בנושא מותר.... אסור.....משהו.
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
-
- עוקב אחד
- 76 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
אתמול היא נחתה בבית, אחרי שלוש עצירות בגלל התחממות וקירקושים בלתי סבירים. המנוע נשמע כמו סימפוניה. האחד מטרטר, השני מקרקש, השלישי דופק, וכן הלאה. הדבר הראשון שעשיתי לאחר ההגעה, זה לנקות את הקרבורטור שהיה סתום מכל טוב, ולנקות את מיכל נוזל הקירור שגם הוא היה מלוכלך, בלשון המעטה. ועכשיו כמה שאלות: 1) שמתי לב שצריך להחליף את המאוורר של הרדיאטור, שכן לא הצליח להתמודד עם האתגר ובקושי זז. האם מאוורר גדול יותר יכביד על המנוע? או שמא כל האמצעים הופכים לכשרים כאשר מדובר במטרה ברוכה? 2) האם יש בסביבה "דילר"() של חלקי רנו-4 שאפשר לתקשר עימו בנוגע למספר חלקים? 3) אני עדיין שובר את השיניים בשאלה הטפשית: איזה גרסה זאת??? TL/GTL? האוטו מודל 1983. 4) איך אטפ…
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
מוסטנג 69 דגם 278 1 2
מאת liron4f-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אבקש מידע מהיכן אוכל להשיג חלקים לרכב הנ"ל ( פורד מוסטנג 69' דגם 278 ) כתובת בארצות הברית .. בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת dudi oknin, -
-
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Ferrari-360-Rambler-Ridler-Award-Winning-Ferrambo-Ferrari-Powered-Rambler_W0QQcmdZViewItemQQ_trkparmsZ39Q3a1Q7c66Q3a2Q7c65Q3a3Q7c240Q3a1308QQ_trksidZp3286Q2ec0Q2em14QQhashZitem330266204045QQitemZ330266204045 רמת ההשקעה כאן עולה מעבר לכל דימיון
הודעה אחרונה מאת ferez, -
- 10 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
הי, אני מתלבט האם לייבא רכב אספנות מארה"ב - קניה דרך EBAY. אני זוכר שהיו מספר שרשורים בנושא אך לא מצאתי אותם. לפי מיטב הבנתי, ניתן עדיין לייבא רכב אספנות איטלקי (אלפא ספיידר) מארה"ב. האם זה נכון? מהן העלויות הכרוכות ביבוא רכב כזה? כיצד יחושב מחירו במכס? כמה מכס (או מיסים אחרים) יש לשלם? אודה על כל מידע רלוונטי, סער.
הודעה אחרונה מאת ride red, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני זוכר שסיפרו לי על הרכב כשהיה בבת-חפר ,קפצתי,חיפשתי ומצאתי אותו,ולמה דחיתי את עניין הרכישה לפני שנה לא יודע,פשוט הייתי מטומטם!! חפרתי ושאלתי על גורלו אך לשוא. לפני שבוע קיבלתי מידע שאכן אותה FF1 עוד קיימת והיא משתפצת לה לאט לאט . ביקרתי את הבעלים,ויצאנו לראות אותה. בבקשה:
הודעה אחרונה מאת Avi66, -
-
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
משרד התחבורה הבין את הטעות שנעשתה בהחלטתו הקודמת ומתיר ליבא רכב אספנות מכל מדינה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3591504,00.html בהצלחה לכולם, חפשו מציאות מהר לפני שיגמר ...
הודעה אחרונה מאת 164TS, -
בצפון הרחוק,במושב כורזים,חנתה כמו גדולה וחיכתה . הבן אדם לא יכל לחכות ורצה למכור אותה לברזלנים,אחרי שהאנשים שפנו אליו חיכו וחיפשו גרר שיעלה להם פחות מערך האוטו לפחות. קיבלתי טלפון היום בצהריים והתבקשתי להגיע לשם היום אם אני עוד מעוניין ברכב כי הרכב מחר יימכר לסוחר ברזל!!! התחננתי אליו שידחה את הפגישה למחר כי אני כבר יגיע עם גרר,אך סירב. סיימתי לעבוד ב 2 בצהריים וישר מהעבודה לכיוון כורזים. הסתבכתי מההסברים שלו,נכנסתי לסטימצקי באמצע הדרך קניתי מפה והמשכתי. הגעתי,הופתעתי,אהבתי,קניתי,ולמזלי שהיה עלי כסף!! תמונה ראשונה: רוצים עוד?
הודעה אחרונה מאת uzi4all, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 3 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3591504,00.html תודה לצוות המועדון בהנהגתו של חברנו נחום קדמיאל שפעל למען השינוי המבורך. בני הספל דובר מועדון ה-5
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
שלום חברים שמי חגי וכרגע אני נוהג על סיאט איביזה קופרה 2007. - כן אני יודע, לא ממש קשור לאספנות.. לעניין - אני חובב ספורט מוטורי וכרגע אני חושב על יבוא של רכב אספנות למטרות ספורטיביות ולשימוש יום יומי !! הרעיון שלי הוא לייבא רכב כדוגמת זה: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Porsche-914-914-Porsche_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ6430QQihZ005QQitemZ150287106753QQrdZ1QQsspagenameZWDVW ומאחר והמנוע במקור הוא מבית VW - הרעיון הוא לעשות SWAP למנוע יחסית חדש של 1.8T.... אחרי SWAP כזה... (אתם בטח כבר מבינים את הרעיון שלי.. - ואם לא.. 300+ כח סוס ברכב מסלול במשקל 900 ק"ג עם מנוע מרכזי - יחסית זול לאחזקה) השאלה - האם זה אפשרי לאשר SWAP כזה ברישיונות בארץ …
הודעה אחרונה מאת bagira,
-
מי מחובר 40 משתמשים רשומים, 16 אנונימיים, 614 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yoni162
- קורן בן אשר
- פריג'י
- מלטבשי
- hans
- yahaga
- zaf
- צוק
- menir1
- HybridBoy
- איציק נ.
- פאר האורה