רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
קצת באיחור, אבל עדיף מכלום
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
- 2 תגובות
- 971 צפיות
לא, אין לו חליפת מירוצים וגם לא קסדה מלאה. לרוב הוא לובש טי שירט, מכנסיים מתרחבים ומגפי בוקרים. לא אתפלא אם גם יש לו קיסם בפה... בדקו את הקישור למבחנים מתכנית הרכב העתיקה CAR & TRACK, ששודרה בארה"ב עד אמצע שנות השבעים. אמנם לחלק מהמכוניות האמריקאיות של אז היתה יכולת דינמית סבירה, אך לכל השאר... http://www.youtube.com/profile_videos?user=MaccaIsntDead שבת שלום
הודעה אחרונה מאת koka, -
שברולט אימפלה
מאת TTGH- 10 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
היי, התחדשתי בשברולט אימפלה שנת 78 (הבעלים הקודם לא הפך אותו לאספנות) מנוע 8 5000 סמ"ק. הרכב במצב של "תדליק תיסע" ואכן הוא נוסע טוב. רציתי לדעת על חלקים וחלפים (אני מחפש ריפודי / דיפוני דלתות פנימיים) והיכן ניתן להשיג במחיר שאפשר עדיין לחיות אחר כך. תמונות יועלו בקרוב. אמיר
הודעה אחרונה מאת Kernel, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
מאמר תזכורת של יוחאי שנהר והתייחסותו המעניינת של מריוס לעובדות ההיסטוריות באתר "מוטוקאר" הישראלי : http://motocar.co.il/article/10002.aspx
הודעה אחרונה מאת haimy, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ראשית, אני מתנצל על שלא צירפתי שאלה זו להודעה הקודמת. שאלתי היא: ברצוני להעלות לפורום כתבה מתוך עיתון שגודלו 35X38 ס"מ. הסורק עצמו מאפשר לי לסרוק דפים בגודל של A4. כיצד עלי לסרוק כתבה כזו? מדובר בכתבה משנת 1962 שאני משער שתענין את מי שמתענין ברכב ישראלי ובמיוחד את מריוס. הכתבה עוסקת בהשתתפות מכונית הספורט הישראלית הראשונה בתצוגת מכוניות בינלאומית (תערוכת המכוניות הבריטית הבינלאומית ה -47 בלונדון). בתערוכה השתתפו 3 ישראליות: "צברה", "סוסיתא" ו"כרמל". בכתבה נאמר ש3 מכוניות אלו יוצאות דופן בתערוכה גדולה זו כיוון שמלבדן יש רק עוד דגם אחד העשוי מחומרים פלסטיים (פיברגלס) והוא תוצרת "ראליינט", מפעל שנתן את הידע המקצועי לייצור "צברה".
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
הקרנות לסרט "החיפושית" בסינמטק תל אביב: יום ראשון 21.9.08 בשעה 18:30 יום ראשון 28.9.08 בשעה 18:30 יום רביעי 1.10.08 בשעה 15:00 החיפושית ישי אוריין, במאי הסרט, נשוי לאלירז ומאוהב בחיפושית הישנה שלו. אלירז עומדת ללדת בכל רגע את תינוקם הראשון. היא להוטה להיפטר מהגרוטאה, שלטענתה אינה מכבדת את מצבם המשפחתי החדש. כשהוויכוח סביב המכונית מתלהט, יוצא ישי למסע המתחיל בבעליה הקודמים של החיפושית ומסתיים בניסיון להצלת אהובתו הישנה. קומדיה דוקומנטרית, 70 דקות
הודעה אחרונה מאת thebeetlemovie, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום רב, שמעתי לא פעם על האפשרות לצאת לחו"ל עם הרכב, ושם להחליף כמה חלקים... מישהו עשה את זה ויכול לדבר מנסיון? מה מחירו של משלוח רכב לחו"ל וחזרה? איזה בדיקות עוברים הרכבים ביציאה ובכניסה? מה הפרוצדורה? מה הם האישורים הדרושים? בקיצור... איך, כמה, למה... תודה מראש, סשה.
הודעה אחרונה מאת youngold, -
- 2 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
הייתי שבוע בפריז. די שעמום מוטורי. זה מה שהיה מעניין
הודעה אחרונה מאת david brown, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הי אחרי בערך כחודש, ה Dodge התניעה שוב. חודש היא ישבה בחניה, רדיאטור מפורק, מכסי שסתומים מונחים בתא המטען, ללא ניע. בעיקבות התחממות מנוע, פירקתי את הרדיאטור ונתתי אותו לשיפוץ. באותה הזדמנות, פירקתי את מכסי השסתומים ובדקתי מהיכן הנזילה. מה הסתבר? המוסכניק "אילתר" פיתרון לבעיה של ברגים ארוכים מדי - מגדלי שייבות! מכסה השסתומים לא ישב טוב, לא אטם, והשמן נזל והשפריץ בכל בית המנוע. חתיכת אילתור.... הזמנתי אטמים מ Summit ובינתיים עד שהגיעו - חתכתי את הברגים לאורך נכון. היום, הרכבתי את הרדיאטור, מילאתי מים, החלפתי אטמים והרכבתי את המכסים. והאוטו הניע כמו גדול. כמו Charger.... מה אני אגיד? חודש מבאס.... החבילות נערמו בחדר - ולא "בא לי" להשקיע.…
הודעה אחרונה מאת eyalgrossman, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שימו לב לפתיח - קלאסיקה אמיתית. ו............מי מצליח לזהות את הרכב הראשון כולל שנת ייצור? http://www.youtube.com/watch?v=5EMikU8Yc2k&feature=related
הודעה אחרונה מאת 164TS, -
- 0 תגובות
- 756 צפיות
תבלו
הודעה אחרונה מאת B-TON, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
גידי יפה לך להופיע בטלויזיה. אתה ממש מפורסם
הודעה אחרונה מאת mister v, -
- 1 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
האתר מספק את כל הדגמים בכל יצרני המכוניות ותוך מס' דקות יש לכם ספרי רכב מלאים בכל השפות http://safemanuals.com/
הודעה אחרונה מאת Alon_A, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הנעתי סוף סוף,הטורים קבועים,החלפתי נוזלים,גומיות בסדר גמור מפני שהרכב עמד בחניה מקורה. נקיתי,שטפתי,אבל לא ציחצתח(אוהב את קסם הישן המאובק),גליתי דברים יפים ומהנים . מי אמר שבשנות ה 70 לא היו רכבים כל-בו כמו הסטיישן? בבקשה:
הודעה אחרונה מאת Platinum, -
-
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הרכב שלי מבוטח אצל סוכנת שאני לא מאוד מרוצה ממה ששמעתי לגבי הטיפול שלה בכמה מקרים. אני בכוונה לא מזכיר את שמה מכיוון שאני לא רוצה לכלך בלי לדעת לעומק את הדברים. אשמח לשמוע המלצות על סוכנים שמבטחים רכבי אספנות , ושמנסיונכם גם נתנו שירות טוב כשהם היו צריכים לשלם ולא רק להיפך. תודה אומי (אגב חיפוש בנושא לא רלוונטי גם אני לפני שנה הייתי ממליץ עליה והנה עכשיו זה לא יקרה)
הודעה אחרונה מאת ori0610, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
כמו הכתובת שלו, מספר טלפון... תודה לעוזרים! דימה.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
זיהוי רכב ישן
מאת XOFIRX- 12 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
מצורפת תמונה של ביגפוט מועך כמה רכבים ישנים, חוץ מהאסקורט 2 דלתות האומללה מישהוא מזהה את הרכב השחור באמצע ??
הודעה אחרונה מאת david brown, -
ונתחיל מהמיני היפיפיה של יהודה
הודעה אחרונה מאת yossik17, -
יומן שיפוץ אודי 80 1 2
מאת אור רביד- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
הנה היומן שיפוץ שהבטחתי לאסף כמובן ששום דבר לא היה יכול לקרות אילולא החבר המדהים שלי " מנצור " בעל ידי הזהב !!!:multi:
הודעה אחרונה מאת אור רביד, -
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
טיול חד יומי לכפר הצ'רקסי- כפר כמא, השוכן בגליל המזרחי. מועד הטיול-שבת- 13.09.08 הטיול כולל נסיעה בשיירה מתחנת הדלק פז , מחלף הסירה בהרצליה , מחיפה ומהשרון לכיוון כפר כמא, לפי נוהל שיירה המצוי במזכירות המועדון וחניית ביניים בדרך (פרטים נוספים לגבי זמני יציאה ונקודת החנייה ימסרו בהמשך). 11:30- הגעה לכפר כמא- חניית מכוניות האספנות ושמירה עליהן ע"י המארחים. מה בתוכנית: סיור בכפר(כ – 45 דקות) ומצגת על התרבות הצ'רקסית- דת, מסורת, לבוש וכד' (כ- 30 דקות). לאחר המצגת ארוחת צהריים חלבית בכפר (אכול ככל יכולתך). עלות הארוחה- 60 ₪ לאדם (אין צורך בתשלום מראש). (*)הערות: הטיול מיועד לחברי מועדון החמש בעלי רכב אספנות/ ק…
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מי מכם יכול להסביר לי מדוע יש מוכרים,שאינם מפרסמים את המחיר אותו הם מקווים לקבל עבור ריכבם. לדוגמא האופל אולימפיה שמפורסם כבר הרבה זמן,איו לי כוונה לרוכשו,אבל אני באמת סקרן לדעת כמה מבקשים עבורו. לא נעים לי לטלפן וסתם לבלבל את המוח ,כאילו אני קונה פוטנציאלי.אני משאר שיש הרבה סקרנים שכן מצלצלים,למה המוכר לא חוסך לעצמו את בלבולי במוח ומפרסם מחיר?
הודעה אחרונה מאת Kernel, -
-
הפחח נמצא בקלנסווה המחירים זולים עבודה יחסית טובה מאוד הנה כמה תמונות מלפני ואחרי
הודעה אחרונה מאת סופר גיפ, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
איך ניתן לדעת שרכב בן 30+ שקונים בארה"ב לא עבר שינויים שלא יתקבלו במשרד הרישוי בארץ? למשל: צמיגים רחבים מידי, אגזוז משופר, סופרצ'ארג'ר לא מקורי או אפילו הגה קטן מידי וכו.... או אולי מנוע מוגדל או מוחלף לאחד לא תקני. או שינוי קטן כמו קסנון שלא מתקבל בברכה אצל הטסטרים בארץ ומה עם תקני הזיהום? איך רכב בן 30 מארה"ב יעמוד בהם? או שרכב אספנות פטור או מקבל "הנחות"?
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
- 2 תגובות
- 756 צפיות
ברישיון רכב רשום גודל הצמיג 380-15 על הגלגל מותקן 165-15 בסוכנות צמיגים אמרו שיתכן שצריך 155-15 אם מישהו יודע בודאות את גודל הצמיג בבקשה כדי שלא ארכוש סתם ובטסט יכשילו אותי תודה ניסים
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
פורד אסקורט MK1 1 2
מאת amire1- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 6 אלף צפיות
החלום שלי הוא לשפץ אסקורט MK1 שתי דלתות. ראיתי לאחרונה אחת למכירה (69). למישהו יש ניסיון? המלצות איך מתחילים? מה מצב החלקים לכזה רכב?
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
השבת בשעה 10:00 בבוקר יתקיים מפגש ארומה-צומת רופין. כולם מוזמנים, 10% הנחה על התפריט לחברי ''מועדון החמש'' להתראות
הודעה אחרונה מאת nik, -
- 0 תגובות
- 587 צפיות
חברי פורום יקרים , אחת מחברות הפורום החובבת צילום עומדת לטוס לחופשה מוטורית קטנה , מכיוון שמצלמתה שבקה אנו עלולים להיוותר ללא תמונות,מי שידו משגת אנא שישאיל לה מצלמה למען תעטר את הפורום בתמונות. ולא אבדנו .... האגודה לתמונות בפורום (למי שלא הבין הצלמת היא זו המתהדרת בשם השב"כניקי ל')
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
- 2 תגובות
- 753 צפיות
חזרתי היום ממירוץ פורמולה 1 שנערך בבלגיה מצורפות מספר תמונות מהמירוץ
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
היום הגיעה הסובארו שקניתי על גרר כולל הרשיונות החדשים וכמה ספרי סובארו כ ''פונוס''. בבקשה:
הודעה אחרונה מאת Platinum, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לאחר שהמנוע הישן - לא ידוע באיזה מצב ( אך עם אין ספור קומבינות ) 1275 סמ"ק שלי הלך לעזעזל או ככה לפחות ניראה לד"ר טל ולי בהתחשב בעובדה שברגע אחד הוא התחמם והעלה עשן מטורף וכל הצבע היפה והחידוש שעשיתי נהרס . תמונות : החלטתי בדירבונו של הדוקטור לרכוש מנוע חדש ... שיהיה זה לא מזיק אז הלכנו לבקר את MINIMEN וקנינו ממנו מנוע כדלהלן : מטרו 1275 סמ"ק שנת 1990 עם 140 אלף ק"מ ( נתון משוער ) הישר לחצרו של הדוקטור , זה קירצף ושיצף חתך וגזר קילף וצבע שטף וייבש ולהלן התוצאה עכשיו אתם בטח שואלים את עצמכם איך זה מתקשר לכותרת , ובכן גיליתי במקביל שהייתה לי בעיה ברדיאטור של המנוע הישן ואני מעדיף להחליף אותו לרדיאטור לאקלים חם מה הייתם ממליצי…
הודעה אחרונה מאת ilovemini,