רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
ביום שישי הקרוב 12.9.2008 בשעה 14:00 יתקיים מיפגש מיפגש מועדון פיאט . המיפגש יתקיים בחניית איקאה בנתניה . במהלך המיפגש יושק פיאט 238 (קראוון) היחיד בארץ . כל בעלי הפיאט מכל סוג, תוצרת , שנה מוזמנים בהחלט לארוע. כמובן שכל בעלי רכבי האספנות מתוצרת פיאט מוזמנים בהחלט פרטים נוספים באתר מועדון פיאט ישראל www.fiatclub.co.il
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
100 סמ"ק? בחיפוש אחר דברים מעניינים בתחום שלי, נתקלתי במנוע הזה: מדובר במנוע רפליקה פעיל של V8 אמיתי, מקורר מים, בנפח שנע בין 50-100 סמ"ק, המנוע פועל על דלק רגיל, עם אפשרות הסבה למתנול, בדר"כ משתמשים בהם לרפליקות רבע סקייל של מכוניות מסלול מסוגים שונים, (דראג, מכוניות מצחיקות, מאנסטר טראקים,) ורפליקות הוט רוד, כמובן כולן בשלט רחוק. שימו לב לפרטים הקטנים: הסטרטר, המשאבת מים, הגלגל תנופה, המגדש על, המפלג, הסעפות, וכו... שימו לב לתוכן המנוע: ועכשיו שימו לב למחיר של הגרסה הבסיסית ביותר של המנוע הזה, מחיר שבו אפשר לקנות V8 מוגדש אמיתי בעל נתונים מרשימים ביותר- $5,295.00 והנה קישור לאתר היצרן, לאלה שעדיין נושמים... ht…
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
בערוץ דיסקוברי(34) של YES מוקרנת סדרה בהמשכים בשם "מלכת המשופצות". הסדרה עוקבת אחרי שיפוץ ענתיקה בסדנת הרכב של בויד קודינגטון בארה"ב. בדרך כלל הם לוקחים גרוטאה והופכים אותה להוט רוד,אבל גם ככה ניתן לראות איך מכניסים חיים ויופי(?) לרכב קלאסי. ממש מומלץ. בויד קודינגטון נפטר בפברואר בגיל 63 ממחלת הסוכרת.
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
אז כך, נתחיל בברכת שלום לכל באי הודעה זו: שלום לכם חברי הפורום ואוהבי הגרוטאות. קצת על הכותב: שמי ניר סבירסקי, אני בן 17.9, ואני חובב רכבים ישנים (בערך). סיימתי י"ב השנה, ואני גר בקרית ים שבאיזור הצפון לאילו מכם שלא מכירים. אני רושם בפורום כבר מעל לשנה, למרות שרבות מהשאלות שלי אינן מחכימות או חכמות. אקספוזיציה: עד אתמול יכולתי רק לחלום על רכב אספנות לשיפוץ, כדי להעביר את זמני הרב בחודשי הקיץ. למרות שתיאורטית היה בידי הממון, לא יכולתי להרשות להתבזבז על ביטוחים, טיפולים ואף פעם לא לקחתי את זה ברצינות מספקת. אתמול נודע לי כי התקבלתי ללימודי מכללה (לפני צבא), במכללה שנמצאת בעיר כרמיאל. לאחר ששוחחתי עם אמי, היא אמרה שאשהה במעונות הקמפוס בזמן לימודיי. רעיון זה…
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
- 0 תגובות
- 690 צפיות
שלי ושל עוד חבר מועדון החיפושיות מופיעות בא למספר שניות. http://www.keshet-tv.com/VideoPage.aspx?MediaID=45583&SourceID=272
הודעה אחרונה מאת Avi66, -
- 1 תגובות
- 766 צפיות
בקרוב אני טס לקרואטיה סלובניה ומונטנגרו ורציתי לדעת האם יש מוזאונים של רכבי אספנות באיזורים אלו. תודה רבה לעוזרים , מבטיח להעלות תמונות.
הודעה אחרונה מאת Wonka, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Mini-Classic-Mini-Pickup-1974-Austin-Morris-Leyland-Mini-95-Pickup_W0QQitemZ320299215358QQcmdZViewItem?hash=item320299215358&_trkparms=39%3A1%7C65%3A1%7C240%3A1318&_trksid=p4506.c0.m245 יש כזאת בארץ?
הודעה אחרונה מאת ilovemini, -
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 8.3 אלף צפיות
שלום לכולם, מישהו יודע איכן ניתן למצוא ניירות לליטוש והברקה של אלומיניום ? כמו כן איזה סוג אני צריך ? אם אני לא טועה קוראים לזה נייר שמיר / או מים. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היום היום השני לאירוע המדהים הזה. אני שולח לכם מספר תמונות להתרשמות ולאחר שנחזור לארץ אשלח תמונות רבות נוספות:
הודעה אחרונה מאת אליה, -
- 8 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחרונה תקף גם אותי ה"חיידק", אולם העולם הזה של רכישה,שיפוץ ואחזקה של מכונית "אספנות" זר לי לחלוטין. ראיתי מכונית בת 40 שהסעירה את דימיוני אולם מצבה הכללי מחייב שיפוץ מעמיק. אני חייב לציין שהאל לא חנן אותי בחוש טכני מפותח וארגז כלים הוא לא ממש "כוס התה שלי". והנה השאלות אשר אינם פתורות בעיני: 1. האם מבחינת רישוי עלי לסווג את הרכב כרכב אספנות? ואם כן אז מהם הקריטריונים? 2. האם ישנם בארץ מוסכים אשר מתמחים בסיוע לשיפוץ מכוניות עתיקות? אם כן, היכן (אני מאיזור השרון) 3. האם היבואנים של היצרנים השונים בארץ מסייעים לחובבי עתיקות להשיג חלפים ולקשר אותם למקורות נוספים? 4. בהנחה שאין לי את היכולת הטכנית לבצע את השיפוץ במו ידי, לאיזה סדרי גודל של עלויות יכול ה…
הודעה אחרונה מאת s.b.m.w, -
- 2 תגובות
- 794 צפיות
שבוע שעבר טיילתי מעט באיזור הפירנאים בין ספרד ודרום צרפת. ככלל, בספרד כמעט ואין מכוניות ישנות, התרבות מהבחינה הזאת דומה לישראל. בדרום צרפת רואים הרבה יותר, גם במצב תנועה בכבישים. אבקש הסבר על שני מכוניות: 1.הצהובה כתוב עליה mini, אבל אף פעם לא ראיתי דבר כזה. (מאחוריה מיני מודרנית להשוואה ) 2.רציתי לצלם שיירת אופנועים שעברה בין ההרים כשלפתע הגיחה לתוך העדשה שלי מכונית ספורט בריטית, שלא הצלחתי לזהות אותה (התמונה היא הגדלה של קטע קטן מתוך תמונה רחבה ולכן היא לא חדה). בנוסף: גזלן גלידה צרפתי, יגואר XK בברצלונה, והתוצאות של לקחת את הסיבוב בצורה קצת הדוקה מידי עם מיכלית עמוסה. הנהג נסע כמה שעות לפני בכביש, בחושך, בכביש שלא הייתי מעיז לנהוג בו בחושך. בתמונה הוא עסוק ב…
הודעה אחרונה מאת Monopusto, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 683 צפיות
שלום חברים, ברשותי צמד חוברות הראשונה owner's manual לפיאט ספיידר 2000 אמריקנית, והשנייה ספר טיפול והוראות תיקון וקטלוג חלקים לווספה 400. רצ"ב תמונות. החוברות יימסרו חינם אין כסף אך לידיים הראויות לכך. במידה ומישהו מעוניין או לחלופין מכיר מי שיוכל להפיק מהן את התועלת המרבית אתם מוזמנים להודיע לי בה"פ. יום שיגעון
הודעה אחרונה מאת קרמבו, -
-
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
עקב זה שאני לא מקומי ,צריך את עזרת החיפאים,מאיפה אני לוקח אישור משרד התחבורה? החבילה נמצאת בדואר "שיקמונה" ברחוב פל ים 19 חיפה תודה מראש
הודעה אחרונה מאת יאיר לוסטיג, -
- 16 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אליבא דדמרקר, מחירי ההובלה הימית ירדו בחדות בחודשים האחרונים. יש כאן מישהו שייבא רכב בחודשיים האחרונים ויכול להעיד?
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 5 תגובות
- 745 צפיות
כבר מספר חודשים אשני "מסתובב" בפורום ומנסה ללמוד את הנושא. חשקה נפשי ברכב אספנות ומאחר שאין דגם מסויים ש"מדליק" אותי יותר מהאחרים או שאני זוכר כילד שהיה לאבא וכו... הדרישות הבסיסיות שלי הן כאלו: 1. רכב קבריולט, כי ממילא הוא לנסיעות קצרות ועלות הביטוח זהה (שלא כמו ברכב רגיל) וכדי להרגיש שונה מרכב של יום יום. 2. אפשרות להסיע 4 נוסעים (או 5) (או 6 אם מדובר באמריקאית רחבה). זה פוסל את המרצדס SL450 שהיתה אופצי שקרצה לי. (אגב- יש אפשרות ל 2+2 ברישיונות של ה- SL? 3. חשוב שיהיו בעלי מקצוע שיודעים לטפל ברכב בארץ ובמחירים סבירים (אני לא מכונאי) 4. חשוב שהרכב יהיה יחסית אמין (לרכב בן 30+) 5. רכב שנעים לנהוג בו, לא רוצה להאבק בהגה, בלמים וכו. 6. הרכב יעמוד רוב הזמן לכן…
הודעה אחרונה מאת redroze, -
לימודי פחחות
מאת galitay- 1 תגובות
- 948 צפיות
ראיתי שהנושא עלה לדיון בעבר, אך לא ממש מצאתי מידע עדכני שיוביל אותי הלאה אז.... איפה אפשר ללמוד פחחות בסיסית לרכב??? ריתוך גז, צבע וכ"ו כמובן שאין צורך בתעודה אלא בידע בסיסי לשיפוצים לא מורכבים. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת רנו, -
- 7 תגובות
- 949 צפיות
שלום, אני מחפש פנס קידמי ראשי ימני לפי'זו 504 83 מישהו יודע איפה אפשר להשיג?? תודה, איל
הודעה אחרונה מאת יהורם, -
- 5 תגובות
- 8.9 אלף צפיות
שלום אני חדש כאן , יש לי אופנוע הונדה XL250 מודל 1974 , אני מעוניין לחבר לו סירה , למישהוא יש רעיון ?
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1018156.html תהנו ישי
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
פתיחת פנס קדמי
מאת dor12- 7 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
שלום, נראה לי שזהו המקום שאני יכול לקבל תשובה מקצועית לשאלתי והיא, יש לי פנס קדמי שאני רוצה לפתוח אותו , כלומר הזכוכית מודבקת לפלסטיק של הפנס בעזרת איזשהו דבק. ואני רוצה להפריד בינהם בדרך מקצועית . שמעתי על חימום הפנס אבל אני לא יודע איך בידיוק עושים זאת. הודה לכם אם תוכלו לעזור בעיניין . תודה.
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
- 3 תגובות
- 721 צפיות
שלום לחברי הפורום, קבלתי במתנה את הרכב שבתמונה ... מישהו מזהה? סוג דגם. אין לרכב רישוי אבל יש מנוע האם לפי מספר מנוע אפשר לדעת את סוג הרכב ופרטים עליו? איפה נמצא בכלל מספר המנוע? כמו כן אני רוצה לשפץ אותו ולעלות אותו על הכביש מה הפרוצדורה לכך? אם אני רוצה להפוך אותו לרכב פרסומת לסטודיו מסויים (מדבקות או צבעים או גרפיטי על כל הרכב) מה הנהליםן לכך גם כן? אשמח לכל ייעוץ ועזרה אפשרית כי אני ללא נסיון בנושא יום טוב רוני [email protected]
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 0 תגובות
- 797 צפיות
שלום, אשמח לקבל ייעוץ מכם: אני מחפשת רכב לצילומים לסרט סטודנטים דוקומנטארי - הרכב צריך להיות מעניין ולא גדול מדי. עדיף למשהו ישן (סטייל אלטזעכן) ופתוח - ל 3 אנשים לפחות (כדי שיהיה אפשר לצלם מבחוץ ויראו פנימה). חשבתי על יונימוג, אם כי לא חובה. האם יש לכם רעיונות לרכבים? וגם איפה אני מוצאת רכבים כאלה. שמעתי שיש מישהו שאוסף אותם בכפר ביאליק. האם מישהו מכיר? תודה
הודעה אחרונה מאת כפפה, -
- 5 תגובות
- 813 צפיות
הי אני זקוק לעזרה... איזה לחץ אויר לנפח את הצמיגים? 1972 Dodge Charger. משקל - 1700 ק"ג צמיגים - 255x 15x 17. תודה על העזרה. אייל
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
היום היגיע אורחת לא שיגרתית למפגש, פיאט 238 קראוון (CAMPER) מודל 1974 מדהימה (יחידה בישראל אשר נוסעת) התמונות מדברות בעד עצמם. (לוחיות הרישוי גלויות באישור הבעלים) אורחת חדשה במפגש מזל טוב לברוך ולבנו על הבר מיצווה=ותודה רבה על הכיבוד ברוך ובנו בעיגול מי אמר שלא היה מה לאכול ?
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
מצורפות פרסומות שהופיעו בתוכניה של התאטרון הקאמרי למחזה של ארתור מילר "לאחר הנפילה". בחוברת זו מופיעה גם הבעת תודה של הנהלת הקאמרי לאייבי נתן שבימים אלו הלך לעולמו, עבור תרומתו.
הודעה אחרונה מאת haimy, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ונתחיל הפעם עם השבי של עדי
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
- 19 תגובות
- 2 אלף צפיות
הדבר הראשון שעליתי בדעתי, זה כניסת שמן לתאי הבעירה. איך אני יכול לאתר את מקור הדליפה? תודה...
הודעה אחרונה מאת ~shay~, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רב לכולם. דיפדפתי קצת בפורום, על מנת למצוא את התשובה לשאלתי. הבנתי שלא קיים מחירון רכב רשמי (בסגנון לוי יצחק), בכל אשר קשור לרכבי אספנות, ובתוך זה כמובן גם בנושא החיפושיות הישנות. אני באופן אישי איני נמשך יתר על המידה לרכבי אספנות, אבל חברה שלי היא פשוט ההיפך ממני. החלום שלה הוא חיפושית ישנה. היא הסבירה לי שיש חיפושיות גרמניות ויש חיפושיות ברזילאיות (ומה לא...), והאמת היא שאני לא מבין בנושא, כלומר האם חיפושית גרמניה שווה יותר מברזילאית. מה שכן הייתי מעוניין לברר דרך הידע הרב שלכם בנושא, הוא מהו המחיר הממוצע אותו יכול לדרוש מוכר רכב שכזה. אני יודע שהשאלה היא כללית מדי בסוגה, אך אנסה לספק את הפרטים שאני יודע על הרכב ששמתי עליו את עיניי: אינני יודע מה מצב…
הודעה אחרונה מאת The Who, -
- 15 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת bar72, -
- 6 תגובות
- 765 צפיות
באוגוסט האחרון בקרתי עם אריה ק. (בל איר 56 קבריולט + +) באינדיאנה ובשיקאגו תמונות מביקור במכירה פומבית (אוקשיין) באובורן ( AUBURN ) אינדיאנה (INDIANA ).:wave:
הודעה אחרונה מאת edan839,
-
מי מחובר 43 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 679 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Camaro 92
- Oren051249
- Tal7
- Fluffy
- Accent Coupe
- IsraCar
- Nico62
- פריג'י
- epiphone
- מיץ פטל
- itaysamurai
- the Batman