רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
לחברי מועדון החמש לכלל חובבי הרכב ולחברי הפורום, ברכת שנה טובה כתיבה וחתימה טובה שנת בריאות, אושר ונסיעה חלקה אבי נוף- יו"ר מועדון החמש וחברי וועד המועדון.
הודעה אחרונה מאת Alon_A, -
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אופס, יש לי בעיה במצלמה, אולי שאר הצלמים יוכלו להעלות את התמונות. חג שמח עדי
-
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
האם יכול להגרם נזק בשימוש בדלק נטול עופרת ברכב שלא תוכנן לכך ואין לו ממיר קטליטי או שבעצם ניתן להשתמש גם בדלק נטול העופרת?
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מעוניין ל"גמול" את ה-911 שלי מה96 ולהעביר אותה ל-98 או 95 , מצאתי את המוצר הזה: http://www.fuelcat-israel.com/ מישהו מכיר?
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
חיפוש מצתים
מאת MODENA- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
זקוק לעזרה בהתאמת מצתים(פלגים)לרכב מסוג פונטיאק שנת יצור 1939.מצתים חמים בעלי הברגה קצרה.חיפשתי ברשת ללא הצלחה.תודה למשיבים.
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- 1 תגובות
- 860 צפיות
שבת שלום לכולם, הנכם מוזמנים לבדוק אתר מדהים, המכיל בתוכו מאות פרוספקטים, ספרי שירות, גלריות - ומה לא בעצם. גן עדן לחובבי אמריקאיות; http://www.tocmp.com בטוחני שראש השנה הזה יהיה שונה מקודמיו... שנה טובה.
הודעה אחרונה מאת נחום קדמיאל, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 879 צפיות
שלום לכולם, הפיורי ה"חדשה", שנכנסה לפני חודש לשיפוץ שיכלול פחחות וצבע, מסרבת במפתיע לשלב להילוך אחורי ("לא זזה רוורס"). חשוב להדגיש, שעד כה הגיר הפגין תפקוד מלא ומצוין אם כי היו טפטופים או נזילות לא רציניות מהקרטר. על סמך הנתונים הללו אשמח לשמוע חוות דעתכם על הבעיה, מקורה, פתרונה ועלויות צפויות. יום מצוין, חמי
הודעה אחרונה מאת מרכבה 2006, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 780 צפיות
התגלגל לידי היום הקרבורטור הנ"ל, במצב טוב מאוד זקוק לניקוי וחלפת אטם מרכזי...הניחוש לי שמדובר בקרבורטור של חיפושית? מישהו יכול להיות יותר מדויק ולהגדיר גם לאיזה דגם ונפח מנוע? צביקה ער? תודה רן
-
קניתי עוד כלה. הכל היה לפני כחודש וחצי. ראיתי אותה יוצאת ממוסך פחחות בקלנסוה. פרסה פתאומית וחזרתי. שאלתי,התעניינתי,קיבלתי מספר של הבעלים. התקשרתי,הוזמנתי אליו הביתה ,שיחה של רבע שעה והוא הסכים להעביר בעלות . העברת בעלות תתבצע היום בשעה 16:00. שלמתי לו את הסכום ורשמנו זכרון דברים שלא יתחרט על המכירה,עד שיגמרו עבודות הפחחות והצבע . מגיע לי מברוק,וברוכה הבאה לאחיותיה.
הודעה אחרונה מאת סייארה, -
איפה אני יכול לקנות כיסויי 4 עונות איכותי לקאטלס, ולא הזבל מניילון שמוכרים באוטו דיפו? באיזור תל אביב- פ"ת. תודה, דימה.
הודעה אחרונה מאת Sagie Keinan, -
- 0 תגובות
- 810 צפיות
למי שכבר עבר את התהליך של מילוי הטפסים בהצלחה ומוכן לעזור לי . בבקשה לישלוח לי הודעה לאימייל או הודעה פרטית ואחזור בהקדם תודה.
הודעה אחרונה מאת Aviel.G, -
הבייבי החדשה שלי 1 2 3
מאת vwmaster-
- אחראי פורום
- 30 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
הגיע אלי ממש במקרה ובמצב מדהים. שנת 1969 מנוע 1300 עברה שיפוץ מאסיבי לפני מספר שנים. אני רוצה לחדש את הפגוש האחורי. מישהו יודע אולי איפה אני יכול לעשות ציפוי ניקל באיזור חיפה?
הודעה אחרונה מאת volvo 240, -
-
- 22 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
לכל חברי הפורום שלום, שלשום ירדתי לחניון לבדיקה השבועית של המנטה שלי (שלא זזה, מחכה לקונה עם ביצים או לזמנים יותר טובים בשבילי מבחינה כלכלית) וגיליתי שחיברו אליה כבל מגומי עבה (כלומר ניסו לגנוב/להזיז אותה אבל הם היו חובבנים מדיי והשתמשו בכבל שבקושי היה מזיז ארון ממוצע). זה יכול להיות סתם שכן שכואב לו לראות רכב ישן שעומד ויכול להיות שמישהו ניסה לגנוב את הרכב לברזל. המטרה היא לקשור את הרכב לעמוד בטון והבעיה היא שהעמוד לא מספיק קרוב (וקניה של שרשרת כזו חדשה תעלה לי סכום גבוה מאוד). לכן אני מבקש את עזרתכם, אם יש לכם בבית שרשרת ברזל (אלו עם הלולאות הגדולות) לא משנה מה המצב (גם אם היא חלודה לחלוטין) ולא משנה מה האורך (אני אחבר אותם ביחד), אני אשמח לאמץ אותה. ניתן ליצ…
הודעה אחרונה מאת הגולפנית, -
- 0 תגובות
- 848 צפיות
ברצוני להודיע, שמפאת תנאי מזג האויר המצופה להיות ביום שבת ה - 27/9 - טיול אופנועי האספנות שאמור היה להתקיים לאזור הדרום - נדחה עד להודעה חדשה. המועד החדש לטיול - יפורסם בפורום ובין החברים. בברכת שנה טובה מצא
הודעה אחרונה מאת מצא, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
אני צריך דחוף פקום ראש לאאודי 75. מישהוא יודע איפה אפשר להשיג?
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ערב טוב וחג שמח לכולם אני כבר הרבה זמן תוהה בקשר לשאלה הזאת, אני מאוד נמשך לתחום האספנות, אבל חושב גם על הצד הפרקטי של העניין. הסתכלתי למשל על תמונה של מנוע של מיני. המנוע כ"כ פשוט, שאפשר לספור את הכבלים והצינורות שעוברים בו על שתי ידיים (+- כמה אצבעות). לפי ההגיון, מנוע כ"כ פשוט אמור להפגין אמינות מופלגת (כמובן לאחר יישור קו רציני והחלפת כל הגומי) ולהיות מאוד מאוד פשוט לטיפול. האם כך הדבר? אני הרבה זמן קורא בתת-הפורום הזה אבל אף פעם לא כתבתי בו, מקווה להתייחסות רצינית להודעתי, תודה
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
האם ניתן להוסיף מזגן לחיפושית? אם כן כמה הדבר עולה?
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום חברים, ובפרט לחובבי רכבי האספנות. שנים לא מעטות שמדי פעם יוצא לי להתקל ברחובות ת"א באלפא ג'וניור במצב טוב מאד, שמה שמאפיין אותה יותר מכל הוא צבע הפנינה בו צבעו אותה. האוטו צבוע באיכות יפה מאד, ובמיוחד לאור העובדה שלאורך השנים שאני עוקב אחר מצבה מדי כמה חודשים כשיוצא לי להבחין בה בכביש או תחת הבית בו היא גרה - לא ראיתי אף סימן לחלודה שהתפתחה או לירידה כלשהי במצב הצבע. אם מי מכם יודע היכן נצבעה המכונית, או לחילופין יוכל להפנות אותי לבעליה שעצה ממנו תעזור לי מאד, תודתי נתונה לו.
הודעה אחרונה מאת edan839, -
-
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יש למישהו מושג מה ההבדל בין מנוע .5.0 או 5.7 ליטר של ביואיק ,לאותו נפח ממנוע של שברולט?[המנועים הם מסוף שנות ה70 תחילת שנות השמונים]
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין להרכיב על החיפושית שלי גגון אלומניום כמו בתמונה: (אני צריך אותו כדי לקחת גלשנים) בעבר הכרתי חנות בחיפה בעיר התחתית (ליד המשטרה) של זקן שייצר אותם, אולם הוא כבר סגר. מישהו יודע מי עוד מייצר אותם או לאן הזקן שעבד שם עבר?
הודעה אחרונה מאת tis34, -
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
טיול שבת לאופנועי אספנות בתאריך 27.09.08 (יום שבת) יקיים מועדון החמש טיול אופנועי אספנות. תכנית המסלול: 8:00-8:30 - התכנסות בתחנת דלק הסיירים (תחנת הדלק הממוקמת כ- קילומטר דרומה מהמטאורולוגית). 8:30- יציאה דרך מחלף אשדוד , אשקלון למפגש יד מרדכי, חנייה והפסקה לקפה/עוגה. המשך דרך שדרות, לאתר החץ השחור(אתר המציין נקודות ציון של פעילויות היחידה 101), ניתן לצפות משם על רצועת עזה..... המשך לקיבוץ ניר- עם , שם נפגוש את חבר המועדון עופר המר, שיציג לנו את האוסף שלו, בעיקר טרקטורים, ומשם חזרה הביתה. במשך המסלול יתלווה רכב חילוץ, שנקווה לא נזדקק לו. חברי מועדון החמש בעלי אופנועי אספנות בלבד, המעונינים להשתתף במסע , מתבקשים להירשם במשרד המועדון ע"מ ל…
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
מוסטנג 67 1 2 3
מאת dudi oknin-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
היי כמה תמונות של האוטו שלי אחרי צבע והתחלת הרכבות למי שלא זוכר איך הוא היה מוזמן לעשות פה חיפוש ] תהנו
הודעה אחרונה מאת cmods, -
-
תמונות מטוסקנה 1 2
מאת יהורם-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
חזרתי מטיול באיטליה עם קצת תמונות להנאתכם
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
שלום לכולם, לרגל ההודעה של פיאג'ו על סיום ייצור הווספות הקלאסיות, חבר טוב ואיש טלוויזיה מוכשר עורך כתבה על הפרידה מהווספה. הצילומים יערכו בקרוב מאד (בימים הקרובים) והוא מעוניין לראיין ולצלם בעלי ווספה "מכורים" ולספר את סיפורם. התבקשתי על ידו להעביר את המסר לקהילה ולהן מכתבו: שלום לאנשי הפורום אנחנו מצלמים השבוע כתבה לתכנית "שישי" עם שלח ודרוקר בערוץ 10. הכתבה תעסוק בווספות – לרגל ההודעה של פיאג'ו על סיום ייצור הווספות הקלאסיות. אנחנו מחפשים סיפורים מיוחדים כגון: מישהו שעכשיו קורה אתו משהו סביב ווספה - לדוגמה מישהו שמחפש את הווספה הישנה שלו, מישהו שרוצה להיפטר מהווספה (כי נמאס לו והוא רוצה משהו יפני משוכלל וכו') , מישהו שמחפש לשפץ ווספה. וכו'. אנשים…
הודעה אחרונה מאת 1303ls, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 4 אלף צפיות
שוק עתיק – ספטמבר 2008 בתאריך 19 לספטמבר 2008 (יום ו') בין השעות 09:30 ל – 14:00 יקיים מועדון החמש, כמיטב המסורת אירוע נוסף של "שוק עתיק" למכירת חלפים ורכבי אספנות. האירוע יתקיים במתחם של אגד חולון צמוד למוזיאון אגד במקום. כתובת האתר – רח' משה דיין, שכונת בן-גוריון, חולון (מצ"ב מפה) מתחם המכירות יתוחם ע"י אוטובוסים וביניהם יוקצה שטח למוכרי החלפים ושטחי חניה לרכבי האספנות. עמדות מכירת החלפים תמוקמנה בשתי שורות, האחת מול השנייה כשהתווך ישמש כשדרת הליכה לטובת הקונים. בכניסה למתחם המכירות יעמוד מתנדב של המועדון שיכוון את הבאים. כבפעם הקודמת, מתחם המכירות ב"שוק עתי…
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
ברכה של מלך... 1 2 3
מאת DrorBANANA-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 30 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
שלום לכולם... ביום החתונה בין בני זוג אומרים שהאישה נחשבת למלכה והגבר נחשב למלך ,אז בתור אחד שהוא מלך ליום אחד אני מצווה על עצמי לתת ברכה כל חברי מועדון רכבי החיפושיות וכל חברי המועדונים הקרובים לנו מועדוני רכב האספנות מועדון ה-5 מועדון VAG ומועדוני הרכב המודרנים וכמובן לכל משפחותיכם חבריכם ומכרכם מברך בהמון בריאות אושר ושמחה חיים שקטים ושלבים המון חיוכים בפנים וכשתתעוררו בכל בוקר אני וכולכם נחשוב שצריך לעשות רק טוב לעצמך לזולת בפרט וכמובן שלבעלי החיים ניתן ליטוף מים ואוכל ושאת הטבע נטפח נשקה ונשמר ,ועוד גדולה היא שצריך לדעת לוותר ולסלוח המסר השיחה המפגש החיבוק הנשיקה החום והאהבה זה דבר שהצד השני ייזכר בו לכל החיים. לטינו תודה על הטלפון והברכה האישית אוהב אותך ה…
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
-
- 1 תגובות
- 747 צפיות
קריאה מהנה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3600229,00.html
הודעה אחרונה מאת Blue Jay, -
-
- אחראי פורום
- 37 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
אני מעוניין לעשות פחחות לסובארו שלי לפני החורף. הגיע הזמן לבדוק פחחים ומחירים. אני מחפש פחח שיעשה עבודה סבירה+, במחיר שלא בשמיים. אבל שלא יהרוס את הקיים. אם יש פחחים טובים באזור חדרה יהיה מצויין. מוסך על הגל בחדרה הציעו לי הצעה טובה, למישהו יש נסיון איתם? הפחחות הנדרשת היא פחחות להפשטה עד לרמה של שלדה, לא רק חיצונית! כמו כן שהפחח בראש להיתעסק עם רכבי אספנות כי רבים מתרחקים לי מהרכב.. תודה מראש עומר.
הודעה אחרונה מאת edan839, -
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
ראש קומפלט כולל מכסה שסטומים,שסטומים,וברגים לראש,הכול מקורי. הראש במצב מצויין. מחיר 300 שח לפני שילך להתכה. לפרטים 0502153344 תומר. אני מגדרה
הודעה אחרונה מאת TOMY_GT, -
- 0 תגובות
- 669 צפיות
שלום רב, ברשותי וולוו 144 שנת 1973 אשר זקוקה לשיפוץ. הרכב בבעלותי, ונמצא כעת בגינת ביתי בעומר. הרכב שמור, ורשיונותיו מופקדים ברשות הרישוי. המעוניין יוכל ליצור עימי קשר במייל או בטלפון 050-5755525. מחיר גמיש. ירון
הודעה אחרונה מאת ייי,
-
מי מחובר 50 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,716 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yoav911gt2
- Chmimo
- M H
- quzzaa
- TheArcane
- 1enzo
- SurfHigh
- Aviady001
- Michaelgir
- AUDIO KING
- orsh99
- Shmelov