Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם תעמיד אותו- מצבו רק ייתדרדר, תקח את זה בחשבון! הרכב שעומד- נהרס הרבה יותר מהר, מאחד, שנוסע!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם תעמיד אותו- מצבו רק ייתדרדר, תקח את זה בחשבון! הרכב שעומד- נהרס הרבה יותר מהר, מאחד, שנוסע!

אולי אני יקנה אותו ממך בסוף,נראה לאחר סוכות .

למכירה כל החלקים של :

GN250,TU250,DR250,jawa350,dealem leberty50

פורסם

אני רציתי לשפץ את החיפושית 65 שלי, התחלתי לחפש פחח שיעשה את העבודה אולם לא מצאתי אף אחד שיסכים לפרק את הרכב עד רמת הפח בלבד, כולל הפרדה מהריצפה ורק אז יתחיל לשפץ את האוטו. וגם הם ביקשו סכום אסטרונומי - 15,000 כולל צבע (מישום מה כולם זרקו את המספר הזה).

החלטתי לחכות עם השיפוץ עד שאמצע מחסן או חנייה סגור ואז אני אשפץ את הרכב בעצמי.

לפי דעתי אתה צריך למצוא פחח שעובד רק על רכבי אספנות, וחשוב שתסגור איתו את כל הפרטים של השיפוץ, תבהיר לו בדיוק למה אתה מצפה.

פורסם

מציע לך לבדוק את הפחח אברהם ממוסך א.א סנטר באזה"ת חדש ראשל"צ.

זה לא מושלם, אבל תמורה טובה מאוד למחיר לטעמי.

תוכל לראות את סיפור העבודה בשרשור הזה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=82264

אתה יכול להגיד לו ששלחו אותך אלי וצחי עם האלפא סוד.(יא אללה כבר עברו יותר משלוש שנים...)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

החלטתי לחכות עם השיפוץ עד שאמצע מחסן או חנייה סגור ואז אני אשפץ את הרכב בעצמי.

גם אני לא מצאתי פחח שיעמוד בקריטריונים שלי, לבסוף, חבר של אבי, פחח במקצועו בחור מבוגר כבן 60 ואבי עשו את העבודה, את הפינישים הקטנים נתתי לצבעי לעשות.

לי אישית, לא יצא לי לראות הרבה עבודות ברמה גבוהה.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

• תוכן חדש...