Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיסויי 4 עונות- איפה קונים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר בדיקה עם חבר שיש לו מתפרה .

מ"ר של בד דרלון עולה לו אצל הספק 42 ש"ח .קח שכיסוי ב150 ש"ח זה ממש לא הגיוני.

למרות שלפי דבריו זה החומר הכי טוב אבל גם כבד יחסית לכיסיום שנמצאים בשוק

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רן

האם הדרלון הוא חומר אטום לחלוטין למים או שרק דוחה מים ?

מהי הטקסטורה שלו ? האם הוא עדין או גס למגע ? לא יעשה שריטות ?

פורסם

באיביי ניתן להזמין בקלות כיסויים זולים, יקרים, או מקוריים - כל מה שתרצה. אבל הכי חשוב שאפשר להזמין על פי המידה המדויקת של האוטו - לדעתי התכונה החשובה ביותר בכיסוי.

אטימות למים אכן שום כיסוי לא נותן, לכן אני מעדיף כיסוי "נושם" שהוא במקרה גם זול, על מנת שהלחות לפחות תתאדה החוצה.

בארץ תשלם יותר על כיסוי שהוא תמיד גדול מדי או קטן מדי, ומתפורר תוך שנתיים במקרה הטוב.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
באיביי ניתן להזמין בקלות כיסויים זולים, יקרים, או מקוריים - כל מה שתרצה. אבל הכי חשוב שאפשר להזמין על פי המידה המדויקת של האוטו - לדעתי התכונה החשובה ביותר בכיסוי.

אטימות למים אכן שום כיסוי לא נותן, לכן אני מעדיף כיסוי "נושם" שהוא במקרה גם זול, על מנת שהלחות לפחות תתאדה החוצה.

בארץ תשלם יותר על כיסוי שהוא תמיד גדול מדי או קטן מדי, ומתפורר תוך שנתיים במקרה הטוב.

כל כיסוי שתקנה יחזיק לכל היותר שנתיים...:cry: יש הפרשי טמפרוטרה גדולים בין החורף לקיץ והדבר משפיע על הבד (בעיקר בכיסויים הזולים).

מה גם שאם הכיסוי לא נקרע הוא פשוט נעלם בוקר אחד באופן מפתיע...:-(

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם

מניסויני בעולם שייט שם משתמשים בבד הזה לכיסויים הוא מאוד אטום (תחשוב על יאכטה בים סוער).הבעיה שמים יכולים להיכנס דרך התפרים.

הבד די נעים למגע ולדעתי לא יעשה שריטות.

פורסם
גם אני מחפש אותם - כיסויי "בוגארט", תוצרת "ספינלי" איטליה, דגם "קליפורניה" - יובאו בעבר ע"י הדר-רוזן.

הם היו מצויינים, אף טיפה לא חודרת דרכם. האוטו ממש נשאר בתוך "מוסך".

האתר שלהם:http://www.spinellisrl.com/prodotti.aspx?idlingua=1&categoria=copriauto

מאשר. השתמשתי בכזה מספר שנים, והוא מעולה. חבל שלא מייבאים יותר.

תובנות נוספות בנושא כיסויים:

- לחורף, לרכב עם גג בד (שדולף בגשם) הכנתי במתפרה כיסוי קטן לאזור הגג והשמשות, משמשונית. נתפס לארבעת הגלגלים עם רצועות גומי "בנג'י" וארבעה ווים. מעולה!

- לרכב שלם, הייתי ממליץ על כיסוי מבד כותנה, ועליו כיסוי תפור משמשונית. קצת יקר, קצת כבד ומגושם, אבל אטום למים, ומחזיק לנצח. כמובן שרצוי לבן- מינימום התחממות.

- בחורף יש בעיה רצינית של התעופפות ברוח. מצאתי פתרון סביר לזה (וגם לגנבות): שתי לולאות בכל צד תפורות בחלק התחתון (צמוד לגלגלים, מאחורי הקדמיים ולפני האחוריים). חבל קשור לכל לולאה בצד אחד, זורקים מתחת לאוטו לצד השני, וקושרים ללולאה השניה. אפשר גם להמשיך ולהחזיר את החבל לצד הראשון, מעל הרכב, ולקשור. נראה קצת מצחיק, אבל אפקטיבי מאוד.

נפתלי

פורסם

- בחורף יש בעיה רצינית של התעופפות ברוח. מצאתי פתרון סביר לזה (וגם לגנבות): שתי לולאות בכל צד תפורות בחלק התחתון (צמוד לגלגלים, מאחורי הקדמיים ולפני האחוריים). חבל קשור לכל לולאה בצד אחד, זורקים מתחת לאוטו לצד השני, וקושרים ללולאה השניה. אפשר גם להמשיך ולהחזיר את החבל לצד הראשון, מעל הרכב, ולקשור. נראה קצת מצחיק, אבל אפקטיבי מאוד.

נפתלי

היה לי כיסוי שתפרתי לו את הפטנט הזה וגם אותו גנבו לי.

פורסם

למה לכסות רכב בחורף?

נדמה לי שהאויבת הגדולה היא השמש, הגשם גורם לנזק מינורי ביותר - אם בכלל.

בנוסף לכך, אם לרכב נגרם נזק מהגשם אז כיסוי שכולא את הלחות בוודאי שלא יועיל.

כך או כך, אני ממש לא רואה סיבה לכסות רכב בחורף.

פורסם

יש לי כיסוי של דוד פוג'ל כשנתיים, הכיסוי חשוף גם לשמש וגם לגשם.

האמת, שאני דיי מרוצה. בזמנו מחירו היה כ-200 ש"ח.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
למה לכסות רכב בחורף?

נדמה לי שהאויבת הגדולה היא השמש, הגשם גורם לנזק מינורי ביותר - אם בכלל.

בנוסף לכך, אם לרכב נגרם נזק מהגשם אז כיסוי שכולא את הלחות בוודאי שלא יועיל.

כך או כך, אני ממש לא רואה סיבה לכסות רכב בחורף.

רכב ישן, ובפרט כזה הרגיש לחלודה, עלול לסבול קשות מגשמים.

מי גשמים שבאים במגע ישיר עם הרכב חודרים ומחלחלים פנימה ונכלאים בכל מיניי מקומות כמו מתחת לגומיות ועוד, ונשארים שם זמן רב מידיי מבלי להתייבש.

אם הרכב נוסע על בסיס יומיומי ניחא, אבל אם הרכב עומד בגשם זה הכי גרוע שיכול להיות.

רכב נוסע יגרום בתנועתו למים להתנקז החוצה ולאוויר לייבש את המים, רכב עומד לא יוכל לעשות כן.

המים יעמדו ויתנקזו במקומות מסויימים ויתיישבו זמן רב לפניי שיתייבשו, דבר העלול לגרום לחלודה, או להאיץ חלודה קיימת.

אם הגומיות לא מושלמות וחודרים מים אל תוך הרכב אז כמובן המצב יכול להיות גרוע עוד יותר.

כיסוי לא נושם יש להסיר ולאוורר לפחות לחצי שעה כל מספר ימים.

על מנת להגן על חלקיי הרכב החיצוניים הבאים במגע עם המים תחת הכיסוי (וגם נגד שריטות מהכיסוי עצמו) יש לצפות את הרכב בווקס איכותי בנדיבות, ולרענן מידיי פעם.

פורסם
את ה WEATHERSHIELD לא היה לי.

השאלה הגדולה היא מה אתה בעצם מבקש מהכיסוי לעשות.

אם אתה מדבר על אחסנה במקום סגור זה דבר אחד, אבל אם מדובר על אחסנה חיצונית בתנאי מזג אוויר משתנים אז גם הם כנראה לא יספקו את הסחורה.

אולי אני אנסה את ה WEATHERSHIELD מתישהו:wink:

לצערי- גם הWEATHERSHEILD שלהם לא עמיד במיים - לראיה - האוטו שלי שמלא בוץ אחרי הגשמים של היום בבוקר, עת לכלכוך של קיץ שלם עשה דרכו דרך מעבה הבד אל האוטו עצמו.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
מאשר. השתמשתי בכזה מספר שנים, והוא מעולה. חבל שלא מייבאים יותר.

תובנות נוספות בנושא כיסויים:

- לחורף, לרכב עם גג בד (שדולף בגשם) הכנתי במתפרה כיסוי קטן לאזור הגג והשמשות, משמשונית. נתפס לארבעת הגלגלים עם רצועות גומי "בנג'י" וארבעה ווים. מעולה!

- לרכב שלם, הייתי ממליץ על כיסוי מבד כותנה, ועליו כיסוי תפור משמשונית. קצת יקר, קצת כבד ומגושם, אבל אטום למים, ומחזיק לנצח. כמובן שרצוי לבן- מינימום התחממות.

נפתלי

מהי שמשונית? איפה קונים?

תודה מראש

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
מהי שמשונית? איפה קונים?

תודה מראש

רון.

שמשונית זהו הבד ממנו מיוצרים אוהלים בצבא.

אני יודע שאפשר לרכוש אותו ברחוב סלמה פינת הרצל בת"א (יש שם כמה מתפרות...)

שגיא

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

• תוכן חדש...