Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיסויי 4 עונות- איפה קונים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש אצלי כיסוי HR מאוטו דיפו כבר 4 חודשים, לא הזול ביותר, זה שעולה 300 ש"ח, והוא לא מראה עדיין סימני בלאי (עומד בשמש). לעומת זאת קניתי באי ביי כיסוי 4 עונות נושם עם אח' ל 5 שנים, ואחרי שנה (אינטנסיבית - שלג, חמסין) לא נשאר לי אפילו חלק אחד שלם כדי לשלוח חזרה ליצרן... מצד שני אני גם לא רוצה שישלחו שוב כיסוי כזה חדש.

בדקתי במתפרה מקומית את האפשרות לתפור כיסוי לפי מידה מבד שנקרא "דארלון" (מותג של 3M) המשמש ליצור שמשיות וסוככים ומן הסתם עמיד מאד, יתרון נוסף הוא שהוא נושם ומונע עיבוי אך אינו חדיר למים(מצופה טפלון), והוא גם לא ישרוט את הרכב.

המחיר שדרשו למר' כולל עבודה - 150 ש"ח. החלטתי להשקיע בחנייה מקורה במקום...

אשמח לשמוע פרטים נוספים לגביי ה"דארלון"

היכן ניתן להשיג אותו, ובאיזו מתפרה הציעו לך את ההצעה הנ"ל?

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אשמח לשמוע פרטים נוספים לגביי ה"דארלון"

היכן ניתן להשיג אותו, ובאיזו מתפרה הציעו לך את ההצעה הנ"ל?

אני בדקתי במתפרה בא.ת ברחובות, תחת בניין משרד הרישוי (לשעבר), אני חושב שהבד הוא לא נדיר ואפשר למצוא אותו גם במתפרות אחרות. אצלו זה היה בירוק כהה או כחול כהה ואפשר גם גוונים אחרים בהזמנה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אם להשקיע, אז לפנות לCovercraft עם אקלים באיזור+סוג אוטו. תופרים אחד לאחד, עם אחריות ל3/4 שנים.

מחיר בהתאם.

משכנתא זה קל

פורסם
יש לי כיסוי 4 העונות שכבר מחזיק מעל 4 שנים!

עכשיו בדיוק כבר צריך להחליף אותו, אבל הוא החזיק יפה מאוד את כל השנים. הכיסוי של חברת fogal אם אינני טועה.

מחזק

גם אני משתמש בכיסוי של דוד פוגל - תמורה מצוינת לכסף!

פורסם
אם להשקיע, אז לפנות לCovercraft עם אקלים באיזור+סוג אוטו. תופרים אחד לאחד, עם אחריות ל3/4 שנים.

מחיר בהתאם.

COVERCARAFT מוכרים מספר דגמים קבועים של כיסויים, ולא תופרים שום דבר במיוחד לאף אחד.

יש להם דגמים מסויימים שמכינים עבורם כיסוי בהתאמה אישית, ויש כאלה שלפי מידה כללית.

אף לא אחד מהכיסויים שלהם מונע ב 100% חדירת מים! שוחחתי עימם והתכתבתי עימם מספר פעמים והתשובה תמיד הייתה שאין להם שום כיסוי שמונע חדירת מים ב 100%.

יש לי את אחד הכיסויים היקרים שלהם ובגשם הוא כבר לא שווה כלום.

עכשיו הם הוציאו דגם משופר שנקראWeathershield HP

אולי הוא יהיה מה שנקרא Weatherproof אבל צריך לשאול אותם, כי גם זה לא בטוח.

כששאלתי על ה Weathershield הקודם הם אמרו שהוא לא 100% Weatherproof אף על פי שבפרסום כתבו שהוא כן.

צריך לזכור עם זאת שמדובר בכיסוי יקר במיוחד! כמה מאות דולרים!

פורסם

איפה קונים את ה "פוגל" הזה ?

כמה עולה ?

תודה

נתי

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

תומר,

הם מציעים כיסוים, לא בדיוק לרכב הספציפי של כל אחד, אלא מתאימים (תפירה נוספת לפגושים, כיסים למראות וכד') כיסוי לדגמים מסוימים (מנסיוני, חיפושית וטווינגו).

לגבי האיכות, it's about the best you can get. אם גם זה לא מספק אותך, אני בספק אם הישועה שלך נמצאת במתפרה בא.ת רחובות.

לילה טוב,

משכנתא זה קל

פורסם
תומר,

הם מציעים כיסוים, לא בדיוק לרכב הספציפי של כל אחד, אלא מתאימים (תפירה נוספת לפגושים, כיסים למראות וכד') כיסוי לדגמים מסוימים (מנסיוני, חיפושית וטווינגו).

לגבי האיכות, it's about the best you can get. אם גם זה לא מספק אותך, אני בספק אם הישועה שלך נמצאת במתפרה בא.ת רחובות.

לילה טוב,

את ה WEATHERSHIELD לא היה לי.

השאלה הגדולה היא מה אתה בעצם מבקש מהכיסוי לעשות.

אם אתה מדבר על אחסנה במקום סגור זה דבר אחד, אבל אם מדובר על אחסנה חיצונית בתנאי מזג אוויר משתנים אז גם הם כנראה לא יספקו את הסחורה.

אולי אני אנסה את ה WEATHERSHIELD מתישהו:wink:

פורסם

שמע, זה כמו נעלי אדידס, הם חוקרים, מפתחים, משנים, מנסים, מבזבזים מליונים על פיתוח - ובסוף זה יכול להרגיש (על הרגל שלך) כמו נעל ב100 שקלים למרות ששילמת עליה 600 שקלים.

ככה גם CC, הם כל הזמן מפתחים חומרים חדשים (אבולושיין, רבולושיין, נוח, ווטאבר), ולפעמים זה לא מתאים למה שרצית ומתנהג (על האוטו שלך בארץ) כמו כיסוי של הפארסי ב120 שקל.

אגב, עד כמה שזכור לי, הכיסוי הכי יקר שלהם הוא מעט מעל 200$, עם השער של היום, זה לא כזה יקר (כהשקעה חד פעמית).

משכנתא זה קל

פורסם

קיבלתי מהם תשובה מהירה במייל.

הם כותבים שכל הכיסויים שלהם ללא יוצא מן הכלל אינם אטומים לחלוטין בפניי מים.

אגב-הכיסוי הכי יקר שלהם נקרא WEATHERSHIELD HD ומחירו כמעט 400$ למידה G3 המתאימה לרכב שלי, מידה די ממוצעת לרכב באורך של עד 4.40 מ' בערך.

פורסם
איפה קונים את ה "פוגל" הזה ?

כמה עולה ?

תודה

נתי

אצל הפרסי, כ-200 ש"ח (תלוי בכשרון המסחר שלך).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
הזבל שאתם טוענים שמוכרים באיס מחזיק אצלי כבר שנתיים + והוא במצב חדש

החיסרון שלו הוא

שהכי גדול שהיה לא מספיק גדול לאוטו

אז הוא מתאים על במ"מ

מצחיק,

אצלי הבעיה הפוכה,

אין בנמצא כיסוי שהוא מספיק קטן בשביל האוטו שלי (פרינץ 3, פרינץ 4, ספורט פרינץ)...

פעם היו כיסויים של ראפיד extra small באורך 3.6 מטר (וגם זה קצת ארוך לפרינץ 4, וענק על הפרינץ 3)

האם אפשר להשיג את הכיסויים האיטלקיים האלה מברזנט, עם הריפוד הקטיפתי מבפנים?

פורסם

גם אני מחפש אותם - כיסויי "בוגארט", תוצרת "ספינלי" איטליה, דגם "קליפורניה" - יובאו בעבר ע"י הדר-רוזן.

הם היו מצויינים, אף טיפה לא חודרת דרכם. האוטו ממש נשאר בתוך "מוסך".

האתר שלהם:http://www.spinellisrl.com/prodotti.aspx?idlingua=1&categoria=copriauto

אולי מישהו עם יוזמה "ירים את הכפפה" ויצליח לשווק אותם בארץ?

אני שומר מקום בתור....

עודד

פורסם
מצחיק,

אצלי הבעיה הפוכה,

אין בנמצא כיסוי שהוא מספיק קטן בשביל האוטו שלי (פרינץ 3, פרינץ 4, ספורט פרינץ)...

פעם היו כיסויים של ראפיד extra small באורך 3.6 מטר (וגם זה קצת ארוך לפרינץ 4, וענק על הפרינץ 3)

אני בטעות קניתי כיסוי של רפיד במידה XS במקום XL אז מי שרוצה להחליף מוזמן להודיע בה"פ

הכיסוי חדש עדין באריזה

פורסם
אני בטעות קניתי כיסוי של רפיד במידה XS במקום XL אז מי שרוצה להחליף מוזמן להודיע בה"פ

הכיסוי חדש עדין באריזה

זה באמת יהיה טוב אם מישהו יביא כאלה כיסויים, אני קונה.

• תוכן חדש...