Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא ג'וניור בצבע פנינה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, ובפרט לחובבי רכבי האספנות.

שנים לא מעטות שמדי פעם יוצא לי להתקל ברחובות ת"א באלפא ג'וניור במצב טוב מאד, שמה שמאפיין אותה יותר מכל הוא צבע הפנינה בו צבעו אותה. האוטו צבוע באיכות יפה מאד, ובמיוחד לאור העובדה שלאורך השנים שאני עוקב אחר מצבה מדי כמה חודשים כשיוצא לי להבחין בה בכביש או תחת הבית בו היא גרה - לא ראיתי אף סימן לחלודה שהתפתחה או לירידה כלשהי במצב הצבע.

אם מי מכם יודע היכן נצבעה המכונית, או לחילופין יוכל להפנות אותי לבעליה שעצה ממנו תעזור לי מאד, תודתי נתונה לו.

HFturbo

פורסם

אם אתה מחפש צבע טוב - על פי עבודות שהוא עשה לחברים אני מרשה לעצמי להמליץ לך על אבי בר - לא זול, אבל העבודה בהתאם (מצויינת).

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אם זה הרכב שאני חושב שזה, הוא היה שייך לאדם יקר מאוד שנפטר לא מזמן. טרם לכתו, מכר אותו לסטודנט. למרות שהכרתי את האיש, לא זכור לי היכן הוא צבע אותו. מדובר ברכב שהיה במצב נדיר מאוד מלכתחילה (25 שנה ביד ראשונה, ואח"כ מספר שנים אצל קרוב משפחה עד שנקנה). אני מניח שזה לא עוזר כל כך, סתם הגיגים...

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם
אם זה הרכב שאני חושב שזה, הוא היה שייך לאדם יקר מאוד שנפטר לא מזמן. טרם לכתו, מכר אותו לסטודנט. למרות שהכרתי את האיש, לא זכור לי היכן הוא צבע אותו. מדובר ברכב שהיה במצב נדיר מאוד מלכתחילה (25 שנה ביד ראשונה, ואח"כ מספר שנים אצל קרוב משפחה עד שנקנה). אני מניח שזה לא עוזר כל כך, סתם הגיגים...

חו"ח, חו"ח, חו"ח.... טפו טפו טפו, לא להרוג את מיקי'לה שלנו...

הרכב שייך לאדם יקר ופדנט בצורה קיצונית, הרכב בשימוש יומיומי שנים, עובר וקס כל חודש לפחות. בקיצור, זה לא הפחח, זה בעל הרכב ששומר על הרכב בקפדנות.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
חו"ח, חו"ח, חו"ח.... טפו טפו טפו, לא להרוג את מיקי'לה שלנו...

הרכב שייך לאדם יקר ופדנט בצורה קיצונית, הרכב בשימוש יומיומי שנים, עובר וקס כל חודש לפחות. בקיצור, זה לא הפחח, זה בעל הרכב ששומר על הרכב בקפדנות.

אני יכול לאשר שלפחות שלשום בבוקר בעל הרכב המדובר היה בקו הבריאות, כי ראיתי אותו ואותה במחלף ההלכה בדרכם צפונה בשעות הבוקר.

אשר לעניין הוקס, חוששני שאפילו בעל הרכב יחלוק עלייך, כי לפני לא מעט שנים שאלתי אותו ברמזור מי צבע את הרכב והוא החל לספר לי על פחח מבני דודנו והחל להרעיף עליו מחמאות ושבחים... אלא שאז התחלף הרמזור והשיחה נקטעה באיבה.

אם מישהו יוכל להפנות אותי לבעל הג'וניור, או לחילופין אפילו לשאול אותו בשמי - יבורך.

תודה

HFturbo

• אחראי פורום
פורסם

זו ג'וניור עם פנס קדמי בודד בכל צד ועם ג'אנטים מודרנים יחסית?

אם כן, הבחור (נראה כבן 50) היה מבקר הרבה בא.ת. חולון אצל שכן של הבוס הקודם שלי.

היא באמת מהממת, הצבע יפהפה!

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

התכוונתי לבעלים הקודמים. אם טעיתי במשהו ובמקרה יש עוד אחת בצבע פנינה שלא ידעתי עליה, אני מתנצל מקרב כל התנצלות... זו שהתכוונתי אליה לא היתה ג'וניור אלא GIULIA GTV 2000, עם פנסים גדולים אחורים מאחורה.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

לעצם הענין , אם תרצה לשוחח עם הבעלים , השאר לו הודעה בפורום אלפא רומיאו ....אף אחד לו יכול לתת טלפון של אחר מתטעמים מובנים . לענין הצביעה עצמו יש הרבה פחחים וצבעים , תגיע למפגשים שאל אנשים וקבל המלצות .

אודי.

פורסם
אם אתה מחפש צבע טוב - על פי עבודות שהוא עשה לחברים אני מרשה לעצמי להמליץ לך על אבי בר - לא זול, אבל העבודה בהתאם (מצויינת).

לפי מה שהבנתי, היום הוא בחו"ל, אבל השאיר את המקום בידיים טובות,אצל בן, אני גם ממליץ עליו אחרי עבודות שראיתי שנעשו אצלו.

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם

אז מה... ככה זוכרים אותי?? סטודנט?

אנני מכיר את הרכב הנ"ל אבל לפי דעתי לא הולם לצבוע רכב אספנות בכלל וג'וניור בפרט בצבע לא מקורי.

זו בכל אופן דעתי.

יריב.

רכב ליום יום - מרצדס ארוכה ארוכה בצבע ירוק

רכב לסופ"ש - אלפא רומאו ברטונה GTV 2000

פורסם
לפי מה שהבנתי, היום הוא בחו"ל, אבל השאיר את המקום בידיים טובות,אצל בן, אני גם ממליץ עליו אחרי עבודות שראיתי שנעשו אצלו.

אתה מדבר על אבי אביב, ואני מדברת על אבי בר.

אבי אביב הוא גם בעל מקצוע מצויין, אבל כמו שאמרת הוא בחו"ל ובן עושה את העבודה שלו נאמנה :)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
שלום לך

אם אני לא טועה אתה אריה נכון ?

עכשיו לגבי הגוניור של מיקי , עד כמה שזכור לי היא נצבעה אצל אלון מגדרה

בהצלחה

מיקי

נצבעה בטייבה, לא זוכר את שם הפחח, הוא נמצא בעלייה בפנים, אני אשאל את מיקי.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

• תוכן חדש...