רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
היי, חזרתי מהצבא היום אחרי הרבה זמן ויש לי שאלה בקשר להחלפת ראש מנוע. בקפרי שלי עומד מנוע מדגם NBA נפח ברישיון שרשום הוא 2800 ועכשיו אני רוצה לשים מנוע של סיירה גיאה נפח 2000 דגם מנוע N9C , זה אפשרי מבחינת רישוי? כי מבחינת תאימות אני יודע שכן, איפה אפשר לאשר את זה? דוד
הודעה אחרונה מאת CooL_DuDu, -
היום היה מפגש נחמד בחיפה. כרגיל בחיפה לא מוחקים מספרי רישוי.
הודעה אחרונה מאת edanj, -
- 1 תגובות
- 690 צפיות
אני נוסע השבוע לירדן ,הבנתי שהמוזיאון של המלך הוא בעמן יש משהו מעניין בעקבה?
הודעה אחרונה מאת Kernel, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 99 תגובות
- 14.8 אלף צפיות
חגיגות סיום הקיץ האירוע המוטורי המרכזי של מועדון החמש בפארק הלאומי רמת- גן במסגרת חגיגות סיום הקיץ ייערך מפגש חברי מועדון החמש ומשפחותיהם בפארק הלאומי ברמת גן, בחוה"מ סוכות, ביום ו', 17.10.08, בין השעות 9:00- 14:00. ההרשמה לאירוע תתחיל ב–01.09.08 ותימשך עד יום ו', 10.10.08, במשרד המועדון. בבקשה נא לציין בעת ההרשמה שם מלא, סוג הרכב , שנת ייצורו וארץ ייצורו. ישתתפו באירוע רכבי אספנות/ קלאסיים במצב תצוגה בלבד. עקב הגבלות שהוטלו עלינו ע"י משטרת ישראל, אנו נאלצים להקפיד על כמה פרטים: · הכניסה לשטח האירוע תהיה רק בין השעות 9:00-10:00, לאחר מכן יינעל השער! · הכניסה לפארק תותר לרכבי אספנות/קלאסיים שנרשמו מראש לאירוע. · לרכבים הא…
הודעה אחרונה מאת נחום קדמיאל, -
-
- 1 תגובות
- 699 צפיות
שמתי לב שבזמן האחרון מתמעטים השרשורים על המפגשים גם בשרון וגם בהיכל נוקיה זה לא שאין מפגשים, וגם לא בגלל שלא מצלמים נראה לי שזו מין עייפות שכזו מצד המצלמים להעלות אותם, וברגע שהם לא נפתחים גם אין תגובות והתיחסויות לדברים חדשים ומעניינים אז חברה לא להתעייף, ולהמשיך בפעילות התיעוד והסיקור של המפגשים כי זה חלק מנשמת האספנות והפורום שבת שלום
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- 4 תגובות
- 969 צפיות
http://www.fullgaz.co.il/archive/oct-08/news/fg45343-vincent_highest_price.php ותודה לפולגז על הלינק
הודעה אחרונה מאת Kernel, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
כבעל עניין אישי ברכב הנ"ל (שוקל לייבא אחת), גונבה שמועה לאזני על אחת כזו בירושלים, אך איני יודע באיזה שנתון מדובר ובאיזה מצב. אשמח אם מי מחברי הפורום המכיר את המכונית ו/או את בעליה יוכל לשפוך מעט אור על התעלומה(מכוניות אלו מעולם לא יובאו ארצה ע"י היבואן). התמונה להלן מציגה את המכונית ממספר זויות. תודה.
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 3 אלף צפיות
קשה לתאר את ההוייה של הרשי וגם של קרלייל (ארוע דומה קטן יותר שמתרחש לא רחוק שבוע קודם). מזג האויר הנפלא (הארוע כולו "אאוט דור") חברי המועדון, כחמישה עשר כולל נשים וטף ("ילדים גדולים ...) שהתכנסו כל ערב במסעדה אחרת כדי לפרוק את הנשמה שעלתה על גדותיה,השוק הענק עם אלפי הדוכנים שבהם כל ג'ורג' ג'והן , פיטר ופרדריק מכרו הכל, אבל ממש הכל, החל מחלקי קרבורטור חלודים וכלה במכוניות שנמכרו במכירה הפומבית ברבע מיליון דולר. הכל שוקק, אוירת קרנבל, חייכני. והמכוניות...אוי המכוניות..אם יש פעם למה אני שואל את עצמי, למה, למה אני לא גר ב"אמריקה" זה כאן, במשטחים הענקיים של הרשי. אז הנה כמה תמונות מהשוקעתיק הכי גדול בעולם, מהתצוגה הכי יפה שמתרחשת. (מכוניות למכירה הצגתי כבר כאן: http://…
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 787 צפיות
שלום לכולם, הייתי רוצה לדעת אם מתקיים היום מפגש ואם כן אז מתי ואיפה, פשוט אני והחברה מאוד רוצים לבוא תודה מראש לכל העונים שיהיה לנו סופ"ש רגוע
הודעה אחרונה מאת focus RS, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
תמונות של אלקמינו במודלים חדישים
הודעה אחרונה מאת erez59, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אני שי בן 19 חייל מירושלים, חדש בפורום, שאר הפרטים תוכלו לראות בשרשור הכרות . בכמה שבועות האחרונים נכנס לי ג'וק, תמיד רציתי לקנות אוטו שיהיה לי פרוייקט תיקון ושיחזור, הבעיה היא שאין לי הרבה ידע טכני פרקטי (איך המכונית עובדת אני יודע יופי, איך לתקן ולשפץ בידיים - לא). בקיצור הג'וק הוא אוסטין מיני ישנה, לחפש ישנה לקנות ולשפץ בתהליך שיקח שנים בהתאם לתקציב שיעמוד לרשותי, (כרגע אני חייל אז זה פרוייקט לכמה שנים טובות). אז אני שמח אם תוכלו לתת לי הערכה מאוד גסה של כמה מכונית כזו אמורה לעלות (אני יודע שאין בדיוק מחירון למכוניות כאלה), כמה עבודה במוסכים עולה (אם אפשר דוגמאות), עליות אחזקה פחות או יותר וכמה ריאלי זה לשפץ כזו מכונית בישראל. תודה…
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
בשלישי לספטמבר קניתי מצוף למיכל דלק לרקורד. המוכר שלח לי את זה ב DHL גרמניה באותו יום. הוא אמר לי שייקח לזה להגיע 2-3 שבועות מכיוון שזה מגיע דרך הים. מאז לא קיבלתי את החבילה. המוכר אמר שמכיוון שבחרתי לשלוח ללא ביטוח אין לחבילה TRACKING NUMBER, ב DHL ישראל אמרו לי שאין דבר כזה חבילה בלי מספר (שטר מטען). פניתי שוב למוכר והוא אמר שהוא מוכן לשלוח לי סריקה של הוואוצ'ר של השליחה. כמה פרטים: - מחיר החבילה + משלוח היה 49 דולר ככה שלא צריכה להיות בעיה במכס - המוכר הוא מוכר אמין, יש לו כ 290 עסקאות ו 100% פידבקים חיוביים. אני לא חושב שהוא מנסה לרמות אותי, גם בגלל הפידבקים החיוביים וגם בגלל שלא מדובר בסכום גדול ואין לו רצון לאבד בשביל זה את ה 100%. - גם אני לא רוצה…
הודעה אחרונה מאת 2pac, -
- 12 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכלום אני חדש כאן, ורציתי לדעת אם יש למישהו מידע רלוונטי על עלויות שיפוץ (אני לפני רכישה של הכלי,הוא במצב נסיעה) אשמח לעצות מהמנוסים. טמיר
הודעה אחרונה מאת haimy12, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
בעוד שחברי המועדון האחרים נהנו מהחתיכות על 4, עבדכם הנאמן שוטט בשליחות האומה וצילם וצילם מכוניות זולות יחסית, בתחומים של עד עשרת אלפים דולר פלוס מינוס (מינוס זה בסדר..פלוס זה מקסימום עוד 4K...) בחרתי מכוניות מסודרות שניתן להביא ארצה. כללית ניכרת עליית מחירים ואל תשכחו שאלו מחירי פתיחה. את סדרת התמונות מקרלייל צילמתי ביום האחרון כלומר שאיש לא טרח לקנות אותן גם במחיר שהוצעו. לרוב המכוניות יש לי את מספר הטלפון של המוכר כך שאם תבקשו יפה, אתן לכם בכייף. כשתשימו את הסמן על התמונה יתגלה לכם שם התמונה שהוא מחיר המכונית. אז לעבודה ונפתח בקרלייל, שם המחירים תמיד זולים יותר. בפוסט הראשון - מכוניות עד 7000 דולרים
הודעה אחרונה מאת דב קרדו, -
-
- 9 תגובות
- 3 אלף צפיות
מסתבר שהיא נמצאת בידיים פרטיות של איזשהו בחור שקנה אותה בזמנו.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מדובר במרצדס 200 שנת 69 שעברה צביעה ובינתיים החזרתי לה את פסי הניקל המקוריים שהם די מכוערים... ואם כבר אני שואל - אז איה משיגים קונסולה להילוכים ובקליות ובכלל חלקים נוספים לרכב ישן כזה
הודעה אחרונה מאת yossir29, -
- 0 תגובות
- 648 צפיות
שלום, מישהו מכיר אישה בשם רוחמה חברה במועדון החמש שגרה בחצור הגלילית? אשמח לקבל את מספר הטלפון שלה או פרטים אחרים.
הודעה אחרונה מאת nissim12, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 3 אלף צפיות
מרצדס הוא שמה של ביתו של אחד השותפים שהקימו את "מרצדס בנץ" . המכונית קרויה על שמה של בחורה / אישה , לעומת פורד הלא על שמו של הנרי פורד ומוריס על שמו של ווילים מוריס שהם גברים . אלו שמות של מכוניות נקראו על שמן של נשים ואלו על שמם של גברים ? דרור .
הודעה אחרונה מאת שביט, -
-
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
הרכב הוא אל קמינו שנת 80, הרכב כרגע לא מניע, הוצאתי פלג אחד, ובדקתי ניצוץ , כאשר אני נוגע עם הפלג בגוף ונותן לו מינוס אין ניצוץ, כאשר אני מרחיק אותו מהגוף הוא זורק ניצוץ לגוף. זאת אומרת שהפלגים מחוברים למנוע אז אין ניצוץ, בעיה מוזרה. יש רעיונות?
הודעה אחרונה מאת CHEVROLET, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אהלן חבר'ה, כמו שאתם זוכרים הפיז'ו נמצאת לקראת סיום. כך לפחות המכונאי גרם לי להאמין. במשך חודשיים אני מגיע למוסך פעם ביומיים, בימים הראשונים הרכבתי חלק מהחלקים, ומה שנשאר לעשות זה: 1. לחבר רדיאטור וסעפת. 2. לחבר את הפנסים ולבדוק שמערכת החשמל תקינה. 3. לפרק מיכל דלק ולנקות אותו. 4. להניע את הרכב. 5. לפרק בלמים וצמיגים ולהחליף אותם. 6. להרכיב את כל הפנים (כסאות, דופן לדלתות, כיסוי של הדשבורד ועוד כמה דברים קטנים). 7. להעביר את הרכב טסט. בכל מקרה, בחודש האחרון כל פעם שהייתי שם התשובה שלו היתה מחר אני מניע את הרכב, וכל פעם אמרתי לו שאני לא רוצה להגיע למצב שאחרי חול המועד האוטו עדיין תקוע שם, כי לא אוכל לקחת חופש מהעבודה על מנת לסיים את הדברים הקטנים …
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 984 צפיות
במוסף מסלול של ידיעות אחרונות לחג שמחת תורה, ישנה כתבה המציינת, פתיחת טאפאס-בר, בר חדש שנפתח במרכז ירושלים, ובו מצויין שחובבי רכב האספנות, אימצו את הבר החדש,כמקום המפגש החדש שלהם, בזכות החנייה הצמודה הגדולה, וגם כי בכניסה ניתן לראות מדי פעם, תצוגה מרהיבה של רכבי אספנות עתיקים,כמו לדוגמא , השברולט בל אייר,ששימשה את רופא העינים המיתלוגי דוקטור טיכו, שהוזכר במערכונו של שייקה אופיר ז"ל, וכן באגי צהובה ירוקה של עו"ד קובי מצא(יש לו קשר משפחתי, למשה מצא חבר מכובד של המועדון?). כתובתו של המפגש החדשה הוא,סמוך לטאפנס בר בשם "בקטנה"המלך גורג 42 ירושלים. רן, שושני לטיפולך. חג שמח. צביקה
הודעה אחרונה מאת y9853, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום , אני מעוניין לנסוע לסופ"ש לשוטטגרט לצורך ביקור במוזיאון ובמפעל . האם יש מישהו שמכיר ויכול למסור שעות פתיחה כולל טלפונים וטיפים כלשהן ? ואני מעוניין לבדוק גם חלקים למרצדס W126 שנת 84 שלי , האן יש מקום שמשם ניתן לקנות חלפים ? גיא
הודעה אחרונה מאת kitt, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
במיוחד בדגמי האסקורט והסיירה של שנות ה-80, שעברו תחת ידיה של הסדנא Cosworth.
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
-
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני תכנן ביקור בגרמניה . מישהו מכיר כתובת בברלין או שטוטגרט שבה מוכרים חלקים לרכבי מרצדס (לי יש W126 שנת 84) וביקור במפעל , אך מתאמים ?
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
ב2.8 הרנו 12 ניכנסת לצבע ופחחות ככל הנראה היא תשאר בצבע אדום על איזה אדום ללכת? במידה יש למישהו תמונות של רכבים בצבע אדום אשמח לראות. אני לא רוצה צבע מטאלי דוגמות של אדום אדום אש אדום מגנום אדום פרארי אדום יין יש לצין שהאוטו יצבע רק מבחוץ היות ואני חוסך עכשיו כסף לפאלקון שרק פחחות וצבע רוצים עליה 15000 שח
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- 3 עוקבים
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שימו לב לשרשור המרתק הנ"ל במועדון פיאט ישראל (יש להרשם לאתר כדי לצפות בצילומים) אחד מחברי המועדון היה במילואים ובמחסום בו שירת צילם בתמימות רכבים פלשתינים חולפים. שרובם על פי סימנים כאלה ואחרים זוהו כגנובים. (כמה רכבים מסוג פיאט 127 , חיפושיות) חיפושית אחת זוהתה בוודאות כגנובה ויש בשרשור צילום שלה לפני שנגנבה בשנת 2006 לערך וצילום שלה מעכשיו אם לוחית רישוי פלסטינית. כנסו לשרשור. אם אתם מזהים רכב שייתכן והוא נגנב למי מחברי האתר דווחו. כמו כן בעל החיפושית מחפש סיוע איך להשיב את הרכב. http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?p=34039#post34039
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
- 6 תגובות
- 933 צפיות
הספקתי לצלם רק את החלק האחורי של הרכב,מלפנים יש לו 4 פנסים עגולים (ככה ששללתי את אפשרות המוסטנג)חבר אמר לי שזה שברולט כלשהי...
הודעה אחרונה מאת משה והרפורמים, -
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
לכל מי שמעוניין לראות מעט על תהליך השיפוץ של ה204 שלי יוכל לעשות זאת בכתובת הבאה: http://photos.walla.co.il/doron204 ממולץ לצפייה ממתין לתגובות חשוב לציין שהכל נעשה במו ידי -- זהו הרעיון של השיפוץ
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
-
מקור הנעה חלופית
מאת דרור- 0 תגובות
- 850 צפיות
http://au.youtube.com/watch?v=m2wG90QlZSU
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 16 תגובות
- 7.9 אלף צפיות
עונה? בסוף הסרט קיימה סצנה של כמה שניות בה אפשר לראות את שלישיית הגשש החיוור נוסעים ברכב כלשהוא, ועליו מופיע שלט חברת הנפט "ויקטור ובנותיו בע"מ - בשיתוף סרגי'ו גז וג'ינג'י פז" עכשיו למישהו יש למישהו מושג באיזה רכב מדובר?ואיפה הוא נמצא כרגע?האם הוא שרד את ה-30 שנה האחרונות, או שהפך להיות חתיכת ברזל באולימפידה?
הודעה אחרונה מאת shaihar,
-
מי מחובר 50 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,716 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yoav911gt2
- Chmimo
- M H
- quzzaa
- TheArcane
- 1enzo
- SurfHigh
- Aviady001
- Michaelgir
- AUDIO KING
- orsh99
- Shmelov