רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
תמונות מהמפגש היום (מספרי רישוי ופרצופים גלויים באישור הבעלים).
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
מזל טוב לאמיר וליבנת
הודעה אחרונה מאת liatgol, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 990 צפיות
הסיפור שהיה כך היה, רכשתי משאבת מים מחו''ל חדשה במחיר מעולה, (שיהיה ליתר בטחון.) הבוקר קיבלתי דרישה של מכס ת''א להמציא ממשרד התחבורה אישור/רשיון יבוא למוצר הנ''ל. עד היום על פי הבנתי, מוצרי בטיחות או חלפים שנרדש עבורם מכון תקנים או בדומה נזקקו לרישון יבוא, מה קרה? מה קשורה משאבת מים לאביזר בטיחות או לתקן מיוחד? למישהו הפתרונים?
הודעה אחרונה מאת mister v, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
(לא ממני..הגיעה למשרד המועדון) "התעוררה לי שאלה טכנית חשובה ודחופה. האם אוכל להיוועץ עם משהו מהחבר'ה המנוסים במועדון? השאלה היא: הגשתי הצעה לרכוש רכב מסוג מוסטנג שנת 65' מהאתר EBAY. המוכר טוען שאין לו TITLE היות והרכב מאוד ישן. יש לו רק Bill Of Sale.... מה זה אומר? האם ניתן להשיג TITLE באופן אחר? האם אפשר להמשיך עם הרכישה גם בלי ה TITLE? " לדעתי ואחרי עיון במאמר של נמרוד רחמימוב, ה TITLE הוא חובה. http://www.classiccar.co.il/narticles/activenews_view.asp?articleID=201 אבל מה הדרך להשיג את המסמך כשמראש אין את זה לרכב?
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
Home Free Catalogs Featured Parts MG MGA 1955-62 MGB, MGC 1962-80 MG Midget 1961-79 Triumph TR2 TR3 TR4 TR4A TR250 1953-68 TR6 1969-76 TR7 TR8 1975-81 Spitfire, GT6 1962-80 Austin Healey 100-4, 100-6, 3000 Sprite 1958-69 Sunbeam Alpine and Tiger 1959-68 About Victoria British Contact Victoria British FAQ'S Club Events Customer Photos Privacy Free Catalogs for your MG, Triumph, Austin Healey, Sunbeam with quality car parts …in stock Secure Online Ordering 24 / 7… Order today! …
הודעה אחרונה מאת MGB ROADSTER, -
- 1 תגובות
- 660 צפיות
אהלן... מאיזה שנת ייצור נכנסת לתוקף ההנחה על הביטוח של המכוניות הישנות? וההנחה הזו היא רק במקרה שהרכב רשום כרכב אספנות? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
התמונות
הודעה אחרונה מאת Type34, -
הי, אתמול (יום שישי) הייתי בדרכי למפגש ביד אליהו בת"א. שלא כשמנהגי, נסעתי הפעם עם שתי הבנות הקטנות (כיתה ב' וגן) לראות את הרכבים היפים שיש ברחבת האיצטדיון. בדרך, בצומת מרומזרת, עמדנו זה לצד זה אני ורכב אספנות אמריקאי ארוך ביותר (אני לא זוכר את הדגם אבל זה לא חשוב). הבת שלי ראתה את הרכב ושאלה אותי מדוע הרכב כ"כ ארוך אך מכיון שלא היתה לי תשובה, אמרתי לה שנשאל את הנהג, אולי הוא יודע. לצידו של הנהג, ישב אדם נוסף, וכאשר ניסיתי לדבר איתו ולשאול אותו (בצורב מנומסת), הנוסע הסתכל עלינו, אמר משהו לנהג, שניהם הסתכלו עלינו בצורה מתנשאת (לפי ראות עיניי - אנא אל תפתחו נושא זה לדיון). שאלתי אותם אם ניתן לפתוח את החלון כי יש לי שאלה שהבת שלי שאלה ושוב היתה אותה הבעת פנים מתנשאת מ…
הודעה אחרונה מאת 116_Veloce, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם. הערב חגגנו במפגשישישרון את יום ההולדת האספני הכפול - 60 שנה לאלי פרחי [אבא של...] אז ראשית מזל טוב לאלי, ושיהיה בשעה טובה, ואיחולים להרבה בריאות. ושתזכה גם לקצת נחת מהחן האנציקלופדי הזה... חתן השמחה. גם האשה הגיעה, חברים נוספים שהיו באירוע ובמפגש משה, שבהמשך נציג תמונות מהרכב הארוך, שייבא ארצה לפני זמן קצר. זה יהיה הצבע של הרכב הבא של ... מישהו מוכן לנחש? דני ברגע של שריקה יונה עדיין מתלבט קורבט חדשה שהגיעה היום לראשונה למפגש, יובאה ארצה השבוע. …
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
-
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש לי קרובי משפחה מארה"ב שבאים לבקר בארץ, ויכולים להביא איתם גם רכב. חשבתי לבקש מהם להביא קטלס כמו שלי, שאח"כ, תישאר לחלקים. מישהו יודע מה התנאים, ומה התהליך של להכניס תייר עם רכב ארצה? תודה לעוזרים, דימה.
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 12.3 אלף צפיות
שאלות למבינים באופנועי אספנות, כבר זמן מה אני משוטט ב EBAY בחיפוש אחר אופנוע הרלי דווידסון, יש כל כך הרבה סוגים שאפשר ללכת לאיבוד. השאלה הראשונה בכותרת. מה סטטוס חלקי החילוף בארץ ? על איזה סוג של הרלי כדאי ללכת ? עד כמה שאני יודע רוב אופנועי ההרלי עוברים הרבה שנויים ושיפורים איך מתיחסים לזה במשרד התחבורה/מכס ? תודה, ישראל
הודעה אחרונה מאת Kernel, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
אהלן חבר'ה, היום בשעה טובה החלפתי צמיגים, ונתקלתי בבעיה עם האיזון שלהם. מצ"ב תמונה של הג'נט. שימו לב שאין לו חור באמצע והוא לא נכנס למכונת האיזון. למישהו יש רעיון מה לעשות או מכיר מישהו שיש לו מכונה מתאימה? תודה, שחר
הודעה אחרונה מאת TheGhost, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 28 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אביו של חברנו משה כ"ץ נפטר. הלוויה היום בשעה 14:00 במזכרת בתיה (הכניסה השניה ליישוב כשבאים מצומת ביל"ו). יושבים שבעה בבית משפחת כ"ץ, בראשון לציון, מגדלי היקב, רחוב אהרן קרון 3, דירה 304.
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
-
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום חברי פורום ונעים מאוד. רכשתי חיפושית 1972 מנוע 1300 יפיפיה שעמדה חודש בחניה . אני לא מבין גדול אז אנסה לפרט את הבעיה וכל מה שניסיתי לעשות .. רציתי להתחיל מאפס אז חיברתי מצבר חדש , החלפתי שמן מנוע ומצתים ( פלאגים ). יש סטרטר חזק ויפה , יש רבע מיכל דלק , הוצאתי חוט הצתה אחד וגישרתי עם מברג לגוף וראיתי ניצוץ . החיפושית לא מניעה ! יאוש ! פתחתי סויץ , ניתקתי את החוט שמוביל ל"יוניט קרבורטור" וכשחיברתי שמעתי תיק תיק ( ז"א עובד כנראה ). כשניתקתי את הצינור דלק העליון לקרבורטור יצא שפריץ קל של דלק - ז"א שיש לחץ דלק והמשאבה טובה ? שפכתי קצת דלק לקרבורטור , המנוע הניע לשתי שניות , קרטע וכבה.. אני מיואש . אודה לכם מאוד על עזרה טכנית , המלצות , טיפים וכל מה שתפ…
הודעה אחרונה מאת udi, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
בעקבות התמונה של השרייד מהשרשור של תמונות ממרוצי אשקלון התחלתי להתעניין בנתוני הביצועים של השרייד טורבו, הרכב הראשון שלי היה כזה שנת 88 אבל בלי הטורבו, אוטו שממש נהנתי ממנו, והיה ממש יפה בהשוואה לדגם הרגיל, שמעתי כמה סיפורים בתקופה שהאוטו היה ברשותי על ביצועים בפתיחות ממש מרשימים, וגם על מנועים מיתפוצצים בעקבות הלחץ, דבר שמנע ממני להרכיב טורבו בחזרה למרות שמצאתי בפרוקיה בגרושים, כל מידע יתקבל בברכה. אופיר
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
לא אחת מספר מישהוא בפורום איך נגרם נזק למנוע עקב שימוש בשמן מפוקפק. אני לא מדבר על איכות השמן אלא על אבא ואמא שלו. גם אם קנינו מיצרן ידוע,יש מס בעיות. 1.המדבקות שעליהן המידע בקשר לאיכות וצמיגות,מי יערוב שהיבואן לא הדביק כראות עיניו וכיסו? 2.אולי היבואן קנה סטוק שעמד כמה שנים במחיר מוזל,ועכשיו הוא אצלי במנוע? 3.למה לא להכנס לתחנת דלק,לקנות תוצרת הארץ,רוב הסיכויים שהשמן טרי,ואני מאמין שאם רשום שהאיכות למשלSM ועומד בתקנים ביו לאומיים אז מה שרשום אינו שיקרי. מה דעתכם?הרי המחיר לא חשוב לעומת קיצור חיי המנוע ויש לי הרגשה שיכול להיווצר מצב שאקנה את השמן היקר ביותר ואקבל מזוייף,בעוד שאם אקנה בתחנת דלק שמן של פז או סונול אין מצב שקניתי לוקש.
הודעה אחרונה מאת DAVIDCL, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כמיטב המסורת של "אספני כלי הרכב הארצישראלים" ומידי חודש, בתאריך ה-15.11.08 (שבת) החל מהשעה 11:00 תתקיים תצוגה ומפגש של אספנים ואוהבי הז'אנר ברמת השרון בכיכר העיריה (ברחוב אוסישקין בכיכר). בית הקפה ממול הכיכר יפתח לרווחת המשתתפים והאורחים. במקרה של גשם המפגש ידחה לשבוע אחרי כן. כולם כולל כולם מוזמנים, להתראות!
הודעה אחרונה מאת UFD41, -
-
-
- אחראי פורום
- 30 תגובות
- 7 אלף צפיות
לפני כ חודש רכשתי ארגז שמן שבו 6 גלונים במחיר של 30 לגלון בקניית שישיה אמרתי נקנה זול גם כך אני מחליף שמנים כל חצי שנה ולא נוסעים הרבה אז בווריאנט שלי המנוע התחמם והשמן נעלם בלי שום סיבה התוצאה הלך ראש מנוע לא חשדתי בכלום והחיים ממשיכים ביום שישי האחרון אישתי הזעיקה אותי דחוף אני בחדרה והיא בהרצליה הורדתי את ההילמן מינקס מהליפט וזה שלפני שבוע החלפתי לה שמנים דוהר איתה בכביש החוף אני עובר את הגשר של נתניה דרום לפתע נשמע הרעש שאף לא רוצה לשמוע דפיקות בקרנק והרכב מאבד כוח הכביש שם בשיפוץ אין איפה לעצור ממשיך עובר את ווינגיט מכבה מנוע מוציא מדיד שמן אין שמן השמן נעלם ומנוע דופק חזק ממלא שוב שמן הכוח למנוע חוזר אבל הדפיקות רק מתחזקות הלך סתם המנוע למזלי יש …
הודעה אחרונה מאת נפתלי סלע, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שוחחתי היום עם מספר מאכרים מקצועיים ואנשים פרטיים בעניין מחירי המכוניות הקלאסיות בארה"ב ולהלן הממצאים: המחיר המבוקש עבור המכוניות הקלאסיות לא השתנה, אבל המוכרים הופכים לגמישים יותר וניתנים למיקוח ובצמוד לתג המחיר ניתן לראות יותר ויותר את האותיות OBO, or best offer. היצע המכוניות הקלאסיות גדל ב15% ביחס לתקופה זו בשנה שעברה. מספר העסקאות שנסגרות קטן ב10% ביחס לתקופה זו בשנה שעברה. (יש לציין כי חודש נובמבר זה תחילת עונת החגים בארה"ב והורמון הקניות מגורה אצל אחינו האמריקאיים). בקיצור, זה זמן טוב לרכש, אבל אנו עדיין לא בשיאו של המשבר וייתכן ויהיו מציאות של ממש בחודשים הקרובים. אנשים שמפוטרים, שלא מסוגלים להחזיר משכנתא, או שאיבדו כל כספם בבורסה לא יוכלו להרשות לעמצם להח…
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
עכשיו תורי: הלכתי לשחרר חבילה כלשהיא והבאתי במיוחד הצהרת אירו1 EEC, כלומר שהטובין מיוצרים באיחוד האירופי (מגיעה הנחה במיסים, זה חוק לאומי וגם בינלאומי כי ישראל חברה באיחוד). המוכס פשוט סירב בכל תוקף להתייחס לדף שהבאתי ואמר שהוא "לא מקבל את הנוסח" כי זה לא כתוב "בדיוק" כמו שמופיע בדף אצלו. הוא הוציא את הדף ורפרף על המילים, אחרי פסקה אחת הוא נתקל במילה אחת שלא בדיוק מתאימה לנוסח שלו וסגר עניין. אני חייב לומר שמכל הדברים המכוערים שראיתי שם, זה הדבר הכי מכוער שאי-פעם נתקלתי בו. נמנעה ממני זכות חוקית לחלוטין, גם בחוק ישראלי וגם בחוק בינלאומי בגלל עצלנות וקשיות עורף מיותרת של פקיד. מחר אגב אני שוב צריך ללכת לשם לחבילה נוספת והפעם אני מכין עצבים ותקיפות בתיק מראש. יש ל…
הודעה אחרונה מאת 116_Veloce, -
אהלן , בשישי האחרון לחבר טוב שלי הייתה תאונה (לא עלינו) בשבת נסענו לנצרת לתקן את האוטו בחיפושים אחרי חלפים לאוטו שלו נכנסו לחנות חלפי פח וצבע ,בחנות הזו ישנו מלאי עצום של פגושים , גרילים חלקי פח ופלסטיק של כל מיני רכבים ישנים כדוגמת : -פורד אסקורט -פיאטים 130,124 -פולקסוואגנים למינהם -ועוד המון מותגים .............................. לדעתי למי חיפש חלפי פח וטרם מצא יש סיכוי ששם ימצא אותם . החנות ישנה מאוד , המוכר מאוד נחמד , אני סבור שהמחירים שלו יהיו סבירים גם להלן הטלפון שלו 04-6572703 , 04-6561011 השם של החנות זה "אחים דאמוני" מקווה שעזרתי לכם , חשוב לציין שאין לי כוונות רווח ,קחו את העניין רק בגדר המלצה .
הודעה אחרונה מאת רנו4, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום, קיבלתי היום פתק מהמכס ביד אליהו לגבי חלק שהזמנתי, גלגל הגה, הדורש אישור "מהמשרד הרלוונטי". לאחר קריאה מעמיקה של הת'רדים הרלוונטיים, עדיין יש לי כמה שאלות: האם יש צורך להתיצב פיזית ברח' המלאכה לקבלת אישור המופזונים או שהדרישה לאישור משרד תחבורה מקורי פירושה שכיום האישור נשלח בדואר במקום בפקס? במידה והתיצבות, מה הערכת הזמן? האם צריך לעבור בדואר בטרם ההגעה למשרד התחבורה? האם למישהו יש נסיון בקבלת אישור לגלגל הגה משומש (מחד, חתיכת פלסטיק מצופה עור, מאידך המילים "הגה" ו"משומש")? נא לחסוך ממני סיפורים על גלגלי הגה שהגיעו ישר לדואר ליד הבית, מלח כבר יש לי במטבח, תודה. לאחר שהאישור בידי, האם צריך להתייצב ביד אליהו או ניתן להעביר להם את האישור איכשהו ולקבל …
הודעה אחרונה מאת asafk, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי הזדמנות לקנות בולמים ממש ממש בזול! חברה לשעבר שלי עברה למשך חצי שנה לניו ג'רזי יש לי אפשרות לשלם ולשלוח לה חבילה של בולמים והיא תשלח אלי לארץ האם יעשו לי בעיות ממשרד התחבורה כשהם יגיעו לארץ? לגבי המשלוח והמכס אני מוכן לשלם כל מחיר!זה יוצא לי זול ברמות מטורפות! השאלה שלי היא , האם יעשו בעיות תקינה כשהם יגיעו לארץ? משהו יודע כמה המכס על דברים כאילו?במידה ואני משלם 550דולר$ אני יודעת ששאלות דומות נתחנו אבל אני חייב להזמין עוד השבוע!תודה רבה לכולם על העזרה באמת !מחכה לתמיכההההההההההההה סופש מהנה! עמית
הודעה אחרונה מאת mister v, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למי יש מושג מה הרכב הזה היה בטרם הפך לנעל ספורט?
הודעה אחרונה מאת נמר^בלרוסי, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם מישהו נוסע על קו ערד למרכז ויכול להביא לי 4 ג'נטים,ויחסוך לי את המכה הזו.
הודעה אחרונה מאת maier, -
- 0 תגובות
- 733 צפיות
מיטב התוצרת של פרדיננד
הודעה אחרונה מאת B-TON, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
בדרך היום חלף על פני רוכב הארלי, שלפתי את המצלמה וצילמתי תמונה. בתחילה לא האמנתי למה שאני רואה, אבל התמונה לא משקרת. הבחור מעשן סיגר בנהיגה.
הודעה אחרונה מאת netanel_b, -
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
שלום רב האם ניתן להתאים ג'נט של רכבים אחרים לטריומף ספיטפייר מבחינת הנבה
הודעה אחרונה מאת zulu, -
- 19 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היה נהדר. קודם כל תודה לאיציק על האירוח הנפלא והסיור המעניין ! היתה כיף של נסיעה, מזג אוויר נהדר, אוכל טעים טעים ואווירה נהדרת. כרגיל חזרנו עייפים ומרוצים ! נפתח עם שלוש תמונות ונמשיך משם... - פנורמה שלא היה קל בכלל לצלם אבל יצאה מעולה. - איציק המארח. - כל החברה (ענבלי מצלמת ). תמונות של האוכל אין, היינו רעבים
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
האם ייצרו /הרכיבו דיגמי וויליס בארגנטינה ??
הודעה אחרונה מאת שוקה,
-
מי מחובר 50 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,716 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yoav911gt2
- Chmimo
- M H
- quzzaa
- TheArcane
- 1enzo
- SurfHigh
- Aviady001
- Michaelgir
- AUDIO KING
- orsh99
- Shmelov