Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבנר,

כשאתה מסתובב על חוף הים עם אישה מדהימה ביופיה

כשלגופה חוטיני סקסי - וכולם מזילים ריר למראה חמוקיה וגופה החטוב.

חלק זורקים מילה, פה ושם מנסים לגנוב מבט מפתה

והחוצפנים ביניהם מנסים גם למשוך שיחה איתה/איתך....

לפעמים זה מחמיא, אחרי פעם פעמיים, עשר זה מציק.

מקווה שההקבלה המחישה לך טוב את מהות תגובתו של בעל הרכב.

כפי שציינו קודמי, יש אנשים מכל גוני הקשת ומכל גוני ההתנהגות

קשה להכליל ועוד יותר לא הוגן לפסול.

שבוע טוב לכולכם

בעלי הגדול והקטן (רכב כמובן)...

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חז"לינו אמרו: "אדם ניכר בכיסו כוסו וכעסו"

רוצה לומר: גם אם יש לך כיסים עמוקים, אל תהייה קמצן בחיוכים, בחלוקת שתייה לחברים, ואל תכעס אם דווקא אלה שאין להם ינדנדו קצת!

לא עולה כסף להיות נחמד קצת! - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

גידי, אינך יכול להשוות- האשה זה לא נושא לשאלות של האחרים גם לא ברמזור, אתה יודע, זה ייראה מאד, איך נגיד, מוזר, אם יבוא אליך מישהו פתאום וישאל: איפה הבאת כוסית כזאת?".:?: אגב, אין לי כל בעיה, שיסתכלו על האשה שאיתי, כל עוד לא מפריעים לי ולה!

להבדיל- מכונית מעניינת היא תמיד תהיה נושא לסקרנות, גם פאסיבית, וגם אקטיבית! לעולם מי, שיראה מכונית מעניינת ייסתכל עליה, ואם היא ממש מעניינת, והבעלים בסביבה- גם ינסה להתעניין! כמובן, להתעניין גם צריך לדעת, ושאלת רמזור "תורנית" מאיזה אהבל בסגנון "מוכר", מבלי שהוא יודע בכלל איזה אוטו זה- די מעצבנת, אבל גם לזה אני אישית לא מתרגז, אלא מנסה לענות בנימוס, ואני דווקא בן אדם עם פתיל די קצר בד"כ!

אבל, כשאני רואה מישהו, שבאמת מתעניין באוטו, ושואל שאלות, או, כמו שמספר הבחור הפותח שרשור- איש משפחה, שכנראה ילדים מציקים לו- בטח, שאענה לו, ואתן לו הסבר מפורט לכל מה שישאל, גם אם אין לי ממש זמן ומצב רוח! אין, ולא יכולה להיות הצדקה להתנהגות מתנשאת כפי שתוארה כאן, גם אם לבן אדם היה יום ממש רע, כלפי אדם, שהוא אפילו לא מכיר, והוא רואה, שזה לא איזה דפקט שסתם בא להציק, אלא אדם עם משפחה באוטו!

לשוקה ונימרוד- אינני רוצה להיות סניגורו של דימה, הוא יודע לעשות כן בעצמו יפה מאד- אבל, אף אחד מכם לא נופל להגדרתו, ואין לכם ממה להעלב, יותר על כך- הוא אכן בעצמו חולם להביא "רכב אמריקאי גדול", מאותה סיבה, ששניכם הבאתם- כי רציתם את האוטו המסויים בגלל מה שהוא, כי הוא עניין אותכם, ולא בגלל, שזה "מקובל" ומראה, שיש לכם הרבה כסף! כסף לא משחק כאן תפקיד, אלא הסיבה! אני לא חושב, שיש כאן מישהו מה"וותיקים" לפחות, שלא מבין, שאכן קיימים אנשים, שהסיבה היחידה, שהם מחזיקים ברכב אספנות כלשהו, ולפעמים בכמה- היא "היוקרה"! וחלקם אכן מתנשאים ועושים פרצופים, ולא ממש נחמד לדבר איתם! לשמחתינו, לא פגשתי אותם הרבה, אבל הם קיימים, ואין מה לעשות! זה הכל!

מעבר לזה, לפותח השרשור- כבר אמרו הרבה לפניי, והסבירו לך הכל, אני חושב- בדיוק, כמו שיש לך אנשים, שיעצרו לך לעזור בכביש אם נתקעת ביוזמתם- יש אנשים, שאתה מבקש מהם רק לפתוח מכסה מנוע לעזור להניע- והם פתאום "עסוקים"! יש את זה בכל מקום, אין מה לעשות, אפשר לפתוח שרשור שלם של "התנהגות שונה של אנשים", וזה יהיה בדיוק אותו הדבר! אז, אל תתרגש מכל שטות!:-D8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לפותח השירשור...

יש חור גדול בטענה שלך...

אף אחד במועדון החמש לא נוסע בטיל :lol: ונותן פול גז מרמזור לרמזור

כנראה זה היה סתם פרחח.:lol:

בכל מיקרה, אין פלא שבני הספל היה אליך נחמד, כי הוא תמיד נחמד לכולם,אפילו אלי.:wink:

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

גינאדי,

אני חוזר ואומר פעם, פעמיים, עשר, שלושים - זה נחמד. אחרי 100 פעמים זה מעט מציק.

לקט שאלות של הנהג שלידך ברמזור:

1). ''מוכר?, כמה?, מה כל כך הרבה?''...

2). ''איזה שנה?''

3). ''מה שיפצת לבד, כמה עלה?''

4). ''מתחלפים?''

5). ''מה יותר יקרה מהמזדה שלי? לא יכול להיות, זה ישן...''

6). ''רוצה תחרות בפתיחה?''

7). ''מה, זה נוסע הדבר הזה?''

8). ''לגיסי היתה כזו - דודג' דארט, נכון?''

9). ''לפני חודשיים מכרתי בדיוק כזו לחבר מירושלים''...

10). ''שהייתי צעיר, הייתה לי אחת כזו, יכול להיות שזו היתה שלי!!!!''

11). ''תגיד אם הייתה מוכר, כמה אתה רוצה?, אחי, תוריד קצת...''

12). ''תגיד המנוע מקדימה או אחורה''?

13). ''למשטרה היו כאלו לארקים בשנות השישים''.

14). ''מה, 300 כ''ס - בחיאתק, עזוב לא היו דברים כאלו פעם''.

15). ''אחי, 10.000 ש''ח אתה יורד מהאוטו?''...

16). ''תגיד, מתחלפים? יש לי סובארו לגאסי 1995''..

אז לפעמים זה נחמד, אבל ראבק לך תענה לכל השאלות האלו...

ומשהו על הגברת:

פורסם

דימה ידידי ורעי,

קודם כל בתגובתך הכללת גם אותי (הרי הקאמרו שלי מיובאת) ומי כמוך יודע שאני אוהב את רכבי ואת שניים מהם משפץ לבד בהרבה עבודה קשה.

לפותח השרשור, כפי שענו קודמי, הרבה פעמים זה נחמד, אבל הרבה פעמים גם לא. בעיקר כשזה ברמזור שעוד שניה יתחלף וצריך לזוז.

רובנו מחזיקים את הרכב מאהבתנו אליו ומשקיעים בו ומוכנים לספר עליו להציגו ואף לתת לילדים לשבת בו (גם כאלה שאינם ילדנו).

השאלה כמו בכל דבר היא העיתוי והמקום.

שברולט קאמרו 76, שברולט מליבו שוול הארדטופ 68.

שברולט בלייזר שנת 91, מפלצת שטח.

וואגוניר שנת 76 בהליכי בניה.

אלפא 164.

פורסם

איך שלא יהיה, מגיעם לכסף.

"תגיד, כמה זה שווה" ? לא יודע...אני עונה בנימוס. יש מי ששוה לו ויש מי שלא. אבל תגיד...אם הית מוכר, כמה הית מבקש??

מה שמעלה בי הרהורים. לא כל כך מענין איזה מכונית זאת, מה הרקע שלה, פרטים טכניים כאלה או אחרים. לא מענין.

לא מענין תהליך שיפוץ כזה או אחר.

רק כמה כסף. מה זה אומר עלינו כחברה??

אריה

פורסם

זה לא אומר משהו טוב...:x:cry: ואלה בדיוק השאלות, שאני הכי לא סובל. ועדיין מנסה לענות בנימוס. מצד השני- יש את אלה, שאין להם מושג במכוניות, אבל מנסים להראות "מבינים", ושואלים אותך שאלות "טכניות", שאין לך מושג בכלל מאיפה הפליצו אותן- אבל, אני נהנה לענות להם, כי הם לפחות מתעניינים באמת במשהו, ולא בעלות שלו ושווי בשוק!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
ששואלים אותי את השאלה :

כמה זה עולה ?

אני עונה:

שקל אחד אבל אני לא מוכר!

זה הכל

נחמד לא?

ירון מאיר

אהבתי!

אאמץ את זה.:-D

ומשהו על הגברת:

פורסם

גם אצלי הנושא עלה לאחרונה.

ההתנהגות של הרבה מבעלי רכבי אספנות וחברי מועדון החמש מתנהגים בצורה מתנשאת וסנובית. הם חושבים שהעולם שייך להם כי יש להם איזה פיירבירד. אתה צודק ב100% כמות האנשים הנחמדים והסימפתיים(ויש כאלה) מעטה מאוד.

אני איתך

אספן קטן עם נשמה גדולה

פורסם

דווקא אותי כמעט ולא שואלים "מוכר" אולם , ציפצופים , מניפים ידיים , ומפרגנים בד"כ .

אנו כאספנים צריכים להבין שרכבינו מושכים את העין ותשומת הלב , הרבה אנשים לא ישארו אדישים

ישאלו שאלות , חלקם אפילו שטוטיות ומעצבנות . הכל תלוי התשובה שלנו , אם תהיה עיניינית

לא ימשיכו השאלות הטיפשיות .

אנו כמשתייכים לגוף אפילו שנקרא לצורך הדיון " קהילת האספנים" צריכים להפגין תרבות נאה ומנומסת

היות ומשייכים אותנו לקבוצה שכזו, מן הסתם כדאי שיהיה מיצגים לטובה

וגם באופן כללי , תרבות יפה לא הזיקה מעולם לאיש .

שבוע טוב ומנומס לכולם .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

לפותח השירשור,

פיתחת הרים של תאוריות ועוררת גל של תגובות.

הסיבה שלא ענו לך באותו רמזור היא פשוטה, עקב תקלה טכנית החלון הימני לא ניפתח. כך שלא ניתן היה לתקשר.

שבוע טוב אריה

פורסם

אין פלא שבני הספל היה אליך נחמד, כי הוא תמיד נחמד לכולם,אפילו אלי.

הנושא בבדיקה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
גם אצלי הנושא עלה לאחרונה.

ההתנהגות של הרבה מבעלי רכבי אספנות וחברי מועדון החמש מתנהגים בצורה מתנשאת וסנובית. הם חושבים שהעולם שייך להם כי יש להם איזה פיירבירד. אתה צודק ב100% כמות האנשים הנחמדים והסימפתיים(ויש כאלה) מעטה מאוד.

אני איתך

igal-tomer שלום רב.

אנא קרא את הקישור הבא, את תגובה 6, ובמיוחד את תגובה 14. מעניין אותי אם אתה מכיר את הכותב, ואם יש משהו בתגובתו הדומה לתגובתך שבשרשור הנוכחי.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=232672

ולפותח השרשור:

האם היתה מדבקת מועדון החמש על הרכב? לא ראית.

האם חנה בחניון תצוגת רכבי המועדון? לא ראית אותו שם.

ובכל זאת, למרות שאין לאף אחד כולל לך, צל של מושג לאיזה מועדון הוא משתייך, יורים על החמש.

חביב למדי.

ובכן, היה יותר נחמד לו היינו מנסים להבין במקום להלבין,

בנושא ייבוא הרכבים, אני מאמץ בכל לב את תשובתו של נמרוד.

שיהיה לך יופי של שבוע,

והרבה כייף במפגשישי הקרוב.

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• תוכן חדש...