Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
:lol::-Pתודה רבה לכל מי שברך אותי ליום ההולדת . ובמיוחד לבן החמוד והמתוק שדאג לארגן את הכל.

שלום.

רגע רגע מה הולך פו אני לא הלבשתי עוד כמה אימרות כנף מנומסות בעברית צחה!!!

שיהיה ברור! בלי הברכות שלי ברמה של בבא סאלי שום דבר לא טופס!!!

אז קודם כול שיעמוד ולא יפול באמצע! אני בימקום עליזה לא היתי חוגגת יום הולדת אלה הייתי שולחת את אלי לאוניברסיטה , כי עדיף לישון אם הסטודנט אלי מאשר לישון אם סבאאאאאאלי.חוץ מיזה מה הבן החמוד והמתוק שלי איזה חמוד ואיזה נעלים הוא חייב ללכת להשתלמות בנושא מכוניות אספנות כי הידע שלו לא משהוא!!! אני מצטער אבן חן גבוה מידי ולא מבין כלום במכוניות אה הוא מומחה בחתולים אפשר לשאול את "גידמק"

החתול שמפעיל את מכונות הגומי!!!

אני גם אוכיח שאלי וחן לאאוהבים לעזור לאיש!!! מכול בלה בלה בלה!

תמונות המצורפות ניתן לראות הוכחות! שאלי וחן לא רק אנשים טובים אלה גם אנשים שאוהבים לעזור!

הגנטים של הרנו ניראים כך בזכותו של אלי!!!

המיתלים ניראים כך בזכות חן ואלי (עשו שמניות כדאי לעזור לי להשיג כול מיני גומיות)

הוכחה למה השמשות של הרנו בוהקות ולא שרוטות!

כמובן ביקורי פתע לבדיקת התקדמות השיפוץ

וכמובן שומר הראש והיועץ החתול "גיאדמק"

טוב לא נעים אז! הרבה מזל טוב לאלי יוצר מישפחת חן ששופעת הרבה חן! לאמא הבולגריה אם הלב והנשמה מפה עד השמים בדוק! ועל חן אין לי מה להגיד רק שהוא בחור כארז!!!

בברכה בני ל.

15.1.JPG

86.JPG

CIMG2709.JPG

CIMG2710.JPG

CIMG2715.JPG

CIMG3016.JPG

CIMG3220.JPG

CIMG3377.JPG

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...