רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
במסגרת שיתוף הפעולה של המועדון עם הקהילה - יש פרויקט של אימוץ בי"ס אורט ידין. נודע לי שלאחרונה ניתנה, לחניכי הבי"ס, הרצאה בנושאים טכניים, ע"י אחד מחברנו. האם מישהו יכול להאיר את עינינו בנושא ולספר לנו מה היה נושא ההרצאה ורשמים ראשוניים מהפעילות !
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
מעוניין לחדש ריפודי עור אמנם לא לרכב אספנות אבל נראה לי שכאן אקבל את התשובה הטובה. הריפוד סדוק מעט, והצבע דהוי, שחור במקור. מה ניתן לעשות כדי לחדש את העור ולהחזירו לקדמותו? כנסו לקבלת פרטים על בעלי מקצוע העוסקים בחידוש ריפודי אור
הודעה אחרונה מאת Ghia 61, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 42 תגובות
- 7.6 אלף צפיות
לחברי המועדון, עקב תחזית מזג האוויר קבלת הפנים לרכב של רן שוורץ, שתוכננה ליום ו' הקרוב, 28.11.08, נדחית ליום ו' בשבוע שאחרי, 05.12.08. קבלת פנים צפונית-מועד חדש CADILLAC SEDAN DE VILLE 1956 ביום ו', 05.12.08, בשעה 17:00, תיערך קבלת פנים לקאדילק סדן דה- ווילהארדטופ , משנת 1956, שיובאה ע"י חבר המועדון רן שוורץ. האירוע יתקיים בחניית קפה- YELLOW , תחנת הדלק פז, צומת לב המפרץ, חיפה. הטקס יפתח ע"י יושב ראש המועדון , אבי נוף. סקירה על תולדות הרכב תינתן על ידי קובי מילוא. חברים בעלי קאדילק מכל הדגמים ומכל שנות היצור מוזמנים להגיע עד השעה 16:30, …
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
-
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 5 אלף צפיות
טקס השקה PLYMOUTH SPECIAL DE LUXE 1948 ביום ו',05.09.08, בשעה 17:30, תיערך השקה לפליימות' ספישל דה-לוקס עם גג פתוח , משנת 1948, ששופצה ע"י חבר המועדון מיקי דגן. ההשקה תתקיים ברחבת החנייה של היכל הספורט נוקיה, שכ' יד אליהו תל אביב. הטקס יפתח ע"י יושב ראש המועדון , אבי נוף. סקירה על תולדות הרכב תינתן על ידי קובי מילוא. חברים בעלי פליימות' ודודג' מכל הדגמים ומכל שנות היצור מוזמנים להגיע עד השעה 16:30, לסידור תצוגה יפה באירוע. אחראי אירוע- מתניה הלוי, טל' 0524472256. בברכה, סמדר- משרד מועדון החמש טל' 037318818.
הודעה אחרונה מאת רותם גולן, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
אני נהג חדש שהיום נגמר לו המלווה. ברשותי חיפושית שנת 73 עם ביטח על נהג חדש והכל.. שמעתי שיש איזה חוק שמשעה 7 בבוקר עד 9 בבוקר אסור ליסוע איתה .. רציתי לדעת אם חוק זה נכון ואם הוא נכון מה העונש הצפוי? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת זיו ירושלים, -
-
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום מלאתי שמן ברקס במשאבה השמן התחיל לצאת מהשסתום ניקוז אבל הברקס לא עוצר איך צריך לנקז את האויר ? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת V8_וחצי, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
עדיין חסרים לי 2 צמיגים 700X15 ,מי שיודע שיודיע...
הודעה אחרונה מאת מצא, -
שאלה ביבוא חלקים
מאת רנו-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני רוצה לסגור עסקה באיביי שהסכום שלה מגיע ל1700 שח{כולל משלוח} מאחר וזו הפעם הראשונה שאני מיבא דבר בסכום כזה רציתי לדעת אם מישהו הזמין בסכומים כאלה מאיביי בקניה אחת וכמה יכול לעלות המיסים על סכום כזה
הודעה אחרונה מאת koral7, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רכב מודל 80 נשבר עלוו 2טסטים בקשו בטסט אישור מעבדה מה זה ואיפו עושים וכמה תעלה
הודעה אחרונה מאת moriseven, -
-
- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
לוקח לו זמן להקלט, אבל בסוף... (ותודה לקובי שעזר לנו לפתוח את המכסה מנוע , אלוהים ישמור על הביטחון העצמי שיש לאמריקאים האילו ) תמונות? נשטוף את הידיים, וניתן למי שיש לו תמונות להגיב. גילי
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 3 תגובות
- 746 צפיות
בקורטינה שלי התחילה בעיה של חוסר הגעה של דלק לפילטר ולקרבורטור, אני נאלץ לעזור למשאבה ע"י הוצאת הצינור מהקרבורטור ושאיבת דלק עם הפה על להופעת כמות גדולה של דלק בפילטר ואז האוטו מניע בקלות, כעבור יום של עמידה בחניה אני נאלץ לעשות זאת שוב, הדלק בורח מהפילטר ולא מוחזק בתוכו, כאשר אני שואב את הדלק אני מרגיש שאני שואב מהמיכל בגלל הזמן שלוקח לדלק להגיע לפילטר, חשבתי על שתי בעיות אפשריות, או חור בצינור דלק או משאבה עייפה, לא ניראה שיש נזילת דלק כל היא. לפני שאני מחליף סתם משאבה אשמח לשמוע את דעתכם.
הודעה אחרונה מאת רנו, -
נתקעתי עם האוטו
מאת y9853- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יום שישי, השעה 3 אחר הצהריים, אני מתניע את רכב האספנות שלי, נותן לו להתחמם, משלים את הורדת הכיסוי ממנו, מעיף קצת אבק, מעמיס את הילד ויוצא אל המפגש בירושלים. ברמזור הראשון, ליד קניון מלחה, יש פקק. עומדים בסבלנות במסלול האמצעי, ומחכים לירוק. לפתע המנוע כבה. אמרתי לילד שלי: "זה לא נשמע לי טוב" שלושה נסיונות התנעה רצופים לא מובילים לתוצאה הרצויה, בינתיים הרמזור התהפך לירוק, וכל הנגים הישראליים מצפצפים בקולי קולות. לאט לאט דחפתי את האוטו הצידה, למסלולו הפונה ימינה ברמזור, פתחתי מכסה מנוע והבטתי. ראיתי שדלק מגיע למנוע, ולכן הבדיקה הבאה היא לראות מה קורה עם החשמל למנוע. פתחתי את מכסה הדיסטרביוטור, וראיתי כי הסביבון פשוט התרחק מהציר המרכזי, והפלטינה לא נפתחת בכלל, ל…
הודעה אחרונה מאת יאיר לוסטיג, -
- 2 תגובות
- 993 צפיות
לביואיק ריגל שנת 79 4900 V8
הודעה אחרונה מאת grbil1, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כמה עולה אגרת העברת בעלות לרכב אספנות? האם המחיר זהה להעברת בעלות לרכב רגיל? תודה, דין
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 685 צפיות
מאז שהתחלתי לקרוא בפורום , בכל אשכול שבו אדם מציג רכב שעבר החייאה , אני נתקל באותם אנשים ששואלים את השאלה הבאה " כמה עלה אם מותר לשאול? " " מי זה הפחח שעשה את העבודה? " " בכמה מסתכמת עבודה כזאת ?"... הבנתם את הרעיון . חשבתי לעצמי שיהיה נחמד אם חבר'ה ששיפצו רכבים ( כמובן שבהתנדבות אני לא מכריח אף אחד ) לפרסם תמונה של הרכב ופרטי השיפוץ , זה יכול להיות שם הפחח וכתובת , זה יכול להיות עלות משוערת , זה יכול להיות אלף ואחת מאפיינים וכך נחסוך את השאלה המיותרת הזאת באשכולי השיפוץ , מה גם שנמנע מאנשים לפתוח אשכול עם השאלה : "אני מחפש פחח טוב יש למישו המלצות " וכו' מה דעתכם ?
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ברשותי הרכב הבא מודל 1963. בקטלוג המקורי שלו הוא בצבע ורוד ובנוסף יש לי תמונה שהוא בצבע תכלת. מבדיקת שכבות ניראה שבמקור היה קרם אך מעליו שכבת צבע צהוב הניראת מקורית גם היא - הכל צבוע בצהוב. מישהו יכול לעזור? uhg14:roll:
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
בדיקת כויל
מאת y9853- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ללמברטה שלי יש את הכויל האורגינלי מלפני ימבה זמן. מצד אחד, לקנות חדש, זה פשוט ונח, אך מצד שני, זה לשים עוד כמה מאות שקלים, וכרגע חשוב לי כל שקל. יכול להיות שהכויל שלי תקין, אך יכול להיות שהוא גם ממש לא.... לא שיש לו סיבה להתקלקל, הרי הוא עמד מחוץ לחול, במקום מקורה (מתחת לכנפיים של הלמברטה), אבל בכל זאת, זה יהיה מבאס למדי (שלא לומר מבאס עד לעצמות), לסיים להרכיב את הפאזל שקוראים לו למברטה, ואז לגלות כי הכויל לא עובד, ואני צריך להזמין חדש... אני מניח שיש איזו דרך לבדוק אם הוא תקין או לא, רק שאין לי שמץ של מושג איך אני עושה את זה, אז אשמח להסבר בנושא. מדובר בכויל של 6V, ואין מצבר בלמברטה. נ.ב. אני יודע שאני עדיין חייב תמונות של הלמברטה הולכת לפחחות וצבע, א…
הודעה אחרונה מאת nargila, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן אנשים ! שוב חזרתי(טנדר דה-סוטו 51), כמו שאתם יודעים או לא הרכב כבר הרבה זמן נח, לאחרונה חזרה קצת הרוח למפרסים והתחלנו שוב לעבוד על הרכב . ברצוני לדעת מה כדי לעשות בנוגע לרצפה רקובה/מחוררת? האם כדי לחתוך את הרצפה ולהלחים פח חדש, או אולי לצפות פיבר ? תודה .
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
כבר תקופה לא קצרה מדברים על כך, שנהגים בעלי רכב אספנות, מתעלמים מהחוק ונוסעים בין 7 ל-9 בבוקר, בד"כ, לא מדובר ברכבים בעלי ערך אספני/כלכלי כלשהו, אלא ברכבים במצב לא מזהיר, שבעל הרכב משתמש ברכב כרכב יום יומי, ומנצל את ההנחה שרכבי אספנות זכאים לה[75% בביטוח ואגרה] ללא אהבה מסויימת לרכב, בגלל מצב זה, דווקא בעלי הרכבים שלהם יש ערך אספני[פרארי, פורשה, קאדילאק וכו' וכו'], רכבים במצב תצוגה, צריכים להוות דוגמא אישית, ולהימנע מנסיעה בכבישי הארץ בשעות אלו. כך קרה, שאתמול, ברח' קפלן, פרארי אספנות[ולא הרכבים של ראובן/שמוליק] מזגזגת לה ברחובות תל אביב, תוך כדי ניצול כל צילינדר וצילינדר.
הודעה אחרונה מאת redroze, -
מפגש הצפוני 5.12 1 2
מאת לירוי1-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
המפגש היה מלא בכל טוב ממכוניות ממוצאות ובספינות אמרקאיות מאוד קשה לצלם אחרי שמחשיך אז אין את כל המכוניות שהיו מתנצל בפני אלה שלא צילמתי
הודעה אחרונה מאת ג'ו, -
-
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום יש לי פורד F1 משנת 1952. יש לו מנוע 6 צילינדר עם ראש שטוח. לפני כמה ימים גיליתי שהראש שלו לא בסדר. עם למישהו ידוע על ראש מנוע כזה בבקשה שידווח לי, אתם יכולים לראות תמונה של המנוע שצירפתי.
הודעה אחרונה מאת דב קרדו, -
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
ראיתי בכמה תוכניות בכל מיני ערוצים על מין אמבטיות ענקיות עם חומצה כלשהי שטובלים בהם את הבודי של הרכב וזה בעצם מגלה או ממיס את החלודה שיש... יש דבר כזה בארץ?
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ביום שני אחה"צ אני אמור לעלות על מטוס של "אוסטריאן" לשבוע בוינה. אחזור ביום שני הבא. ובנתיים אתם תחת פיקוחו של רז.. בני
הודעה אחרונה מאת mister v, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
רציתי לשתף אתכם במכירה פומבית שרצה עכשיו באיביי, למכירה מוסטנג שלבי שנת 68 Green Hornet, מהאוסף הפרטי של קרול שלבי! מחיר פתיחה 100,000$, הרכב "חדש" לחלוטין ונסע רק 500 מייל. הכנסות המכירה לטובת "הקרן לילדים" של קרול שלבי. תמונה של רכב דומה: הקישור למכירה בeBay: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180309380207&viewitem לראות ולחלום!
הודעה אחרונה מאת TheWolf, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
גם הם בדרך למפגש של מועדון החמש...
הודעה אחרונה מאת dj-jack, -
- 10 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
פיאט דינו קופה 2400 שנת 71. מספר שלדה 135BS00005180. החלפה מונעת של השסתומים. השסתומים המקוריים ידועים בנטייתם להתפרק (ראש השסתום נופל וגורם לנזק אדיר). במהלך הפרוק מצאתי שחיקה בגלי הזיזים של הראש השמאלי (1 מתוך שלושת הפיקות היה שחוק בכל גל). גלי זיזים מקוריים אין להשיג, וניתן להשיג רק גלים עם הרמה ומשך (תרגום שלי ל-Lift ו- Duration) אחרים אשר מאפשרים למנוע "לנשום" טוב יותר. הדבר הצריך כרסום עדין ע"מ לאפשר מהלך חופשי של הזיזים. במנועי הדינו גלי הזיזים חלולים, המחיר לארבעתם 800 ליש"ט. תומכי שרשראות, וקפיצי מותחנים הוחלפו גם כן, כמו כן קפיצי השסתומים, וגומיות השסתומים כמובן. חלקים אחרים נבדקו והוחלפו לפי הצורך. ה-CORE PLUGS של הראש היו מרוחים בסיליקון והוחלפו גם הם…
הודעה אחרונה מאת udi, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי אורחים (מהעבודה) שהגיעו מחו"ל. הם מאוד אוהבים רכבים וחשבתי להביא אותם ביום שישי הקרוב לאחד המפגשים של מועדון החמש. על איזה מפגש אתם ממליצים מבחינת כמות הרכבים? באיזה שעה כדאי להגיע?
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
צריכת דלק 1 2
מאת chevy boss- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הקאפריס 78 שלי צורכת דלק מעבר לצורך הרכב עבר טסט כל הגזים יצאו תקינים עברו כיוון וכ"ו. אבל... במכשיר ה4 גזים הכל תקין מלבד צריכת הדלק , הבוס שלי אמר לי שיכול להיות כמה דברים חוטי הצתה או פלגים או קומפרסיה לא תקינה או בעיית חשמל כל שהיא. אז החלפתי חוטי הצטה ישנים בחדשים + פלגים של AC. האם מישהו יודע על בעיה אחרת חוץ מקומפרסיה , שאני לא רוצה לחשוב על זה. ובלי להיות צינים ולהגיד "זה רכב אמריקאי הוא אמור לבלוע דלק" תודה.
הודעה אחרונה מאת low rider, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מישהו מכיר את הפליימוט וליאנט 63 הלבנה שעמדה הרבה זמן בפנקס בת"א? כי היום בערך ב-6 בבוקר ראיתי מישהו מגיע עם אותה מכונית בדיוק רק בצבע ירוק ועוצר מאחורי הלבנה. זה היה נראה לי חשוד, וחשבתי שהוא רוצה לפרק ממנה חלקים ,אז רשמתי את המס' שלו. והיום בצהריים היא כבר נעלמה- אז או שהוא קנה אותה או שהוא גנב אותה.
הודעה אחרונה מאת grbil1, -
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
קפה ומצב רוח לשבת בבוקר מפגש שבת בבוקר ברופין 06.12.08 מפגש שבת בבוקר בחניית תחנת הדלק 'פז' שבצומת רופין. (צומת רופין נמצאת 2-3 ק"מ צפונית לצומת בית ליד) המפגש מתקיים בין השעות 10:00-13:00. לחברי מועדון החמש ניתנת הנחה של 10% על כל קניה בקפה "ארומה" , כנגד הצגת תעודת חבר מועדון בתוקף! בברכה, סמדר.
הודעה אחרונה מאת oldcar,
-
מי מחובר 61 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 239 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- nadavd4
- TvrSpee12
- `Infinity
- Tal7
- sfargol
- nglancer
- Chmimo
- SlowRide
- itzik123
- shaymolcho
- yuvk
- ofralon