רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למי יש מושג מה משמעות הקיצורים וראשי התיבות בטופס בקשה לרשיון יבוא? פו"ב ס+י ס+פ סי"פ למה שאזרח הדיוט יידע למה הכוונה ומה לרשום? זה מזכיר לי נ"צ בניווטים.
הודעה אחרונה מאת ג'ק, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בוקר טוב ושבת שלום. לדעתי זה המקום הכי מתאים לפרסום השאלה מאחר וחלק גדול מרכבי האספנות במדינה מיובאים, אז ככה, כשממלאים את טפסי הבקשה לייבוא ממשרד התחבורה ישנו שדה שנקרא, פרט מכס, בשדה אמור להיות מוזן סוג של קוד שמציין את סוג הסחורה, דוגמא מאתר משרד התחבורה: דוגמא לסיווג שסק טרי: יבוא שסק טרי ישוייך לפרט מכס - 08.10.9030 - שסק 08 - מציין את הפרק. במקרה שלנו פרק 8. 08.10 - מהווה פרט מכס לפי הסיווג הבינלאומי. המצב הוא שאני מעוניין לייבא רכב (לא אספנות, עדיין לא ) וזה הדבר היחיד שמעקב אותי, מאחר ואנשי הקשר הרשומים באתר לא היו זמינים. בנוסף עליי לעשות זאת במהירות האפשרית, כי המדינה סוגרת את הייבוא הא…
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
למישהו יש איזה דוגמא או פורמט מוכן לשטר מכר לקניית רכב באנגלית ? אני צריך לגבי רכב בארה"ב שאני עומד לרכוש תודה
הודעה אחרונה מאת ravivhaik, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לפי החוק היבש, צריך להמתין 3 שנים מאז יבוא הרכב, אבל האם ניתן להגיש בקשה אחרי שנה או שנתיים ? מישהו פעם ניסה את זה ? סתם מתוך סקרנות
הודעה אחרונה מאת shaihar, -
הודו - ותמונות בדרך 1 2
מאת nati54-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
במסגרת ביקורי בהודו יצא לי מספר פעמים להגיע ל - רג'סטאן לעיר JOHDPUR בעיר יש מלון בשם Ajit Bhawan ששיך למהרג'ה שאוסף רכבים ברחבי הודו ומשפץ אותם, רב הרכבים מניעים נוסעים וניתן לשכור לארועים שונים וגם סתם לנסיעה מענגת עם רכב נחמד. מצורפות תמונות של התצוגה לציין כי פעם קודמת שביקרתי שם היו רכבים אחרים ויש עוד כאלה שמוצנעים מאחור, בקיצור יש הרבה משופצים וגם לא מעט שממתינים לשיפוץ. בשיחה שהייתה לי עם אחד ממנהלי המלון בביקורי הקודם נאמר כי יש מצב לרכוש והוא אפילו הבטיח לשלוח לי לארץ.
הודעה אחרונה מאת צ'יף1583435475, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 44 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
אחרי תקופה ארוכה שלא העלנו תמונות מהיכל נוקיה חזרתי למוטב ונתחיל לפנק את כל חובבי הרכבים באשר הם בתמונות מהמקום. ל'
הודעה אחרונה מאת reuven, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, אני מחפש אוטוביאנקי טרנטה לצילומי קליפ חדש של פורטיס "בלונדיניות על אוטוביאנקי". הרכב לא חייב להיות כשיר לנסיעה. תודה, דוד. 054-6788411
הודעה אחרונה מאת אבי שרייבר, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
המערכת קיימת בכמה רכבים , בעיקר משאיות ורכבי שטח רציניים. השאלה היא מה היה הרכב הראשון שבו הותקנה מערכת כזו ?
הודעה אחרונה מאת Tsafrir, -
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני יודע, אפשר לקנות משופץ, אבל מעדיף להיות אחראי על הבלמים של בעצמי. מישהו מכיר מקום שמוכר קיטים של שיפוץ למשאבות בלם ראשיות \ קאליפרים \ מגברי בלם? הרכב הספציפי אליו אני מתכוון הוא BMW E30 עם מערכת בלימה של ATE. לא אספנות [עדיין] אבל ברת שיפוץ. רון.
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 11.2 אלף צפיות
שלום לכולם, שאלתי את זה בפורום "יעוץ לפני קניה", והמליצו לי לשאול גם כאן. מבקש את חוות דעתכם על פולקסווגן טרנספורטר בנזין ידני משנת 1986. אני צריך אותו לעבודה (משלוחי מזון וכד'), וגם קצת למשפחה (אנחנו זוג עם 3 ילדים קטנים, בינתיים...). 1. צריכת דלק. 2. אמינות. 3. עלות אחזקה. 4. המלצות נוספות (?). האם ברמת המחירים כיום יש יתרון בלהחזיק רכב דיזל (אני נוסע בין 20K ל25K בשנה)?
הודעה אחרונה מאת madmon10, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
היי יש לי שאלה לבעלי הוולוו הישנות האם יש אתרים מומלצים בחו"ל מהם ניתן להזמין חלקים? נסיתי ב EBAY ללא הצלחה אפילו לא עונים לי למיל. אני מחפש כרגע זוג בולמים ל340 עברתי כ20 חנויות בארץ ופשוט אין עם מי לדבר כמובן עם מישהו מכיר מקום טוב בארץ (כבר לא משנה לי האיזור ) שמחזיק חלפים לרכב הנ"ל זה יעזור לי מאוד . תודה על העזרה
הודעה אחרונה מאת 2pac, -
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
ערב טוב, שני קניות שביצעתי באיביי לא הגיעו ליעדם, מוכר אחד לא עונה לי למיילים למרות שיש לו עוד מכירות פעילות, מוכר שני לא עונה למיילים ואין לו מכירות פעילות, איני רוצה לתת להם בשלב הזה פידבק שלילי למרות שעבר כחודשיים לאחד הפריטים וחודש לפריט אחר, הפריטים לא נישלחו לארץ אלא לקרובי משפחה בחו"ל, אחד באנגליה ואחד בארה"ב. הייתי מעוניין בהסבר כיצד דורשים את הכסף חזרה מפייפל או איביי (על מה לוחצים), אני יודע רק לעשות קניות .
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ונתחיל עם חתן היום הולדת יאיר לוסטיג
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
איש יקר, גדול, מפחיד וחזק שיהיה לך מזל טוב ליום הולדתך
הודעה אחרונה מאת מצא, -
אלפא 33 סלון 1 2
מאת trek10-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
בתערוכה באיטליה
הודעה אחרונה מאת מועדון סאאב, -
-
- 18 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כמה אורחים חדשים היו היום במפגש, ניתן לתמונות לדבר. (מספרי רישוי גלויים באישור הבעלים)
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שנת 82 מנוע 8 צילינדר 2 דלתות לרצינים בלבד . בהיזדמנות 6000 שח 050-7674222
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- עוקב אחד
- 87 תגובות
- 9.3 אלף צפיות
התמונות - בקרוב. אני תמיד שוכח את המצלמה בכל מני מקומות מעניינים. לא אשכח לפעם הבאה! בשבוע שעבר, התחלתי "לקלף" שכבות זוהמה מהמרכב. בחפירות הארכאולוגיות השבוע, נמצאו צדפים, חול והמון (המון!) חלודה. מה שמביא אותי לחשוב, שאולי הרכב היה בעברו אמפיבי. באזור הבגאז', הרצפה יציבה וצבועה, אך באזור הנוסעים, המצב שונה לחלוטין. רצפת הפח באזור הנהג והנוסע שליד הנהג נעלמה כלא היתה, החלידה למוות והתפוררה. יש לכם הצעות מה עושים עם תחתית המרכב? אני לא מעלה בדעתי אף רעיון יצירתי. החלודה "אכלה טוב" באוטו הזה, את כיסויי הסרנים בפנים המרכב (טוב נו, רק בראש שלהם, בחיבור עם הקורה). גם שם, אין לי מושג עדיין איך תוקפים אותה. עצות תתקבלנה בברכה! ואם לא הספיק לנו, במרכב תמצ…
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 793 צפיות
האם בשביל להוציא רשיונות רכב שלא היה רשום כאספנות [74] כשהופקדו , חייב רק בעל הרכב עצמו להוציא ?
הודעה אחרונה מאת הארי 007, -
שנת 78' יד 01. מחר תגיע הביתה על גרר.
הודעה אחרונה מאת .T., -
שיפוץ -כרמן גיאה מודל 65 1 2 3
מאת ooza-
- אחראי פורום
- 33 תגובות
- 10 אלף צפיות
היי. רובכם לא מכיר אותי,אך יש קבוצה קטנה של אנשים פה שדווקא כן מכירים אותי. ולסיפור-לפני קצת יותר משנתיים רכשתי את הרכב הנ"ל,נסעתי עליו תקופה מסוימת והרכב מוכר לרב חובבי הספורט המוטורי מתחרויות ג'ימיקאנה למינהן. בכל אופן,לפני כמה חודשים הייתי מאד קרוב ללמכור את הרכב.כשאני אומר קרוב,אז קרוב.למה למכור?רצון עז להגשים חלום ילדות(אני עדיין ילד)-פורש 911.אחרי הרבה חקירות ובירורים ושיחה ארוכה עם ג'ורג,החלטתי ללכת על זה. אז פירסמתי בין החברים שאני מחפש קונה לאוטו,הגיע קונה,אספן רכבים כלשהו מהצפון.בחור רציני,הגיע לראות את האוטו,סגרנו מחיר,קבענו-"מחר על הבוקר,הולכים לבנק,משם לדואר" או במילים אחרות-שלום פורש,ביי כרמן גיאה יקרה. אבל. הבחור הנחמד הלך,ומצאתי את …
הודעה אחרונה מאת iDo VW, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 932 צפיות
אהלן כידוע לכם,אני בתהליך שיפוץ של כרמן גיאה . על האוטו מורכבים ג'אנטים רפליקה של פורש 911,15 אינץ' מאלומיניום. ראיתי תמונה באינטרנט של הג'אנטים,אבל אחרי שיפוץ פוליש. חקרתי קצת וראיתי פרוייקטים של אנשים שלקחו ג'אנט שנראה כמו הצרות שלי,והפכו אותו למצב חדש. בגלל שאין לי נסיון בעבודה עם ג'אנטים אלומיניום,רציתי לדעת איך אני מביא את הג'אנט למצב חדש?זאת אומרת,שהפוליש יבריק לי את הג'אנטים. חשוב לציין שהג'אנטים במצב חדש,בלי שריטות ומכות. מצורפת תמונה של הג'אנטים. תודה
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
-
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
סיפור על אמריקה האחת והיחידה - לפני כחודש חזרתי מפנסילבניה לכיוון ניוארק ניו -ג'רסי ובדרך בעיירה קטנה ראיתי מצד שמאל שלט JUNKYARD , מכיוון שהייתי בנסיעה במסגרת העבודה לא חשבתי מראש בכלל ושכחתי את העובדה שיש לי חיפושית בבית . נתתי וינקר שמאלה ונכנסתי לחניה. הלכתי ברגל לכיוון בוט'קה קטן עם אישה חביבה בפנים שמסרה לי שיש לה 2 חיפושיות BUGS שחוטות במגרש ( השחוטות שלה התבררו כחצי מושלמות ), שילמתי 2$ כניסה וקיבלתי חותמת ביד ( הסכום למטרת ביטוח במקרה ותיפצע בתוך המגרש ). לא הבנתי מה , למה וכמה אז פשוט הלכתי קילומטר לתוך שדה מלא רכבי חלומות שחלקם כמעט שלמים ( חראם !! ), הגענו לחיפושיות , פירקתי לבד בעזרת כל מיני איתורים , כולל ועזרה ממכסיקני שהיה באזור ופירק צלחות להונדה…
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום חברים, בדיוק קצת אחרי עשרים שנה לאחר שהפיורי המיתולוגית של אבי ז"ל נמכרה (לא לפני מאבק של ילד בן 14 באיש נחוש עם חופן דולרים...) נכנסה הפיורי השנייה שלי לשיפוץ יסודי ומקיף. בתמונות המצורפות ניתן לראות איך היא נראתה לפני... תמונות מהשיפוץ יועלו בהמשך. ערב נעים, חמי
הודעה אחרונה מאת לירן_ל, -
לכל המומחים. אני מתלבט לקראת פרוייקט שיפוץ רכב האם כדאי להסיר צבע בחול? ראיתי כמה פרוייקטים מרשימים שבהם בוצע שימוש בשיטה, אבל... הפחח שאיתו התייעצתי מתעקש שלא כדאי בטענה שהחול מכיל מלחים שנשארים במתכת וגורמים לחימצון בשלבים מאוחרים יותר (גם אם צבעתי בצבע יסוד בסמוך להסרת הצבע). שאלות: 1. נסיון שיש למישהו מס' שנים אחרי הסרת צבע בחול? 2 איך מנקים את המתכת החשופה אחרי ניקוי חול? יש שיטה לשטוף את המלח? 3. מריחת זפת בחלקים מתכת מעל ליסוד - יעיל? שווה? על הפרוייקט אני אעדכן כשייכנס לפסים מעשיים יותר. בטוח שיעניין לא מעט מאנשי הפורום.
הודעה אחרונה מאת junkoholic, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, מהן עלויות ההחזקה השוטפות של אופנוע אספנות? ביטוח חובה (האם יש חשיבות לנפח כמו באופנועים רגילים)? אגרת רישוי? תודה...
הודעה אחרונה מאת מתן אלקיים, -
בעזרת חבר פורום כאן שמתי את ידיי על עוד מתוקה לאוסף.(1974) נסעתי לשם ומצאתי,עליתי לדירה הראשונה בבנין כדי לברר על הבעלים של האוטו הזרוק למטה,ולשמחתי הגברת מהדירה הראשונה היא הבעלים. שיחה קצרה של רבע שעה בדלת סגרתי איתה עיסקה,ומחר תרד למשר הרישוי כפי שהסברתי לה כדי להפוך לסטטוס אספנות ואז נוכל להעביר בעלות. הגברת ''הבטיחה'' לי שאני עוד אתחאט על הקניה של ערימת הברזל לטענתה,אבל אני די משוכנע ומבסוט,אפילו קיבלה ממני עוד 200 ש' נוספים כדי שתזדרז עם הענין של הרשיונות. מגיע לי מברוק אדמדום!!
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
את השאלה שאלתי גם בטכני. אני שואל פה כי רוב הסיכויים שהחבר'ה שמתעסקים עם מכוניות ישנות עם בעיית חלקים וחלפים יכלו לעזור גם. מבקש ממנהלי הפורום להתחשב. בפעם הראשונה שנקרע לי הכבל גז, חיפשתי בכל המקומות, כולל מוסכים מורשים ונעניתי בגיחוך. גם תחליפי לא מצאתי, וזה אחרי הרבה דם ויזע (דמעות לא). מוסך בנה לי כבל גז חדש מחוט מתכת, החזיק לי חודש ונקרע שוב. פניתי אליהם ובנו לי אחד חדש. החזיק לי כמעט שנה והלילה נקרע שוב. אני החלטתי שעדיף להשקיע ולחפש כבל גז מקורי לשקט הנפשי. מאיפה אני מתחיל? את מי לשאול? תודה לעונים. אביחי
הודעה אחרונה מאת אאוץ, -
מחפש גרר אמין ולא יקר להובלת רכב מהצפון למרכז יש מישהו מומלץ ע"י מועדון ה 5?
הודעה אחרונה מאת erez59, -
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
רק בארה"ב אפשר למצוא ערמות של "מכוניות שרירים" זרוקות להן באמצע חורשת יער... לא מומלץ לבעלי לב חלש http://jalopnik.com/photogallery/PrivateJunk/
הודעה אחרונה מאת TomSilver,
-
מי מחובר 52 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 2,983 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- sperial
- סולל הדרך
- רב הנסתר
- flytomars
- Chmimo
- גולדן191
- yor2
- stx
- baer
- hgilad123
- ניקו פ.
- SurfHigh