Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני עם חן, עם כל הכבוד לנהירה לזהב, יש לקנות בשיקול דעת.

לדעתי, הרכב לא שווה את מחיר הברזל שלו, ולשפץ אותו צריך בכלל להיות :loco:.

מה תוכניותך לגביו?

משכנתא זה קל

פורסם
אין סיוכי באחד הימים תיפטר מהכי קטנה שיש לך באוסף?

אל תדאג אני מוכן לשלם לך מעל למצופה.:-D

תשמע, סיכוי תמיד קיים- אבל נכון להיום לא ממשי:nono:! זה היה אחד מהחלומות, ואני לא מוכר חלומות! אל תשכח- אני לא מחפש כל סוברו כמוך- אני חיפשתי דווקא את ה"צפרדע" הזו, בגלל שאני אוהב את הדגם הזה! אבל אל תדאג- אם יום אחד אחשוב על זה- אזכור אותך!:-) אתה הולך לשפץ את זאת עכשיו, או שהיא בינתיים לשמירה לחלפים?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
תשמע, סיכוי תמיד קיים- אבל נכון להיום לא ממשי:nono:! זה היה אחד מהחלומות, ואני לא מוכר חלומות! אל תשכח- אני לא מחפש כל סוברו כמוך- אני חיפשתי דווקא את ה"צפרדע" הזו, בגלל שאני אוהב את הדגם הזה! אבל אל תדאג- אם יום אחד אחשוב על זה- אזכור אותך!:-) אתה הולך לשפץ את זאת עכשיו, או שהיא בינתיים לשמירה לחלפים?

זכות קדימה לסטיישן. ההיא המבוגרת ביותר באוסף.

זאת במצב תצוגה בפנים,הריפודים למיניהם במצב מדהים,סדק או יובש אחד בדשברוד אין,נשמר עם הזמן ע''י שטיח עבה שוהח ו''ולא הודבק'' על הדשבורד.

האמת היא שיש לי כוונה לקנות רכב דומה מאותו שנתון במצב חיצוני מקורי,אך בפנים זוועה,אז סיכויי גבוה שמשניים ייצא אחד.:lol:

וחבר'ה-אני לא כזה מתלהב שממהר וקונה כל רכב שמזדמן לי,יש לי פרמטרים שונים שלפיהם אני שוקל ומחליט אם הקניה כדאית בשבילי או לא.

הסיפור של הרכב לפעמים מושך אותך אל הפרטיות של הבעלים ,וכך גוברת אהבת לרכב שלו.

יש מקרים שאני נתקל ומוצא סובארו כמו שאני אוהב ובמצב שאני מעדיף,אך עם שיחה או פגישה עם הבעלים אני יורד מעניין הקניה.

המותג סובעארו איתו גדלתי,סיפורים רבים וימים ייפים היו לי עם הדגמים של סובארו למיניהם.

אני משתדל לבנות אוסף של כל דגמי הסובארו.וכמון במצב תצוגה ונסיעה.

למכירה כל החלקים של :

GN250,TU250,DR250,jawa350,dealem leberty50

פורסם

דוגמא למה שרשמתי למעלה:

הבעלים חושב שיש לו אוצר שאין לאף אחד כמוהו.

מי צריך לשלם לשני? אני או הוא?:x:|

2222222.JPG

למכירה כל החלקים של :

פורסם
דוגמא למה שרשמתי למעלה:

הבעלים חושב שיש לו אוצר שאין לאף אחד כמוהו.

מי צריך לשלם לשני? אני או הוא?:x:|

הוא :lol::lol::lol:

על איזה רכב אתה וגנאדי 'gluk' מדברים ?

מחפש אנג'ל אייז לפיג'ו 206 .

לחצו פה בשביל לשלוח לי הודעה פרטית .

או במייל : [email protected]

פורסם

במיוחד, כשמחירי הברזל ברצפה עכשיו...:twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אתה לא צריך להתנצל או להצטדק!

רק אתה יודע מה טוב בשבילך ומה יעשה לך טוב על הלב!

כל אחד יכול להביע את דעתו, אבל אתה זה שמחליט (ומשלם).

תמשיך ככה כל הכבוד!!!

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

מסכים עם אסף.

אני שונא את הטמבלים שיושבת להם בחצר גרוטאה חלודה וכשמישהו בא לשאול לגבי הצלה שלה הם רואים בו ארנק מהלך :x

יש ברחובות פורד אסקורט מודל 76 אם איני טועה. דור 2 עם 4 דלתות.

לפני כמה שנים מצאתי את הבעלים, שהוא הבן של הזקנה שגרה שם. התעניינתי לגבי הרכב והוא התחיל לחשב כל שקל שהוא שם בגרוטאה עד שהעמיד אותה, ואז ניסה להוסיף לזה ריבית ולספר לי סיפורים, בקיצור הוא היה בטוח שעם הכסף שהוא מוציא ממני הוא הולך לקנות רכב חדש...

נכון להיום הרכב עדיין שוכב שם, נראה במצב שברירי. לא התעמקתי אבל כנראה שהוא מוכן להתפרק מחלודה. הגבעול הקטן שצמח לידו לפני כמה שנים כבר הפך לעץ תפוזים שמכסה חצי רכב.

אם מישהו מעוניין, אולי יצליח יותר ממני, סה"כ לא מדובר באדם רע. יש לי כתובת, שם וטלפון שלו (אם הוא לא החליף מספר).

חיצונית ממה שאפשר לראות הרכב בר שיפוץ.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

תתחדש על הרכש החדש,

אני לא חושב שהרכב במצב גרוע, לפי התמונות החלודה היא שיטחית חוץ מהריקבון שבולט האיזור השמשה הקידמית,

בהחלט הייתי קונה אוטו במצב הזה.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
אתה לא צריך להתנצל או להצטדק!

רק אתה יודע מה טוב בשבילך ומה יעשה לך טוב על הלב!

כל אחד יכול להביע את דעתו, אבל אתה זה שמחליט (ומשלם).

תמשיך ככה כל הכבוד!!!

אסף ידידי, לא כתבתי את שכתבתי על מנת לייאש את הבחור חלילה, אלא מתוך ניסיון.

אני עצמי, לפני 14-15 שנה הייתי קונה כל מה שזז (או שלא..) עד שהגעתי למצב שכל החניות בביניין שלי נימלאו בגרוטאות, שילמתי המון עבור גרירות והגעתי למצב שכל מה שהרווחתי הוצאתי על הגרוטאות הללו.

לבסוף ניפטרתי מהן לאט לאט, ואז החלתטתי שעדיף להתמקד במכונית אחת ולא "להתפזר" על 15 מכוניות, שלרוב לא יוצא מהן כלום.

ברור שכל אחד יעשה מה שהוא מבין, אך במספר פעמים הצלחתי להניא חברים יקרים לרכוש מכוניות שברור כשמש שלא ייצא כלום מהן, והן נימכרו בסוף ושופצו ע"י אנשים שידעו מצויין למה הם ניכנסים.

שוב, זה דיון בלבד, ובכל מקרה אני מאחל הרבה בהצלחה לסייארה.

חלקי גומי עליי !

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ואז החלתטתי שעדיף להתמקד במכונית אחת ולא "להתפזר" על 15 מכוניות, שלרוב לא יוצא מהן כלום.

!

חן ,

בחירה נכונה ! :wink:

עדי גולדנברג 13399

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

:roll::-(:cry::roll:

ובכן,אני מאוכזב מאוד מהבן אדם שמכר לי את הרכב.

אתמול התקשר אלי וביקש לפגוש אותי,באמצע החג (הקורבן) נסעתי אליו.

הוא סיפר לי מה קרה איתו במשרד הרישוי,והתברר לו שכן אני צודק שרכב שנכנס לסטטוס אספנות,כל העבר שלו נמחק.

ועל פי כך לא צריך לשלם אגרות קודמות או דו''חות שרשומות על אותו רכב,וכך עשה וביקש להפוך לסטטוס אספנות.

עד עכשיו הכל טוב ויפה, אבל בשבילי הבתרר שזה לא טוב ולא יפה!!

הבחור בירר עם הפקידה של משרד הרישוי לגבי רכב בסטוס אספנות,והוא יצא במסכנה שיש לו אוצר בידיים.

המוכ אמר לי: אתה יודע מה אני מוכר לך עכשיו?,רכב אספנות !! שנדיר מאוד למצוא רכבי אספנות שניתן להחזיר לכביש,ועוד סובארו!!

לא עניתי,והוא המשיך: עכשיו אתה תחסוך בעלויות הביטוח ואגרת טסט מופחתת,והרכב במצב נדיר שאפילו לא נגעו במנוע מאז,ורק דסקיות קלאץ' הוחלפו ועוד מקוריות!!,הרכב במצב מקורי ואתה לא תמצא רכב בן 30 שנה במצב שלו.

הבנתי שהוא מנסה לרמוז ולהגיע לכך שהמחיר שסגרנו הוא לא רלוונטי בשבילו,ואת הדף שרשמנו הוא מבוטל,וחייבים לקבוע מחיר חדש כי ''ערך'' הרכב עלה עכשיו כשהתברר לו שהוא כבר ''אספנות ונדיר''.

הבן אדם נהפך מנחמד וטוב לב מאז שפגשתי אותו וסגרנו על העיסקה ,נהפך לבן תוקפני ומתפרץ ,כי הוא מרגיש שיצא פראייר!!.

לשמחתי שרשמתי בזכרון דברים שכל צד שמבטל את העיסקה חייב לשלם במזומן לצד השני אותו ערך של הסכום עבור הרכב.

הבן אדם בהתחלה אמר: אני לא יודע כמה תתן עליו,תן מחיר ונסגור ,העיקר שתהיה ברכה לי ולך,סגרנו על 1500 ש' כולל העברת הבעלות ועניין השינוי לאספנות במשרד הרישוי והוא הסכים.

אתמול הוא דורש 5 אלף שקל ,בלי העברת הבעלות ואת 36 ש' של משרד הרשוי עבור האספנות.

כמובן לא הסכמתי,ואמרתי לו שאם אתה מבטל את העסקה את מחזיר לי את ה 1500 ש' שלי ועוד 1500 ש' כפי שרשום בזכרון דברים,וטוב שעוד לא גררתי את הרכב,אחרת היית גם צריך לשלם עבור הגרירה הלוך וחזור.

הבן אדם נלחץ,אני ההפך,ואמרתי לו שאני חייב לזוז וחבל לי על כל דקה איתו,וכשיכין את הכסף יתקשר אלי תוך 48 שעות אחרת אני בא ומעמיס את הרכב!!

אני מבועס,עצבני,ומאוכזב.

איזה אנשים חוצפנים,עוד אלד שהרכב שלו זרוק מתחת לבניין 5 שנים וכל השכנים מתלוננים ממנו,ועוד חושב שיש לו אוצר בין הרגליים.

למכירה כל החלקים של :

• תוכן חדש...