Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טרנספורטר שנת 86

madmon10
שימו לב! השרשור הזה בן 5907 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

שאלתי את זה בפורום "יעוץ לפני קניה", והמליצו לי לשאול גם כאן.

מבקש את חוות דעתכם על פולקסווגן טרנספורטר בנזין ידני משנת 1986.

אני צריך אותו לעבודה (משלוחי מזון וכד'), וגם קצת למשפחה (אנחנו זוג עם 3 ילדים קטנים, בינתיים...).

1. צריכת דלק.

2. אמינות.

3. עלות אחזקה.

4. המלצות נוספות (?).

האם ברמת המחירים כיום יש יתרון בלהחזיק רכב דיזל (אני נוסע בין 20K ל25K בשנה)?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תפנה לחבר הפורום '' כפיר 87''

הוא יכול לעזור לך הרבה בנושא טרספורטרים:

לקט מה-''גראג'' שלו:

09909.jpg

00990099.jpg

למכירה כל החלקים של :

GN250,TU250,DR250,jawa350,dealem leberty50

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא כדאי להתקדם קצת בשנים?

לנו יש טרספורטר שנת 92' (T4) עם מנוע בנזין 2500 סמ"ק המחירון שלו 10,400 ש"ח, אבל אני חושב שתהיה בעיה למצוא אחד כזה במצב טוב.

דרך אגב הקילומטראז' שלנו כרגע על: 199730 ק"מ.

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה דעתך על קרוול CL מודל 87 עם 115000 ק"מ??????????? שנית אין להשוות בין שני הדגמים הם שונים בתכלית וכאחד שמחזיק גם T3 וגםT4 בשימוש יומיומי אני יכול לומר שלכל דגם יש את היחוד שלו לחיוב ולשלילה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הקרוול בנזין או דיזל? הוא שייך לך?

לאבא שלי בזמנו היה טרנספורטר 86 דאבל קבינה אני לא כל כך זוכר איך הוא היה אבל אבא שלי מספר שזה היה רכב מדהים, ב-92' הוא עבר להיילקס חדשה (בין ה-10 הראשונות שהגיעו לארץ) ואחרי שנה הוא הרגיש שזה לא זה וחזר בחזרה לטרנספורטר הפעם דגם סגור.

יש בארץ טרנספורטר T4 4X4?

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כרגע יש לי שלוש קרוולים כולם בנזין אחד מהם דגם קרוול קארט היחיד בארץ. לגבי T4 יש כמה סינכרו בארץ אבל כבר אין להם כושר עבירות כמו שיש לT3 סינכרו

164272.jpg

164258.jpg

Baja_04.jpg

Baja_29.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דבר אחד, שיש לי להגיד על ה-T3- אני רוצה כזה. כבר הרבה מאד זמן, למעשה, מרגע הראשון, שהתחלתי לנהוג. כרגע לא אקנה אחד, ולו מסיבה, שאין לי כסף פנוי לזה, אלא אם זו תהיה מציאה מטורפת, אבל אני בטוח, שיהיה לי עוד. בעיניי- עד היום אחת מהמכוניות, שהיה לי ממש כיף לנהוג בה!8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתמונה השלישית הטרנספורטר גורר את ה- E350?

לא.

האיקונוליין מחכה שהטרנספורטר ישקע, ואז יוציא אותו ברברס :wink:

ולשואל המקורי, רכב בן 22 (אמין ככל שיהיה) יעשה בעיות בתדירות גבוהה ממה שהעבודה יכולה לספוג. עדיף לטובת הפרנסה לקנות רכב חדש ככל שניתן וממוצא יפני.

נמרוד

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5907 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...