Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנוגע לייבוא רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב ושבת שלום.

לדעתי זה המקום הכי מתאים לפרסום השאלה מאחר וחלק גדול מרכבי האספנות במדינה מיובאים,

אז ככה, כשממלאים את טפסי הבקשה לייבוא ממשרד התחבורה ישנו שדה שנקרא, פרט מכס,

בשדה אמור להיות מוזן סוג של קוד שמציין את סוג הסחורה,

דוגמא מאתר משרד התחבורה:

דוגמא לסיווג שסק טרי:

יבוא שסק טרי ישוייך לפרט מכס - 08.10.9030 - שסק 08 - מציין את הפרק. במקרה שלנו פרק 8.

08.10 - מהווה פרט מכס לפי הסיווג הבינלאומי.

המצב הוא שאני מעוניין לייבא רכב (לא אספנות, עדיין לא :-)) וזה הדבר היחיד שמעקב אותי, מאחר ואנשי הקשר הרשומים באתר לא היו זמינים.

בנוסף עליי לעשות זאת במהירות האפשרית, כי המדינה סוגרת את הייבוא האישי לרכבים חדשים (שלא מיוצרים ומיובאים מארה"ב) בקרוב, וזה ממש חשוב לי להספיק לפני זה :roll:.

תודה.

ליעד.

פורסם
אם זה עוזר לך אז :

87.03.2310/2 זה מונית בנזין פטורה ממכס

87.03.3120/3 כנ"ל דיזל

את האמת שלא ממש עוזר, אבל תודה...

למישהו יש עוד מחשבות מועילות...יכול להיות שזה הכיוון

ליעד.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

באותו עניין,

לא ברור איך אדם מן היישוב אמור למלא טופס שצריך להיות פשוט. ללא כל קישור לרשימת המספרים או היכן לקבל אותה ומנה זה אומר בכלל "פרט מכס"?

ובקיצור: איזה מספר צריך להכניס לרכב אספנות (ג'יפ ויליס)?

PS: אימייל ופקס למכס. לא התקבלה כל תשובה.

פורסם

אם העניין ממש דחוף ואין ברירה,למה שלא תיגש למשרדי המכס (למשל בחיפה) ותברר את העניין מול פקיד בשר ודם..? בשביל לחסוך עשרות אלפים אולי שווה להשקיע חצי יום..

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
אם העניין ממש דחוף ואין ברירה,למה שלא תיגש למשרדי המכס (למשל בחיפה) ותברר את העניין מול פקיד בשר ודם..? בשביל לחסוך עשרות אלפים אולי שווה להשקיע חצי יום..

1. אני נמצא בקליפורניה.

2. בביקורי האחרון בארץ (בתחילת החודש) דילגתי בין בתי המכס. העבירו אותי מאחד לשני, מנתב"ג ליפו, מיפו לחיפה... וכמובן, חוק מרפי לא חס עליי. הפקיד ביום עיון, למחרת הוא חולה, אח"כ הם בעיצומים, במילואים. קבלת קהל רק בימים ג' ו ה' בין השעות עשר ארבעים וחמש ועד ולרבע ל אחת עשרה. במידה וזה לא נופל על ראש חודש, עברי כללי או מוסלמי. המחשב לא נפל ...

3. גם אימייל, זה מול פקיד בשר ודם. מישהו מקבל משכורת לענות. אני מקווה.

אבל, אם יש חבר מועדון או פורום נחמד שיכול לעזור בעלות הודעת שרשור אחת. למה לא?

פורסם

הצלחתי סוף סוף לקבל תשובה רישמית מ "תחום סחר יצור ויבוא מוצרי תעבורה" במשרד התחבורה.

ולהלן הצטוט כפי שמופיע במקור, מילה במילה: "אין לי מושג. תמלא אפס, אפס, אפס" אתם מבינים היכן אנו חיים.

פורסם

קיבלת תשובה ענינית מאד ואני יסביר לך. במשרד התחבורה הם לא אחראים לגבי מספר פרט מכס גם אף פקיד שם לא יקח על עצמו טעות בפרט המכס שימסור לך.

הכתובות לפרט המכס היא במשרדי המכס תשלח בקשה בכתב תקבל תשובה תוך 14 יום.(הכל בדואר רשום) או תתיעץ אם סוכן מכס שמבין בתחום יבוא הרכב גם שם לא ישמחו לעזור לך אם הם לא ישחררו לך את הרכב מהמכס (בתשלום).

טל

• תוכן חדש...