Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא 33 סלון

trek10
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן יפה, ונשארו מאד מעט כאלו נוסעות.

אחת מהן פשוט ננטשה באיזו מזבלה שראיתי, והצלחתי להוריד ממנה הרבה חלקים שווים כמו קרבורטורים כפולים עם הסעפות, מערכת מזגן וגם הייתי לוקח את המנוע 1500 אם איזה גנב ברזל לא היה מקדים אותי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
אכן יפה, ונשארו מאד מעט כאלו נוסעות.

אחת מהן פשוט ננטשה באיזו מזבלה שראיתי, והצלחתי להוריד ממנה הרבה חלקים שווים כמו קרבורטורים כפולים עם הסעפות, מערכת מזגן וגם הייתי לוקח את המנוע 1500 אם איזה גנב ברזל לא היה מקדים אותי.

אם לקחת את הקרבורטור לא היה אמור להיות שם מנוע?זה הגנב שצריך להגיד שמישהו הקדים אותו וגנב את הקרבורטורים והשאיר רק את המנוע

פורסם

זכרונות מהאלפא

בעוונותי גדלתי על אהבת האיטלקיות, המבחר בשנות השבעים היה מצומצם, רצית בצועים, מצאת אלפא...

ג'וניור 1275 שהפכה מנועה גדול יותר והשאירה את הגיר המקורי והמון מכוניות מאחוריה.

סוד 1300 TI שמסרה נפשה על קידוש חריכת האספלט, והוחלפה בחדשה/חלשה יותר,

ספרינט...והפלופ הגדול ה-33 מאז התבגרתי התרחבתי...גם במותניים ויש לי רק סובארו!-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

צר לי חברים, אך דומני שזו לא אלפא. לפי המבנה הכללי, ידיות הדלתות וקפל הפח העובר לאורך כל הרכב(מתחת לקו המותניים) זו טויוטה קורולה הצ'באק מהדגמים שיוצרו בין 1993 ל-1998.

מאידך, תמיד אפשר לבדוק עם איש ה"קאמורה" שהצית את הרכב על יושביו...(אגב, ממליץ בחום על הספר "קאמורה" של רוברטו סביאנו, למי שרוצה להכיר לעומק ארגון פשיעה המהווה חלק מהסוציאליזציה של החברה הנפוליטנית - המשלמת מחיר רצחני על הרגליה).

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

זו סאאב 9-3 בוודאות.

השלדים של המושבים, חישוקי הגלגלים וידיות פתיחת הדלתות כמעט לא מותרים מקום לספק.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מדובר בסאאב 900 טורבו 3 דלתות מהשנתונים 94 עד 98.

מספר שלד המושבים הקדמיים, הדלת האחורית והפגוש הקדמי מתאימים ל 900 ולא ל 9-3 משנתונים 98 עד 2002, למרות שהמרכב הבסיסי הוא אות מרכב ובו שינויים רבים שאינם נראים לעין.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

• תוכן חדש...