רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
הי, האם ניתן לברר פרטים לגבי רכב (בעלים, פרטי רכב וכו) רק עפ"י מספר רכב? הכוונה היא בצורה חוקית.
הודעה אחרונה מאת avnerak, -
חג אורים שמח
מאת nir52- 7 תגובות
- 805 צפיות
לכל חברי הפורם חג אורים שמח מאחל מנחם ניר וב"ב
הודעה אחרונה מאת asaf.m, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לימוזינות נשיאותיות Limos.pdf
הודעה אחרונה מאת American-Muscle, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 779 צפיות
שלום אני תלמיד תקשורת מבית הספר אורט סינגאלובסקי ואני מעוניין לעשות ראיון עם בעל רכב אספנות הייתי שמח לקבל מייל או מספר טלפון כדי לעשות את ראיון אני צריך את זה כמה שיותר מהר בתודה אימייל [email protected] בתודהלוי אלעד וסלם מתן
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אהלן אנשים. בהמשך לשרשור הקודם על רצפת הרכב, אנו ממשיכים בשיפוץ. רצפת הרכב שופצה ע"י הוצאת חלקים חלודים(למען האמת כול הרצפה הוצאה) ורותכה ע"י טלאים גדולים של מתכת. (בדיוק כמו שהמליץ GLUK אם איני טועה). כהמשך בשיפוץ נקלנו בבעיה נוספת. היכן ניתן לשפץ/לרכוש משאבת ברקס מרכזית לרכב הנ"ל? (דהסוטו "דיפלומט" בציר 51 ). המשאבה מחוברת יחדיו עם דוושת הברקס, היא עצמה ממוקמת ברצפה הרכב. תודה רבה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת moshedj2005, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
זו הפעם הראשונה שאני מייבא רכב אספנות ואני לא מבין בנושא. החלטתי להתייעץ ולדאוג שמישהו אמין ייבא לי את הרכב. ברצוני לייבא את הרכב מקליפורניה ארה"ב. יש מישהו מומלץ? אודה לתגובתכם.
הודעה אחרונה מאת la1234, -
- 3 עוקבים
- 53 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מתכבד להזמינכם למפגש פורד שיערך ביום שישי הקרוב, בתאריך ה-12.12.08, בשעה 16:00 בחניון "גלית" שברחוב וינגייט מול בית מספר 6, מרחק של 10 שניות נסיעה ממפגש מועדון ה-5, או לחילופין דקה וחצי הליכה. למען הסר ספק, למפגש מוזמנים כל בעלי רכבי פורד באשר הם, מכל מדינה ודגם. המגרש גדול ומרווח ויש מקום לכולם, אני רק מבקש ממי שנוהג ברכב שאיננו פורד, או שהוא פוקוס מליסינג, שיחנה בצד ולא בין מכוניות האספנות \ של חברי המועדון. בחניון יש לנהוג בזהירות ובמהירות נמוכה. מצורפת מפת הגעה, תגיעו בהמוניכם !
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
אתמול בשעה טובה הכנסתי את הרכב לשיפוץ, תמונות בהמשך.
הודעה אחרונה מאת Yaki0, -
- 6 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
האם לסירה של ווספה יש רשיונות ניפרדים? יש לי אפשרות לקנות סירה לווספה אך נאמר לי שאין לה רשיונות וכל מה שצריך זה רק לחבר אותה לווספה ובטסט ירשמו לי את הפרטים שלה בניירות של הווספה, האם זה נכון? כמו כן יש עוד אפשרות לקנות סירה אחרת של ווספה שנגנבה והבעלים נשאר רק עם הסירה. הוא אמר שלסירה אין רשיונות נפרדים אבל כל הפרטים שלה רשומים ברשיון הרכב (ווספה) שנגנבה לו והוא יביא לי צילום של הרשיון בזמן הקנייה .האם את הסירה הזאת כן אפשר ל"הציל" ולהעביר אותה בעלות על שמי? חשוב לציין שהוא לא דווח על הווספה שנגנבה בכדאי להשאיר את האופצייה למכור את הסירה. תודה.
הודעה אחרונה מאת y9853, -
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היום, עם אשמורת ראשונה של שחר, עת פרקתי את הרולס של בני מהגרר של סואי הטאיוואני הנחמד, שמתי לב למשהו מעניין בזוית עיני. שתי מכוניות פתוחות מוכות למדי, אבל עושות רושם מעניין. התקרבתי, וגיליתי שתי (!) אלפא ג'ולייטה ספיידר. לא מחזה נפרץ במיוחד. עושה רושם שהן בדרך לארץ. יהיה מעניין.
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
רנו 9 GT שנת 86 . חונה כבר הרבה זמן מתחת לאף שלי , ואני עוד מחפש אותה .
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 902 צפיות
היה מפגש מעניין, כמו תמיד, עם תוספת אנשים "חדשים", נחמדים ומכוניות מענינות.... אצלינו, ה"מספרים" הם בעלי המכוניות.....והם גלויים. מאד גלויים....
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הערב איבדתי כומתה ירוקה, של החיל הכללי, עם סמל בצבע שחור, המוצא היקר מתבקש לפנות בה"פ, שבת שלום, אבי.
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם.אני מתעניין ברכישת רכב אספנות אמריקאי (מליבו 72 לצורך העניין).שאלתי היא, מעבר לפרוצדורת הטסט החצי שנתי ואישורי המוסך הנדרשים, מה קורה במידה ויש צורך בחלקים, גם לאחזקה וגם במידה ונכשל בטסט.האם יש מישהו בארץ ממנו ניתן לרכוש חלקים לאמריקאיות ישנות באופן נורמלי או שיש להזמין מחו"ל.אני שואל בכלליות על אמריקאיות ישנות כי לא סגור מה אני רוצה בדיוק, למרות שבעבר היו לי קפריס ומונטה קרלו ישנות אך לא לזמן ממושך.תודה לכולם.
הודעה אחרונה מאת ori0610, -
-
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, בפעם הראשונה בהמון שנים, העליתי גרסה חדשה לגמרי של האתר שלי http://www.type34.info. יש בו פרטים ותמונות על שיפוץ ההראלד שלי, על שיפוץ הקרמן גיאה שלי לשעבר, כולל תמונות של המשך שיפוצו ע"י הבעלים החדשים, וכן מידע על התחביב הנוסף שלי. הערות וביקורת יתקבלו בברכה.
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
- 3 תגובות
- 877 צפיות
אני בוחן רכישה של רכב בארה"ב. הרכב בבעלות אמריקאית ולא נוסע כשנתיים. בעלת הרכב טוען כי לרכב יש טייטל על שמה ושאין עליו חובות. יש מצב שהיא לא בדקה ואין לה מושג. הנה ציטוט של מה שהיא רושמת לי Title is clear, no debts or liens, is in my name האם רכב שעמד שנתיים ללא תזוזה חייב איזה אגרות כמו בישראל או שאם היא תיתן לי את הטייטל כפי שהוא זה מספיק כדי ליבא לישראל ? אודה על התשובה.
הודעה אחרונה מאת ravivhaik, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
האם רכב אספנות בלי טסט שנתיים וחצי מחויב בבדיקת מעבדה מוסמכת ?
הודעה אחרונה מאת datsun280z, -
שאלה: חיפושית באחה
מאת צח- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, רציתי לדעת אם חיפושית באחה זה משהו שאפשר לאשר ברישיונות?
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 31 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
אימו של משה גיסיס נפטרה. הלוויה תצא היום, יום שלישי, שעה 14:30 מביתו של משה גיסיס במושב משמר השבעה לבית הקברות במושב אחיעזר.
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
-
שלום. מי יכול לזהות ולהסביר לי מה היצור המכוער הזה? בברכה בני ל.
הודעה אחרונה מאת michael carmi, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
] ] יום שישי 19 לדצמבר מפגש איטלקיות בהרצליה מועדון אלפא רומאו מתכבד להזמין ולארח את חברי מועדון החמש, מועדון פיאט ולנצ'יה שיש ברשותם רכב איטלקי. האירוע יתקיים במקום המפגש הקבוע בהרצליה מול קפה מצדה ויתחיל משעה 15:00. כולם מוזמנים ! יהיו הפתעות אירוע זה בא במקום האירוע המקורי, AutoMotoItalia , שלצערנו כל המאמצים לקיים אותו בצורה מכובדת כשלו. אבל אנחנו לא הרמנו ידיים והחלטנו להריץ את הרעיון ולייסם אותו באביב 2009 לאחר שימצא מקום מתאים וספונסרים. בברכה ולהתראות! הוועדה המארגנת.
הודעה אחרונה מאת SPIDER LOVES GIULIETTA, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברים, לאור חוויה לא נעימה של אובדן חבילה שנשלחה באמצעות ספק, אני מחפש אלטרנטיבות לשילוח חפקים לרכב לישראל. האם מישהו מכיר והתנסה בשירות של חברת מאסטופ? אשמח לחוות דעת. תודה ויום מצוין, חמי
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
שלום. ביום שישי האחרון התגודדו מס' ילדים ליד הרנו והתרשמו. עד כאן הכון טוב ויפה. אבל!!! לצערי אחרי ששבתי הביתה שמתי לב שגנבו לי מהרנו מכסה וונטיל. המכסה אמנם מיוחד אבל אין לו ערך ומי שגנב אותו אין לו מה לעשות איתו וכן האפשרות היחידה היא שזה הילדים ולמה? בשלב מסוים התגודדו מס' ילדים ליד הגלגל האחורי ימין ואתה אני מבין שהם חיפו בזמן שאחד פרק הוונטיל. מיכייון שנישארתי ליד הרכב לא כול קשר הילדים נעלמו . לדעתי אם היתי מתרחק הם היו ממשכים לפרק מהרכב את יתר הונטילים ואולי גם סמלים. לדעתי כאשר רואים יותר מידי ילדים ביחד ליד רכב אחד יש לפזר אותם מיד!!! בברכה בני ל.
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 759 צפיות
היום (יום חמישי) בבוקר התקיימה ישיבה נוספת במשפטו של הנהג שפגע בחברנו ניר עוזדור ז"ל. במשפט הובאו עדויות על אופיו של ניר מחברים, בני משפחה וגם מחבריו לתחביב. הדברים היו מרגשים עד דמעות ושיקפו את הכבוד שכולנו חשים לניר ועל גודל האבידה. גזר הדין יינתן ב 13 ינואר 2009. דווח נחום קדמיאל.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מישהו יודע כמה עולה הובלה מניו יורק או ניו גרסי לישראל ? הבנתי שהובלה מקליפורניה עולה סביב 2000-2200$ כמה הובלה ניו יורק מוזילה את הסיפור ? יש לי פשוט 2 מכוניות שאני מתלבט לגביהן. אחת קרובה לחוף המזרחי מאוד והשניה ממש בקליפורניה עצמה.
הודעה אחרונה מאת אבי שרייבר, -
- 5 תגובות
- 929 צפיות
ידידיי לפורום. שמתי לב שרבים מאיתנו תושבי ארה"ב (באופן זמני כמובן). אולי כדאי לנסות לארגן מפגש פעם בחודש- חודשיים, אם יש מספיק משתתפים. אפילו פעם בחצי שנה (או עד שהג'וניור יגמור את הקולג') חוף מזרחי - ניו ג'רזי או ניו יורק חוף מערבי - לוס אנג'לס (לא יהיה קשה מאוד לארגן). מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי רנו 17 ובג'נטים שלא יש שלוש חורים. ואני לא מוצא ג'נטים מגנזיום עם שלוש חורים לכן חשבתי לשנות את הנבות לארבע חורים יש למישהו רעיון או יכול להמליץ לי על בעל מיקצוע שיכול לעשות דבר כזה תודה
הודעה אחרונה מאת אריק גולן, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום לכולם. הסיפור הוא כזה. חבר טוב שלי קנה ב 2004 מסרשמיט אדומה KR200 שעמדה על גג של סוכנות דייהטסו בחיפה כמה שנים. בזמנו הרכב פורסם באתר CLASSICARS.CO.IL ואף הזכירו אותו פה באחר השירשורים שהוא למכירה. בכל אופן, מי שמכר את הרכב לחבר שלי, בעל הסוכנות, לא החזיק בניירות של המסרשמיט והבטיח לסדר את העניין (מה שהתברר בהמשך כבלבול ביצים). הבעיה היא שאין באפשרותו של חברי לאתר את בעל הרכב. יש מספר שלדה על הרכב, מה שלא עוזר במיוחד. אנחנו יודעים שהרכב משנת 1957-1959 המוכר אמר שמספר הרכב הוא 82-626 מה שהתברר במשרד הרישוי שאין מספר רכב כזה בכלל. לפי מה שהוא (המוכר) מספר, הרכב היה אצל בן אדם זקן בקרית טבעון במשך שנים ארוכות עד שנת 1997-1999 ומאז עבר לחיפה. תסתכלו על הת…
-
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני בתהליך שיפוץ cadillac deville 1966 אני מנסה למצוא קטלוג או אתר אינטרנט לחלקי חילוף עדכני שממנו ניתן להזמין את החלקים הנחוצים. תודה על העזרה.
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אשמח לחוות דעת לגבי הצופרים בתמונות שנמצאו זרוקים ברחוב. התחושה אומנם שהשאלה מתאימה לשרשור של המשאיות, אבל בהעדר הוכחה שמתי בכללי... למה הם יכולים להיות שייכים? שנה? עוצמה...?
הודעה אחרונה מאת Type34,
-
מי מחובר 61 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 239 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- nadavd4
- TvrSpee12
- `Infinity
- Tal7
- sfargol
- nglancer
- Chmimo
- SlowRide
- itzik123
- shaymolcho
- yuvk
- ofralon