Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גניבת חלקים בנוקיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני חושב שמצב עוד סביר בלשון המעטה...

אצלנו באזור (צפון תל אביב) לא מסתפקים במכסים של הוונטילים... התחילו לקחת את כול הג'אנט קומפלט...

אני חושב שיהיה נכון אם בכול מפגש יהיו שנים שלושה מתנדבים שיעסקו ב"לאבטח" את הרכבים מגניבות

ומהפיכתם למשענות נוחות לפוקדים את המפגש...

במושב שלי "השאילו" לטוארג ארבע ג'אנטים.. השאירו אותו "משתחווה" על הנאבות.

עדיף שכל אספן ישמור על הרכב שלו ואחרי הכל זה אחווה שאנשים ישתדלו להיות עירניים לרכבים שלידם...

מחפש את כל החלקים לקפריס כולל סוויטצ' סלון וחלקי פח... 0528567439-שי, או במייל [email protected].

פורסם

לי לא קרה מעולם שנגעו בוונטילים שלי, אפילו שהם מוכספים.

הכי טוב לשים ונטיל שחור מפלסטיק פשוט.

ותומך בדעתו של ארנון.

אביחי

פורסם
אני חושב שיהיה נכון אם בכול מפגש יהיו שנים שלושה מתנדבים שיעסקו ב"לאבטח" את הרכבים מגניבות

ומהפיכתם למשענות נוחות לפוקדים את המפגש...

לדעתי זה דבר מיותר, מכיוון שאם כל בעל רכב אספנות יפקח עיניים להתנהגות חריגה בקרב רכב אספנות כלשהו שנמצא במתחם, פתרנו את הבעיה, כך יש לנו לא רק 3 זוגות עיניים ששומרות ובוחנות אלא עשרות אנשים "ששומרים" על המתחם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...