רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 921 צפיות
שלום יש לי ולו מודל 70 גיר רגיל לא הנעתי אותה בערך כשנה היום באתי להניע הניע לי הכל היה פיקס רק הקרבורטור נוזל מילמטה יש כמו משהו שמה שניכנס ויצא כזה מיפלסטיק מישהו יכול להגיד לי ככה מה ניראית לו הבעיה תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
top auction
מאת elads- 2 תגובות
- 942 צפיות
Take a look it starts at 20:00 in this link. live via the web. http://auction.goodingco.com/auction.g&c you need to register to watch but its free and this is the top car auction for the next 3 months. Prices have been coming down sharply, but its still a great spectacle. elad
הודעה אחרונה מאת elads, -
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
עשיתי שיפוץ למנוע ובפירוק הבחנתי בדחיף אחד ששבור,דחיף זה המוט שדוחף את הנדנד של השסתום, סיימתי את השיפוץ,הכל מורכב,חוץ מדחיף שמחוסר זמן לא הספקתי לארגן,אם יש מישהו באיזור צפון שיש לו מנוע ישן בבית או חלק כזה,אני אשמח אם יידע אותי,החלק הקטן והפשוט הזה מפריד ביני לבין אושר עילאי של יום שישי(מפגש מועדון ה5) ואני מת להניע כבר אז בבקשה,למי שיש שיצור איתי קשר או בפרטי או בנייד 0524843776.ליאור
הודעה אחרונה מאת celica gt-i 16v, -
מפגש שישישרון
מאת דורוןא- 1 תגובות
- 731 צפיות
מה קורה איפה התמונות 16/1
הודעה אחרונה מאת trek10, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
בקרוב...בקרוב מאד!
הודעה אחרונה מאת Sagie Keinan, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
האם המפגש יהיה במיקום החדש או בילו?
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הבוקר על ה 101 בקליפורניה. אני נוסע לי במהירות ממוצעת של 70 מייל לשעה. ולפתע עוקפת אותי חיפושית במהירות מסחררת. התמונות אמנם צולמו בקטע מישורי של ה Free Way אבל גם בהמשך הדרך ראיתי אותה דוהרת בעלייה במהירות של 90-100 מיייל לשעה (140-160 קמ"ש). מה שמו לה במנוע?
הודעה אחרונה מאת asafk, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אהלן . חיפשתי ברשת נתוני סל"ד של מיני מנוע 1.3 ו 1.0 ולא מצאתי . אני מעוניין לדעת כמה הסל"ד ב 100 קמ"ש בהילוך רביעי כמובן . עם צמיגי 10 אינץ' , מידה מקורית . תודה .
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
-
- 10 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
דיפדתי לתומי באתר יד2 בחיפוש אחר חיפושית (בצבע מסויים, מסיבות השמורות עימי), ונתקלתי בדבר הבא: בעצם אני לא יודע איך אני אמור להעתיק את הקישור למודעה אז פשוט תיכנסו לקישור הבא ותלחצו על באזור של ה"חם בלוח" על החיפושית הצהובה משנה 1974. עכשיו לשאלה שלי, לי אישית לא יצא לשמוע על דגם בשם ג'ינס, ועיניין אותי לדעת על מה מדובר אז אם למישהו אכפת להעדכן אותי (במידה וזה דגם אמיתי) אני אשמח תודה וסליחה על הטרחה!
הודעה אחרונה מאת זמי לוין, -
לבני האיש והאגדה, ההסטוריון, האינציקלופדיה והאיש היקר, מזל טוב וברכות ליום הולדתך עד 120
הודעה אחרונה מאת razmel, -
לפני שבוע רכשתי את הדבר שהרבה זמן חלמתי עליו CAMERO שנת 1974 אני רכשתי את הרכב מאיזור הצפון הרחוק. הרכב עמד תקופה של 5 שנים . לאחר בדיקה של הרכב השילדה נמצאה נקיה ואין הרבה חלודה, הריצפה במצב מצוין. מצב החיצוניות של הרכב לא בשמיים יש על הרכב הרבה מאוד מאוד בנדו(שפחטל) יש נקודות חלודה רבות במעטפת של הרכב ... לגבי המנוע והגיר נשמע טוב מאוד ועובד טוב ... בשלב ראשון אני מכניס את הרכב לפחחות וצבע כללילת כולל הכול ... אני רק לא יודע איפה באיזור הצפון (קריות) אני יכול למצוא מי שעושה ניקוי חול לרכב .. כיבלתי כבר כמה עצאות מחיר לגבי הפחחות ובסוף סגרתי אצל "מוסך הפחחים" אני יעלה לכם תמונות של הבייבי שלי לפני השיפוץ איך היא נראת וכמובן אני יעדכן אותכם בכ…
הודעה אחרונה מאת david204, -
- 3 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
קניתי רכב בארה"ב קרמן גיאה. הגרר הגיע למוכרת. ההגה נעול, לא זז ימינה ושמאלה. הגרר לא היה מוכן לקחת את הרכב ויחזור בעוד מספר ימים עד שיסדרו את הבעיה. אציין שקניתי את הרכב מבחורה שנסעה באוטו עד לפני שנתיים. האוטו עמד קצת, אבל היה במצב נסיעה. המוכרת מנסה לעזור לי אבל באמת אין לה מושג. לדעתי יש בחיפושית ובקרמן מגנון של נעילת הגה ע"י המפתח, אבל אני לא בטוח, כי מעולם לא ראיתי את זה במו עיניי. בקיצור, איך מסבירים לבחורה פשוטה שלא מבינה הרבה במכוניות, איך משחררים ההגה מהנעילה. אני לא מבין איך הגרריסט לא הצליח. לא ברור גם אם הוא ניסה. יש למישהו פיתרון מהיר ? או רעיון מה קורה עם זה ? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת ravivhaik, -
- 10 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אהלן, הזמנתי כמה חלקים חדשים ומשומשים(המשומשים:גיר קומפלט של אופנוע,והחדשים:קראנק,קלאץ',פילטר אויר,שסתוי עלים,ועוד כמה שטויות קטנות שאינם חלקים בטיחותיים). ביקשו ממני לסור למכס חיפה על מנת לשחררם,עם התעודת זהות,ההזמנה שהם שלחו חשבונית רכישה ואישור מהמשרד הרלוונטי. תעודת זהות הוצאתי בנסיון ראשון ,ההזמנה זה לא בעיה,וחשבונית אני אדפיס מה ששילמתי בPAYPAL. הבעיה היחידה היא האישור ממשרד התחבורה,קראתי את מה שברוך רשם על התקנות יבוא החדשות ופתחתי את הקובץ PDF שצריך לשלוח להם ממולא בפקס. הבעיה היחידה היא הרשיון רכב,האופנוע לא רשום עלי,וגם לא על הבנאדם שקניתי אותו אלא על מישהו מחיפה שאין לי מושג מיזה,האופנוע בשלבי שיפוץ ויש לי את הרשיון שלו וזכרון דברים עם הבחור שקניתי…
הודעה אחרונה מאת מייקל, -
התמונות
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 20 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
בסימן טוףףף ומזל טוףףףף, הליילנד רויאל טייגר 1966 הכחול נרשם כ"אספנות" ועבר בעלות לידי שלושה משוגעים. אז קבלו אותו בתופים ומחולות. ובתמונה השניה, כל הצי, שני האוטובוסים היחידים בארץ הרשומים כ"רכב אספנות" ועכשיו מתחילה העבודה הקשה של שיפוץ וכמה עבודות חשמל. למרות מראהו,הכחול נוסע(וגם עוצר...) והעיקר, יש לו גלינג גלינג מיכני (לצעירים, הכוונה לכבלים לאורך התקרה).
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
אחי צריך להחליף את הבומבות במיני שלו (77 ) יש אפשרות להשיג בארץ? מישהו יכול בבקשה לרשום לי קישור לאתר מומלץ מחו"ל שדרכו ניתן לרכוש בומבות ( עדיף לקישור שישר יוביל לבומבות באתר ולא לאתר בכלליות ). כמו כן אני מחפש ספר טכני למיני מיינור . תודה רבה אבי.
הודעה אחרונה מאת Avi66, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
בהמשך לנושא שהעלתי שבוע שעבר http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=242314 בשעה טובה ולאחר מו"מ מייגע רכשתי את אחד הלנרוברים המקוריים שנשארו
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
-
לאוהבי ה VW
מאת שוקה- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
תמונות שצילמתי הבוקר
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
נסעתי היום לבקר את צביקה. האיש והקרבורטורים. כבר הרבה זמן שאני מהרהר במחשבה שצריך לבדוק מי האיש מאחורי ההודעות בפורום. לאחרונה (בעיקר עקב החלפת מנוע) גם היא (המרצדס) התחילה להרהר או להסס, או לווברץ וסתם לאכול דלק. אז אתמול קבעתי עם צביקה והיום נפגשנו. איזה כיף. להכיר איש נחמד, לבבי שנראה שבאמת עושה מה שעושה מתוך אהבה וידע ונהנה מכל דקה. גם המרצדס מסכימה איתי אחרי שהייתי בטוח שיש בעיה. החלפתי ממנוע 115 למנוע 110 ונשארתי עם אותו הקרבורטור -הסרק לא היה יציב, כח מנוע לא ליניארי וכל מיני תופעות שמראות ש"משהו לא מנגן" כמו שצריך. אחרי כמה נגיעות - באמת נגיעות, אבל של אמן, פתאום הכל מתחבר. הסל"ד "עגול",הרעידות פסקו, תאוצה נהדרת, בקיצור, אין מילים. נשאר נושא הת…
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי חבר'ה, אני לא מוצא שום חברה שעושה ביטוח מקיף, גם GCI כבר לא עושים. האם מישהו מבוטח ויכול להפנות אותי? תודה, שחר
הודעה אחרונה מאת BeastPower, -
-
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לו טאצ' לרכבי אספנות ? מתקינים יש אלף, אני מחפש אחד שנהנה מלעבוד על רכב אספנות ויודע מה חשוב לנו ואיך לבצע ברמה הכי גבוהה.
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 11 תגובות
- 8.2 אלף צפיות
שלום לכולם, שאלה לכל מי שעבר הליכי יבוא וגיור רכב אספנות... רכשתי את מחירון קראוס החדש (2009) והתברר שהרכב שלי אשר ממתין ל"עליה" ארצה, יענה לאחת משתי ההגדרות. או דרגה 6 לפי שווי של 1,520$ או דרגה 5 לפי שווי של 4,560$. והנה השאלות: א. האם המכס עושה חישובים חלקיים? ז"א האם באפשרותו להעריך בין דרגה 5 לבין דרגה 6? ב. האם ישנם דברים שכדי לעשות לפי הבאת הרכב כדי "לשפר" את מצבו כך שיתאים לדרגה 6? ג. באופן כללי הרכב נראה טוב (תמונה שלו מצויה ליד שם המשתמש שלי). לעומת זאת, הוא לא נסע מאז 1982 וכל החלק התחתון חלוד, הבעיה שבמבט כללי הוא נראה בסדר גמור. האם יש סיכוי להכניסו לדרגה 6? ממתין לחוות דעתכם המלומדות..... :shock:
הודעה אחרונה מאת bareliran, -
- 18 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
פחחות רכב
מאת chevy boss- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום אפשר המלצה לפחח רכב טוב ויסודי באזור נתניה או הרצליה ? ועדיף שלא יהיה עם "עניים גדולות".
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
- 5 תגובות
- 914 צפיות
באתר המצורף ניתן להזמין מנועים לרכבי אספנות ארופאיים http://www.itchipart.com/64834/מנועים-מיוחדים-בהזמנה בברכה - רפי לין
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 0 תגובות
- 821 צפיות
ראיתי זאת כאן ואלי זה יסייע למישהוא: http://www.netcar.co.il/forum/la.asp?ix=116431&lb=0 בברכה - רפי לין
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום, לפני חודשיים בערך עדכנתי כאן שקניתי פורשה 944 מודל 1984 שרכשתי בגרמניה וייבאתי להולנד. האוטו במצב מכאני טוב, מצב הפח לא כל כך טוב, והיו עוד כמה דברים שהיה צריך לסדר. בכל אופן, אחרי בירורים התכנסתי לבחור שהוא מומחה אמיתי לפורשה 944. הוא מחזיק 4 בעצמו (דור ראשון מקורית, 968 3.0 ליומיום ושתי מכוניות מירוץ שהוא והבן שלו מתחרים איתם), ויש לו גם מוסך שבו הוא עוסק בעיקר ב 944. הדבר העיקרי שדרש החלפה היו בולמי הזעזועים, שהיו במצב מזעזע. הם הוחלפו ברביעיית קוני מתכווננים, והוחלפו גם 2 גומיות של המתלה האחורי שהיו בלויות. נעשה איטום מחדש של דלת תא המטען. אין לי חניה סגורה ולכן אני חייב אוטו אטום. הוחלפו כל המסננים והנוזלים - פילטר אויר, פילטר שמן, שמן מנוע, ש…
הודעה אחרונה מאת ג'רמי, -
- 16 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם, יום שישי גיליתי כי דפקו לי את הרכב, מכה בכנף ובפגוש. עדי ראיה נתנו לי המספר של הרכב הפוגע וכן הדגם והצבע. מה צריך לעשות? איך אני מוצא את פרטי בעלי הרכב?
הודעה אחרונה מאת gluk, -
sprint 1969
מאת javtz- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לחברי הפורום שלום אני חדש בפורום אבל בכל זאת רציתי להעלות תמונה של הספרינט שלי שעברה שיפוץ יסודי ורק לאחרונה חזרה לחיים ראויים. אז מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת ADRIANFARINA, -
- 28 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
כמיטב המסורת של "אספני כלי הרכב הארצישראלים" ובחסות עירית רמת השרון, יתקיים מפגש ביום שבת ה-10 בינואר 2009, החל מהשעה 16:00. המפגש ייערך בככר עיריית רמת השרון ברחוב אוסישקין, ויכלול מפגש חובבי אפסנות ותצוגת כלי רכב - הפעם בסימן קטנועים ישנים - טילונים, טוסטוסים, מופדים וכדומה. לרווחת הבאים בית הקפה ליד הככר, ובמקום תהיה תאורה גם לאחר רדת החשיכה. כולם מוזמנים! במקרה של גשם המפגש ידחה בשבוע
הודעה אחרונה מאת gluk,
-
מי מחובר 50 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,716 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yoav911gt2
- Chmimo
- M H
- quzzaa
- TheArcane
- 1enzo
- SurfHigh
- Aviady001
- Michaelgir
- AUDIO KING
- orsh99
- Shmelov