רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
הודעת אבל משפ' חן 1 2
מאת בני ל- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
בצער רב וביגון קודר אני מודעים. אמא של עליזה, סבתא של חן, (חמתו של אלי) הגב' ונזיה ניפטרה. ההלויה תארך מחר יום ה' 22/01/09 בשעה 12:00בבית העלמין ירקונים ניפגשים בשער הגאולה. בשם המש' המתאבלת. משתתפים באבלכם הכבד שלא תדעו עוד צער בני ל ומישפחתו
הודעה אחרונה מאת דרור, -
שברולט קורבייר בישראל 1 2
מאת 504L-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 6.9 אלף צפיות
יתכן ולא כולם שמעו על הבריה הזו, אך קורבייר(1960-1969) היתה מכונית מעניינת מאד של GM. היה לה מנוע אחורי שטוח(בוקסר), מקורר אויר עם 6 צילינדר. בנוסף, היתה זו מכונית הטורבו הראשונה בעולם(בגרסתה הספורטיבית). בשעתה, התחרתה המכונית מול הקומפקטיות לבית פורד(פלקון וקומט), קרייזלר(וליאנט ולנסר) וגם מבית, מול פונטיאק טמפסט, עוד מכונית מעניינת. על קורבייר נכתב הספר UNSAFE AT ANY SPEED של רלף ניידר, בעקבות נטייתה להיגוי יתר אובדני, שהסתיים בלא מעט נפגעים. למען האמת, ההיסטריה היתה מוגזמת למדי, אך ראלף ניידר המריא בציבוריות האמריקאית למדרגת המוכיח בשער לענייני בטיחות. בשנות הששים יובאה המכונית ארצה ע"י ליאו גולדברג - אלא שמעולם לא יצא לי לראות אחת בארץ. האם מישהו…
הודעה אחרונה מאת 504L, -
-
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
האם מישהו יודע אם קיים מועדון לרכבי שטח ישנים ( גם מיושנים) או שאתם חושבים שאין צורך להקים " עוד מועדון "?
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
חבר שלי מחפש מספר חלקים ל ב.מ.וו 1802 (שנת 75). באיביי אין כלום..פשוט כלום. גם בתוך איביי גרמניה לא מצאתי. למישהו יש רעיון ? בטוח יש איזה אתר מגרמניה שאני לא מכיר..
הודעה אחרונה מאת מצא, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היום מישהו הציע לי את המנוע שבתמונה לGMC שלי ב2500 שקל כולל הכל.(קרבורטור וכו') הוא אומר שהוא היה על סונומה והוא שש צילינדר טורי כמו שיש אצלי. אצלי הנפח הוא 4100 והרכב הוא וונדורה. הוא רוצה למכור את המנוע הזה מהר כי אין לו מקום ... האם הוא יתאים לי?
הודעה אחרונה מאת low rider, -
מפגש שפלה 16.01.09 1 2
מאת asaf572- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
היום כבר התחלתי לצלם מהדרך...
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
האם מישהו יודע מה מספר הסברות בארץ במצב נסיעה?
הודעה אחרונה מאת 12cobra12, -
ספרינט "עייפה"
מאת javtz- 1 תגובות
- 768 צפיות
לחברי הפורום שלום יש לי ספרינט 69 ולאחרונה היא לא סוחבת כל כך טוב קשה לה לפתח מהירות ובעליות מתקשה עוד יותר האם מישהוא יכול לומר מה דעתו? אני חושב שהבעיה בפלטינה אך אשמח לחוות דעת נוספות לפניי "הניתוח" תודה.
הודעה אחרונה מאת maier, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היום יצא לי לנסוע לאזור התעשיה בתפן,אז איך שלא לעבור כדי להזיל ריר על כמה מהרכבים של איתן ורטהיימר אני אישית,התאהבתי בלנצ'יאה דלתא,שנראת חדשה להפליא *מצטער על איכות התמונות,צולמו מהפלאפון הנייד,בקרוב אני אעלה עוד. תהנו:
הודעה אחרונה מאת raz_t13, -
- 5 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
האם מישהו יודע , מכיר אם יש מסגרות ממתכת מצופה ניקל ללוחית הרישוי ? לא פלסטיק עם ניקל , מתכת מצופה ניקל . תודה למשיבים . דרור .
הודעה אחרונה מאת טל חסיד, -
טוב אז למי שזוכר, במשך תקופה ארוכה התעניינתי ברכב עם שם משונה - בריסקה - אך מכל מיני טעמים הנושא נדחה. למה בריסקה? זהו הרכב שבו נהגתי לראשונה בגיל 6 בערך והיה במשפחתי למעלה מ-20 שנה עד שנימכר. היה בחרמון בצפון ובשארם א-שייח בדרום ועשה מאות אלפי קילומטרים. התחיל עם המנוע המקורי ועבר למנוע פורד של סוסיתא קוביה. אז מה ההפתעה אתם שואלים? אני חוזר היום הביתה מהעבודה, ואופס, מישהו תפס לי את החניה. אני מביט שוב ולא מאמין - בריסקה, כן בריסקה שלמה חונה לי בחניה. מיד כל המשפחה יוצאת מהבית עם חיוכים מאוזן לאוזן והשימחה בעיצומה. אישתי היקרה ללא ידיעתי במשך כמה זמן, בעזרתם של חברים טובים, ניהלה משא ומתן שבסופו הרכב אצלינו בחצר. נדיר שמצליחים להפתיע אותי אבל הפעם הצליח בגד…
הודעה אחרונה מאת דורוןא, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מצטער אם כבר שאלו את זה, כמה בערך עולה לשלח רכב מהחוף המזרחי כיום ? אני מדבר על היום, אחרי שהנפט ירד ל 40$. מי ששילח לפני חצי שנה זה כבר לא רלוונטי לדעתי. מחירי השילוח ירדו דרסטית לפי מה שאני יודע ורובם היו תלויים במחיר הנפט בקיצור, אם מישהו ייבא בחודש-חודשיים אחרונים מהחוף המזרחי של ארה"ב ומוכן לרשום כמה עלה, אני אודה לו
הודעה אחרונה מאת shaihar, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
הדילמה העיקרית לרכישה היא בין 3 ל-5 דלתות ולבין דגם הספורט. דגם הספורט נראה לי לא רלוונטי כי החיפושים שלי עד עכשיו לא העלו דבר (למרות שאני אמשיך לחפש). דגם ה-5 דלתות מאוד קוסם לי, בין היתר כי הוא נוח יותר לשימוש יומיומי (אני מתכוון להפוך את הרכב לרכב אישי וראשי שלי, כולל עבודה, סידורים וכו'- אגב, נראה לכם הגיוני לשימוש כזה? או שהוא יותר מדי "עגלה"?). את דגם ה-3 דלתות אני מעדיף, בין היתר שניתן למצוא רכב כזה מתוצרת איטלקית (ולא ספרד או ברזיל), ובגלל שזהו דגם המקור, אבל בגלל מגבלות של הסעת הילד וכו' לא נראה לי שזה ייצא. ולנשואים שבינינו, איך האישה הייתה מגיבה בהחלפה של המאזדה היומיומית (לא את שלה) ב"טרנטה", כמו שהיא לפחות, קוראת לזה. האם אפשרי להתקין…
הודעה אחרונה מאת shaihar, -
-
- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אתמול התחלתי את הפרויקט של הבייבי שלי אז ככה פירקתי את כול הבפנים של האוטו, כיסאות, ריצפה, תיקרה דפנות הכול פנסים ,ספוליר אחורי ... להפתעתי גיליתי שהריצפה במצב מצוין התיקרה חדשה לגמרה דלתות במצב מצוין וגם גיליתי שיש לי נעילה מרכזית חחח מחר אני קורא לבעל מיקצוע שיוריד לי את החלונות ואז אני לוקח את הרכב לניקוי חול כללי (חיצוני בילבד) אז כמה תמונות שצילמתי בזמן הפירוק
הודעה אחרונה מאת M535I, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 856 צפיות
שלום לכולם, אני מחפש חנות באזור הצפון / חיפה אשר מחזיקה Astroturf, מעין חומר סינטטי שמזכיר דשא מלאכותי. בחומר זה ריפדו רצפות רכבים רבים וחשבתי להתעניין לגבי מחירים וצבעים אפשריים. הם מישהו כאן ממחזיקי האספנויות יש לו ניסיון עם חומר זה ויוכל להסביר מעט על יתרונותיו וחסרונותיו? מי שמכיר ויודע אשמח לתשובה, וגם לדעת איך קוראים לחומר הנ"ל בעברית? תודה, ארז.
הודעה אחרונה מאת TheWolf, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
יש לי את מספר הרישוי שלו אך אין לי שמץ של מושג איך להשיג את הבעלים הרכב נמצא בחניון תת קרקעי ולא יודעים מי הבעלים לעזרתכם אודה
הודעה אחרונה מאת Shy_C5, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
זה אפשרי בכלל?אם כן מה אמורה להיות העלות המשוערת של הרכבת מזגן במכונית כזו?.האם זה שינוי שמותר לבצע לפי החוק? לפי החוק אסור ליסוע באוטו אספנות בין 7ל9 בבוקר.האם זה רק בכבישים בין עירוניים או בכל כביש?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
בשנת 74' נפל דבר בעולם הרכב - פולקסווגן הציגה את הגולף החדשה, מכונית קומפאקטית בעלת מרכב האצ'בק. למרות שהרנו 16 והסימקה 1100 הקדימו אותה, נחשבת הגולף לקומפקטית המודרנית הראשונה. הגולף נחלה הצלחה עצומה, והפכה ללהיט היסטרי בן לילה, ויצרנים אירופאיים נוספים חפצו לקחת חלק בחגיגת המכירות. בזה אחר זה החלו מרבית היצרנים לפתח מכוניות קומפקטיות חדשות לפלח שוק שזה עתה נוצר - סימקה החלה בפיתוח ההורייזן, רנו החלה בפיתוח ה 14 ואופל ופורד החלו אף הם לפתח אבות טיפוס למחליפות הקאדט והאסקורט המיושנות בעלות ההנעה האחורית. גם פיאט רצתה להצטרף לחבורה, והחלה מעלה רעיונות לפיתוח מחליפה ראוייה ל 128 המיתיישנת. מצבה של פיאט באמצע שנות ה 70' היה טוב למדי; ה 127 הקטנה נימכרה מצויין, ה 12…
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קניתי לפני שבוע משאבת דלק במחיר מציאה באיביי ארה"ב, ביקשתי מהמוכר לשלוח אותה לכתובת בארה"ב ושילמתי בהתאם, היום אני מקבל מהמוכר מייל שהוא יכול לשלוח רק לכתובת שמצויינת בפיפאל שהיא בישראל, "i can only send to paypal address outside usa...........this is the ship/hand balance,,,,,,,,this way if you dont recieve this you willl get a full refund,,,thaks" האם זה דבר חדש ? האם כדאי לדרוש ממנו לשלוח לארה"ב או לבטל עסקה ?
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מצאתי ברשת תוצאות מבחני ריסוק של המון רכבים משנת 79 עד 98. המבחנים התבצעו ע"י גוף אמריקאי שנקרא NHTSA. אין לי מושג כמה הם מדוייקים או נכונים או לפי איזה קריטריונים בדקו אותם (מעבר למה שכתוב בהתחלה), מה דעתכם? http://www.crashtest.com/explanations/archive/crash.htm
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
ציפוי כרום ניקל 1 2
מאת אבי דלאל- 16 תגובות
- 8.7 אלף צפיות
שלום, מעוניין לצפות מס' חלקי מתכת בכרום-ניקל. האם מישהו יכול להפנות אותי לבעל מקצוע מתאים ? חבר הפנה אותי לבחור בשם רפי ממגלווטה, לאחר שראיתי את איכות העבודה שמתבצעת שם... ברחתי ! תדה מראש, אבי.
הודעה אחרונה מאת אבי דלאל, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לפני קצת יותר מעשר שנים נגנבו לי שתי מכוניות יקרות מאוד חומרית ורגשית , עם הזמן הכאב הולך וגדל והרצון למצוא אותן מתגבר!!! מדובר בפורד F1 שנת 1948 עם רשיונות סגור שהיה במצב נסיעה אך זקוק לשיפוץ ,שאריות של צבע תכלת עם הרבה צבע חלודה שלם לחלוטין גדול ומרשים הרכב השני שחנה צמוד אליו היה וולוו 121 בצבע פנינה והיתה במצב חדש לחלוטין עם מנוע חדש מהאריזה שיובא במיוחד וצבע תלת שכבתי שעלה הון תועפות יחסית לאז ולעכשיו!!! שני הרכבים הנ"ל נגנבו ממגרש מכוניות ברח פינס בפ"ת (כיום המגרש ריק) ובעל המגרש טען בזמנו שאין לו קשר לכך למרות שהתחמק המון פעמים. אני מאמין שאם הן קיימות אז הן עדיין עומדות אחת ליד השניה כמו ביום שנעלמו. בבקשה כל מי שחושב שיש סיכוי שראה או שמע או יודע כל דבר א…
- 0 תגובות
- 729 צפיות
אילו למשל? שנה, דגם..לפי מה עוד בדיוק?
הודעה אחרונה מאת מרכוס, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
באריזונה, על כביש ה66 המיטולוגי (הדרך ההיסטורית שהובילה משיקגו ללוס אנג'לס) ישנו דילר לכלי רכב קלאסיים. לא יכולתי לעצור ליותר פרטים, ולקחתי מספר תמונות בחטף. אולם ממה שראיתי, יש מבחר עצום של כלי רכב משנות החמישים והשישים. באחת התמונות שם הדילקשיפ ומספר הטלפון. גם למי שמעוניין סתם להשוות מחירים.
הודעה אחרונה מאת fastbullitt, -
- 5 תגובות
- 905 צפיות
שלום לכולם. אני מעלה את בעייתו של חבר בשם פוקסמן שהוא בעלים של פיאט 132 שנת 79. בפנסים הראשיים התפתחה חלודה על הרפלקטורים ועקב כך הרכב לא עובר טסט. נרכשו מס' זוגות של פנסים חדשים מקוריים אשר מתאימים בדיוק במקומם. הבעיה היא שפנסים אלה מגיעים בלי בתי מנורה ואי אפשר למצוא/להתאים בתי מנורה חדשים או את הישנים שקיימים בפנסים הישנים. מה אפשר לעשות? האם מישהו מכיר בעל מקצוע שיכול לפתוח את הפנסים המקוריים, לשפץ או להחליף את הרפלקטורים ולסגור חזרה? האם ישנו בעל מקצוע שיוכל להתאים בתי מנורה? תודה מראש לכל העונים בשמו של פוקסמן.
הודעה אחרונה מאת אסף, -
עכשיו עלתה לי בראש בעיית האבטחה לרכב, לי יש סיבות אישיות לחשוב על זה במאמץ כרגע ולכן אני גם מעלה את הנושא פה. רוב הרכבים הישנים, מיושנים הם ללא אמצעי הגנה רציניים ויש אנשים אשר רואים בהם כדבר פשוט לגניבה, נכנסים לחניה ומשם והלאה לאט לאט בלילה עובדים קצת על הרכב. עלה לי בראש הפחד לבייבי הקטנה שלי (הספרינט). מותקנת אצלי כרגע אזעקת mvp (עם שלט ביפר שמודיע על כל דבר) אך כשאני יוצא מהבית ובלי אוטו זה בעצם לא עוזר, המפתחות בבית ואין לי מושג מה קורה לרכב, אם אני הולך עם המפתחות אז אני עובר את תחום הקליטה כרגע חשבתי על אמצעים להגנת הרכב, להרתיע את הגנבים מהרכב... בכל מקרה הרעיון הכי טוב שהצלחתי להעלות כרגע בראשי זה לקנות מצלמת אינטרנט כמה שיותר איכותית (עד 30…
הודעה אחרונה מאת Ron Poh, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שאלה הזויה.. אם מישהו רוצה להפטר מהרכב שלו האם הוא פשוט יכול להחזיר את הרשיונות למשרד הרישוי, או לבצע פרוצדורה אחרת כלשהי ? או שאין דבר כזה, והוא חייב להעביר בעלות למישהו אחר ?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
זהו... הקרמן קבריולט שלי יצאה לדרך. הגרר לקח אותה מהמוכרת במיסיסיפי בדרך לעוד תחנה (קונטיקט) לפני הנמל והמשלוח ארצה שיתבצע לא לפני מרץ-אפריל 09, אבל יש כבר תמונות. תהנו.... יש למישהו רעיונות לגבי צבע ?
הודעה אחרונה מאת ravivhaik, -
- 8 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
אייל
הודעה אחרונה מאת edan839, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שבת שלום לכולם. ל'