Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש רביב ובהצלחה בנבכי היבוא.

לפחות לא ישעמם לקרמן גיהה בדרך על הגרר, היא בחברה טובה:)

לדעתי השילוב של שחור וגג חום יפה.

שבוע טוב,

יניב

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רביב תתחדש, לדעתי צבע שמפניה של VW ישן (נורא רציתי אותו לחיפו' שלי).

עם ניקלים הוא בכלל נראה מדהים.

משהו כזה:

1400.jpg

304694.jpg

משכנתא זה קל

פורסם

ווואוו תודה כמה תגובות... איזה כיף. אני מה זה מתרגש.

סיטרואן דה שבו וסיטרואן מהארי כבר יש. עכשיו אחות שלישית למשפחה... (הקרמן).

הבחירה של הצבע באמת קשה ואשכרה לכל אחד פה יש דעה שונה.

ניר - ערערת לי את הביטחון לגבי השחור עם הצבע שמפניה שלך.. צבע מ-ד-ה-י-ם ! תודה על התמונות. באמת מפתיע. לא חשבתי בכלל על הצבע הזה. THANKS.

נצטרך להתייעץ עם אחי, הוא שותף 50%.

תודה לכולם ואשמח לשמוע עוד דעות.... הכל עוד פתוח....

רביב

פורסם

איך הסתדרת עם נעילת ההגה?תתחדש רכב יפיפה .איך המנוע?תספר קצת על האוטו איך הגעת אליו ?

התמונות המצורפות הם של קרמן גיה שנמצאת בקריות שהרסו את המקוריות שלה

DSC_7642.jpg

DSC_7641.jpg

DSC_7643.jpg

פורסם
ניר - ערערת לי את הביטחון לגבי השחור עם הצבע שמפניה שלך.. צבע מ-ד-ה-י-ם ! תודה על התמונות. באמת מפתיע. לא חשבתי בכלל על הצבע הזה. THANKS.

הצבע השחור יפה, אך התמונות של הרכב בצביעה שניר העלה אכן מחמיאות לרכב הרבה יותר.

:mm_yeah:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
איך הסתדרת עם נעילת ההגה?תתחדש רכב יפיפה .איך המנוע?תספר קצת על האוטו איך הגעת אליו ?

התמונות המצורפות הם של קרמן גיה שנמצאת בקריות שהרסו את המקוריות שלה

לא הסתדרתי עם נעילת ההגה, הם הרימו את הגלגלים הקדמיים למעלה ומשכו אותו איך שהוא.

זה יגיע עוד יומיים שלושה לדוד שלי ואז הוא ינסה שם עם יותר סבלנות. אני אעדכן.

איך הגעתי לרכב ?

אחרי שיטוט ארוך ב THESAMBA של כמה חודשים, הגעתי לרכב דרך EBAY. פספסתי איזה מכרז ופניתי למוכרת בכל זאת שהסכימה למכור לי את הרכב במחיר שזה נסגר. לא היה לה כוח לפרסם את זה שוב. ציפתה ליותר, אבל לא הלך לה.

הנה הקישור של המודעה:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280286653921&category=15293&SID=1_042

בקיצור, מסתבר שהיא בחורה בגילי (33) ומאוד נחמדה, אנחנו כבר חברים בפייסבוק..מה אתם יודעים..

סגרתי אתה על 1425$ בסוף והיא גם נותנת לי חלקים בשווי 500$ שהיא קנתה כמו ידיות, סמלים, ריפודים לדלתות, רצפה חדשה, סט שטיחים מקורי וכו'..היא כבר שלחה לי את הניירת והכל, חתמה. פשוט אשה מקסימה. אין מילים.

שהיא צילמה את הרכב עולה על הגרר, היא אמרה שהיא הזילה דמעה. קנתה אותו לפני 4 שנים, נסעה בו איזה שנה ואז החליטה לשפץ אותו. קנתה כל מיני חלקים חדשים, הסירה את הרצפה ומאז האוטו עומד איזה שנתיים-שלוש ואין לה זמן להתעסק.

הבטחתי לשלוח לה תמונות שהוא יהיה מוכן והצעתי לה שאם יזדמן לה להיות בישראל (יש לה פה חברים אגב) - היא מוזמנת לסיבוב.

זהו בנתיים

פורסם

רביב, יופי של רכב ויופי של סיפור.

נמתין בסבלנות לראות אותה באחד המפגשים.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

תתחדש, שתגיע בשלום, שתעבור בקלות במכס הישראלי, שעמדה 1 תהיה המכשול האחרון ואחר הצביעה - לכך יש זמן, עד אז כבר תהיה "מבושל" איזה צבע לצבוע רכב פתוח.

בהצלחה

מצא משה

פורסם

תתחדש! יופי של מקורר אוויר בחרת, באמת רכב יפה עם הרבה פוטנציאל ובמחיר שפויי.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

• תוכן חדש...