רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3673703,00.html כל מילה שאוסיף מיותרת...
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 2 אלף צפיות
אריה, המון מזל טוב לרגל יום הולדתך ה-38! הצלחה, פרנסה, בריאות ואושר. אינשאללה, האיזטה תיהיה מוכנה בקרוב!
הודעה אחרונה מאת עדן ברנשטיין, -
-
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אתמול בשבת, יצאנו חברי שישישרון לטיול באיזור הכרמל. בזכות המדריכה המקסימה והקבועה שלנו יעל שתכננה את הטיול המקסים וארגנה לנו גם שבת בהזמנה עם שמש ויום מקסים, החברים שכרגיל תמיד נעים להיות בחברתם והמכוניות שבזכותן הכרנו אחד את השני. הטיול היה למוחרקה, כניסה למינזר ותצפית לעבר עמק יזרעאל ואח"כ שוצריה הקטנה, מסלול הליכה בטבע הירוק של הכרמל עם צמחיה יפה ותופעות גיאולוגיות נדירות, ארוחת צהרים בטבע, והחי בר, ובאמצע איך לא - עזרה של כולם לרכב שלא התניע. תודה לכולם, וליעל בפרט. כן ירבו הטיולים המשותפים ולתמונות
הודעה אחרונה מאת mister v, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
ביקשו ממני לפרסם כאן את כתובת הבלוג שלי, על הדרך ברכישת רכב אספנות........... אז הינה: http://mustang-restoration.co.cc/
הודעה אחרונה מאת bareliran, -
רכב אספנות שנגנב לי 1 2
מאת menim-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם. היה ברשותי רכב מסוג אולדסמוביל ריג'נסי Ninety Eight שנת 78. הרכב עמד בקאנטרי קלאב בגלילות ונגנב משם. ביררתי בעיריית תל אביב, אין גרירות מתוך הקאנטרי, כך שכנראה נגנב. מספר הרכב 432-589 אם נתקלתם במקרה... אני אשמח. אם לא, שימו לב אם מציעים לכם כזה.
הודעה אחרונה מאת מרכבה 2006, -
-
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
מתי יוצאים לטיול גיפים -אספנות?? לדיונה הגדולה או להרי ירושליים או....למעלה זיק (כמובן בירידה של המעלה)
הודעה אחרונה מאת מצא, -
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
אז הנה התמונות... מצטער על האיכות צולם בטלפון, במציאות היא מדהימה.
הודעה אחרונה מאת אריוס, -
- 0 תגובות
- 638 צפיות
http://cgi.ebay.co.uk/classic-mini-spares-job-lot_W0QQitemZ380103362073QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item380103362073&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1689%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318#ebayphotohosting
הודעה אחרונה מאת YYYUVAL B, -
- 33 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
נתחיל עם הדברים החשובים באמת. oGmXYfcODx0 דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת מרדכי אטיאס, -
- 2 עוקבים
- 21 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום חברים מבקש המלצות כיצד לתקן את הסדקים בדשבורד העליון. מדובר בחומר ספוגי קשיח ולא בפלסטיק קשיח. לא נתקלתי בשרשורים שעוסקים בסוג החומר הזה. למישהו יש הצעה ? אולי עם יריעות פיברגלס ? תודה,
הודעה אחרונה מאת celica gt-i 16v, -
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי חברה מישהו מזהה איזה רכב זה?! תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
הובלה ימית מארה"ב 1 2 3
מאת bareliran- 36 תגובות
- 15.9 אלף צפיות
שלום לכולם, יש משהו שאני לא מצליח מבין. מכל החברים אשר הביאו לארץ מאות וואולי אלפי רכבים, לא נמצא אף אחד שיכול להמליץ על חברת שילוח אמינה וזולה? כולם מפנים אותי לכפיר, שנתן לי לפני 3 ימים הצעת מחיר להובלת המוסטנג שלי - של 2,430$......??? איפה כל אלו שדברו על 1,300$? על 1,500$? : אודה על התייחסות.
הודעה אחרונה מאת bareliran, -
- 40 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
נפגשנו כהרגלנו במועדון ה 5 סניף נוקיה. מזג האויר המעולה הוציא את הרכבים היפים להיכל, גם הבעלים שלהם הגיעו מחוייכים. שבת שלום לכולם. ל'
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
נפגשנו היום בצהריים לאחר חוסר תיאום ישראלי אופייני.. ... תהנו מהתמונות ! עדי, שוב תתחדש !! אוטו פשוט מתוק !! ועוד כמה בקרוב...
הודעה אחרונה מאת סיטרא אחרא, -
המלצה על פחח,
מאת miki69- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
נו ברור שיש הרבה וברור שיש הרבה חאפרים, ויש יחידי סגולה "גורואים" שלוקחים הון תועפות , אני מחפש אחד שיעשה גם עבודה נהדרת וגם לא יקרע אותי , האם יש אחד שכזה??
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
- 1 תגובות
- 897 צפיות
אני צריך עזרה עם צילום רכב בקיבוץ איילת השחר, הרכב לא במקום ניסתר והסבירו לי איפה הוא נימצא בדיוק. אשמח לעזרה ממי שגר קרוב. תודה אופיר
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ככה זה נראה,אבל הנסיעה לעבודה היתה חלום...
הודעה אחרונה מאת יאיר לוסטיג, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 22.5 אלף צפיות
שלום לכולם. ערכתי חיפוש בפורום ובכל זאת אני רוצה לחדד את התשובה: רכב פרטי משנת ייצור 1958. ברשיון הרכב כתוב כתוב "מבוטל תקנות תעבורה". בנוסף כתוב "רכב אספנות" וכן "לטסט - אישור מוסך מורשה". עכשיו השאלה האם רכב שברשיון הרכב שלו כתוב "מבוטל" הוא אכן מבוטל ואין שום אפשרות להשיבו לכביש? האם מכיוון שהוא רכב אספנות ניתן להשיבו לכביש? האם ניתן להשיבו לכביש על ידי בדיקה במכון התקנים או במה שנקרא עמדה מספר 1 בחולון? תודה מראש לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בצהריים עברתי וראיתי את הרכב חונה בחניה מסודרת ברחוב, עם חלון מעט פתוח. הנחתי שבעל הרכב נמצא בסביבה והמשכתי לדרכי. עכשיו עברתי ונוכחתי לדעת שהמכונית עדיין חונה במקום, עדיין עם חלון פתוח במקצת וגם הדלתות פתוחות קמעה. כאן כבר נדלקה לי המנורה והודעתי למשטרה. הרכב נראה לי כמו פיאט 500 הדגם הישן כמובן. המספר שהיה על הרכב בן 6 ספרות (לא סטטוס אספנות). הצבע נראה כמו ורוד מטלי או משהו בסיגנון דומה אולי קצת סגול או משהו. למראית עין הרכב נראה די שמור, לא התעמקתי במצבו הפנימי, מה עוד שתאורת הרחוב לא ממש עוזרת לבחון וגם כי מהרתי לדרכי. אם מישהו בעליו של הרכב, או שאתם מכירים את בעליו, והרכב נעלם לו, אפשר לקבל פרטים על מיקום הרכב בה"פ. אני מקווה שהרכב לא יהפוך לגרוט…
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
יש לי גלדיאטור ג'יפ שרשום לו ברישיון 1979 ז"א שבינואר הקרוב אני אוכל לרשום אותו כאספנות? אם כן האם מישהו יכול לתת לי פרטים נוספים על הפרוצדורה כמו כן האם למישהו יש פתרונות לתקלה של הקלאץ? ואם מישהו יודע את המידה העדכנית של הצמיג שלו אני אשמח לדעת ברישיון כתוב 950-16 אני מניח שזה 9.50-16 על מנת שאוכל להעלות אותו על הכביש תודה
הודעה אחרונה מאת asafk, -
-
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
ערב טוב סרט על ראשיתה של העיר תל אביב. יש בו רכבים מכל הסוגים, פרטיים, אוטובוס ומשאיות, וסוס ועגלה גם... לא יאומן, שנות הארבעים - והסרט צבעוני. http://w3.castup.net:80/jfa/filmsscreen.asp?ai=148&ar=20041215-19 תהנו, אבי נוף.
הודעה אחרונה מאת 504L, -
- 15 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
הפעם קפצנו לבקר בשרון מוקדם לכן הם מקבלים את התמונות להיום ל'
הודעה אחרונה מאת ג'קלין, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 683 צפיות
קצת באיחור, אבל מוטב מאוחר מאשר אף פעם....
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
לאור התצוגה של מיני מסוג פיק-אפ במוזיאון הרכב בעומר אני מתכוון לנסוע בשבת בבוקר לראות את הפלא במו עיני ... במוזיאון יש תצוגה של כ-30 מכוניות (רשימת האוסף נמצאת בקישור שבקצה הודעה זו). מי שרוצה להצטרף מוזמן (לא רק בעלי מיני) ולא לשם נסיעה מהירה. מחירי כניסה:מבוגר- 17 ₪.ילד/ סטודנט/ עולה חדש- 14 ₪.אזרח ותיק- 8.5 ₪. המוזיאון הפתוח עומר ממוקם בסמוך לכביש 60, שמחבר בין באר שבע לצומת שוקת. מפה: לפרטים נוספים: אתר המוזיאון אני מציע שאם אכן מזג האוויר יאיר לנו פנים ניפגש בצומת מסמיה (תחנת הדלק פז דרומית לצומת) בסביבות השעה 11:00. נתעדכן כאן בהמשך השבוע ובשבת בבוקר.
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
זה פשוט מדהים עד כמה הרכב הזה נדיר ומיוחד ועד לאן המחיר עוד יגיע? יש מעוניינים...? http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=360131316323
הודעה אחרונה מאת מרכוס, -
-
לנצ'יה בטא 1 2
מאת h_doblo- 21 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
היום במזל טוב רכשתי בטא קופה 82 ורציתי לדעת האם יש דגם שהוא טורבו מקורי ב-1600 סמ"ק?
הודעה אחרונה מאת HFturbo, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 806 צפיות
אם יש למישהו משאבת דלק פנוייה, ומוכן לתרום אותה למס' ימים,אני רוצה לוודא ששלי באמת עייפה, שכן אם זה המצב כבר אזמין מקורית וחבל סתם אם לא כך המצב, שלי עושה רושם עייפה במהירות הגבוהות, הרכב הוא פורשה 914 2.0, חשוב מאיזור חולון/פ''ת, בה''פ תודה
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- 28 תגובות
- 10.7 אלף צפיות
אני זוכר בתור ילד את אבי מושיט יד אל הגריל הקדמי (של האסקונה, רנו 5, ברנדה והאודי 80) ומזיז מתג בין שלבי הפלסטיק אז קראו לזה סוויץ' סודי שהיה מנתק כנראה את ההצתה אני יודע שמאוחר יותר זה עבר לתוך האוטו מתחת לכסא מוחבא שהגנבים לא ימצאו בקיצור למה אני שואל... אני רוצה להרכיב ל 127 שלי גם סוויץ' סודי כזה שימנע עד כמה שאפשר את גניבת הרכב אני מתכוון לנסוע איתו כל יום לתחנת ההיסעים שלי לעבודה ולהחנות אותו בחנייה של תחנת דלק למותר לציין שאני גר בדרום ומאוד קרוב לנתיב ההברחות של הבדואים אל השטחים, אני גם יודע שה 127 דיי פופולרית בשטחים היום ואני דיי פוחד להחנות אותה שם שמא היא תמצא את דרכה למשפחה לא לה. אשמח לקבל המלצות לאן לחבר את הסוויץ' הסודי הזה - מה הוא מנ…
הודעה אחרונה מאת kilshtok, -
-
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, מה הכללים לגבי החלפת מנוע לרכבי אספנות ? האם הם שונים מכלי רכב "רגילים" ? אני אהיה יותר ספציפי (כמו שאוהבים כאן בפורום) - האם ניתן להשתיל מנוע של סיירה בפורד אנגליה בצורה חוקית, ואם כן מה נדרש?
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- 25 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום חברים, אבקש את עזרתכם ביעוץ והערכה: הרכב (לא שלי) עבר פחחות וצבע לפני כשנתיים, ואובראול למנוע באותו הזמן. מאז, הרכב עומד עקב קניית עוד 2 רכבים וחוסר זמן להתעסק בו. ממצאים: * חלודה - המוכר מתחייב שאין שום רקבונות עקב השיפוץ שעשה, אבל יש חלודה שטחית ברצפת הרכב מבפנים * ריפודים - הכל קיים אבל במצב מאוד לא מזהיר, ישן ודורש חידוש בכל האוטו * צמיגים - כל הצמיגים יבשים מאוד צריך לפחות 5 חדשים * דש-בורד - קצת מפוצץ, דורש שיפוץ או החלפה. * מצבר - גמור, חייב חדש. * גרירה - הרכב בגלל הליקויים והחוסר בטסט יחייב גרירה לביתי לצורך עבודה ושיפוץ עד לבדיקת המעבדה המוכר מתחייב לבצע טיפול ברכב 10,000 ברכב, להחליף פלטינות ולספק גומיות של ההיגוי במידת הצורך. …
הודעה אחרונה מאת ShayRally,