Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אסקורט 1300S MK1 - הערכת השקעה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום.

אם הרכב באיזור אריאל (ונראה לי שכך), אתה מוזמן ליצור עימי קשר בה"פ, אשמח לקפוץ איתך ולחוות את דעתי בתור חובב רכבי אספנות שהייתה לו אחת כזאת (לפני 9 שנים אמנם, אבל זה גם כן משהו).

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם

מחר או מחרתיים (בע"ה) כניראה שאגיע בשנית עם אבא שלי (מסגר במקצועו) לראות את הרכב. הוא יעזור לי לאמוד את

הנזק מבחינת החלודה ושאר הדברים ואז אגיע להחלטה סופית.

אני חייב לציין שמאיר המוכר, בן-אדם נפלא שבא מאוד לקראתי מבחינת הזמן שלקחתי לחשוב על הנושא לעומק. הוא גלוי

ב-100% לגבי הכל ובאמת משרה אווירה מאוד נעימה לגבי המכירה.

הצלחתי למצוא סוף סוף את הכבל של הטלפון אז אני מעלה מס' תמונות של הרכב שצולמו ביום שהלכתי לראות אותו, אשמח

לשמוע את דעתכם בנושא.

אגב, מישהו יכול לזהות את הדגם של הקרבוטור?

01022009.jpg

01022009(001).jpg

01022009(002).jpg

01022009(003).jpg

01022009(004).jpg

01022009(005).jpg

01022009(006).jpg

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

נכון לתמונות, שצילמת- אני לא רואה חלודות רציניות. כל הבעיות האחרות באסקורט ניתנות לפתרון די בקלות. את הגומי האמצעי בהגה מחליפים, את הדשבורד מורידים עם הקליפסים והבורג שכבר עשו לו שם, ומצפים מחדש בסקאי, כסאות מרפדים. מה עוד... זהו, אם תסתדרו במחיר, ואכן המצב כפי שהוא נראה מהתמונות- אמור להיות לך אחלה פרוייקט, בהצלחה! כאמור- יש לך פה המון מומחים לאסקורט (ולא, שהוא צריך להיות ממש "מומחה"- האוטו פשוט להפליא), אז עם הידע לא תהיה לך בעיה, גם את רוב החלקים עדיין להשיג בקלות יחסית, כולל חדשים ומחו"ל!

לגבי הקרבורטור- אני חושב, שזה סולקס של פורד, קרבורטור מקורי של חלק גדול מדגמי הפורד, פשוט, בסיסי ואמין- לפחות, אני מעולם לא נתקלתי איתו בשום בעיה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

רכב חביב ביותר, ניתן לעשות אותו יותר "קרבי" ע"י הוספה פשוטה של גנטים מגנזיום,

סה"כ ניראה במצב סביר מאוד ואני מניח שעבר שיפוץ כללי בעבר בגלל הצביעה בתוך האוטו ולכן בטח אין הרבה חלודה.

אני מקווה שיש למוכר את כל החלקים החסרים, כמו ידית פתיחת דלת נהג.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

יפה, שיהיה במזל טוב!:-)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

שי, מזל טוב על הרכישה, וברוך הבא למשפחת הפורדים :-)

אתה מוזמן להתקשר אלי עם כל בעיה בהשגת חלקים ואני אכוון אותך, 0525554246

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...