Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אסקורט 1300S MK1 - הערכת השקעה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אבקש את עזרתכם ביעוץ והערכה:

הרכב (לא שלי) עבר פחחות וצבע לפני כשנתיים, ואובראול למנוע באותו הזמן. מאז, הרכב עומד

עקב קניית עוד 2 רכבים וחוסר זמן להתעסק בו. ממצאים:

* חלודה - המוכר מתחייב שאין שום רקבונות עקב השיפוץ שעשה, אבל יש חלודה שטחית ברצפת הרכב מבפנים

* ריפודים - הכל קיים אבל במצב מאוד לא מזהיר, ישן ודורש חידוש בכל האוטו

* צמיגים - כל הצמיגים יבשים מאוד צריך לפחות 5 חדשים

* דש-בורד - קצת מפוצץ, דורש שיפוץ או החלפה.

* מצבר - גמור, חייב חדש.

* גרירה - הרכב בגלל הליקויים והחוסר בטסט יחייב גרירה לביתי לצורך עבודה ושיפוץ עד לבדיקת המעבדה

המוכר מתחייב לבצע טיפול ברכב 10,000 ברכב, להחליף פלטינות ולספק גומיות של ההיגוי במידת הצורך.

השאלות:

1. אשמח לערכת עלות לגבי כל הליקויים (אני לא מתכוון להביא את הרכב למצב תצוגה של עשרות אלפי שקלים אבל כמובן לא להיות חאפר ולבצע הכל כמו שצריך)

2. זה יהיה הרכב אספנות הראשון שלי, האם בכלל כדאי להכנס להרפתקאה עם הדגם הספציפי הזה?

הכוונה היא לעבוד עליו לאט לאט עקב בעיות תקציב ולא הכל במכה. (אגב, יש עוד רכב לשימוש יום יומי).

כל עצה אחרת תתקבל בשמחה!

תודה רבה.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

על פניו נראה כאילו רכב במצב טוב יחסית, למרות שאי אפשר להעריך את הרכב מבלי לראות אותו.

ריפודים ודשבורד אלו לא דברים שחייבים טיפול עכשיו, תוכל לסדר כשיהיה לך כסף פנוי, יותר חשוב לסדר את האוטו מבחינה מכאנית ושיהיה לו טסט כדי שתוכל לסוע איתו בין בעלי המקצוע במקום לגרור.

וד"א, רכב אספנות לא חייב בדיקת מעבדה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
לא חייב בדיקת מעבדה?

אז מה הוא מחייב בהחזרה לכביש?

כלום. רק לשלם את האגרה החדשה, ולקחת את האוטו לטסט (אחרי הכנות, כמובן, וקבלת אישורי מסך לבלמים ורכב מיושן). לדעתי- אסקורט- זה אחלה אוטו למתחילים: מאד פשוט, אמין, ויש עדיין חלקים בהישג יד! אין משהו יותר טוב לדעתי בשביל משפץ המתחיל, אולי רק החיפושית יכולה להתחרות בו- אבל אני אישית אוהב יותר את האסקורט!:-D

אגב, בעניין החלודה- תבדוק בכ"ז רקבונות, זה, שהוא מתחייב- את יודע...:wink: מעבר לזה- מכנית לדעתי לא צריכה להיות לך שום בעיה, כאמור, יש חלקים וידע בשפע, רק כאן בפורום יש לפחות 5 אנשים, שמשפצים או שיפצו אסקורטים!8) בהצלחה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בהצלחה בקניה והשיפוץ,

אם תצטרך עזרה עם מקורות חלפים בארץ אני יכול לעזור.

אבל תתחיל עם תמונות.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אישית אני מאוד אוהב את הדגם הזה, אפילו הייתי קרוב לקניה של אחת לפני כשנה,

אגב אני מחפש את הבחור שממנו רציתי לקנות את האוטו, הרכב היה לבן והבחור היה דתי מהצפון כנראה חיפה, היה לי את הטלפון שלו והוא נמחק לי, היו לו כמה חלקים שרציתי לקנות ממנו אז אם מישהוא מכיר אותו אני שאמח לעזרה ביצירת קשר.

פורסם

מבחוץ הוא באמת ניראה טוב, אבל מבפנים דיי מפורק.

רצפה מחלידה

מושבים, ריפודים, ריפוד גג קרוע, ריפוד רצפה - כל אלה גמורים

מצבר גמור

צמיגים גמורים

דש-בורד במצב גרוע

הגה מפורר קצת

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

מלבד חברי הפורום הנכבדים - יש לך כתובת נוספת בדמות שבט בן ארי (ניר, איל, לירון וטל) - הם משפצים אחת כרגע

יש להם שירשור מתועד ומצולם פה בפורום: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=136865&highlight=%D7%A9%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A5+%D7%90%D7%A1%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%98

בהצלחה!

אלון

נ.ב(עריכה): יצאתי פקק - ראיתי שניר כבר ענה לך.. המרחק מהארץ עושה את שלו ;-)

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם
מבחוץ הוא באמת ניראה טוב, אבל מבפנים דיי מפורק.

רצפה מחלידה

מושבים, ריפודים, ריפוד גג קרוע, ריפוד רצפה - כל אלה גמורים

מצבר גמור

צמיגים גמורים

דש-בורד במצב גרוע

הגה מפורר קצת

בסוף יתברר שזה הרכב שאני הייתי צריך לקנות, האם הוא היה לבן ושייך לבחור דתי ?

עריכה,

מצורף השרשרו שפתחתי בזמנו.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=181750&highlight=%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%93+%D7%90%D7%A1%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%98+%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%99%D7%A9%D7%9F

פורסם

אני לא חושב, שזה אותו אחד, אם אנחנו מדברים על האוטו שבא פעם אחת לשוקעתיק. ההוא היה במצב ממש גרוע, אם אתה זוכר, וזה היה יחסית לא מזמן- עד כמה שאני זוכר, האוטו הירוק הזה למכירה כבר מאז במצבו, שנראה לא רע בכלל לפחות בתמונות... אבל הכל יכול להיות!:roll:

כל מה שתארת עד עכשיו- לא קטסטרופאלי לאוטו הזה, וניתן לתיקון או החלפה יחסית בקלות ובזול. מה זה "הגה מפורר"? כל הפלסטיק, או רק החלק מגומי האמצעי? כי אם חלק האמצאי- הוא ניתן להחלפה. זו סתם דוגמה. והדשבורד מתפרק בקלות, וניתן לצפות אותו המשהו, זו עוד דוגמה. על הכסאות אני לא מדבר אפילו! אז, החלודה הבעיה הכי קשה, ואם אתה אומר, שאין חלודה ורקבונות קשים- לדעתי זה יכול להיות פרוייקט מאד נחמד ויחסית לא יקר!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אכן הרכב בבעלותי ברכב הושקע מנוע פחחות וצבע החלודה בריצפה שיטחית ואין ריקבונות השקעה של פי שלוש ממה שאני מבקש בשל פרוייקט מיני וסאב מאיר הנחתום מעיד על עיסתו

• תוכן חדש...