רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היום (שישי) אחה"צ שמתי פעמי למפגש השרון של מועדון ה-5 ברעננה. ההתנעה של הרכב היתה קשה, ונעשו מספר נסיונות עד שהניע. כשהגעתי למפגש ויצאתי מהרכב היה ריח חריף של דלק. בדיקה תחת מכסה המנוע (בניצוחו של חן פרחי) לא העלתה ממצאים מחשידים. הנזילה כנראה מתחת לרכב, מצינורית דלק. יום שישי, לקראת ערב, איפה אמצא בעל מקצוע, בעסק פתוח, שמחזיק צינורית דלק ומוכן להתלכך ? למי כבר יש נסיון מוכח בביצוע תיקון דומה ? מי עובד בשעות כאלו ביום שישי ? נכון. עורך הדין, שכבר ביצע בעבר תיקון זהה לוולוו של פרחי. אסף בקר הציע ביוזמתו שנסע אליו לסככה, (לסככה = ליד הסככה) נרים את הרכב וננסה לאתר את הבעיה, ואם מדובר רק בצינורית, גם נחליפה. (נחליפה - בלשון רבים. הוא ואני). …
הודעה אחרונה מאת edan839, -
-
כך סוחבים גמלים 1 2
מאת יורקי-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
לא להאמין אבל זה אמיתי
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היי לכולם, האוטו שלי חזר הביתה אחרי פחחות, צבע וריפוד. התמונות המצורפות מראות את המצב שלו כמו שקיבלתי אותו (אחרי ניקוי אבק), לפני שאני אתחיל את החלק שלי בשיפוץ. בסך הכל אני מאוד מרוצה מהתוצאה. גם הפחח וגם הרפד רוצים שאני אחזור אליהם לפיניש אחרון אחרי שהאוטו יחזור לכביש.. \
הודעה אחרונה מאת Type34, -
-
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
במסגרת חיפושי אחר חלקים... http://www.autobild.de/artikel/wracks-als-kulturgut_458885.html
הודעה אחרונה מאת D i g, -
מי יודע מה זה החלק הזה ? ולאיזה רכב הוא שייך?
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם הניקל לא יהרס או ישנה צבע? אני יודע שניתן להשיג צבע לצביעה של הסעפת העמיד ב 1500 מעלות פרנהייט. ובלי קשר, האם בכלל ניתן לצפות בניקל כל סוג של מתכת (סגסוגת, אלומיניום, נחושת וכו.)
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
הסערה שהשתוללה בשעות הבוקר והגשמים הרבים שירדו, הביאו למפגש מצומצם בהיכל נוקיה. אחרי הגשם שוב תזרח השמש, נשתמע בשבוע הבא עם תמונות ורכבים במתכונת רגילה. שבת שלום לכולם. ל'
הודעה אחרונה מאת Robert, -
בצער רב הרייני להודיע כי הגיס של בני, אח של זהבה, אריה פרידמן ז"ל נפטר. הלוויה מחר. פרטים מדוייקים על מועד הלוויה יפורסמו מאוחר יותר . משתתפים בצער המשפחה האבלה רעיה וחיים.
הודעה אחרונה מאת Herman, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 7.9 אלף צפיות
לפני זמן לא רב פרסם cmods תמונה של טנדר תוצרת שברולט בצפת. אפשר קצת יותר פרטים (דגם, שנת ייצור - +, ומפרט טכני) תודה מראש, עידן.
הודעה אחרונה מאת TomGTR, -
-
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
להלן מעט תמונות מעבודת המנוע שנתבקשתי לעשות ברכב זה. לפני תחילת העבודה המנוע עבד (ברעש גדול) בצורה לא יפה וזרק הרבה שמן.המצמד (מסוג פלטה קונית) לא הפריד מפני שמהלך ההפרדה המשיך אל גל הארכובה. פתחתי את המנוע ( De Dion Bouton) ומצאתי חופשים שגורמים לחופש הגדול להראות קטן. גל הארכובה מורכב משני גלגלי תנופה גדולים ולהם פין בכל צד, ופין נוסף בין שני גלגלי התנופה עליו מושחל (לולאה מלאה) הטלטל. הפין המרכזי הוא קוני ללא שגם דבר שיצר אתגר עבורי בשלב ההרכבה, אך הצלחתי לאזן יפה באופן סטטי ובדיקה דינמית הראתה הבדלי מרכזים זניחים (בדיקה דינמית מיותרת במנוע שעובד בסל"ד כזה, אבל באנגליה ככה עובדים.) הורדתי מידות לחרט, שייצר את כל התותבים הנדרשים לאוברסייז קל, שכן ביקשתי שיבדו…
הודעה אחרונה מאת bareliran, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 5 אלף צפיות
יש למישהו ניסיון עם האופנוע המדובר? יש אופנועים משופצים בארץ? חלקים? כל פיסת מידע תואיל.
הודעה אחרונה מאת thebaron, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
בארוע לרגל גליון 120 של "הגה", אליפות ישראל בנהיגה ברוורס, המתחרים התחרו ב"סיאט ליאון" חדשה 2000 סמ"ק. נציגנו לתחרות היה ראובן זומר שזכה במקום שני. המתחרים היו מכל קשת מועדוני הרכב בישראל, ואנחנו הגענו כאמור למקום שני בהפרש מזערי מהזוכים, מועדון PSI. תודה לראובן גם על היענות מיידית לאתגר שגזל יום עבודה שלם, בהתראה של 48 שעות...
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
-
לחובבי המיני
מאת mister v- 1 תגובות
- 716 צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3674239,00.html
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
באגירה באגירה אח 1 2 3
מאת elkmino- 38 תגובות
- 7.4 אלף צפיות
הבאגירה המפורסמת מראשון הועברה לטיפולי. וכמו שכתב אישפוז בעבר היא הייתה אצל בחור נחמד מאוד מראשל"צ שמבין במכוניות והיו לו גם כמה וכמה מכוניות מעניינות. הרכב ישוקם לאט מודל 79 הרכב נראה דיי שלם מבחינת מיכלולים ומנוע ממה שידוע לי הרכב הועמד כשהיה במצב נסיעה ברשיונות רשום 10! בעלים קודמים. יש למישהו פרטים נוספים לגביי הרכב הספציפי קראתי את השרשורים מהעבר. ספר או חומר על הרכב הנ"ל. כ"כ אני צריך המלצה על בעל מקצוע לתיקוניי פיברגלס.
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כבר קרוב לארבע שנים אני עושה טסט עם הרכב שלי כול הזמן בדקו מספר שלדה ולא היו בעיות בטסט האחרון שעשיתי בדקו את מספר השלדה שוב וגילו שיש אי התאמה בן המספר ברישיון לבן המוטבע על השלדה הבוחן לא ידע מה לעשות וקרא לאחראי עליו והוא נתן את אישור ללא בעיה להעביר אותי את הטסט לשם המחשה המספר ברשיוןR1108111111111 ובמספר שעל השלדה הוא11108111111111 בלוחית שבתוך תא המנוע רשומיםרק 8 ספרות אחרונות שהן זהות לספרות האחרונות שבשלדה וברישיון בקיצור רק ספרה אחת שונה במקום 1 רשום R השאלה האם זה יהיה בעיה בפעמים הבאות והאם כדאי לי ללכת לעשות הטבעה או שכך צריך להיות בספר הרכב המקורי שנמצא אצלי רשומות רק 8ספרות אחרונות שזהות לרשום גם ברישיון וגם בשלדה תודה
הודעה אחרונה מאת OMRI106, -
שאלה|מפגשישי
מאת eli4442- 4 תגובות
- 776 צפיות
רציתי לדעת אם היום מתקיים מפגשישי בתל אביב ביד אליהו??
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
- 2 תגובות
- 919 צפיות
האם יש מקום או אתר בו אוכל לקנות שעונים שניתן להתאימם לגולף? אני מחפש שעונים מעוצבים עם תאורה מיוחדת. הרשת מלאה בשעוני לחץ, טמפרטורה, טורים ועוד אבל לא הצלחתי למצוא ספידומטרים בשום מקום. אשמח לקישור או כיוון. תודה
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 0 תגובות
- 652 צפיות
"נא להכיר: המכונית העממית של הממלכה הבריטית, אשר הגיעה ארצה במגוון גדול של גרסאות - חלקן שמורות ופעילות עד עצם היום הזה, חוגגת 60 שנה להשקתה". ירון פרץ נזכר בחביבת שנות ה-50 לכתבה המלאה הקליקו: YNET בהזדמנות זאת אנו מזכירים את העדלאידע פרטים: כאן שבת שלום
הודעה אחרונה מאת IVC0707, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ביום שישי, 20.2.2009 בשעה 15:00, יתקיים מפגש מועדון פיאט בחניה מול מסעדת מצדה בהרצליה (בסמוך למקום המפגש של מועדון אלפא). במרכז האירוע, "השקה מחודשת" לפיאט קופה 20VT, של רובי. http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=5672 כולם מוזמנים
הודעה אחרונה מאת צביקוש25, -
מפגש שישי של רכבי אספנות בצומת עמיעד, החל מ-13/02/09בכל יום שישי, בין השעות 16:00-19:00 בתחנת פז אצל אבו – סלאח מוזמנים למפגש חברי מועדון החמש ובעלי רכב אספנות. בקשה לחברים- נא להפיץ את דבר המפגש בין בעלי רכב אספנות מהאזור. לפרטים ניתן לפנות אל:רמי דוידר, בנייד 5381235- 050 או במייל- [email protected]
הודעה אחרונה מאת רמי דוידר, -
- 1 תגובות
- 830 צפיות
אני לא בטוח שזה קשור לפה כל כך. אם לא - עמכם הסליחה. הצצתי במגזין 'אוטו' חדש לגמרי של חבר שלי וראיתי כתבהשהיו בה תמונות של מגזינים ישנים (מאוד) של אוטו שבשער מופיע דייהטסו שרייד (!). רציתי לשאול אם למישהו מהנוכחים כאן יש את הגיליונות האלה והאם הוא מוכן לתת לי אותם? תודה!
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
- 4 תגובות
- 682 צפיות
שלום לכולם, רכב של חבר תקוע בנמל, לא מוצאים את מספר השילדה. מדובר בפליימוט 1950 אם למישהו יש מושג באיתור/מיקום המספר כל על עזרה תתקבל בברכה
הודעה אחרונה מאת mister v, -
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
חובבי רכב ישן לי יש סמל סמלי רכב אולדסמוביל ישן משמעוניין יצור קרש ! [email protected]
הודעה אחרונה מאת עומר444, -
- 5 תגובות
- 9.4 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין להוסיף למיני שלי שני פסים קדמיים.. מבירורים שעשיתי עם הסוכנות מסתבר שזאת מדבקה שמולבשת על המכסה מנוע ביצור מבריטניה ואין דרך לרכוש אותה בארץ אלא רק בהזמנה מ"קמור רכב" העלות 1000 לזוג מדבקות האם יש בארץ סדנא צביעה איש מקצוע שמתעסק במדבקות ובעל ניסיון בדברים הללו אשר אתם יכולים להמליץ עליו? ובכלל האם יש דרך לעלות על המידות של הפסים המקוריים? גודל? מרווח בין הפסים?אורך? וכו.. אשמח לדעת אם קיים בכלל מועדון מיני בישראל שניתן להצטרף אליו? בברכה,
הודעה אחרונה מאת talgalapo, -
- 5 תגובות
- 27.9 אלף צפיות
שלום לכולם אני צריך יעוץ יש לי שבי קאפריס 78 ועד הגזרה הייתי מתדלק 96 . שמתי לב שליד השעון דלק כתוב unleaded fuel האם אני יכול לתדלק 95 נטול עופרת? או שבארה"ב היה דלק מיוחד +תוסף ? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לאחר כמעט 3 שנים שהרכב עמד עקב שימוש בגטס ליסינג(גרוטאה אמיתית) אני חוזר לרכב האמיתי שחיכה לי בנאמנות. אז מה היה לנו: הבסיס - מרצדס W123 מנוע 102 קרבורטור שנת 78 קרבורטור עבר שיפוץ ע"י צביקה. הקרבורטור הועבר לצביקה,שופץ הוחזר לרכב ועבר כיוונים נדרשים לפני הטסט (כמובן ע"י צביקה) כל פילטר שקיים ברכב הוחלף. כולל פילטר הגה כח.... פילטר אויר K&N חודשו כל הנוזלים. כולל הכל (נוזל בלמים, סרן, ה"כ.. הכל) מצבר חדש כמובן רפידות בלמים חדשות ב 4 פינות הוחלף גז במזגן+שמן הוחלפה רצועת PK פלאגים חדשים הוחלפה צנרת ואקום בתא המנוע וכל המגשרים, הוחלפו כל צינורות הדלק הגמישים. לאחר ביצוע כל הפעולות הרשומות מעלה הודפס רשיון רכב אספנות על נייר חדש (+רשיון זמנ…
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 1 תגובות
- 902 צפיות
שלום לכולם! מחפש רכבים מאזור שנות ה-40 (או שנראים כמו) לצילומי סדרת דרמה חדשה להלן הפירוט: -טנדר -רכב פרטי קטן -משאית תשלום נאות מובטח! לפרטים נוספים והצעות: רונן 050-8594584 ותודה רבה!
הודעה אחרונה מאת זמי לוין, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 826 צפיות
אפשר למצא מקור לפרטים טכניים לרכב וולוו 244 לדוגמא מועדון וולוו אנגלי דורש 34 לירות כדי לשתף בירחונים שברשותו. אפשר למצא דבר כזה בלי תשלום?
הודעה אחרונה מאת volvoforlife, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 809 צפיות
אשמח אם המבינים בקרבורטורים ובמיוחד צביקה,ינסו לעזור. כאמור קרבורטור S U בוולוו 140 1972 לאחר החלפת משאבת דלק מקולקלת,נוצרה נזילת דלק מהקרבורטור. הנזילה בין הקרטר של הקרבורטור לגוף. החלפת השסתום שנסגר על ידי המצוף,וכיוון המצוף לא עזרו. מה הלאה? היתכן שהמשאבה החדשה "חזקה" מדי?
הודעה אחרונה מאת אושרי, -
פורד מאבריק
מאת baba2000- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום רב, בעבר הייתה ברשות משפחתי מכונית כזו מודל 72 שנמכרה עקב לחץ כבד שהפעילה אמי על אבי. לרגל יום הולדת 60 המתקרב ובא, החלטתי להפתיע את אבי ולנסות לרכוש עבורו את אותו רכב האם מישהו מכיר בארץ מכוניות כאלה ויודע להעיד על מצבם? איך ניתן לאתר את בעליו הנוכחיים של אותו רכב ספציפי - במידה ואצליח להזכר במספר הרישוי? תודה יאיר
הודעה אחרונה מאת oORodmaNOo,
-
מי מחובר 43 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 679 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Camaro 92
- Oren051249
- Tal7
- Fluffy
- Accent Coupe
- IsraCar
- Nico62
- פריג'י
- epiphone
- מיץ פטל
- itaysamurai
- the Batman