רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 15 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שבוע טוב חברים, הגשמת החלום לרכב אחר שאני חולם עליו מילדות, תיאלץ להדחות קצת, הוחלט ככול הנראה להכניס את הרכב הנוכחי שלי לשיפוץ-פחחות,צבע וריפוד. אני מחפש פחח רכב שייבצע עבודה טובה לרכב שלי,עדיפות לפחח באיזור הצפון, אני מחפש גם רפד יסודי ואמין,שאני אתן לו דוגמא,אולי על פי קטלוג(עקב שאיפה שהתוצאה תהיה דומה ככל האפשר למקור),לא רק ריפוד לכסאות,אלא גם לגג ולרצפה של הרכב,לא חשוב אם הרפד יהיה באיזור המרכז, בתר'ד של ליעד,הומלץ על "מרפדית הצפון מנצרת",אני אקפוץ לבקר שם, מה אתם אומרים על "רון קאר"?, תודה מראש, עידן.
הודעה אחרונה מאת koral7, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
במרצדס 450שנת 79 שהבאתי מארה"ב כנראה שהפנסים לא מתאימים לשיטה בארץ! מי מהחברים יכול לעזור בעצה לקראת טסט? שמים על כך דגש? צריך לעשות משהוא? איך מסדרים? תודה תמיר
הודעה אחרונה מאת תמיר מ, -
- 7 תגובות
- 946 צפיות
האם יש אפשרות לגשת לטסט במכון-לשלם אליו אבל בלי להגיש ניירת? כלומר לדעת את הליקויים במכון הספציצי מבלי להכשל,לתקן את הליקויים-ולעבור טסט בשנית אבל עם הניירת.? יובל המבולבל
הודעה אחרונה מאת maier, -
רודסטאר "אספנות" ? 1 2
מאת Saar74- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
הי, אני מעוניין לרכוש רכב ספורט משנות ה 70 (+-). התקציב הוא עד 30K ש"ח לרכב במצב נסיעה. כרגע ישנם מספר דגמים "על הפרק": 1. אלפא ספיידר (הרכב היחיד שאני שוקל גם מודלים חדשים יותר, 88 ) 2. טריומף ספידפייר 3. MG מידגייט או MGB (קצת יקר) אשמח לשמוע בעד ונגד כ"א מהרכבים, אני מחפש רכב שניתן יהיה "להתעסק" איתו, כמובן רכב כיף ולא רכב יומיומי. האופציה של יבוא (EBAY) אפשרית מבחינתי. תודה, סער.
הודעה אחרונה מאת Saar74, -
- 14 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום חברים, רציתי לשתף אתכם בהפתעה נעימה ובלתי נשכחת שזכיתי לקבל לא מזמן. במסגרת עבודתי, נסעתי לפריז להשתתף בתערוכה שנערכה במתחם Porte de Versailles בדרום העיר. אם אתבטא בעדינות, ניתן לומר שמזג האוויר היה קר ומגעיל, וכנ"ל הייתה גם התנהגות האוכלוסיה המקומית. הייתי חלק מצוות בן 5 אנשים, ולאף אחד מאיתנו לא הייתה מוטיבציה לקום בבוקר ולזחול לביתן התערוכה, על אף העובדה שהמלון היה רק 10 דקות הליכה משם. במשך 4 ימים בלענו את הצפרדע (ניסוח מתאים, לא?) והלכנו לעשות את מלאכתנו. בכניסה למתחם חלפנו על פני שלט שהודיע על תערוכה כלשהי עם מכוניות, אבל לפי הציורים שהופיעו שם חשבתי שמדובר באיזה ארוע מקומי של דגמים לאספנים, ולא ייחסתי לזה יותר מדי תשומת לב. לאחר 3 ימים…
הודעה אחרונה מאת elads, -
מילדותי התעניינתי בדגמי המכוניות השונות ומותגיהם. מהמכוניות השונות שראיתי בכבישים בשנות ה - 60 וה - 70 כמובן שרדו רק חלק מהיצרנים, ורוב המכוניות עצמן אבדן בתהום הנשייה. חשבתי על אותם מותגים שיצא לי לראותם ואין אותם יותר בארץ כחדשים.חלקם הגדול של יצרנים שפסו מן העולם. מסקרן אותי לדעת אם שרדו מכוניות מיצרנים אלו , במצב נסיעה או בתהליך שיפוץ. יש לי השערות חלקיות ואשמח לעידכונים מלומדים. לרשימה לפי ארצות : הולנד : דאף - בשנות ה - 60 ראיתי יחסית הרבה דגמי 33, 44 , ו - גם 55. אין לי מושג אם שרדו. גרמניה : NSU - ברור שיש פרינץ 4 ו - 1000/1200 , וגם RO 80 בודדות. מסרשמידט - יש בודד/ות . DKW - לא ידוע לי אם שרד. ב…
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=40188C406BE74D068F2EFCFA21A82F89&alid=578588 אני מחפש לשפץ מד אמפרמטר (תמונות 727,728 בקישור) נראה לי שחלקו הפנימי במצב גרוע יש מומחים לנושא? יובל
הודעה אחרונה מאת YYYUVAL B, -
- 0 תגובות
- 679 צפיות
שלום לכולם! מחפש רכבים מאזור שנות ה-40 (או שנראים כמו) לצילומי סדרת דרמה חדשה להלן הפירוט: -טנדר -רכבים פרטיים קטן -משאית תשלום נאות מובטח! לפרטים נוספים והצעות: רונן 050-8594584 ותודה רבה!
הודעה אחרונה מאת רונן שגיא, -
צנרת למערכת הבלימה 1 2
מאת nofer58- 15 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום רב, מחפש מקום בו ניתן לרכוש צנרת (אני זקוק לצינור 8 למערכת הבילמה של רכבי (דה-שבו). האם משהו יודע היכן ניתן לרכוש צינור וניפלים באיזור המרכז ?
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
- 0 תגובות
- 905 צפיות
לכל מי שאמריקאיות ישנות עבורו הן קודם כל V8 וצמיגים צווחים, שווה לבדוק את האתר הבא: http://musclecarfacts.net/ יש בו אוסף תמונות, נתוני ביצועים, מספר כתבות - והחשוב מכל, קישור ישיר למודעות איביי למכונית הספציפית שבעמוד שלה אתם נמצאים. בתקוה שנראה בארץ מכוניות יחודיות יותר מהקורבט/מוסטנג שהפכו "נפוצות" למדי
הודעה אחרונה מאת 504L, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 820 צפיות
הלך לי הגיר בGMC וקשה לאתר גיר מתאים מסוגו. יש לי גיר דומה (אך לא מתאים) בת"א ואני צריך להביא אותו לקריות לצורך החלפת חלקים תקולים. מבקש את עזרת חברי הפורום אם מישהו נוסע ביום רביעי/חמישי מאיזור המרכז לאיזור חיפה ויוכל לקחת את הגיר איתו. מכיוון שאני עובד בשעות הערב והלילה הזמן שלי קצר מאוד מבחינת יכולת לנוע לאיזור המרכז ואני כמובן ללא רכב, מה גם שמדובר ברכב לעבודה ואני חייב לשקם אותו במהירות האפשרית. מדובר בגיר TH700 אמריקאי, הגיר ירוקן משמן, ינוילן בנילון נצמד ויוכנס לצ'ימידן כדי שלא תהיה אפשרות שהוא ילכלך את סביבתו. נסיון לדבר עם חברות הובלה דוגמת "עם שחר" הסתיימו לאחר המתנה ארוכה ללא מענה כי כל השלוחות "תפוסות". אין לי גם את האפשרות לשנע את הגיר לחברות ד…
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מאחר ונושא הDKW, ירד מהדיון הציבורי כאן, מהסיבה שלהלן "מבדיקה שנעשתה עולה כי האדם שפתח את השרשור בשם "מוריס" הוא לא האדם שכביכול טוען בשרשור שנלקחה ממנו הד.ק.וו. "מוריס" פותח השרשור הוא יוזר פיקטיבי שנפתח ע"י משתמש אחר מהפורום. משתמשים שלא יעמדו בכללי הפורום, או ינסו לנצל את הפורום לאינטרסים שלא להם נועד - ייחסמו ותוגבל גישתם לאתר." לדברי רזמל, אדריכל הפורום ברצוני לשאול את מבקרי הפורום, מבלי להכנס לפרטי המקרה, האם ראוי לפרסם את שמו של הפותח הפיקטיבי של השרשור ולהרחיקו מכאן לצמיתות, לאחר שזרק את הפצצה ונאלם דום.... דורון
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
כידוע רכשתי לאחרונה פיאט127 שנת 79 והעברתי אותה למעמד אספנות במעמד הקנייה. הרכב היה ללא טסט כשנה ובמעמד הקנייה קיבלתי רשיון חדש לתשלום עם התוספת אספנות. התאריך - בתוקף עד הינו 23 ליוני 09 , עדיין לא שילמתי את הרשיון כי הרכב עדיין לא מוכן לרישוי (כמעט מוכן) היום התקשרתי למשרד הרישוי לברר האם אפשר להוציא דרישה חדשה לתשלום עם מועד חדש של חצי שנה קדימה, הפקידה במוקד ההודעות לא ידעה לענות לי, רק אמרה כי התאריך שרשום אצלה הוא 23/06/09 . אני מתכוון לעשות לרכב טסט בשבוע הבא ואני נדרש לשלם את אגרת הרישוי אבל איני רוצה לשלם את הטסט רק ל 3 חודשים ואח"כ שוב לחדש אותו, אלא שהספירה של הרישוי תתחיל החל מיום תשלום הרישיון והטסט. האם אתם מכירים מקרים דומים ויכולים לייעץ?? ה…
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 715 צפיות
כנראה שיש בעיה מהותית עם השירשור הזה ולכן עד לבירור של הנהלת CF השירשור יופל (עם אפשרות להחזיר) בני מנהל הפורום
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מועדון החמש משתתף בצערם של חבר המועדון אריאל עזיזי ומשפחתו במות אביו שלא תדעו עוד צער! הלוויה תצא משכון המזרח בראשון לציון בשעה 16:00. יושבים שבעה אצל מש' עזיזי, רח' ז'בוטינסקי 37, ראשון לציון .
הודעה אחרונה מאת General M, -
-
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם! נפלה הזדמנות בחלקי לקנות פיאסטה דור ראשון קצת מוזרה ומיוחדת... כנראה סופרספורט בגלל כלמיני תוספות מקוריות שיש לה. היא שנת 83, ואין לה טסט מסוף 2005. הבנתי שבנוסף לטסט צריך להעביר את הרכב בבדיקת מעבדה! מישהו אולי יודע ומוכן להסביר בקצרה את הצעדים הדרושים להחזיר את הרכב לכביש? תודה! וסופ"ש נעים! אורי
הודעה אחרונה מאת D master, -
- 1 תגובות
- 963 צפיות
מועדון החמש- אסיפה כללית 2009 חברי המועדון מתבקשים להיכנס לפורום הסגור ולקרוא את הפרטים הקשורים לאסיפה הכללית. בברכה, סמדר.
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
יש בארץ פורד גרנדה? 1 2
מאת ירחמיאל-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
רק בשביל הסקרנות: האם ידוע על אחת (נוסעת, נוסעת) בארץ? אם כן - איזו? בשנות ה- 70 נתקלתי בה לא אחת באירופה והיא נחשבה (אז) לרכב מעולה. היו דגמים ברמת גימור של ג'יהה והייתה אף אחת שקיבלה מנוע קוזוורט, אשר בשילוב עם ההנעה האחורית הפך אותה לבלתי אפשרית... תודה.
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
-
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום! נפלה לידי אבי הזדמנות לרכוש פג'ו 404 שנת 86 בסכום פעוט. האוטו ללא טסט כבר שנתיים, אבא שלי רוצה לרכוש אותו לשפץ את מה שצריך ואח"כ למכור, באותה תקופה אני אנהג ברכב. רציתי לדעת האם ההשקעה משתלמת? והאם לעשות ביטוח לנהג צעיר ברכב זה צריך להיות סיפור יקר? תודה רבה מראש לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת vrtk, -
- 17 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
השאלה פחות או יותר קיימת בכותרת. עם קניית האסקורט קיבלתי רביעיית צלחות נוי שלא קשורים לאוטו (רק אחת). האם תוכלו לשייך את הצלחות לרכבים שאליהם הם שייכות?
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
-
- אחראי פורום
- 33 תגובות
- 20.6 אלף צפיות
מאחר ונושא זה עלה מס' פעמים והדעות היו חלוקות או שלא נימצאו סימוכין, נברתי בקבצי התקנות שברשותי, הנני להעלות פה את הוראת הנוהל והתקנות המתייחסות לכך. (זה הולך להיות ארוך ועמכם הסליחה מראש). הוראת נוהל פנימית 7/91 מיום ז' בסיון תשנ"א 20.5.91 הנדון:רכב אספנות ורכב מיושן 1. מבוא א. בתקנות התעבורה נקבעו הוראות חדשות לגבי רכב אספנות והוראות נוספות לגבי רכב מיושן. התקנות באות לאפשר שמירת בטיחות הרכב תוך מתן אפשרות לשמור לשמור רכב הסטורי ואי פגיעה ברכוש. עיקרן של התקנות: (1) רכב אספנות - אופנוע, רכב נוסעים פרטי, רכב פרטי דו-שימושי ורכב מסחרי שמשקלו הכולל המותר עד 4 טון - שמלאו לו 30 שנים ושצויין ברישיונו, לבקשת בעליו, "רכב אספנות". רישיון רכב…
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
כל מידע בדבר פשר לוחית הרישוי הזו יהיה לעזר רב. האם מדובר במספר בן שלוש ספרות בלבד. או שהאותיות הינן חלק מהמספר? (מדובר בלוחית של GMC450 משנת 1950). שאלה נוספת, מה היו הצבעים של הלוחיות האלו במקור?
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
רישוי רכב ישן
מאת אדלרון- 7 תגובות
- 868 צפיות
ראיתי מכונית שנת 87' שעומדת כמה שנים טובות במגרש מכוניות ולא חודש לה הרישיון. האם יהיה לי בעיה (הן בכיס והן בירוקרטית) להחזיר אותה לכביש. תודה
הודעה אחרונה מאת low rider, -
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
זהו: בפיירמונט שלי, למשל- יש חלודה/רקבונות מסביב לגג. במקומות האחרים לא אובכנה כלל חלודה- אבל, דרך החורים האלה בגג נכנסים כל הזמן מים, לתוך החלקים האחרים בשלדה, אז, החלודה שם- זה רק עניין של זמן (כלומר- היא בטוח כבר ישנה, רק עניין של זמן, עד שתופיע בחוץ ). אז חשבתי- מה יקרה, אם אני אשפוך דרך החורים בגג את השמן מנוע ה"שרוף": האם זה יעזור טיפה לשמור על החללים הפנימיים של השלדה? דעתכם?
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
מפגש שפלה 20.02.09 1 2
מאת Robert- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
התקיים אמנם בנוכחות מצומצמת יחסית בגלל מזג האויר השברירי, אך שמחנו לראות את רוב החברים שהגיעו וכיבדו בנוכחותם, היו גם כמה חבר'ה שבאו לצפות ובל נשכח את שני הנערים שמגיעים בכל מפגש על מנת להתרשם, מי יודע איך הם יפתיעו אותנו יום אחד... והרי הרכבים; חבורת הג'יפים בהרכב קומפקטי, אלפא יפייפיה, החיפושית של קובי, האודי של עומאר והמרצדס של מצא מתחבאת בפינה.
הודעה אחרונה מאת ג'ק, -
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
לא מצאתי מקום אחר לכתוב לכולכם, אבל רציתי לומר שאני מתגעגע פעם אחרונה שהייתי במפגש היה יומיים לפני שטסתי ללונדון וזה היה לפני חצי שנה מלונדון הגעתי מהר מאוד לניו יורק והתאהבתי, גם במקום וגם בבחורה מדהימה השלג שהגיע הקסים אותי והשכונה שבה התגוררתי הייתה מעין קהילה ישראלית מגובשת מי שמכיר אותי יודע שאת אבא שלי אני לא מכיר, לפחות לא הכרתי עד לאחרונה יצא שטסתי 14 שעות כי למישהו שם למעלה היו תוכניות בשבילי בניו יורק פגשתי מישהו שטען שאנחנו מכירים, הוא ראה דימיון עצום לאחי הגדול שגר בארץ (שגם אותו לא הכרתי) מפה לשם כמה שיחות טלפון ויש לי 2 אחים גדולים בארץ, המצחיק - הם גדלו בסוף הרחוב שלי, אחי הגדול התחנך באותה הפנימיה שאני ביליתי בה 7 שנים (הוא היה שם בשנה…
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
-
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שאלה למבינים..אנא עיזרו לי. אני לפני קניה של וספה ספרינט 69 ויש בפני כמה מכשולים: הוספה עומדת במחסן במצב מקורי. הבעלים,לפני כ 10 שנים ניגש למשרד הרישוי והוריד את הרכב מהכביש...בגלל אי שימוש. לא הפקיד, הוריד. (יש לו חתימה של מבוטל על הרשיון ובקשו ממנו להוריד את המספרים מהכלי) עד כאן הנתונים. מי יוכל לעזור? הוספה בת 42 ובמצב מצויין. וגם המחיר. חלק אומרים לי שזהו מצב בלתי הפיך! וחלק אומרים שרק צריך לבקש להופכה לאספנות ואין שום בעיה.... עיזרו לי
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 13 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היום התחדשתי בפורד אנגליה שנת 62 הרכב הגיע אלי שהמצב הקוסמטי רע. למרות שהרכב מקורי לחלוטין והוא עבר רק 180,000 ק"מ (מקורי) יד שניה. אני אעלה תמונות וסרטונים על שיפוץ הרכב. בכול מקרה אשמח לעזרה אני מחפש חלקים לרכב כמו כן רפד טוב באזור חיפה. תודה רבה,
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
במסגרת החיפושים... מה אנחנו יודעים על ייבוא מטורקיה? מישהו עשה את זה פעם? ראיתי כבר שרשור בנושא ייבוא מירדן ומצרים. בואו ננסה להיות פחות שאפתנים...
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
-
- 13 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
בראדלי GT שנת 1977 ( על פלטפורמה של VW ).
הודעה אחרונה מאת yairw,
-
מי מחובר 29 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,663 אורחים (הצג רשימה מלאה)