רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
שלום לכולם עוד אחת לאוסף רנו 17. 73 ואני מאושר. היום היא גם רשומה על שמי אפשר להתחיל לעבוד בכף זה הולך להיות שיפוץ ארוך החשב צריך להתחיל בחיפושים כן חסרים אמון חלקים תמונות בהמשך תודה מישל גולן.
הודעה אחרונה מאת Yellow65, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לינק תהנו.
הודעה אחרונה מאת la1234, -
מיום שישי הקרוב (25.1.2008) ואילך עפ"י הודעות שתתפרסמנה - אספני כלי הרכב הארצישראלים - נפגשים מידי שישי בקפה קופי טו גו הנמצא במתחם האוניברסיטה ברמת אביב. כולם מוזמנים ונשמח לראותכם. בברכת איסוף, שימור והנאה מתחביבנו.
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
נתבקשתי לברר האם ניתן לקבל רשיון יבוא לרכב אספנות שבעליו אינו מצויד ב-TITLE אולם יש לרכב TRASFERABLE REGISTRATIOM חתום. הרכב נמצא במדינה בארה"ב שאינה מנפיקה TITLE לכלי רכב ישנים. האם מישהו בפורום כבר ייבא רכב ללא TITLE במצב כזה? אבקש תשובות מדוייקות ולא השערות... תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת bareliran, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
אני מעדיף (מטעמי חיסכון כמובן) ליבא את הרכב בשיטת RO-RO גם ככה כולו חלוד ואני הולך לעשות פחחות מהתחלה עד הסוף. לא דואג מנזקים/לחות/מים/מלח.. האם מסלולי האוניות מגיעות רק עד חיפה (ככה שמעתי) או גם לאשדוד ?? ועל הדרך, אם למישהו יש שם של חברה שעושה את זה במחירים טובים, תרשמו לי בבקשה. תודה
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היתכן?
הודעה אחרונה מאת 2pac, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
יש שם "מספר לעיסוק בסחר חוץ" מה לעזאזאל אני אמור למלא שם ? אם אני משאיר ריק, זה לא נותן לי להדפיס את הטופס. ראו תמונה
הודעה אחרונה מאת ravivhaik, -
- 1 תגובות
- 638 צפיות
ז"א ללכת למשרד הרישוי ולקבל רישיון זמני עם מספר ( להוציא לוחיות חדשות ) לפני שהרכב מגיע מחו"ל .
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1 אלף צפיות
חבר טוב שלי מביא בימים אלה רכב אספנות מחו"ל האם יש דרך לסדר לרכב מספר מיוחד דהיינו שבמספר יהיה שילוב שהוא אוהב אני יודע שבטלפונים יש מספר זהב (משלמים יותר ואפשר לקבל מספר מיוחד) אשמח לקבל תגובה/תשובה ממי שיודע תודה יום טוב
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
- 0 תגובות
- 637 צפיות
לכול האוהבים של רנו http://www.renault.com/en/passionsport/la-saga-renault/pages/la-saga-renault.aspx
הודעה אחרונה מאת רנו, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 792 צפיות
כזכור, היתה לי בעיה עם התקדמות הפרויקט, אבל בשעה טובה, לפני כחודש הרכב הניע. בשבוע שעבר הבאתי אותו הביתה בנסיעה, ומלבד מספר דברים קטנים שיש לעשות לפני הטסט, אני מרוצה מאיכות העבודה, הן של הפחח והן של המכונאי. לרכב הוחלפו בולמים, צמיגים, פילטרים, משאבת דלק, ציריות שופצו, קרבורטור שופץ, מיכל דלק נוקה, רדיאטור שופץ, המנוע עבר אובראול, ובוצעו עוד מספר דברים. רוב חלקי הקוסמטיקה הינם חדשים או משומשים במצב מצוין. הפחח עשה עבודה מעולה בכל מה שקשור לחלודות ופח אכול, במיוחד ברצפה (ריתך לוחות), בתושבות הפנסים (בנה מחדש את התושבת עם ריתוך עדין), ובאחורי הרכב, כולל התאמתו לצורה המקורית. מצ"ב תמונות של לפני ואחרי. בנוסף, הרפד גם כן עשה עבודה טובה, אבל יש לי בעיה בנושא הריפוד…
הודעה אחרונה מאת TheGhost, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 921 צפיות
זכיתי בפגוש באיביי אנגליה, לפני הזכיה המוכר ציין לי מחיר X למשלוח שאני לא זוכר כרגע, היום אחרי כמה ימים המוכר אומר לי שהוא בבעיה כי הדואר לא שולח חבילות ארוכות ועוד חברה שהוא בדק איתה גם לא מוכנה, הוא ביקש לבטל עיסקה או שאני אעזור לו למצוא פיתרון, יש לכם רעיונות ?? תודה
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלחו לי מכתב לשחרר את החלק התקשרתי, אמרו לי במשרד התחבורה להכנס לאתר שלהם ולהוריד טופס שנקרא "בקשה ליבוא חלקים לצריכה עצמית" או משהו דומה.. הפכתי את האתר ולא מצאתי את הטופס מי יכול לשלוח לינק לטופס הנכון (למי שכבר עשה את זה ) ??? תודה ויום טוב רביב
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
אופל אסקונה 83 1 2
מאת smoooth0-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 8.1 אלף צפיות
שלום, לחבר של אבא שלי (שהוא מכונאי) יש אופל אסקונה שנת 1983, האוטו במצב מצויין ונוסע יום יום, דגם קופה עם מנוע 1300 וקרוב ל 250,000 ק"מ, הוא מעוניין למכור את זה ולקנות משהו יותר גדול (המשפחה שלו גדלה ). צירפתי כמה תמונות של האוטו. האם יש איזה מחיר שהייתם ממליצים בשביל למכור?
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
-
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
קיבלתי מחבר של אבי במתנה שברולט קאפריס סטיישן 1980, הרכב הושבת בגלל פאקונג ראש הוא עומד ככה בערך שש שנים כבר אני מניח שהמנוע כבר רקוב ואין מה לעשות איתו...(חוץ מזה האוטו במצב מצוין לגילו הוא עבר לפני ההשבתה ריפודים בכל האוטו בסכום נכבד) השאלה שלי אם יש מישהו בפורום שיש לו מנוע כזה למכירה או רכב כזה לפירוק או בכללי כמה בערך יעלה לי לייבאות מנוע מארה"ב ואם זה אפשרי?? העבודה זה סכום זניח זה לא נחשב כבעיה...
-
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום רציתי לבקש את את עזרתם בבחירת צבע לרכב שלי זה הרכב
הודעה אחרונה מאת Alex_Brikman, -
מפגש השפלה 13/3/09 1 2
מאת מצא- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
חברנו אסף חבר לחבורת אגד שירדה לסוף שבוע באילת - שיזכה להרבה הנאה ונחת עם האישה והילדים. אנו המשכנו את המסורת, אבל החלפנו את ה- סחלב במילקשייק. לשואלים על תמונות - תצטרכו להתאזר בסבלנות - הצלם הראשי לא הגיע והמחליף לומד את העבודה.
- 0 תגובות
- 740 צפיות
.....
הודעה אחרונה מאת beta1, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בגליון אוטו האחרון מופיע סיפור זכייתה של הרנו TS 15 של בני ל בגביע מועדון 5 ע"ש אולי גלאי שעורך מועדון אוטו כל שנה. ברכות לבני על ההשקה ועל הזכייה
הודעה אחרונה מאת Ofer, -
אף אחד לא צילם במפגשרון האחרון ? אודי.
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כידוע, ה"רינג" הוא אחת הפנינות המוטוריות של אירופה. בימים שהמסלול פתוח לציבור(כשאין שם אימונים, מירוצים או ימי מבחן של יצרני רכב) אתה מגיע עם גלגליך, משלם פר הקפה, משתדל להיות הכי מהיר שאתה יכול - ולסיים את העניין בשלום. מדוע בשלום? מאחר והרינג הוא מסלול טוטאלי, לטוב ולרע. הנה סרטון חובבים שצולם שם בתחילת שנות השבעים, כאשר לרבות מהמכוניות עוד היה מנוע אחורי... http://www.youtube.com/watch?v=FQa2wxJ1AHg&feature=channel_page וזה קרה רק בפניה אחת מתוך ה-76 שיש שם. צפיה מהנה.
הודעה אחרונה מאת $$weezy$$, -
העלתי תאמי*** תאמי = את האמי *** 6 שלי לכביש. יש לי סיטרואן שנת 68 4 דלתות יש איזה פחח טוב שמישהו יכול להמליץ לי אליו
הודעה אחרונה מאת mix-bar, -
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מה בדיוק אני צריך לצרף שהיה רשום באחד השרשורים "מפרט טכני של הרכב או ספר רכב הכולל את כל פרטי המנוע והשלדה להקלה בקבלת תקינה". מה בדיוק ? יש לי ספר רכב עם 200 עמודים. מה בדיוק הם צריכים ? אני שואל כי אין לי כוח לניסוי ותהייה ואז עוד חודשיים יחזירו לי ואצטרך להתחיל מהתחלה. אודה תשובה או דוגמא סרוקה.
הודעה אחרונה מאת ravivhaik, -
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים, כפי שחלקכם יודע, בימים אלה אני גר ועובד בספרד, לא רחוק מברצלונה. העבודה לוקחת אותי לביקורים מזדמנים בארצות האיחוד האירופי, הטומנים בחובם מדי פעם הפתעות נעימות, כמוהתערוכה בצרפת עליה כתבתי בעבר. הפעם ההפתעה הגיעה דווקא מהבית, כאשר אירחתי את אבי שקפץ לביקור ולקחתי אותו לטיול רגלי בברצלונה העיר. לאחר יום ארוך של הליכה, הגענו לפלאזה אספניה, למופע האורקולי של המזרקה הגדולה, אחת האטרקציות התיירותיות המעניינות באזור. למרבה האכזבה, ומסיבה שאינה ברורה, המזרקה החליטה לשבות והמופע לא התקיים. מצב לא נעים לכל הדעות, אך לא יכולנו לחזור הביתה בלי הפאנץ' ליין, לכן החלטתי לנסוע לחלק הצפוני של העיר, רחוק ממוקדי התיירות, ולהראות לאבי עוד כמה …
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כמובן עדיף חדשים ..
הודעה אחרונה מאת udi, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
צהריים טובים, מהו בדיוק תהליך הPatine? באיזה חומרים משתמשים? ואם אפשר, הרחבות בנושא. תודה מראש. תמונה לדוגמא-
הודעה אחרונה מאת oORodmaNOo, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם הגשתי בקשה לקבלת רישיון יבוא לרכב אספנות אם אני זוכר נכון לפני כחודש וחצי בערך . עד היום לא קיבלתי בדואר את הרשיון . הבנתי שהתהליך אמור לקחת שלושה שבועות . אם כך מדוע כבר חודש וחצי אני לא מקבל את הרשיון ? יש אם מי לדבר בנושא? ניסיתי לחפש בנושאים קודמים אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית אלה בעיקר ביקורת על אופן ההיתנהלות של משרד התחבורה. הרכב שלי כבר הגיעה לארץ וכרגע הוא מאוחסן בנמל חיפה . וכמובן שכל יום אחסנה עולה כסף. בנוסף אני יודע שיש עוד לפחות שני רכבים שתקועים כמוני באותה סיטואציה. מישהו יכול לכוון אותי למשרד שצריך להפוך בו את השולחן?
הודעה אחרונה מאת speedsecret, -
ריתוח פח של רכב
מאת Guest American V12- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש ברשותי רתחת של פעם, עדיין עובדת עם שנאי ענק בפנים ששוקלת 100KG בערך, בת 30, שמכוונים את הזרם ע"י הוזזת הכבל פלוס ליציאות שונות. השאלה אם אפשר עם רתחת כזו לרתח פח של רכב, עם איזה אלקטרודה מיוחדת או משהו בסגנון ?
הודעה אחרונה מאת koral7, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש הבדלים ? או שזה ממש לא משנה. אני גר קרוב יותר לאשדוד, אבל אם בחיפה זה יותר יעיל, לא אכפת לי לנסוע.
הודעה אחרונה מאת koral7,
-
מי מחובר 66 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 608 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- EliC25
- guy.a
- matan_mil
- yor2
- avargel
- דובצע
- Spongebob
- flytomars
- itaysamurai
- orsh99
- IsraCar
- ברווז