רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ערב טוב , היכן ניתן לרכוש קליפסים לפסי ניקל לרנו 4 באזור הצפון ( חיפה , עפולה .....) ?
הודעה אחרונה מאת רנו4, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
צמיגים 600.16 לגיפ cj אצל מי אני יכול להסיג ובאיזי מחיר תודה למי שיעזור
הודעה אחרונה מאת dudiwil, -
- 3 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
קישור מעניין על ההיסטוריה של כביש 424 (דרך לטרון) ממלחמת השחרור ועד ימינו.
הודעה אחרונה מאת Tsafrir, -
- 3 עוקבים
- 20 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום חברים, האם מישהו עובד או בעל קשרים במשרד התמ"ת ? ישנו מקום בבעלות ממשלתית (משרד התמ"ת) המאכלס מכוניות ישנות ואספנות שנועד כנראה להריסה, אמור לצאת או שכבר יצא מכרז לניקוי השטח על הרכבים שבו. חבל מאוד אם הרכבים הללו יושמדו מבלי שנציל אותם, מישהו יכול לעזור ? פנו אלי בהודעה פרטית בבקשה.
הודעה אחרונה מאת ezl280, -
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לאיזה רכב זה שייך *** עריכה - שלושה מנועים שונים ***
הודעה אחרונה מאת shmil, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
הי, מישהו יכול לפרט מהם ההבדלים בין רכב מיושן (רכב מודל 88, למשל) לעומת רכב אספנות? הכוונה לעלויות אחזקה, בדיקות מוסך לפני טסט, מה קורה אם לא ניגשים לטסט, אני יודע שברכב מיושן אחרי שנה ללא טסט צריך מעבדה מוסמכת והאגרות נצברות. תודה, סער.
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אשמח לשמוע היכן ניתן לרכוש חוטי חשמל לרכב באיזור המרכז. רוב המקומות שאני מכיר מוכרים רק בגלילים (100 מטר וכו'). תודה.
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
היי חברים , ראשית , בתור מצטרף חדש לעולם רכבי האספנות ..אחלה פורום !! רכשתי 304 קבריולט יפיפיה בצבע בורדו לפני כחצי שנה (ראו תמונות) הרכב מצויין ואני מעוניין להחליף/לשפץ לו את הבולמים הקדמיים , אתם מכירים מישהו שמתעסק עם בולמים לרכב אספנות ??
הודעה אחרונה מאת מרכוס, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום. קיבלתי הצעה לרכוש את הרכב הנ"ל ב27K רציתי לדעת איפה אפשר למצוא את המחיר מחירון של הרכב? או אם מישהו יכול לומר לי את מחיר המחירון...
הודעה אחרונה מאת igalr, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 898 צפיות
כפר הנוער "רמת הדסה" נמצא בטבעון ומשכן בתוכו בני נוער מאוכלוסיות במצוקה. לאחרונה נוצר קשר עם הנהלת הכפר ואנחנו מתכננים פרוייקט אימוץ הדומה לזה שקיים כבר עם אורט ידין בצריפין. לצורך כך אנו זקוקים לחבר מועדון מהצפון שירכז את הפרוייקט, יתכנן וידאג להוציא לפועל פעילויות משותפות לנו ולכפר הנוער. נא לפנות אלי בה"פ או בנייד 054-4513671 בתודה בני הספל
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מועדון החמש למען הקהילה תצוגת אופנועים- ישן מול חדש- בביה"ס אורט ידין מועדון החמש מזמין את חברי המועדון בעלי אופנועי אספנות ואופנועים חדישים, לתצוגה בביה"ס אורט ידין , ביום שני, 16.03, בשעות הצהריים. חברים המעוניינים לתרום מזמנם ולהשתתף בתצוגה מתבקשים לפנות בהקדם אל צביקה מרגלית בטל' 050-2592839 או אל משרד המועדון. בברכה, סמדר- משרד מועדון החמש טל' 03-7318818.
הודעה אחרונה מאת zvika52, -
-
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 9.6 אלף צפיות
קיבלתי מגיסי קודן במתנה - זהו קודן צרפתי משנת 99 אבל חדש האם אפשר לחבר אותו לפיאט שלי? מצורף דף ההתקנה בצרפתית - אשמח אם מישהו יוכל לתרגם לי את המונחים הבסיסיים
הודעה אחרונה מאת Shy_C5, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מצאתי את החוברת הזאת למכירה ב EBAY http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=360135445938&ru=http%3A%2F%2Fshop.ebay.co.uk%3A80%2F%3F_from%3DR40%26_trksid%3Dm38%26_nkw%3D360135445938%26_fvi%3D1&_rdc=1 לא ניסתי בעצמי אבל נראה לי כנקודת התחלה טובה לצבירת ידע בתהליך שיפוץ "עשה זאת בעצמך"
הודעה אחרונה מאת 1303ls, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 646 צפיות
שלום לכולם, יש לי נזילה ב-304 בשל מחזיר שמן ישן שנמצא בין הגיר לצירייה. יש לי בעיה לפרק אותו (מחסור במקום ובכלים) ואני לא נוסע עם הרכב מכיוון שאין לו עדיין טסט. למישהו יש מושג מה המידה של המחזיר, על מנת שאקנה אותו ב"אלגו" או ב"בית המיסב", ולאחר מכן אבקש במוסך שיחליפו אותו לפני הטסט? תודה, שחר
הודעה אחרונה מאת TheGhost, -
רנו 11 1983
מאת ישה-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 911 צפיות
יד שניה קילומטרג' אמיתי 143000 רשיונות מופקדים מזה ארבע שנים. אצל הבעלים הנוכחי מעל עשר שנים חונה במשך שנים תחת גג כך שמצב הבודי טוב מאוד הנעתי אותה עם כבלים בלי כל בעיה ונשמעת ממש מצויין, כמובן ידנית, 5 דלתות. מה יש לעשות כדי להביאה למצב נסיעה מבחינת הרשויות, פרוצדורה ועלות, ומה שווה לשלם בעבורה בתודה ופורים שמחחח לכולם ישראל
הודעה אחרונה מאת Robert, -
-
המיני שלי חגגה 30 ולכבוד היומולדת רשמתי אותה כרכב אספנות ומשם היא נכנסה לשיפוץ תמונות ראשוניות מהשבוע הראשון:
הודעה אחרונה מאת זיו ירושלים, -
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם, לפני 3 שבועות מכרתי רכב, הקונה היה לחוץ על הקניה ואף שילם תוך 12 שעות את כל הכסף במזומן ועשינו העברת בעלות. אבל... מאחר ולרכב אין טסט והוא מפורק בחלקו (אין עליו כנפיים) הקונה צריך לגרור אותו מהשטח שלי. עד היום, עברו 3 שבועות, הקונה לא בא לקחת את הרכב, אני מנסה גם ליצור עימו קשר טלפוני אך כלום, הוא לא עונה (בכל 3 המספרים!) מה לדעתכם עלי לעשות ? אני חייב את המקום בו עומד הרכב (בגלל זה מכרתי אותו) תודה.
הודעה אחרונה מאת vwmaster, -
לוולוו 140 1972 יש לפנסים הראשיים מתקן קטן מפלסטיק,שמחזיק את ה"סילב" למקומו. לכל פנס יש 3 ,שמוחזקים להיקף עם בליטה ובמרכזן בורג הידוק. היכן אוכל למצוא כאלה? בתודה מראש -אושרי
הודעה אחרונה מאת volvo144GL, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 977 צפיות
יש באפשרותי לקבל מדודתי פיאסטה שנת 83 מנוע 957 סמ"ק. אני מאוד אוהב רכבים ישנים ולרכב זה יש לי סנטימנטים במיוחד. הרכב במצב נסיעה, לא ברור לגבי מצבו המכני בכללותו אך אפשר לבדוק את זה, דרוש טסט. יש לי ידע בסיסי במכונאות אך הרבה רצון ואהבה לתחום ולרכב. בשלב ראשון אני מעוניין "לסדר" את הרכב כדי להעבירו טסט ולאחר מכן לאט לאט להביאו כמה שיותר קרוב למצב מקורי. מבחינה כלכלית, יש אמצעים אך לא יותר מידי. אני בהחלט שוקל להשמתמש ברכב ביום יום לאחר שיהיה מוכן לעלות אל הכביש שוב. הרבה עומד חודשיים בערך. האם זהו רכב קל לתיחזוק? האם הרעיון של שימוש יום יומי הוא מופרך או ריאלי? המלצות ידידותיות? תודה רבה, אורן.
הודעה אחרונה מאת orenson, -
- 0 תגובות
- 766 צפיות
חוג י-ם מזמין את כל מי שנושא המוטוריקה והרכב בליבו ! לחגיגות פורים! נפגשים מחופשים ביום רביעי הקרוב משעה 2130 בפאב הטוביה ברח' שושן (מאחורי הדואר המרכזי) להמון כייף ומצב רוח ההזמנה פתוחה לכולם רן
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
תודה רבה למשה מצא ואבי נוף שהגיעו מרחוק ועזרו לנו בהכנסה סידור חיבלול ושילוט הרכבים. (מספרי רישוי גלויים באישור הבעלים)
הודעה אחרונה מאת דני יונגר, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אז - מה הקדימה ומה האחורה של התפלוצת הזו (צולם, אגב, בתערוכת המכוניות האחרונה בפאריז). הצילום הקלוקל, אגב, באדיבות הפלאפון שלי.
הודעה אחרונה מאת Robert, -
-
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לא לשכוח. בשבת הקרובה - המפגש החודשי של ''מועדון החמש'' בקפה ארומה בצומת רופין. החל מהשעה 10:00 בבוקר. צפוי מזג אוויר חם - כולם מוזמנים, מפגש משפחות, רכבי אספנות, וקלאסיות! 10% הנחה על התפריט לחברי המועדון!
הודעה אחרונה מאת bareliran, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
ברצוני להביא 4 ג'אנטים משומשים, האם יש מישהו שמייבא רכב לארץ בתקופה הקרובה,שמוכן להעמיס את הג'אנטים על האוטו? תודה אלעד
הודעה אחרונה מאת HFturbo, -
מפגש איקאה 7.3.09 1 2
מאת לירוי1- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
היום היה מפגש מועדונים באיקאה אני היתי עם הסובארו .מזג האויר היה חם מאוד ומזל שיש לי מזגן באוטו בלעדיו היתי נמס. החניון היה מלא בכל טוב גם מכוניות ישנות והרבה חדשות
הודעה אחרונה מאת gops, -
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
המיני שלי פעם ביומים שלוש לא מניעה (כאלו אין מצבר כלל) יש צופר אורות הכול . ולאחר שעה שעתיים מניעה כאלו הכל בסדר . מישהו נתקל בבעיה דומה ויודע אך פותרים זאת חג פורים שמח
הודעה אחרונה מאת triumph, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום. היום הייתי בטיול וראיתי את שני הרכבים האלה הג"יפ האדום נראה לי שזה לאדה ניבה ויש משאית כיבוי אש בלי מספרים. בקיצור השאלה מה הרכבים האלה.
הודעה אחרונה מאת liraz, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב, אני עוקב זה מס' שנים אחר הפורום הנ"ל, אם כי לא משתתף פעיל של ממש. מאז ומעולם היה ברור לי כי בסופו של דבר אמצא עצמי עם רכב אספנות כזה או אחר. לנשמה. ייתכן כי עתה הגיעה העת.... להלן המקרה: ביום שישי האחרון מצאתי עצמי בקומה התחתונה ביותר של חניון תת קרקעי אי שם בלב תל אביב.בחום ובלחות ששררו בחוץ - זו דווקא הייתה מציאה. בפינת החניון ניצבה לה מאופסנת ומעלה אבק BMW 528 ש.י. 1980. הרכב נראה במצב לא רע (יחסית), הדגם מפואר, אינג'קטורים, ריפודי עור וגג שמש. הרכב סגור בתוך כלוב ונראה כי מצוי שם אי אילו שנים.... לאחר בירור קצר של עובד המצוי בסמוך התברר לי כי הרכב הובא ארצה על ידי בעל הבניין, אשר מתגורר בקומת הגג. מדובר באדם מבוגר המעונין …
הודעה אחרונה מאת מרמורק, -
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
לא בא לי לשלם 400 ש"ח על גרירה וסגרתי עם מישהו ביום שישי על 250 ש"ח והבנאדם דפק לי ברז, אז מי שמכיר גרריסט אמין וזול שיודיע לי בבקשה. שבוע טוב.
הודעה אחרונה מאת grbil1, -
- 14 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
הזמנתי חלקים מחו"ל, החבילה לא הגיעה , אחרי חודש וחצי אני מקבל מכתב(היום) מהדואר הראשי ממחלקת עיכובים, נאמר במכתב שלצורך זיהוי השולח ותכולת הצרור....אבקש ליצור קשר טלפוני עם מחסן עיכובים. האם משהו נתקל פעם בכזה דבר? עכשיו ניתן ליצור איתם קשר רק בימים מסויימים בין שעות מסויימות, כלומר עד יום ראשון אין עם מי לדבר בכלל, מתברר שהחבילה כבר שבועיים בארץ, לא יכלו להרים טלפון או לאמר לפני מה קורה עם זה? בקיצור, מה הלאה...? משהו יוכל לעזור לי עם הסוגייה? תודה מקרב לב לכל העוזרים.
הודעה אחרונה מאת אימפריה כחולה,