Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק להכוונה....פיאסטה 83

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש באפשרותי לקבל מדודתי פיאסטה שנת 83 מנוע 957 סמ"ק. אני מאוד אוהב רכבים ישנים ולרכב זה יש לי סנטימנטים במיוחד.

הרכב במצב נסיעה, לא ברור לגבי מצבו המכני בכללותו אך אפשר לבדוק את זה, דרוש טסט.

יש לי ידע בסיסי במכונאות אך הרבה רצון ואהבה לתחום ולרכב.

בשלב ראשון אני מעוניין "לסדר" את הרכב כדי להעבירו טסט ולאחר מכן לאט לאט להביאו כמה שיותר קרוב למצב מקורי.

מבחינה כלכלית, יש אמצעים אך לא יותר מידי. אני בהחלט שוקל להשמתמש ברכב ביום יום לאחר שיהיה מוכן לעלות אל הכביש שוב. הרבה עומד חודשיים בערך.

האם זהו רכב קל לתיחזוק?

האם הרעיון של שימוש יום יומי הוא מופרך או ריאלי?

המלצות ידידותיות?

תודה רבה, אורן.

פורסם

בגדול- כן, בהחלט: האוטו קל לתחזוקה, יחסית להרבה רכבים ישנים אחרים, ויש עדיין חלקים בשבילו, ולא במחירי הזהב! תחפש כאן בפורום- יש כמה חברה, שמחזיקים ומשפצים/משפרים פייאסטות כאלה, ומאד מרוצים מהן! בהצלחה!

וכן- יש גם לא מעט כאלה, שמשתמשים בזה ביומיום (למעשה, אני חושב, שכל אלה, שמחזיקים אותן).

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
יש באפשרותי לקבל מדודתי פיאסטה שנת 83 מנוע 957 סמ"ק. אני מאוד אוהב רכבים ישנים ולרכב זה יש לי סנטימנטים במיוחד.

הרכב במצב נסיעה, לא ברור לגבי מצבו המכני בכללותו אך אפשר לבדוק את זה, דרוש טסט.

יש לי ידע בסיסי במכונאות אך הרבה רצון ואהבה לתחום ולרכב.

בשלב ראשון אני מעוניין "לסדר" את הרכב כדי להעבירו טסט ולאחר מכן לאט לאט להביאו כמה שיותר קרוב למצב מקורי.

מבחינה כלכלית, יש אמצעים אך לא יותר מידי. אני בהחלט שוקל להשמתמש ברכב ביום יום לאחר שיהיה מוכן לעלות אל הכביש שוב. הרבה עומד חודשיים בערך.

האם זהו רכב קל לתיחזוק?

האם הרעיון של שימוש יום יומי הוא מופרך או ריאלי?

המלצות ידידותיות?

תודה רבה, אורן.

טסט הוא באמת הדבר הראשון שיש לקדמו,שים לב שאם לרכב לא יהיה טסט בתוקף,לא ניתן יהיה להעביר בעלות .

אשר לרכב עצמו,מדובר ברכב פשוט מאד,אמין ושיכול לעמוד במעמסה של שימוש יומיומי מתון. הכל כמובן בתנאי שיעשה יישור קו יסודי.

אל תחסוך במערכות הבטיחות ובמערכת הקירור. המנועים והגירים עמידים ואמינים ואם הם תקינים,הקפד על החלפת השמנים. העדרן של מערכות אלקטרוניות ואביזרי נוחות רק תורמת לפשטות הרכב.

בהצלחה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

תיקח ואל תחשוב פעמיים!

רכב אמין ופשוט, וכייף להתעסק איתו - מניסיון, יש לי אחת כזאת שאני מתעסק איתה בזמני הפנוי.

כמו שכבר נאמר, אין שום בעיה לעשות אותו רכב יום-יומי.

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם

מצטרף להמלצות. בתור אחד שהיה לו את הפיאסטה של iwalup , שימשה אותי יום יום במשך 4 שנים בנאמנות רבה מאוד.

תהנה.

Fiat Punto Evo 1.4 Multi-Air, 2010 - Sold

Mazda 2 Pure White, 2016

פורסם
מצטרף להמלצות. בתור אחד שהיה לו את הפיאסטה של iwalup , שימשה אותי יום יום במשך 4 שנים בנאמנות רבה מאוד.

תהנה.

לשניה לא מצטער על הרכישה!

אחלה רכב, לאט-לאט עובדים עליו.. אם רק היה לי יותר זמן לזה..ויותר כסף! :lol::lol:

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם

לך על זה.

רכב מצויין.

הרכב הראשון שלי היה פיאסטה כזו בדיוק (גם השני רק עם מנוע 1.1...) הראשון גמע 360,000 עד שהחזיר נשמתו לבורא בתאונה.

ובחזרה אליך ולפיאסטה של הדודה. בלי לחשוב פעמיים, קח את זה. יהיו שיאמרו רכב בנאלי, משעמם, לא קלאסי,... אבל רק בפיאסטה מרגישים כמו בפיאסטה.

פורסם

לך על זה.

רכב מצויין.

הרכב הראשון שלי היה פיאסטה כזו בדיוק (גם השני רק עם מנוע 1.1...) הראשון גמע 360,000 ק"מ עד שהחזיר נשמתו לבורא בתאונה.

ובחזרה אליך ולפיאסטה של הדודה. בלי לחשוב פעמיים, קח את זה. יהיו שיאמרו רכב בנאלי, משעמם, לא קלאסי,... אבל רק בפיאסטה מרגישים כמו בפיאסטה.

• תוכן חדש...