Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוב המכוניות במגרש המשטרה של בית שמש לצערי לעולם לא יעלו על הכביש מכמה וכמה סיבות, יש שם כלים מאוד מעניינים אני פשוט לא רוצה לגרום לכם לכאב לב מיותר...

אבל המכוניות משמשות את בית הספר לחבלה שנמצא שם (אחי הוא מדריך חבלה בכיר) ומשיחות שלי עם מפקד בית-הספר (חבר טוב של המשפחה) אסור לעשות כל שימוש במכוניות האלו אפילו חלקים אסור לפרק מהן.

המכוניות מסיימות את חייהן בתור מכוניות תופת שממלכדים \ מפוצצים \ מתאמנים עליהן.

מול העיניים פיצצו לי פיאט 131 מודל 81' במצב מאוד יפה (שעמדה קרוב ל 15 שנה במגרש- ממש כמו מכונת זמן..) וכל תחנוני שלא לפוצץ אותה לא עזרו (רציתי רק את המנוע :cry: )

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ביקרתי במקום

הטרנספורטרים עברו ביזה

אין דלתות מושבים הגה דש בורד

שמשות הכול חסר

בקיצור נשדדו בלי רחמים והגולף עברה דירה לצד השני של בית הספר

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
במגרשים של המישטרה עומדים בין השאר רכבים שזוייפו בהם מספרי שילדה ומנוע ואין אפשרות לאתר את המספרים המקוריים.

המישטרה לא יודעת מה לעשות איתם מפני שאסור לה למכור אותם ובטח לא להעלות אותם חזרה לכביש.

למיטב הבנתי אין למשטרה כל בעיה למכור את הכלים האלו לציבור. אבל לא ככלי רכב אלא כציוד, חלפים וכד. כמו שמדי פעם מוכרת המשטרה ציוד גנוב ללא בעלים. אבל אולי אני טועה.

פורסם
ביקרתי במקום

הטרנספורטרים עברו ביזה

אין דלתות מושבים הגה דש בורד

שמשות הכול חסר גם מושבים

בקיצור נשדדו בלי רחמים והגולף עברה דירה לצד השני של בית הספר

מה שהספקתי לצלם

DSC00049.jpg

DSC00050.jpg

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

חברה, מה שאתם מספרים כאן נשמע מאאאאוווד מעניין!!

יש לא מעט חברי מועדון שנגנבו להם רכבים. מנסיון, גם אם יש דרך להגיע לבעלים המשטרה לא ממש טורחת להתאמץ במקרים כאלה, בוודאי ובוודאי, אם הרכב זויף.

גם אני, וגם בעלי רכבים גנובים אחרים נשמח מאוד לדעת שהרכב שלנו נמצא היכן שהוא, וכל מה שצריך הוא לתת קצת עזרה למשטרה על מנת לאתר את הבעלים.

ולכן, אם ישנם רכבי אספנות במגרשים הללו, אני מבקש מאוד שמי שראה ירשום, וימסור לכולנו מה נמצא שם.

מי יודע, אולי גם הסאנבים שלי נמצאת שם, מחכה לגואל...

אז בבקשה, לפרסם. דחוף!

מן הסתם, כל רכב אספנות שנמצא שם שייך למישהו מאיתנו. אף רכב אספנות לא מגיע למגרש משטרתי סתם ככה, ואף בעל רכב לא ישאיר אותם שם מרצונו. רוב הסיכויים שמדובר ברכבים גנובים של לא מעט מאיתנו.

מחכה בציפייה לרשימה

איתן

• תוכן חדש...