רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בעיתון מעריב מהבוקר, בגיליון 'עסקים', עמ' 15 יש מודעה של קק"ל המציעה 2 מכוניות "מעניינות" למכירה לפירוק בלבד. האחת היא טנדר פיג'ו 504, והשניה רנו 5. המודעה מצויין כי המכוניות הן לפירוק בלבד. אם מישהו מחפש חלקי חילוף - אולי יוכל להיעזר בשתי הנבלות. בכל מקרה יש שם הפניה לאתר קק"ל www.kkl.co.il או לדוד בטל' 0505486344 בין השעות 09:00 - 14:00. מובן שקיימות במודעה כל ההתניות שקק"ל אינו מחוייבת למכור.
הודעה אחרונה מאת kitt, -
-
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
בפרסומת שמשודרת בימים אלו מופיעה איזטה מי יכול להוסיף פרטים על האיזטה הזו
הודעה אחרונה מאת low rider, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברים יקרים, אני וכמה חברה, מתכננים לקנות את הרכב דודג' אספן שנת 78, ולעשות אותו לרכב צעיר, מוזיקלי(הכי חשוב), ולשפץ אותו שיפוץ כללי. אז הבאתי פה כמה שאלות רציניות, שאני לא כל כך מבין בהם, אז אני ממש רוצה עזרה: 1) האם ניתן לשנות את המנוע? למנוע שצורך פחות דלק? וחדיש יותר, ואפילו אם אפשר חדש הרבה יותר( תנו הצעות). ואם אני אשנה את המנוע, האם גם במשרד הרישוי(עוד כמה שנים) לא ישנו את שם הרכב לאספנות, כי המנוע עצמו חדש?לפי מה נקבעת "אספנות"? 2) למי שיש חוש צבע, אנחנו מעוניינים לצבוע את הרכב, בצבע סגול- הצבע של המלכים, האם יש לכם הצעה? איך לחלק את הצבעים?(כי יש שני צבעים ברכב) חשבנו על גג שחור, ואז סגול כהה מהגג, ואז הסגול הולך ומבהיר, עד ללבן. 3) כמה עולה "הנקלת…
הודעה אחרונה מאת mister v, -
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
האם יהיה מפגש ביום שבת באיקיה?
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 704 צפיות
כאמור אני בתחילת תהליך שיפוץ פיג'ו 304 קבריולט מבציר 71 , הרכב בעל מנוע 1300 . יש באפשרותי לרכוש פיג'ו 304 סטיישין מנוע 1300 מבציר 79 לתרומת איברים. ברצוני לדעת האם המנוע והגיר יתאימו להשתלה אצלי בקבריולט? האם יש שינוי כולשהו בחזית הרכב? (פנסים , גריל ) אני זקוק גם להם... המושבים והדשבורד זהים לדגם הקבריולט שיש ברשותי? החלק המכאני הוא החשוב לי ביותר , אשמח לתשובות מבעלי ידע בדגמים הללו תודה מראש אריק
הודעה אחרונה מאת TheGhost, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ראיתי אחת כזו בארץ. מגניבה לאללה. מזכירה פיאט 500 בקונספט http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250379507631
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
הי, במסגרת היחפושים אחר רכב בחו"ל נתקלתי ברכב שה - TITLE שלו הוא SALVAGE. המוכר טוען שזו לא בעיה לקבל "CLEAR TITLE" ואני שואל, מהי משמעות ה SALVAGE ? האם ניתן ליבא רכב כזה לארץ? תודה, סער.
הודעה אחרונה מאת Saar74, -
- 11 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
היי האם מישהו מכיר סוכן או את היבואן של צמיגי קלבר ? אני מעוניין לקנות צמיגים למוריס שלי , המידה המבוקשת: 175/75/16 יש כאלו למוניות האנגליות שמסתובבות בארץ . בחנויות הצמיגים דורשים מחיר יקר לדעתי . תודה דרור .
הודעה אחרונה מאת zohar_e, -
- 0 תגובות
- 675 צפיות
מה הקושי בלהרכיב ג'אנטים של פורשה מודרנים צריך לבצע שינוי בכנפיים או בחלק הזה (שמחזיק את הגלגלים סרן נדמה לי) כמו בחיפושית המשופרת שהייתה לפני כמה שנים באוטומוטור ? יש למישהו פרטים עליה ?
הודעה אחרונה מאת avichyav, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
הבנתי ממישהו שאמר לי שהחל מינואר אפשר רק מכתב ולא צריך להתייצב שם השאלה האם מדובר גם ברכב אספנות או רק יבוא אישי של רכב חדש ?
הודעה אחרונה מאת koral7, -
- 7 תגובות
- 905 צפיות
רכב שיובא לארץ והועבר טסט תוך כדי ביצוע אישור מוסך מורשה האם צריך לעבור שוב מוסך מורשה בטסט השני לאחר חצי שנה?
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
- 1 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
נתקלתי בטעות בסרטון הזה שזה כמו דמו של קלטות שנמכרות ומסבירות (לפי מה שראיתי ) הרבה על חיפושית בעצם אוברול לחיפושית בוידאו בעתיד כשאני יחזיק חיפושית אתם ממליצים להתחיל לחפש קלטות כאלה ולהתחיל ללמוד על חיפושית? אם יש אמצעי יותר זול או נגיש ללמוד על חיפושיות אני ישמח לעצות תודה חברה
הודעה אחרונה מאת 1303ls, -
גרנד טורינו 1 2
מאת mister v- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
סרט ענק לחובבי הקלאסיות ובמיוחד לאלו שיש בליבם מקום לקלינט איסטווד הנצחי! מומלץ בחום!
הודעה אחרונה מאת עידן ב.מ, -
רפדים לוקחים יותר מדי כסף בשביל לרפד גג. החלטתי לרפד בעמצי. מה צריך לעשות? פשוט מאד: לפרק את הגג, לנקות מאבק, להדביק. נשמע קל? זה באמת ככה. קניתי בד ב40 שקל וקילו דבק מגע ב20 שקל. קודם כל יש למרוח דבק על הגג, אסור להשאיר מקום ללא דבק אחרת יהיו "בועות בבד". למרוח בעדינות, אסור הרבה דבק אחרת הדבק יצא מהצד השני של הבד. לוקחים את הבד, לעבודה זו בדר"כ עדיף שני אנשים, אחד מדביק קצה אחד של הגג והשני מחזיק את הבד ב30 מעלות בערך כדי שאדם א' יוכל להדביק את הבד לאט לאט ובזהירות. זהו, השלב הקשה עבר, עכשיו הופכים את הגג, מדביקים את הקצוות, גוזרים עודפים ובדביקים שוב. זהו, עכשיו מחכים למחר למתקינים בחזרה יום טוב
הודעה אחרונה מאת wonderd, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 8.2 אלף צפיות
לאחרונה אני נתקל לא מעט במושג "הדרסים" ומעניין אותי לדעת מה זה?
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 725 צפיות
http://www.aronline.co.uk/index.htm?awisraelf.htm
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
אוגוסט 2001 היה חם ולח. השעה 2 לפנות בוקר ואני מתעורר למשמע נביחותיה של שוקה כלבת הלברדור שוקולד שלי. המזגן לא עובד, הכל דביק והאויר עומד. לרגע חשבתי כי דימיינתי ושוקה לא נבחה כלל מיד אח"כ הבנתי כי כן נבחה אבל אולי כי רק רצתה לצאת ולהטיל מיימה. את כל המחשבות שיסו דפיקות עזות מדלת הכניסה. המשק שבו אנו גרים נמצא בקצהו של המושב. מאיתנו והלאה הם רק השדות היבשים של בקעת לוד בואך חבל מודיעין והימים הם ימיי האינטיפאדה השנייה. מי כבר יכול לנקוש על דלתי בכזו עוצמה. עוד בטרם גששתי אל האקדח שנמצא היה על שולחן הכתיבה הקטן שבחדר השינה. מעליו היו זרוקים שני זוגות מכנסיים וטי שירט אחד מיוזע שחיכו לתורם במכונת הכביסה. ראיתי אור כחול המבהב משתקף על החלון. ויתרתי על האקדח. רעייתי עוד…
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
יבוא קויילאוברים 1 2
מאת Yogevv- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
הבנתי שחברים פורום אספנות מבינים בנושא רגיש זה. אז ככה אני מעוניין בקויילאוברים לרכב שלי. באנגליה יש חברה שמוכנה לשלוח לארץ, השאלה שלי מה הבעיה שטמונה לי במכס ובמשרד התחבורה ואיך ניתן לעקוף את בדיקת משרד התחבורה או אישורם באופן סדיר בארץ? תודה לעוזרים נ.ב אמרו לי לשאול בפורום הזה כי אתם מבינים בתחום הייבוא לארץ דרך איביי או מחברות בעולם!
הודעה אחרונה מאת reuven, -
- 28 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
תצוגה מוטורית בגרנד קניון , חיפה 04.03.09-07.03.09 מועדון החמש הוזמן להשתתף בתצוגה המוטורית שתימשך ארבעה ימים, בגרנד קניון חיפה. · התצוגה תהיה משותפת לרכבי 4 גלגלים, 3, ו-2, סה"כ 15-20 כלי- רכב על פי החלטת המזמין. · הכנסת הרכבים לקניון תהיה ביום שלישי, 03.03, בשעה 22:00 והוצאתם תתבצע במוצאי שבת, 07.03, בשעה 22:00. · חברים שמעוניינים להשתתף בתצוגה מתבקשים לפנות מיד למשרד המועדון בטל' 7318818 -03 או במייל [email protected], לא יאוחר מיום 28.2.09. בבקשה לציין את שם החבר, פרטי כלי הרכב: דגם, שנת ייצור, מס' רישוי וערך כספי לביטוח ולצרף גם תמונה. · כל חבר מועדון שיציג יקבל החזר הוצאות בסך 300 ₪ בתלושי דלק. · בחירת המשתתפים תהיה על פ…
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 802 צפיות
שלום, רציתי לדעת אם במצב תאורטי פתחתי מחסן בחצר ומצאתי הארלי משנת 1947 ואין לאף אחד מושג של מי האופנוע או הרקע של הכלי, אם יש אפשרות להנפיק לו רשיונות ולהחזיר אותו לכביש(בהנחה שהוא תקין לחלוטין)? תודה מראש...
הודעה אחרונה מאת youngold, -
- 2 תגובות
- 748 צפיות
אהלן! יש לי שאלה לגבי ביטוח של מכונית אספנות, האם חברות הביטוח מסכימות לבטח את המכוניות בקלות? אני מניח שאין ביטוח מקיף,נכון?יש ביטוח נגד גנבות? האם הן מסכימות לבטח נהגים חדשים ו\או צעירים?\האם תוספת של ביטוח לנהג חדש\צעיר יקרה בהרבה מתוספת של אוטו חדש יחסית? איזה ביטוח יש לכם(מקיף\חובה\צד ג'\הכל)? בין כמה לכמה עולה לבטח את המכוניות הנ"ל? תודה!
הודעה אחרונה מאת datsun280z, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
יש לי אפשרות לקבל רכב מהדגם הנ"ל שעמד כמה שנים מכוסה מתחת לסככה (מבחינה חיצונית הוא שמור מאד) ולמעשה יש רק שיפוץ מכני לבצע. כמה כדאי להכנס לפרויקט כזה? איך הרכב?
הודעה אחרונה מאת מרכוס, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 21 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
עוברת בפרדסים ובבוץ...מי מצטרף?
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
-
- 1 תגובות
- 736 צפיות
אופנועי חמישים סמק למירוצים.
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
איך לנפח גלגל בשטח 1 2
מאת trek10- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
שימו לב !!!!
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
התמונה אומרת הכול..
הודעה אחרונה מאת renault5, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
קניתי פורשה 928 באייביי איך אני מביא אותה ארצה? הבובה היא שנת 79
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
- 10 תגובות
- 886 צפיות
שלום לכולם עקב מזג האוויר הסוער, האם יתקיים היום מפגש מועדון ה5? תודה ניב
הודעה אחרונה מאת יאיר לוסטיג, -
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש לי נזילת שמן שאני לא מצליח לאתר ורציתי באותה הזדמנות לנקות כבר את כל תא המנוע בפיאט ולנסות לאתר את נזילת השמן יש איזשהו חומר מומלץ? ( - אני זוכר בילדותי שדוד שלי השפריץ נפט עם פיסטולת ואח"כ ניקה עם מים - אבל היה ידוע שהצינורות מגומי יתיבשו.)
הודעה אחרונה מאת יאיר לוסטיג, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הוספה שנת 65 , רציתי לדעת אם יש אפשרות להפחית את הרעש של האגזוז . האגזוז ללא חורים וניראה חיצונית טוב והרעש שהוא עושה יותר מהרגיל ( בהשוואה לוספות אחרות באותו דגם ) .
הודעה אחרונה מאת השושנים,
-
מי מחובר 28 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,457 אורחים (הצג רשימה מלאה)