Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוקה, אהבתי מאד את כתיבתך.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

דרך אגב- הפרטים שהוספת בסוף איפשהו מבטלים את המסר העיקרי- כי, במיקרה הזה לבעלות הייתה, בעצם, חשיבות מינורית- באותה מידה יכלו פשוט "לשכפל" את המספר של האופנוע, גם אם בכלל היה עדיין ברשותך פיזות, ולהשתמש בו לאופנוע אחר! אבל עדיין- מכירת כלי ללא העברת בעלות עלולה מאד להקל על ה"תרגילים", כי כאן הכלי כבר נמצא אצל מישהו, והוא יודע בוודאות, שלא תתחיל לחפש אותו, נניח!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
האופנוע ככל הנראה ישוחרר במסגרת עיסקת שליט.

עברת את גבולות הטעם הטוב !

אנא הסר את הודעתך .

מנהלי הפורום מותר לכם להתערב גם בהודעות כאלה ולא רק בהתנצחויות בין חברי המועדון .

אודי.

פורסם

אודי, קצת הומור לא יזיק לאף אחד, אתה יודע...:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אודי, קצת הומור לא יזיק לאף אחד, אתה יודע...:roll:

אל תוסיף שמן למדורה ... מענין מה היית אומר אם היו משווים (בהומור כדבריך ) את אחותך לאופנוע ובטח בהקשר זה יש דברים

שפוגעים ברגשות אחרים (גם הצבור) לכן יש להימנע מכך.

אודי.

פורסם

כתוב נפלא, שינוי מרענן בנוף הפורומי שלנו.

זאת בעיה מוכרת מוכרת מאוד ונפוצה שמעבירים כלי רכב לפירוק וחלקים ללא העברת בעלות. מספיק להסתכל ביד 2 כדי לדעת כמה רחבה התופעה.

ברוב כמעט מוחלט של המקרים זה נגמר בסדר. לעיתים נדירות יש בלאגן והכי ביזארי זה הסיפור הזה.

פורסם
אכן, סיפור מרתק! מדוע נזכרת בו עכשיו? -בכל מיקרה, בחיים לא הייתי נותן למישהו את הרכב, ללא העברת הבעלות, או לפחות ללא הסכם בכתם עם רישום של כל הפרטים ותאריכים, וכ"ד! יש עוד מספיק סיבות גם ללא "מכונת תופת" לכך! לדוגמה- מישהו עבריין תנועה סדרטי- לאן, לדעתכם, יגיעו כל הקנסות?:evil:

בקיצור- המסר הובן....

אבל- למה לזלזל בג'אווה?:roll: -כמוך- היה לאופנוע הראשון, כשהייתי חייל, בערך באותם השנים, והיה אחלה אופנוע, שרד את כל ההתעללויות שלי, בלי אף תקלה! (סליחה- ביום ראשון שיצאתי לנסיעה העצמאית- נשבר פחם בדינמו, הגעתי בנסיעה עם המצבר הביתה, החלפתי, עלה לי 60 ש"ח ו-10 דקות עבודה, ומאז לא הייתה לי אף תקלה!8) אה, התפרק האגזוז- מכה, בורג, "כוסמכק", והכל חזר למקומו לעוד כמה שנים. אגב, נקנה חדש במכס בסביבות 2000 ש"ח, ונמכר אחרי כ-4 שנים בסביבות 1500! (אגב, מודה- ללא העברת הבעלות באותו הרגע למושבניק בדרום, העברה נעשתה כמה שבועות אחרי. אבל עם זיכרון דברים מפורט וכל השמות אצל שני הצדדים, והאופנוע בוודאות הלך להיות "מושבניק", ללא יציאה לכביש!).

שוקה, מה באמת עם האופנוע, לא לקחת אותו ממשטרה? -הייתי שומר עליו ולו בגלל הסיפור המעניין, שיש עליו!:-)8):twisted:

גם לי היה אחד מהג'אוות האלה בתור אופנוע ראשון. נראה לי מ 1995 או 6 החזקתי אותו במשך שנתיים פלוס.

אותם תקלות היו אצלי.

הלך לי הפחם כשהייתי בגליל העליון הרחוק. למזלי רוב הדרך לנהריה היה בירידות וכיביתי מנוע איפה שיכולתי, וכך הגעתי למוסך בנהריה על שניות חייו האחרונות של המצבר.

והפח של האגזוז נקרע פעם כשהתנעתי, והבפנוכו של האגזוז עף אחורה כמה מטרים טובים מהלחץ. מזל שלא היה מאחורי רכב חונה...

הייתי רוכב איתו גם על שביל מסויים מדי יום על מנת לקצר את הדרך, ועם הזמן התלהבתי קצת יותר והייתי עושה קצת יותר קפיצות, עד שהפח איפה שמיכל הדלק מתחבר לשלדה נסדק והתחיל לנזול דלק. (אח"כ קניתי כבר אופנוע דו"ש)

חוץ מזה הוא היה רועש, וגס, ומסריח ולא איכותי. אבל הוא היה אופנוע, והוא היה שלי.

לא זוכר בכמה קניתי אותו, ובטח שאין לי מושג בכמה מכרתי, אבל היה נחמד.

היום נשאר לי ממנו גלג"ש קדמי שחוק שעומד על ערימה של ניירות במשרד.

ולגבי הסיפור של פותח השרשור: וואוו!! וואחד סיפור בשביל הנכדים, וכתוב יפה.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
סיפור אכן מעניין,

הסיפור המרתק הזה.

סיפור מעניין ומרתק.

שוקה סחה על הכתיבה והסיפור-אהבתי!

איזה סיפור .אתה גם כותב מצויין אגב

שוקה, אהבתי מאד את כתיבתך.

נדיר ביותר

איזה סיפור .אתה גם כותב מצויין אגב

כתוב נפלא' date=' שינוי מרענן בנוף הפורומי שלנו.[/quote']

שוקה סיפור ממש נחמד!

היית צריך לפרסם באבטומוביל...

מחכים לסיפור הבא.

וואוו!! וואחד סיפור בשביל הנכדים' date=' וכתוב יפה.[/quote']

לכל מבקרי הספרות. תודה. נחה עליי המוזה מדי פעם...

יורם

פורסם

אכן סיפור שסופר היטב ובעל מוסר השכל חשוב.

הדבר העיקרי שצרם לי לאורך כל הדרך היה נושא החום- חם, הזעתי, חום מעיר וכו' - אולי תתקין מזגן וסגור עניין.

ב. אודי- כל עוד הדברים נאמרו בהומור תזרום, קצת הומור שחור לא הזיק לאף אחד.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
לכל מבקרי הספרות. תודה. נחה עליי המוזה מדי פעם...

יורם

מוזה לכתיבה....מוזה לאמפיבי....

תעביר את ימיך ברוגע :-)

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

ישי ידידי,

אני מגיע לארץ בסוף החודש למילואים וכנראה אשאר שבוע נוסף, אולי נארגן איזה טיולון על האופנועים סוף סוף. כדי שנהיה רגועים באמת.

יורם

• תוכן חדש...