רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
מחפש מידע טכני שקשור ברביט בנוסף מחפש סירה מקורית לרביט הזה
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
- 1 תגובות
- 652 צפיות
מסגרת החלון האחורי בגולף שלי גמורה לגמרי פשוט שבורה מרוב חלודה. השגתי כאן בארץ מסגרת שלמה אבל גם היא חלודה וחבל לי להרכיב אותה בידיעה שעוד לא הרבה זמן גם היא תלך לעולמה. צ'מפיון יכולים להזמין לי את החלק מחו"ל בעלות זעומה של 6000 ש"ח (אני מוכרח לציין שהיו מאוד אדיבים). יש לי אפשרות לייצר מסגרת בארץ ואפילו מנירוסטה כך שלא תחליד לעולם בעלות של כמה מאות שקלים בודדות, הבעיה שלי היא שעל המסגרת מורכבת מסגרת פלסטיק שאליה ממסמרים את הבד של הגג ואותה יהיה לי קשה לייצר בארץ אני מעדיף את המסגרת המקורית במצב טוב אם ניתן להשיג. ניסיתי לחפש באי ביי ארה"ב, אנגליה וגרמניה ולא מצאתי (בגרמניה יש אחת חלודה ומרופטת). לא הצלחתי גם למצוא חלק בחלפים לפולקסווגן בארץ ובחו"ל. אשמח …
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
האם מישהו יודע איפה אוכל למצוא כאלו? מה שיש לי כבר מתפורר לגמרי ואין במלאי אצל ספק החלקים שאני רוכש ממנו חלקים בדר"כ (מאנגליה). אולי לוספיליה היו חלונות הזזה ומישהו יודע איפה אני יכול למצוא כאלו? חיפשתי בדרום ת"א אצל ספקי הגומי אבל לאף אחד לא היו מסילות כאלו. המסילות הן בצורת "ש" ומצופים בגומי. אשמח לעזרה.
הודעה אחרונה מאת זיו ירושלים, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום ומה הכלי רכב האלה כפי שחלק מהאנשים מכירים אותי אני צייד רכבים.ותסלחו לי השגיאות כתיב שלי. וכמעט כל יום אני מוצא משהו חדש חחח.
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אמא שלי מצאה להב של רדיאטור ולפי מה שידיד אמר זה של FORD והלהב בין כ50 שנה... http://www.siz.co.il/my.php?i=wy5toik1yyjn.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=wy5toik1yyjn.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=jiyzujzq4ym2.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=ixnd0aetmgbz.jpg
הודעה אחרונה מאת avichyav, -
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
עזרה לחבר , זקוק לאדם דובר גרמנית שידבר עם מוכר הרכב לסיכום נושא קניה . אם יש מי שיודע ומוכן לעזור שיצור איתי קשר בבקשה או בפרטי או בטלפון : 054-4931364 תודה מראש !! דרור .
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 880 צפיות
הי, רכשתי אלפא ספיידר 88. הרכב עם טסט עד יוני אך אני מעוניין להפקיד את הרשיונות ע"מ להתחיל תהליך שיפוץ (מכני וקוסמטי). מהו תהליך הפקדת הרשיונות? האם ההפקדה כרוכה בתשלום כלשהו? מהו תהליך ההחזרה לכביש? האם יש צורך בבדיקת מעבדה מוסמכת? תמונות של הרכב במצבו הנוכחי ותהליך השיפוץ יהיו בשרשור נפרד (יש מקום בפורום לרכב מודל 88 ??? ) תודה, סער.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
המכירה עוד שלושה ימים באיביי: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Lancia-Scorpion-Rare-California-Original-Pininfarina_W0QQitemZ280323288784QQcmdZViewItemQQptZUS_Cars_Trucks?hash=item280323288784&_trksid=p4506.c0.m245&_trkparms=72%3A317%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318 רכב מהמם ! ותמונות תאווה לעיניים !
הודעה אחרונה מאת elads, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
באחד הימים הגיעה אלינו למפגש השפלה מכונית קרייזלר ניויורקר. לדיברי הבעלים הרכב היה שייך למכון ויצמן ושימש כרכב השרד של נשיא המכון. הנהג של נשיא המכון באותה תקופה היה דוד של אימי וברכב הזה הוא הסיע אותם לחופה. אז הנה תמונות עכשויות של הרכב ותמונות משנת 1970 שבהן נראה חלקו של הרכב (זה מה שמצאתי ומצטער על האיכות)
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 2 עוקבים
- 29 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
ג גד גדו גדול...ומתעצם
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
שלום תמיד עניין אותי לדעת אם אפשר לגלות איכשהו כמה מכוניות מדגם מסויים נמצאות בארץ במצב נסיעה או כמה נמכרו מאותו הדגם בעבר אותי אישית מעניינת כמובן כמות המיני בארץ אבל גם מכוניות כמו MG, מוסטנג, טריומף ועוד לפי דעתי הדבר יסייע בהערכת המחיר של מכוניות מסוימות וגם האם כדאי לחפש חלפים לרכבים מסויימים בארץ או שחבל על המאמץ ועדיף לייבא מחו"ל שרון
הודעה אחרונה מאת אלפי, -
- 6 תגובות
- 970 צפיות
שלום לכולם! שמי גידי בן 24 ונוהג כיום על סיאט לאון טורבו. נפלה בחלקי אפשרות להיות בעליה על פורד טאורוס (מקווה שכתבתי נכון) שנת 69. הרכב במצב כללי טוב (פנימי וחיצוני) יש צורך לעשותץ קלאץ' ולהחליף צמיגים. לרכב אגרה וחצי שנה והרשיונות הוקפאו. שאלתי היא מה השווי של אוטו כזה?
הודעה אחרונה מאת אריק גולן, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
משאבת ההגה של הקמארו נוזלת , מדברים על קיט שיפוץ , אני שואל כי אני לא יודע ומצפה לתשובות מפורטות ככל שניתן , המשאבה עובדת ,תקינה , הנזילה לא מהצנרת אלא מהמשאבה עצמה, יש "קיט" שיפוץ למשאבת הגה השאלה שלי מה זה הקיט הזה? שני אורינגים שני גרוש שמוסך רוצה 800 ש"ח עבור זה?? לא, הדיון לא על עלות המוסך והרווח , מגיע להם להרוויח וגם אם האורינג עלה 2 גרוש יש למוסך עלויות מפה עד טבריה , המטרה היא האם אני יכול לעשות זאת לבד, הרי לפרק ולהרכיב זה לא סרט טורקי השאלה מאין לרכוש קיט שכזה?
הודעה אחרונה מאת ~shay~, -
- 0 תגובות
- 731 צפיות
יש לי תמונה [בקרוב אני יביא צילום-אני לא יכול סריקה כי הסורק התקלקל] שבה רואים את משה דיין [עם הרטיה על העין] יושב בתוך רכב מסוים ומסתכל על ילד או בוהה באויר. עכשיו באיזה רכב בדרך כלל הוא היה נוסע? עוד משהו, למישהו יש מושג אם הוא ביקר פעם ב-ימית או באזור ימית או קרוב לימית או רפיח?ואם הוא פעם ביקר אז באיזה שנה [תאריך]?
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הרכבים של חברי הפורום??ו עם כן אז של מי? http://www.youtube.com/watch?v=tlP1d_zf4mg&feature=channel
הודעה אחרונה מאת סאפיר, -
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
בתמונה, שיירתו של נשיאה הראשון של מדינת ישראל הד"ר חיים ויצמן. איזה רכבים אלו והאם הרכב עדיין קיימים במחוזותינו? שימו לב ללוחית הרישוי. מספר 7.
הודעה אחרונה מאת 123volvo, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 28 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
מחפוז קבריטי הוא אספן מהרצועה המחזיק בסטנדרד 8, BSA 42 ועוד מספר כלי רכב מתוך מוסף גלריה של יום שישי האחרון (15.4.05) בעיתון "הארץ" http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=565336&contrassID=2&subContrassID=23&sbSubContrassID=0
הודעה אחרונה מאת itzik901, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לחברים, אמנם אין ברשותי רכב אספנות ומדובר ברכב חדש. שאלתי גם בפורום הטכני ולא קבלתי תשובה חד משמעית ( חלק אמרו לטפל וחלק לא). האם מנסיונכם יש לטפל ברכב עם גימור עור ? או רק ניקוי במים וסבון? ואם כן באיזה מוצרים? תודה למשיבים יובל
הודעה אחרונה מאת electroda, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 106 תגובות
- 9.4 אלף צפיות
היום היה יום גדול לי ולמוסטנג..ל..בשווא. להוויה המוסטנגית. נתבקשתי על ידי מערכת "הגה" לערוך נסיעת מבחן במוסטנג חדשה ולהשוות... כל נסיונותי לשחק אותה "הרד טו גט" נסתיימו אחרי שתי עשיריות השניה. אז התכנסנו כאן, המוסטנג שלי, המוסטנג של ארז שקד ומוסטנג חדשה לפוזות צילומיות ו..לנסיעה משותפת. אז לקחתי את המוס החדשה, פתוחה ומלאת הורמונים והרצתי אותה על האיילון עד הרצליה וחזרה. מה אומר ומה אספר, כנראה שלישיש בן 61 המוס הישנה, עם התדיראן ובלי הגאדג'טים מתאימה יותר. החויות יתפרסמו בעיתון "הגה" הקרוב ובנתיים מודל 66 חדשה ומודל שנות האלפיים החדשה ומודל 67, של ארז שקד, מלכת הדריפטים. שימו לב להבדלים...
הודעה אחרונה מאת easyrider0, -
-
יבוא חלק מגרמניה
מאת yami- 2 תגובות
- 864 צפיות
שלום חברים, אני מעוניין לייבא חלק מגרמניה (ספוייילר קדמי - פריט גדול). המוכר ב- EBAY הגרמני טוען שאף אחת מהחברות לא מוכנה לשלוח חלק בגודל כזה. האם מישהו יכול להפנות אותי לחברת הובלה/שילוח ישראלית/גרמנית אשר תסכים לטפל בהובלת החלק לארץ? תודה.
הודעה אחרונה מאת yossihana, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לדעתי אחד השחזורים "רטרו סטייל" הכי מדהימים שראיתי. לינק לאתר אגב מחירים בין 180-200K $ (רשימת המתנה של שנתיים??)
הודעה אחרונה מאת edanj, -
שיפוץ דשבורד
מאת shai1999- 0 תגובות
- 680 צפיות
מישהו בארץ מוכר כיסויי דשבורד ( ל VOLVO ) ?
הודעה אחרונה מאת shai1999, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חברי הפורום שלום! האם תוכלו בבקשה לתת לי מחיר לפי מחירון קראוס או אחר אשר כביל לפי המכס עבור פיאט 500 שנת ייצור 1962? תודה מראש לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת bareliran, -
-
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לאחר דחיה בשל אילוצי מזג האוויר... מיפגש מועדון פיאט יתקיים .... ביום שישי 20.3.2009 , בשעה 15:00 בהרצליה פיתוח,( מול קפה מצדה) , רחוב יוחנן הסנדלר, בחניון שממול קפה מצדה (צמוד למקום המיפגש של מועדון אלפא). במהלך המיפגש תתקים השקה מחודשת לפיאט קופה היפיפיה של רובי. (בעלי פיאט קופה מתבקשים להגיע בשעה 14:45) כל בעלי רכבים מתוצרת פיאט מכל סוג , שנה ודגם.., רכבים חדשים, רכבים ישנים וכמובן רכבי אספנות , כולם!, כולם מוזמנים\ות מאד! ובכלל כל אוהבי המותג האיטלקי מוזמנים מאד לבוא! פרטים מלאים באתר של מועדון פיאט ישראל www.fiatclub.co.il
הודעה אחרונה מאת Shy_C5, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 908 צפיות
איזה מכונית נקראה בעבר על ידי היצרן שלה, על שם אשתו של נשיא ארה"ב
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם אני צריך עזרה בכמה שאלות אבל לפני זה קצת רקע אני חייל משוחרר ואני זקוק לכסף לפרויקט מוטורי אחר ברשותי חיפושית במצב מכני טוב אך היא לא הסטטית אני מעוניין לשפץ אותה ולימכור ובכך להרוויח כמה אלפים אז אחרי הסיפור הנוגע ללב אני מעוניין שתענו לי על כמה שאלות 1)האם זה ישתלם לשפץ אותה וזה יהיה ריווחי 2)אם כן אז לאיזה רמה כך שההפרש בין ההוצא להכנסה יהיה הכי גדול 3)מי שיכול לנקוב בשמות של בעלי מקצוע ומיקומם בצפון לנושא?
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
- 0 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היסטוריה: 1854 האחים לוב ומשה שמשון קונים שליש ממפעל פלדה בשולSuhl (גרמניה). 1856 תחילת יצור נשק אקדחים ורובים. 1871 יצור מנוע קיטור ראשון. 1896 הקמת קו יצור לאופנים. 1907 יצור מכוניות המפורסמת מכונית מרוץ סימסון סופרה. 1936-1945 חוקי נירנברג המפעל נלקח מבעליו היהודים הנאלצים לעזוב את גרמניה. המפעל מיצר אופניים נשק ומכוניות. 1946 חיילים סובייטים מפרקים חלקית את המפעל ומעברים לרפובליקה הסובייטית (כפיצוי על המלחמה ) . 1952 תחת גרמניה המזרחית GDRלאט לאט מיצר המפעל רובי ספורט עגלות תינוקות ואופנים. 1955-2002 יצור טוסטוסים Sr1 55-57))קטנועים ואומנועים. 1956 נאום חורצ'וב המאשים את פשעי סטלין ,בפולין הפגנות לחופש ,טנקים…
הודעה אחרונה מאת ori_s, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לחברי מועדון החמש, בהתאם להחלטת היכל נוקיה הכניסה למגרש החנייה הסמוך למקום התצוגה תהיה בתשלום, למעט לחברי מועדון בעלי תעודת חבר בתוקף, שאליה מצורפת תעודה מזהה נוספת עם תמונה. בברכה, סמדר-משרד המועדון .
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי , בימים אילו מאושפז באיכילוב במצב קשה מאוד אדם נחמד מת"א ( שאת שמו לא אפרסם ) שזכה בשנת 1988 באלפא ספיידר ( הגרלת מפעל הפיס המפורסמת .. ). הרכב יד ראשונה עם מונה ק"מ אמיתי - 17000 בלבד !!!!!!!!! ( שבע עשרה אלף ) הרכב בחניון תת קרקעי , אין שריטה על הצבע המקורי , הריפודים עדיין עם הניילונים , לא יאומן ... כאילו יצא מסוכנות רכב לפני שבוע . יש לו 3 ילדים מבוגרים ( אחד דתי חרדי בירושליים שתורתו אומנתו ושניים ירדו לפני הרבה שנים מהארץ וגרים בארה"ב ) , אני מאחל לו בריאות השורה האחרונה, המיותרת, נמחקה על ידי מנהל הפורום
הודעה אחרונה מאת ערן-B18,
-
מי מחובר 29 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,663 אורחים (הצג רשימה מלאה)