רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
שלום לכולם ופסח שמח וכשר, עשיתי חיפוש בפורום ולצערי לא מצאתי את מבוקשי. אני עומד בפני פרוייקט מסויים וזקוק לרשימת כלי עבודה וחומרים לפחחות וצבע לרכב . את העבודה אני רוצה לעשות באופן עצמאי ואשמח לשמוע מאנשים (רצוי בעלי נסיון ) וללמוד את תהליך העבודה , מה החומרים הדרושים ( פריימר, יסוד צורב וכ"ו) וכן אלו כלי עבודה אני צריך לקנות ומהיכן מומלץ. כמו כן אני אשמח לקבל קישורים לעבודות כאלו או נושאים כאלו שנמצאים ברשת. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
רפליקה
מאת datsun280z- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 993 צפיות
קראתי במספר שרשורים שאסור לייבא לארץ רכב רפליקה מכל סוג שהוא .. האם אחד מחברי הפורום הינו בעל רכב שכזה ? שמתי לב שברשימת מוזיאון תפן רשומים 2 רכבים שכאלו ..
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 4 אלף צפיות
החופש הארוך ובין הארוחות מצאתי לי קצת זמן לייצר סמל שחסר לי בסוסיתא , אפשר לקרוא לזה ריפוי בעיסוק פלטה אלומיניום תמונה אחרונה, הסמל לאחר ליטוש עם נייר זכוכית עדין, וציפוי לקה.
הודעה אחרונה מאת צ'יף1583435475, -
-
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למתעניינים הונדה 1974 360 CB לאספנים וכן ברשותי חלקים ל zundap DB200 חיים 048244427
הודעה אחרונה מאת 12cobra12, -
zundapp DB200
מאת henbs- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
חברים שלום. אבקש את עזרתכם בכל הקשור לשיפוץ האופנוע הנ"ל... דפי מידע, ספרים, חלקים ושאר ירקות... אם אתם או אנשים שאתם מכירים יכולים לעזור ולו בפיסת מידע, אשמח לקבל זאת. תודה, חן
הודעה אחרונה מאת henbs, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
צילומי טלפון של המזארטי.
הודעה אחרונה מאת grbil1, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כשהתחלתי להרכיב את הלמברטה שלי מחדש, כמובן שגיליתי שישנם אי אלו שהם חלקים אשר חסרים / לא הזמנתי / השד יודע מה. במקום לקנות מפה ומשם באיביי, ולשלם לא מעט כסף על משלוחים, החלטתי שאת ההזמנה הזאת, אעשה בחנות. פניתי לחנות BEEDSPEED. לאחר שלא הצלחתי לארגן את ההזמנה דרך האתר שלהם, התקשרתי אליהם בטלפון, דיברתי שם עם בחור נחמד, אשר לקח ממני הזמנה של לא מעט פריטים (רובם ככולם קטנים). הסיכום היה שהוא יישלח לי את החשבון למייל, אני אשלם דרך פייפל, ולאחר מכן החלקים יעשו את דרכם לארץ הקודש. עד כאן הכל טוב ויפה, ואפילו רגיל. לאחר שלושה ימים שעברו ולא קיבלתי חשבונית למייל, התקשרתי שוב. בכלל לא ידעו על מה אני מדבר, ואמרו שהכיטוב זה לעשות את ההזמנה דרך האתר. אמרתי לעצמי: "י…
הודעה אחרונה מאת y9853, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום מישהו יכול לעזור לי למצא אתרים אמריקאים שמוכרים חלפים בזול יש לי pontiac leman 73 תודה
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אביב הגיע פסח בא! יום כיף על המנגל ועוד......... פיקניק פסח בחניון יער חדרה יום ב', 13.04.09, חוה"מ פסח הפיקניק ייערך בין השעות 09:30-14:00 , בחניון יער חדרה, יער אקליפטוס גדול הנמצא ליד תחנת הרכבת חדרה מערב. איך מגיעים: לבאים מהמרכז פנייה ימינה במחלף אולגה (כביש החוף, 4) לכיוון חדרה, ולהמשיך ישר עד למסילת הברזל ומיד פנייה ימינה עד לחניון יער חדרה . לבאים מהצפון יש לרדת במחלף אולגה, לפנות ימינה ומיד בפנייה הראשונה שמאלה, אח"כ ברמזור ימינה , להמשיך ישר עד למסילת הברזל וימינה. חברים המגיעים עם רכבי אספנות יחנו בחנייה תחומה ומחובללת . ניתן להגיע לאירוע זה גם ברכבים פרטיים ולהחנות בסמוך. החברים…
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- 1 תגובות
- 628 צפיות
היי, נתקלתי בפרסומת ל"אוטו סנטר" בגליון האחרון של "אוטו", ובה יש תמונה של רכב, וולוו לפי הסמל על הגריל והגלגלים, בתצורת "שוטינג ברייק" עם, לפי מה שראיתי, מתלים פניאומטית ודלת אחורית שנפתחת עם חצי מהגג וכיסאות שמופנים בכיוון ההפוך לנסיעה... מישהו מכיר? רכב שהיה ביצור או דגם קונספט? תודה ושבוע טוב
הודעה אחרונה מאת AvihayB, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
באזור המרכז בבקשה.
הודעה אחרונה מאת datsun280z, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם... באיזור מגוריי עומדת כבר הרבה שנים PLYMUTH DUSTER במצב לא כ"כ גרוע. כבר תקופה ארוכה אני מנסה לאתר את בעליי הרכב, והפעם החלטתי שאני הולך על זה עד הסוף, השארתי פתקים על הרכב. ופתקים בלובי הבניין שהרכב חונה בו. השלב הבא הוא לפנות לדיירי הבניין אחד אחד ולנסות לאתר את הבעלים, מה שלא נראה לי שיעבוד מפני שרוב דיירי הבניין הם אנשים מבוגרים, אילו עוד הצעות יש לכם לאיתור בעלים ??? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 21 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אני בעלים של חיפושית 68 ואני אוהב לבוא ולראות את שאר הרכבים של חברים המועדון ולדבר ולהכיר אנשים נחמדים. אני הפכתי את הנוהל הזה למנהג קבוע שבכל שישי אני מגיע בשעה 4 לחניה של היכל הספורט ונהנה בין הרכבים. אני לא חבר מועדון ה-5 וגם אני לא רוצה להציג בפומיי את הרכב שלי במועדון ה-5 . יש רכבים כל כך יקרים במועדון ואני עם החיפושית הקטנה שלי זה יחשב כמשהו מאוד פשוט בין שאר הרכבים. הבעיה עכשיו לגיע למפגשים זאת בעית החניה. בעבר היינו (המבקרים) מחנים בחניה של היכל הספורט ולא איפה שכל רכבי התצוגה. החניה הייתה חופשית ונעימה וכולם וככה גם קהל גדול הייה בא ונהנה מהרכבים היפים של המועדון אבל מאז שהחניה בתשלום , קשה למצוא חניה עד בלתי נסבל וכבר הכיף מלבוא פעם אחת בשבוע ולנקות …
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
להלן חלק מתוך כתבה שפורסמה לפני שבועיים , במדור של "אדוארד אטלר" בעיתון "מקור ראשון". בסיום הכתבה טוען אטלר שהדונה ביחד עם הסיאט רונדה הם הרכבים הכי גרועים שיובאו לארץ. האם אכן כך הדבר? אשמח לשמוע דעה של כאלה שמכירים את הרכב מקרוב. קריאה מהנה... נוסטלגיה שלילית\אדוארד אטלר "מגזין רכב טלוויזיוני הוא מושג שמעורר נוסטלגיה שלילית, אם שולפים מהזיכרון את הסדרה "על גלגלים", שהייתה נטולת יומרה, אך גם נטולת איכויות. הייתה זו סדרה דידקטית שהמנחה שלה ,דניאל פאר היה מן הסתם רוצה לשכוח אותה. למען ההגינות ההיסטורית עליי להתוודות כי יוצרי הסדרה "על גלגלים" ניסו לגייס אותי למעשה שלהם (המגונה בדיעבד), שכן הנפשות הפועלות בבנין הטלוויזיה ברוממה הכירו היטב את קשריי …
הודעה אחרונה מאת טווינגו, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כולה רנו 5 1400 סמ''ק. שוברה חיצונית ומכנית. מפיקה 200 כ''ס כרגע לטענת הבעלים. בחור צעיר בעל סדנת שיפורים בשם קרלוס ח'ורי. סכום ההשקעה 60 אלף שקלים.
הודעה אחרונה מאת or_18d, -
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
איפה ניתן לקנות טבעות נחושת קוטר פנימי 10-12 מ"מ למערכת בלמים תודה אריה 0522790303
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום שמי איתי ואני גאה להיות חלק מחברי הפורום ובמיוחד של פורום האספנות. מאז הייתי ילד חלמתי למצוא איזו "גרוטאה" "לתקן" אותה ולהחזיר לשימוש, במילים אחרות , אם אתה מוצא רכב זרוק\נטוש או לפחות שלדה של רכב באיזה שדה זניח או מקום אחר (ולא חסר) ואתה מחליט לקחת על עצמך פרוייקט ל"החייאה" של הדבר, ונגיד ועשית ובנית והכל מוכן לטסט האם זה אפשרי ? כי בניה של רכב עצמי וקבלת רישוי קיים הדבר ואני אישית ראיתי רכב בניה עצמית עם רישוי והכל, אז מזה משנה אם אני בניתי את הבודי או שהבודי היה מוכן כבר? בכל אופן יש גם את הרכב שברולט בלר הרדטופ 1957ששופץ מ - 0 ותיראו מה הוא כתב בהיסטוריה של הרכב: http://www.classiccar.co.il/mycar/cardetails.asp?my_id=192 בעל הרכב מצא את רכב ולקח…
הודעה אחרונה מאת אלעדי, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לתשומת לב צילום מכוניות ברשות היחיד מותנה במתן רשות מפורשת של בעלי הרכב לפרסום בפורום אחרת גם זאת פגיעה בפרטיות. יש קו דק מאד בין צילום גרוטאה זרוקה ובין רכב משופץ גם כאן וגם בשירשור הענתיקות בדרכים, אז נא לכבד זאת. הפוסטים בשירשור הזה נמחקו עד לבירור העניין בקרב המנהלים נפרסם ברצון תמונות אשר אושרו במפורש על ידי הבעלים וזה יצויין בצמוד לתמונה בני, מנהל הפורום
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
פה ושם אנו נתקלים ברכבים נדירים. במצב מדהים. ובשל כללי אשכול ענתיקות בדרכים, לא ניתן לפרסם את התמונות. באשכול הזה לא לפרסם תמונות. ללא כל פרט מזהה כמו מיקום, זמן, מספר רישוי, וכד' על מנת לשמור על פרטיות הבעלים. נתחיל ברולס רויס משנות ה30. תהנו. משה אזולאי.
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היום היה לנו מפגש במשקל כבד. ראשית, יאיר לוסטיג הגיע. איש גדול, עם רכב בהתאם... ומיד אחריו, זוג צעיר, עם רכב גדול וארוך, שיאיר פירגן לו מאד. רעש חזק של מנוע דיזל גדול, התריע על הדבר האמיתי. גינאדי הגיע עם לילנד סופר צ'יפטיין! אספנות, בטח שאספנות!
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לא, אני עדיין כאן, בעוד שבוע אינשאללה אני שם בנתיים נורית הבת שלי שלחה לי כמה תמונות להנאתכם וביקשה לפרסם בפורום ביחד עם ברכת חג שמח.
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם מישהו ביקר שם לאחרונה? המקום קיים עדיין, פתוח למבקרים? הכניסה חופשית ? גם טלפון של המקום יכול לעזור.... בברכת חג שמח ושבת שלום, אלון
הודעה אחרונה מאת קרמה, -
-
- 14 תגובות
- 3 אלף צפיות
חברים שלום, בתור חובב אמריקאיות מושבע, השתכנעתי לתת גיחה ל"קרם דה לקרם" של הרכב האירופאי. התערוכה מתקיימת כל שנה במרכז התערוכות בעיר Essen שבגרמניה, ונקראית Techo Classica Essen. מעבר למכוניות המדהימות שאת חלקן אצרף בהמשך, הארגון של התערוכה תחת מבנים מקורים, הסדר המאפיין את המארחים (...) זו חוויה בפני עצמה... המחירים - לא לטעות - הם ביורו (לשקלים *5.5 ...) לסיכום אספר שזו היתה חוויה מיוחדת במינה...
הודעה אחרונה מאת ישה, -
אופנוע MZ350 1 2 3 4
מאת עדן ברנשטיין- עוקב אחד
- 55 תגובות
- 13.1 אלף צפיות
אתמול רכשתי אופנוע MZ350 אני חדש בתחום ומעונין במידע איפה ניתן להשיג חלקים בארץ? אני מעונין לשפץ אותו ברמה גבוהה ביותר מצורפות תמונות של האופנוע בזמן הקניה ולאחר הפירוק
הודעה אחרונה מאת IDF-SPYKER, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
תודה רבה לכל העונים לשאלה שבכותרת.
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
היום סגרתי את העסקה וגילי הגרריסט הביא לי אותה הבייתה מייד תודה למאור (Fiat 127 - 1979) על הכל. העברנו לאספנות - במשרד הרישוי ואז לדואר להעברת בעלות, משם לאסף לאסוף את הספר רכב של היינס והבייתה.
הודעה אחרונה מאת Shy_C5, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
וואלה, שווה לנסות.....
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
חברי הפורום, חברי מועדוני הרכב, ידידי היקרים. חג פסח שמח לכולנו. מי יתן ונדע רק בריאות, אושר והנעה. שלכם בברכה אבי נוף.
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
גאנט לאלפא
מאת רפי שטח- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום ברשותי 3 גאנטים לאלפא ספיידר 15" מצ"ב תמונות מבקש עזרתכם במציאת הגאנט הרביעי מרווח 108*4
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, להשכרה בכפר מעש (איזור פ"ת) מחסן מקורה (דלת הזזה + מנעול) המתאים לאחסנת 2-3 מכוניות קלאסיות/אספנות וכן ניתן לעבוד על המכוניות במקום. ניתן להשכרה באופן מיידי. לפרטים נא לפנות ללירן בטלפון 052-3544875 או 052-3753337. חג שמח! לירן.
הודעה אחרונה מאת לירוי1,