Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי - פיאט 127 903cc שנת 79

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש, כיף אמיתי.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

• תגובות 161
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בינתיים צריך עזרה בפירוק קרב פילטר אוויר שהאומים תקועים על הברגים והברגים מסתובבים חופשי (כנראה באוויר - עוד לא פתחתי את הספר לבדוק)

תתחדש, נראית חמודה מאד.

תזהר כשאתה מפרק את הפילטר אוויר ושמור היטב על האומים לאחר שאתה מפרק אותם.

קרה לא פעם שאום כזה נפל לתוך הקרבורטור ישירות, במקרה הטוב.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
נסיון ראשון להניע עם כבלים לאחר כמעט 10 חודשים שהרכב עמד - מ נ י ע

מייד זיהיתי נזילת דלק מהפילטר והצינור וגם נזילה כנראה מאטם ראש מנוע

נחכה לבוקר לפרק ולבדוק

תודה גם לגיא 127 על הייעוץ

ולרפי לין על ההמלצה על גילי הגרריסט

תתחדש, ומזל טוב!8) כמובן, שהניע- רוב המכוניות הישנות יניעו ללא בעיה גם אחרי תקופה הרבה יותר ארוכה, מניסיון!8)

ואיפה נעלם גיא127 לכל הרוחות?!?! בדיוק רציתי לשאול אותו את השאלה הזו!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
בינתיים צריך עזרה בפירוק קרב פילטר אוויר שהאומים תקועים על הברגים והברגים מסתובבים חופשי (כנראה באוויר - עוד לא פתחתי את הספר לבדוק)
אין גישה לברגים מלמטה כדי לתת קונטרה?
פורסם
אין גישה לברגים מלמטה כדי לתת קונטרה?

לפי הספר זה בורג עם הברגה משני הצדדים - אנסה יותר מאוחר לשחרר

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

פורסם

תתחדש.

כל מודעה כזו מזכירה לי את הירוקה שהייתה לי.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

הברגים הם studs שמוברגים לתוך הקרבורטור. ההברגה באלומיניום הרך נהרסת בגלל הידוק יתר או הברגה באלכסון - זוהי תופעה מוכרת.

:turn-l:
פורסם
עזוב את האוטו, נראה כאילו אתה גר באחלה איזור ואחלה בית, שגם עליו יש להגיד "תתחדש", אז תתחדש :-)

אכן אחלה איזור ואחלה בית (חדש)

תודה!

פורסם
הברגים הם studs שמוברגים לתוך הקרבורטור. ההברגה באלומיניום הרך נהרסת בגלל הידוק יתר או הברגה באלכסון - זוהי תופעה מוכרת.

תודה... והמלצתך בנושא? איך לפתוח? / להבריג חזרה?

פורסם
במקרה קנית אותה מאשקלון ?

לא - קניתי אותה מר"ג

פורסם

האם יש ברגים שלא מסתובבים על ריק? אם תפתח רק אותם השאר כנראה ישלפו בקלות.

אני לא מכיר את הדגם שלך (לי היה 1050 ספורט) - אם יש לך גישה, הכי טוב לשחרר את כל הקרבורטור (4 ברגים + 2 צינורות) ולהמשיך בנוחות על שולחן העבודה.

פתרון - הליקוייל להברגות או הדבקת ה - studs בדבק למתכת (לי לא הצליח אף פעם) ואולי החלפת ה- studs בברגים עם ראש, אם יש מקום.

עריכה - אני בעצם לא בטוח שאנחנו מדברים על אותם ברגים. אתה מתכוון ל 3 אומים שסוגרים את המכסה של בית הפילטר? קצת לחץ צידי על האום בעת הפתיחה או אצבע שתלחץ על הבסיס של הבורג בתחתית בית הפילטר אמורים להספיק.

:turn-l:

• תוכן חדש...