Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי - פיאט 127 903cc שנת 79

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז רגע...

אם אני מבין נכון, ואני מתמקד בתצורת הדגם של ה-127 בלבד אז היה פס ייצור איטלקי מקורי (במקביל לפס ייצור נוסף ברזילאי וספרדי) של דגם ה-5 דלתות של ה-127 (שנתון 1979) שיוצר כמובן באיטליה ושווק שם, וששווק גם בארץ? או שבארץ סמל"ת שיווקה את הדגם הברזילאי/הספרדי?

אגב דגם ה-5 דלתות האיטלקי היה פופולארי באירופה?

• תגובות 161
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היה פס ייצור איטלקי מקורי של דגם ה-5 דלתות של ה-127 (שנתון 1979) שיוצר כמובן באיטליה ושווק שם, וששווק גם בארץ?

כן.

אגב דגם ה-5 דלתות האיטלקי היה פופולארי באירופה?

אני לא יודע מה היה חלקו במכירות של ה-127, אבל ה-127 היה בהחלט מצליח - מעל ל-3 מליון 127 איטלקיות נמכרו, כולל דגם דיזל.

:turn-l:
פורסם

חלק מדגמי ה 4 דלתות הגיעו מספרד בשנים 79' - 80' וכונו 127 CL.

הם ניבדלו מהדגמים האיטלקיים במספר פריטים; חישוקי הגלגלים היו שונים, דיפון הדלתות היה עשוי מאריג במקום סקאי וגלגל ההגה היה קטן יותר ומרופד.

הלקוחות שקנו את המכוניות הללו כלל לא ידעו שהן הגיעו מספרד, מאחר ועד שנת 83' לא היתה חובת ציון ארץ הייצור של המכונית, ובזמנו תוצרת סיאט נחשבה לנחותה מהמקור האיטלקי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אם כוונתך לנורה האדומה הגדולה שמותקנת על הפלסטיק השחור שליד מתג האורות, אז זאת נורה שהותקנה בארץ והיא מעידה על חוסר נוזל בלמים ובדוק זאת.

כשנורת המצבר דולקת איו טעינת אלטרנטור וראשית בדוק שהרצועה קיימת. יתכן שהאלטרנטור עצמו פגום.

בברכה - רפי לין :-)

רפי, שאלה - זו אכן הנורה של מפלס גובה שמן בלמים - האם להוסיף שמן חדש או לנקז ולהחליף?

ולגבי האלטרנאטור - איך אפשר לבדוק (לבד) אם הוא תקין (או אולי הדינמו לא תקין?)

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

פורסם

את נוזל הבלמים, עדיף לנקז ולהחליף בחדש. נוזל הבלמים "מספח" לחות, מה שהופך אותו לפחות יעיל ובמקביל, גורם להחלדת המכלולים.

ברכב שלך, אין דינמו. יש רק אלטרנטור....וכל חשמלאי רכב, יבדוק לך את הטעינה, ללא תשלום.

בדיקה לבד, אפשר לעשות רק עם יידע ומכשיר מתאים. לא מומלץ.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם
את נוזל הבלמים, עדיף לנקז ולהחליף בחדש. נוזל הבלמים "מספח" לחות, מה שהופך אותו לפחות יעיל ובמקביל, גורם להחלדת המכלולים.

ברכב שלך, אין דינמו. יש רק אלטרנטור....וכל חשמלאי רכב, יבדוק לך את הטעינה, ללא תשלום.

בדיקה לבד, אפשר לעשות רק עם יידע ומכשיר מתאים. לא מומלץ.

הייתי שמח לקבל הכוונה היכן בורג הניקוז לשמן בלמים

בנוסף לדעתי קיים דינמו ברכב - שים לב לתמונה זו (ימין) - האין זה דינמו? (מגיע אליו חיווט מהאלטרנטור)

וזה האלטרנטור בתמונה משמאל

דינמו.JPG

אלטרנטור.JPG

פורסם
הייתי שמח לקבל הכוונה היכן בורג הניקוז לשמן בלמים

בנוסף לדעתי קיים דינמו ברכב - שים לב לתמונה זו (ימין) - האין זה דינמו? (מגיע אליו חיווט מהאלטרנטור)

וזה האלטרנטור בתמונה משמאל

זה אלטרנטור !

עדי גולדנברג 13399

פורסם
זה אלטרנטור !

איזה מהם? ישנן 2 תמונות שונות? התמונה הימנית או השמאלית?

פורסם

התמונה הימנית קטנה, אבל נראה לי שאתה מצביע על הסטרטר.

בכל מקרה - למנוע יהיה או דינמו או אלטרנטור - לא שניהם.

:turn-l:
פורסם

היום ראיתי אחת כזאת בדיוק, רק לבנה שנת 83 מועמסת על גרר, כנראה שבדרך לידיים טובות

ולפתוח השרשור- תתחדש ותהנה ממנה

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

"ניפל" ניקוז, נמצא בכל גלגל, בדרך כלל על משאבת הבלם. לנקז, כמעט אי אפשר לבד. צריך מישהו שיודע איך ומה לעשות וכן שיעזור לך להוציא אויר מהמערכת, לאחר שהכנסת שמן חדש. אני ממליץ לך, בחום, לתת לבעל מקצוע לעשות את זה. לא שווה להתעסק בבלמים, מה גם שזה אסור, אלא אם כן אתה מכונאי מוסמך...

היכן הרכב נמצא?

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם
"ניפל" ניקוז, נמצא בכל גלגל, בדרך כלל על משאבת הבלם. לנקז, כמעט אי אפשר לבד. צריך מישהו שיודע איך ומה לעשות וכן שיעזור לך להוציא אויר מהמערכת, לאחר שהכנסת שמן חדש. אני ממליץ לך, בחום, לתת לבעל מקצוע לעשות את זה. לא שווה להתעסק בבלמים, מה גם שזה אסור, אלא אם כן אתה מכונאי מוסמך...

היכן הרכב נמצא?

מחזק את דורון, בבלמים ובהגה אל תיגע לבד!

רק בעל מיקצוע!

אלה אביזרי בטיחות שלא שווה לחסוך עליהם כמה שקלים ואחר כך להצטער.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

היכן הרכב נמצא?

הרכב נמצא בדרום

כרגע אני אוסיף מעט שמן כדי שהנורה תכבה ולאחר מכן אלך למכונאי שיעשה החלפת שמנים.

פורסם

כל הכבוד על ההחלטה. בהזדמנות זאת, תחליף גם שמן גיר, נוזל קירור ושטוף היטב את מיכל העיבוי של המצנן. כך תוכל לעקוב אחרי גובה נוזל הקירור בקלות ו"לעלות"על בעית חימום, אם ישנה.

• תוכן חדש...