Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי - פיאט 127 903cc שנת 79

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהתבוננות בתמונה של השעון, נראה לי שהברגים, הם בעצם "גוג'ונים" שיש אפשרות להבריג אותם החוצה מהתושבות שלהם בשעון. נסה להבריג אותם החוצה ולהחליפם בברגים ארוכים יותר, שקיפדת להם את הראש....ואומים מבחוץ.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

• תגובות 161
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ניסיתי להבריג החוצה - לא יוצא....

זה נראה כמו בורג שמחובר בראשו לחוט דקיק של המד והולך וקטן בקוטרו

חשבתי לעשות לו מאריך אבל זה מחייב לקדוח ברגלי הפלסטיק

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

פורסם

במרבית המקרים אני מחזק את ידיו של משתמש שמפרסם דברים שהוא עושה בעצמו.

במקרה זה, צר לי שאני הפעם עומד לחרוג ממנהגי: אני מציע לך בחום להפסיק עם כל האילתורים האלה ולפנות למישהו שמתעסק בדברים שכאלה (קראתי המלצות רבות על אוו ספידומטרים - שווה בדיקה).

במידה וחלילה תדפוק את הלוח הזה, אתה תעבור סרט רע במיוחד עד שתצליח לשחזר אותו או להשיג אחר במקומו.

אני מצטער מראש אם מה שאני אומר יפגע בך: נראה שאינך בעל ניסיון במלאכת הוספת מד החום, ופוטנציאל הנזק רב. חבל לראות את כל ההשקעה יורדת לטמיון רק בגלל חוסר מיומנות.

בידידות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ברור שאיני בעל מקצוע במלאכת הוספת שעון חום מנוע

אבל זה כל הרעיון ברכבי אספנות - לא?

מה הטעם שבכל דבר אלך לבעל מקצוע?

איפה כל הכיף בהתעסקות?

יש לי המון נסיון במעגלים מודפסים, ידע טכני רב ורצון בלתי נלאה,

מדובר פה בהתאמת מד חום שמיועד לMK1 של ה 127 ולי יש MK2

מבחינת השעון והלוח הכל מתאים חוץ מהאורך של הברגים

פורסם

שי, אני מחזק את דברי אלעד. יש דברים שכדאי שבעל מקצוע בתחום, יעשה ולו רק בגלל האפשרות שתקלקל את מה שיש לך....ואז תצטער שניסית לבד.

בלי קשר, מאריכים, אתה יכול לעשות מצינור נחושת, כמו צינור דלק של טיסנים, אבל תצטרך לקצר את הברגים המקוריים, כדי שלא תצטרך לקצר את התושבות מהפלסטיק המקוריות. ךתוף הצינורית שתלביש על הברגים המקוצרים, תלחים לפני כן, מוטות הברגה באורך המתאים לך. כנראה שהברגים גם מעבירים את החשמל לשעון.

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם
שי, אני מחזק את דברי אלעד. יש דברים שכדאי שבעל מקצוע בתחום, יעשה ולו רק בגלל האפשרות שתקלקל את מה שיש לך....ואז תצטער שניסית לבד.

בלי קשר, מאריכים, אתה יכול לעשות מצינור נחושת, כמו צינור דלק של טיסנים, אבל תצטרך לקצר את הברגים המקוריים, כדי שלא תצטרך לקצר את התושבות מהפלסטיק המקוריות. ךתוף הצינורית שתלביש על הברגים המקוצרים, תלחים לפני כן, מוטות הברגה באורך המתאים לך. כנראה שהברגים גם מעבירים את החשמל לשעון.

תודה דורון,

אם הבנתי נכון את צינוריות הנחושת יש להבריג על הבורג המקורי? או להלחים?

בעיקרון חסרים לי 6mm כדי שהבורג יעבור.

בגדול אין לי מה להרוס - מקסימום אני מחזיר את הנורה שהייתה לי לפני וזהו.

פורסם

בשביל להבריג, אתה צריך לייצור הברגה בתוך הצינורית. אפשר גם להלחים. צריך שהברגים יעבירו זרם חשמלי. בהצלחה.

פורסם

בשעה טובה, בעזרת חבר טוב השגתי 3 אינסרטים M3 בגודל המתאים

קדחתי חורים בקוטר 4.6mm הכנסתי את האינסרטים למקומם והברגתי את הרגליים

סגרתי הכל - מחר המבחן .

IMG_9102.JPG

IMG_9103.JPG

IMG_9106.JPG

IMG_9110.JPG

פורסם
אני שמח שזה מסתדר ומחכה לראות שזה כבר עובד לך!

הדבר הזה שכב במחסן בשרון כשלושים שנה ובמגירה בבת ים כחצי שנה עד שהגיע אליך... :roll:

נדב

היי נדב

אני שמח לבשר שהיום בצהריים לאחר פרוק היוניט חום והרכבה של החדשה - התנעתי, חיכיתי והשעון זז!!!!!

חיכיתי עד שהמאוורר יתחיל לעבוד והמחוג על האמצע!!!!!

הפרוייקט הקטנטן הזה הוכתר בהצלחה.

תודה שוב לנדב על נדיבותו.

לגבי תמונות - לא יכולתי לצלם כי הידיים היו מלאות שמן, מטיפול החלפת שמנים ופילטר שעשיתי, אז עדכונים בהמשך.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בשעה טובה היום בבוקר עברתי טסט בפעם הראשונה ללא כל בעיות!!!

יצאתי ב 06:30 בבוקר לכיוון באר שבע ( כי אסור לנוע בין 7 ל 9 ) והגעתי ב 7 בבוקר לפתחו של המוסך שמטפל ברכבי פיאט, חיכיתי לבעל המוסך שהגיע ב 07:30 בדיוק ולא הבין מה נחת עליו ומהיכן הרכב הזה צץ והיה מופתע שהדבר הזה עוד נוסע על הכבישים "המון זמן לא ראה רכב כזה", ביקשתי ממנו אישור מוסך מורשה שעלה לי 150 שקלים לדקה וחצי עבודה וביקשתי שיצלם לי את האישור לפעם הבאה, הוא הציע שהוא יקח לי את הרכב לטסט, אך סרבתי בנימוס והבטחתי לבוא אם ימצא משהו לתקן....

כאמור מצאתי את עצמי ב 07:35 בדילמה - האם להניע ולנסוע למכון הבדיקה מרחק של קילומטר אחד או לחכות שעה וחצי עד השעה 9.

לקחתי סיכון (שאיני לוקח בד"כ) ונסעתי למכון. ב 08:00 הייתי כבר בחוץ והפעם חיכיתי עד 9 עם כוס קפה ועיתון.

ב 9 נסעתי לאוטו דיפו לקנות מנעול הגה ומוט מתכת לקשירת הכסא במצב מקופל - נגד גניבה.

ומאוד נהנתי לנסוע הבייתה על 80 - 90 קמ"ש בנחת עם תחושה טובה של הצלחה.

הפרוייקט הבא - נסיעה למפגש מועדון פיאט בהרצליה פיתוח בשישי הבא...

פורסם

כל הכבוד! לפני שאתה נוסע למפגש פיאט, כדאי שתעבור במפגש השפלה....בשישי הזה!

פורסם

עדכונים

לאחר שהקלאץ' החליק לי בנסיעה לפני יומיים - היום נסעתי להחליפו במוסך קטן ומקצועי למכוניות פיאט

לאחר פרוק הציריות נמצא כי הצלב בעל 3 מיסבים שמתחבר לגיר פגום וכל המיסבים נפלו ממנו

לאחר פירוק הגיר נמצא כי שן אחת בקלאץ' נשברה והדיסק חלק לחלוטין - האוטו נסע על הניטים לדברי המכונאי.

הוחלף קלאץ' מחזיר שמן אחורי שדלף והיה קשה כאבן הורכב הגיר בחזרה נסיעה והאוטו מגיב כמו שצריך.

לדברי המכונאי - כל הרכיבים המכאניים מקוריים באוטו ולא הוחלפו מעולם (30 שנה...) המנוע עם 44000 ק"מ מקורי הקלאץ' היה מקורי.

בקיצור מקווה שלא יהיו יותר בעיות, מחכה ליום שישי למפגש מועדון פיאט בהרצלייה....

פורסם

היי שי. תידע לך שאני כועס עליך חזק! אמרי לך שאני מוכן לעזור בנושא המכנאות ללא תמורה.

קודם כל, מגיע לך הכבוד על הפרויקט ועם אתה צריך משהו אל תישכח קודם לדבר איתי.:-P

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

• תוכן חדש...