רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
ווקסהול 56
מאת אוריה ש- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 749 צפיות
קבלתי מתנה ממשהו ווקסהול 56... אם אפשר קצת רקע אשמח.. תודה,
הודעה אחרונה מאת la1234, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש המלצות על מקצוען בתיקון חלונות חשמל ללינקולין 68 תודה
הודעה אחרונה מאת פיאט 128 sl, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 765 צפיות
שלום. האם יש מישהו שאפשר להתייעץ עימו לגבי הרכב הזה? שנת 72. גוף 108. יש מישהו שמבין ברכבים האלו באופן ספציפי ואפשר להתייעץ עימו טלפונית?
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 5 עוקבים
- 28 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
שוק עתיק – אפריל 2009 בתאריך 24 לאפריל 2009 (יום ו') , בין השעות 09:30 ל – 14:00 יקיים מועדון החמש, כמיטב המסורת את אירוע "שוק עתיק" למכירת חלפים ורכבי אספנות. האירוע יתקיים במתחם של אגד חולון צמוד למוזיאון אגד במקום. כתובת האתר – רח' משה דיין, שכונת בן- גוריון, חולון (מצ"ב מפה). מתחם המכירות יתוחם ע"י אוטובוסים וביניהם יוקצה שטח למוכרי החלפים ושטחי חניה לרכבי האספנות. עמדות מכירת החלפים תמוקמנה בשתי שורות, האחת מול השנייה כשהתווך ישמש כשדרת הליכה לטובת הקונים. כבפעם הקודמת, מתחם המכירות ב"שוק עתיק" פתוח לכל חובבי רכבי אספנות/קלאסיים באשר הם. ביום האירוע הכניסה למוזיאון אגד חופשית לחברי המועדון ולקהל הרחב. חשוב לציין שהמועדון אינו אחראי, בשום אופן …
הודעה אחרונה מאת Shy_C5, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני לא נח היתחדשתי באופנוע סוזוקי gt 500 1979
הודעה אחרונה מאת easyrider0, -
מפגן אוירובאטיקה
מאת מצא-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 974 צפיות
היום לקראת הצהרים התאמנה רביעית "צוקיות" (הרביעיה האירובאטית של ח"א) מעל הבסיס שסמוך לביתי. להלן מס' תמונות:
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היום (יום ששי) הייתי ביריד המכוניות של קרלייל במזרח ארה"ב היריד מתקיים פעמיים בשנה, בסתיו ובאביב בניגוד ליריד שהרבה יותר גדול בהרשי הסמוכה המתקיים רק בסתיו. בכל מקרה היה עושר מדהים של רכבים וחלפים. הנה כמה תמונות וראשית רכבים שהוצעו למכירה בפחות מעשרת אלפים דולר.פרטי המוכרים נמצאים אצלי למי שמעוניין
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
תתקיים בבית העלמין בלהבים ביום שישי בתאריך 1.5.09 בשעה 16.00 .
הודעה אחרונה מאת frik, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 7.8 אלף צפיות
הרכב לא אספנות עדיין אבל הוא ישן ואין עוד הרבה ממנו נדיר מאוד. הדגם הוא AUDI 100 2.0E 5CLY fuel injection. נשאר לי עוד כמה דברים קטנים לתקן/לחדש כמו גריל וטמבון קדמי.
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
שלום לחברי פורום האספנות. אני מעוניין לרכוש רכב אספנות מדליק שישמש אותי ביום יום (זכרון יוקנעם) כולל מזגן שיעשה כ 15000 ק"מ בשנה ויהיה מספיק אמין. חשבתי על מרצדס slc 540 sport (מופיעה ביד 2). האם למישהו מחברי הפורום יש ניסיון עם הרכב הנ"ל? עלות אחזקה? איזה דלק בכלל ממלאים ברכב כזה? האם יש למישהו רעיון לרכב אחר? תודה על זמנכם היקר.
הודעה אחרונה מאת gadjo, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 47 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום לכולם!! אני סטודנטית ואני עושה עבודת מחקר אנתרופולוגית. הייתי במפגשים בימי שישי- וקצת קשה לגשת לאנשים שאני לא מכירה. אני לא מבינה במכוניות, אבל אני בעיקר לא מבינה מה גורם לאנשים (גברים ברובם המוחלט !!!) לאהוב מכוניות בכזאת אהבה, להשקיע כל כך הרבה כסף,אנרגיה, זמן, להגיע כל יום שישי, להתעניין במנוע, בשנה ובמה לא.... מישהו יכול לעזור לי ???
הודעה אחרונה מאת ערן-B18, -
-
עזרה לגבי גרירה
מאת bruck- 6 תגובות
- 802 צפיות
חברים , זקוק לעזרה לגבי גרירה / סחיבה של שתיים או שלוש חיפושיות מאזור אשקלון ללא הגבלה של זמן , ללא תאריך . תודה נעם
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ניתן למכוניות בתמונות לדבר ל'
הודעה אחרונה מאת ג'קלין, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
************************ עריכת הנהלה, נא לספק כותרת רלוונטית. ************************ משהו מכיר רכב בשם Pontiac Custom Safari שנת 1955? כמה יש בארץ ? חוות דעת על הרכב? המנוע בעל 8 צילינדרים זקוק ליעוץ תודה
הודעה אחרונה מאת yairw, -
- 2 תגובות
- 713 צפיות
היה פה שרשור שראתי לפני זמן על אחד מחברי הפורום שתיאר נסיעה לארה"ב בכדי לראות את הרכב אותו הוא קונה , נסיעה ל 24 שיות , אחכ היה סיפור על העברת בעלות והצורך בשריף של אותה עיירה נידחת ... הוא סיפר על המוסכניק / בעל הרכב שמשפץ מכויות ועל המפגש עם משפחתו לצערי אנני מוצא את האשקול , מישהו אולי זוכר ? תודה נעם
הודעה אחרונה מאת yosi277, -
שלום לכולם לאחרונה רכשתי פג'ו 504 (יד שניה 170000 ק"מ) אוטומטית מנוע 1800 ויש לי כמה שאלות. 1. הרכב מתחמם מעט בעמידה בפקקים, כיצד מנקים ראדיאטור(שטיפת הראדיאטור) 2. מאיזה רכבים ניתן לפרק גיר רגיל (ריצפתי לא כמו בטנדר504) שיכול להתאים והיכן יש להשיג. 3. אשמח לקבל מידע נוסף. בתודה מראש לעונים קלמן
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
מועדון החמש מפגש שישי בצפון הרחוק במסעדת אבו - סלאח, צומת עמיעד- החל מ-13.02.09 תחנת דלק פז, עמיעד, טלפון: 6801356- 04 מתגבש ניסיון למפגש שישי של רכבי אספנות בצומת עמיעד, אצל אבו – סלאח המפגש יתקיים בכל יום שישי, בין השעות 16:00-19:00, החל מ-13.02.09. במקום ישנה חנייה בשפע והרכבים בטווח ראייה. מוזמנים למפגש חברי מועדון החמש ובעלי רכב אספנות. מפה באתר הבא: http://www.2eat.co.il/abu-salah/ בקשה לחברים- נא להפיץ את דבר המפגש בין חברי המועדון ובקרב בעלי רכב אספנות מהאזור. לפרטים ניתן לפנות אל:רמי דוידר, בנייד 5381235- 050 סמדר- משרד מועד…
הודעה אחרונה מאת רותם גולן, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 5 אלף צפיות
הי, שאלה לבעלי האופנועים. אופנוע אספנות (1978, צריך פנסי איתות? אור ברקס? מד מהירות? בשביל לעבור טסט. אני זוכר שבשיעורי הלמידה אותתי ביד, אבל זה היה מזמן.... תודה, אייל
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
- 1 תגובות
- 644 צפיות
אולי שמהו יודע איפה אפשר להסיג אוטמים לחלונות של אולדסמוביל קטלס 1979 ?
הודעה אחרונה מאת V8_וחצי, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הי. האם החוקים על יבוא אופנוע אספנות מאנגליה זהים ליבוא מארה"ב? מאחר ואין חשיבות ל"מיקום ההגה", אז ניראה לי שהתשובה חיובית. אם אני שולח אותו מנמל באירופה לישראל, ולא מאנגליה (שם הוא יקנה) - איך יחושב המס על המשלוח? תודה רבה, אייל
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מידע על פעילות מעניינת באיזור הבנתי שקרליל היא באזור בתודה יוני
הודעה אחרונה מאת yonico, -
-
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
חברים אני מעוניין לרכוש משאבת דלק חשמלית טבולה לרכב אמריקאי בעל מנוע סמול בלוק 305 V8 של GM דרך EBAY אך אין ברשותי כרטיס אשראי או יידע לגביי רכישות באתר, גלשתי ב EBAY ומצאתי את המשאבה המתאימה עבורי אך כפי שכבר ציינתי אין לי את האמצעים להזמינה דרך האתר. האם יש כאן מישהו בעל יידע וניסיון רכישה מהאתר ובעל חשבון אשר יהיה מוכן לבצע את הרכישה עבורי ואני אשלם לו את מלוא הסכום במזומן? אני מצרף את הקישור למשאיבה הספציפית שמצאתי דרך האתר http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Electric-Fuel-Pump-1985-92-Chevrolet-Camaro-IROC-Z28_W0QQitemZ170318879917QQcmdZViewItemQQptZMotors_Car_Truck_Parts_Accessories?hash=item170318879917&_trksid=p4506.c0.m245&_trkparms=72%3A1205%7C65%3A12%7C3…
הודעה אחרונה מאת TheWolf, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 982 צפיות
שלום לכולם, אני מתעניין ברכישה של רכב שיוצר באמצע שנות השמונים, שלפני כארבע שנים עבר "הורדה מהכביש עד לתיקון התקלה" שמהותה הייתה מושב נהג שבור ולא בטיחותי. בזמן ההורדה הרכב היה עם טסט בתוקף. משום מה, בעל הרכב התמהמה בתיקון הליקויים וכך עבר מועד הרישוי השנתי וזה שאחריו וזה שאחריו... וכמו שאמרתי בפתיחת דברי, הרכב ללא רישוי כארבע שנים. בעל הרכב טוען, לאחר ברור במשרד הרישוי, שכל מה שצריך לעשות על פי החוק כדי להחזיר את הרכב לכביש זה לתקן את הליקוי שבגינו הורד הרכב מהכביש, לשלם את אגרת הטסט האחרונה בלבד, להעביר את הרכב מבחן רישוי רגיל ולצאת לדרך. האם בין חברי הפורום יש מי שיודע אחרת או אולי שיכול לאשר את הכתוב למעלה. תודה ארז
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בעוונותי אהבתי לרכב מנועי גורמת לי לסטייה ושיטוט אין סופי, באתרי רכב שונים, היתרון הגדול ביותר שדווקא שם נמצאים הדברים המעניינים ביותר: היום נתקלתי בשירשור חביב שהצית את דימיוני, הרשתי לעצמי להפנות אתכם ידידי לדבר הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=504 שימו לב בעיקר לקריאה ל-"תיאום" בין המועדונים השונים תחת הכותרת "תאום בין מועדוני הרכב". שמו שמים והאזיני ארץ...בסוף עוד יקימו אירגון גג לכל המועדונים, תחת מטריה אחת. חבל שלא חשבו על זה קודם-רן
הודעה אחרונה מאת la1234, -
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Mini-Classic-Mini-Nimrod-1971-Austin-Mini-Nimrod-1-of-15-in-the-world-VERY-RARE_W0QQitemZ270376873414QQcmdZViewItemQQptZUS_Cars_Trucks?hash=item270376873414&_trksid=p4506.c0.m245&_trkparms=72%3A317%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318
הודעה אחרונה מאת קרמה, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מועדון המוסטנגים האמריקאי ציין את ה 45 שנה למוסטנג באירוע ענק שהתקיים ליד העיר בירמינגהם באלבמה שבדרום ארה"ב. בלב אזור מיוער נמצא אתר מירוץ מכוניות בשם BARBER שכולל מסלול מירוצים ו...מוזיאון שאליו נגיע בהמשך. במשך ארבעה ימים התכנסו כ 3000 מוסטנגים מכל ארצות הברית אבל גם מאוסטרליה וצרפת ובלגיה לימי תצוגה ותחרות על הכי יפה והשיא היה ביום האחרון, יום ראשון, מירוצים במקצים שונים. היה גם שוק חלפים שלמען האמת היה קצת מאכזב. מזג אויר נפלא, ממש בהזמנה והסופה שהבטיחו ליום ראשון התעכבה קצת (בלילה היו משפכי טורנדו ליד בירמינגהם שזאת חוויה בפני עצמה עם האזעקות והפסקת שידורי טלויזיה וכו'). היו מוסטנגים מכל המינים כשהשולטות היו דווקא מהדגם האחרון על דורותיו, גם חברת פורד עצמה ה…
הודעה אחרונה מאת easyrider0, -
-
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם! אני מחפש מודוּל להצתה טרנזיסטורית מתוצרת GCartier סדרה 02346 או 02341 כפי שרואים בתמונה המצורפת. זה היה מורכב בRenault Super 5 ו Express מהסדרות הראשונות (עם פלאטינות) מי שיש לו כזה ומוכן למקור,בבקשה להתקשר אלי י: שמוליק 0526115958 תודה
הודעה אחרונה מאת upetar, -
המכס בחיפה
מאת vwmaster- 3 תגובות
- 883 צפיות
שלום לכולם, קיבלתי הודעה שממתינה לי חבילה במכס בחיפה. פיקססתי להם את הניירת אבל כבר עבר שבוע ולא קיבלתי את החבילה. העיניין הוא שאני לא מצליח ליצור עימם קשר טלפוני כדי לברר אם יש בעיות. לפי התקליט הם עונים לטלפונים רק בין 13:00 ל-15:00 וכל הזמן הזה הטלפון שם תפוס. ואני מנסה כבר 3 ימים! אני ממש לא מבין את החלם הזה!!! בשביל חלק לרכב ב-30$ אני צריך לבזבז יום עבודה ולעבור טירטורים במכס? למישהו יש מספר טלפון נוסף שאפשר ליצור עימם קשר. יש לי רק את - 04-8664130
הודעה אחרונה מאת vwmaster, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום אני מעונין להביא רכב מארצות הברית זה כנראה יהיה או קורבט או קאדילאק . לפי מיטב הבנתי אני לא יכול להביא רכבים מעל שנת 78' אני יודע שצריך רשיון יבוא והנושא כבר טופל אבל אין לי את שאר הפרטים . מהם מדרגות המס האפשריות ? אני יודע שהכי גבוהה היא 125% אבל מה הכי נמוכה . האם זה כזה פשוט שאני עושה 20.000 כפול 125% וזה יהיה המחיר ? האם אני יכול לדעת בערך כמה יעלה לי בסוף אוטו שעולה 5000 דולר ? האם כל עמיל מכס יכול לטפל בנושא או שיש מתמחים בתחום ? מה עוד אני צריך לדעת לפני שאני נכנס להרפתקה הזאת תודה מראש
הודעה אחרונה מאת bender, -
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש לי חור באזור המצבר בגודל של חצי ס"מ אני רוצה לתקן את זה לבד בלי צורך להגיע לפחח, לעשות לבד. את המצבר עכשיו אני יודע איך לבודד אותו בצורה שלא יגרום נזק לריצפה אבל זה מאוחר ועכשיו אני בשבוע תיקונים ושיפורים לרכב עקב חופשת החג. תודה ישי
הודעה אחרונה מאת השושנים,
-
מי מחובר 31 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 867 אורחים (הצג רשימה מלאה)