Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב אספנות ליום יום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, הא!:lol: רק, שהוא לא משלם על זה!:wink: ולעניין: מניסיון רב מאד עם כל מיני רכבים הישנים וחדשים- עם כל האהבה שלי לרכבים הישנים- אותה הלנסר עושה לי עבודה פי 10000000 יותר טובה בשימוש יומיומי, כאשר אני יודע, שאני מניע את האוטו, נוסע, זורק אותו לא משנה איפה, חוזר, רואה שריטה חדשה, אומר "כו^^ק" וממשיך בדרך, ואני גם יודע, שרוב הסיכויים, שאגיע בזמן לאיפה שצריך להגיע, לפחות ככל שזה תלוי באוטו! וזה לא כך ברכבים הישנים, תאמינו לי, אומנם יגידו, שהם יכולים להיות אמינים "כמו חדשים"- לא, הם לא! נקודה. גם אם זה נראה ככה- הם לא! וודאי רבים יזדהו איתי, שכשאתה נוסע באוטו הישן והאהוב שלך, ואתה פתאום מתחיל להרגיש משהו מוזר (ריח, רעש, רעידות)- אפילו אם זה רק בראש שלך- אתה כבר לא מרגיש בסדר, כל הזמן מוטרד- מה זה יכול להיות?! -אז, תחשוב, שזה קורה כל הזמן- לא תשתגע? וזה יקרה, אם "קוראים" את האוטו! -זו אחת מהדוגמאות... ישנן עוד רבות!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בדיוק! :shock:

גנאדי, רשמת הכל מילה במילה.

עם כל הכבוד לרכבים הישנים, למטלות היומיומיות הכרוכות ב"לוחמה עירונית" עדיף לרכוש משהו קצת יותר מודרני ועם קצת פחות סנטימנטים.

אז יכול להיות שהמנוע עשוי ברזל, יש לך שרשרת אביזרים והמנוע שלך נבדק ע"י טובי נהגי המוניות מדינות העולם השלישי באפריקה עם מינימום תחזוקה - אבל כאב הלב יהיה כ"כ גדול שתחזור מקניות בסופר ותראה פנס אחורי מפוצץ שאפשר להשיג בארץ רק דרך אנשי קשר צד ד' מפוקפקים או אדיוט שנכנס בך בסיבוב חד ולא השאיר פרטים.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
אתה נוסע 100,000 ק"מ בשבוע ו-5,000,000 ק"מ בשנה?! :shock:

100ק"מ בשבוע ו5000ק"מ בשנה

Sharon :viking:

VW Bus 73

(שירשור הפרויקט BUS 73 בפורום:http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1999394#post1999394

פורסם
לא מבין מה אתם רוצים ממנו....

הוא כתב 100K, ה-K היא קיצור של KILO, כלומר 1000. הוא לא ציין יחידות אז ניתן להסיק שהשתמש בשיטה המקובלת בארץ וברוב העולם - M K S , כלומר 100.000 מטרים. 100 ק"מ בשבוע.בקצב זה לא ניתן להגיע למאדים גם תוך K שנים ...

תודה זוהר! וכל הכבוד לשיטת MKS שאכן השתמשתי בה ואני בטוח שמשמשת גם את המהנדסים בנאסא בהצלחה ;)

Sharon :viking:

VW Bus 73

(שירשור הפרויקט BUS 73 בפורום:http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1999394#post1999394

פורסם
תודה זוהר! וכל הכבוד לשיטת MKS שאכן השתמשתי בה ואני בטוח שמשמשת גם את המהנדסים בנאסא בהצלחה ;)

ככל הידוע לי, נאסא דווקא עובדים בשיטה של אינץ', רגל ופאונד (וגם SLUG, יארד ומייל). שום דבר שם לא עשרוני, הקשר בין היחידות הוא בהמרות לא הגיוניות, אבל לטעמם זה פשוט יותר...

בכל זאת הגיעו לירח...:wink:

עודד

פורסם

היי

יש משהו במה שעודד כתב.

אך מידע אישי הקשור בעבודתי רבת השנים,

בנאסא מחשבים על פי שיטת NHUI75*8NJG5H בהיבטיה השונים.

אפשר להסביר זאת ללא כל קושי [אם יש מישהו שמעוניין].

למעשה, כל השיטה סובבת על פי עקרון הדמיית היתר מול החסר, כאשר לוקחים בחשבון גם את המשתנים, בתוספת של מקדמים כאלו ואחרים.

כאמור, אפשר להסביר זאת ללא כל קושי [אם יש מישהו שמעוניין].

בברכה

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

חייב לענות על הדברים המאוד לא מציאותיים שכותבים פה!!

אני העל 2 רכבי אספנות

האחת וספה ספרינט שנת 68 נוסע איתה יום יום ואם לא אני אבא שלי לוקח אותה והיא נוסעת כל יום.

אותו דבר יש לי חיפושית גם שנת 68 נוסעת אחרי שאני חוזר הביתה מהעבודה עם הוספה אני נוסע עם החיפושית לכל מקום ולנסיעות מחוץ לעיר אני משתדל לסוע עם החיפושית שנוסעת פעמיים בשבוע מירושלים לת"א.

בקיץ הוספה שלי גפ נוסעת ירושלים ת"א שזה למפגשי וספות או סתם לסוע לים.

מה המסקנה?

2 רכבי אספנות יש בבעלותי בנסיעות יום יומיות ונסיעות ארוכות.

תקלות כמעט ואין ואם יש מאוד קל לטפל ולתקן אפילו לבד.

אני רואה את הקטנוע הקודם שהייה לי מודל 2006 והביטוח והטיפולים עלו לי יותר מכפול ממה שעולה לי הוספה הישנה שלי

החיפושית שלי עברה לפני 5 שנים שיפוץ רחב מאוד והיום עושה טיפול 5/10 בזמן המתאים שזה משחק ילדים.

ומתי שבא לי אני מישר קו כמו תיקוני ריפוד, טיפה פחחות או ניקיון מיכל דלק.

אבל זה מאוד מאוד פשוט והעליות כל כך נמוכות.

הרכבים שלי יותר אמינים מרכבים ישנים

החיפושית הישנה שלי שנת 68 הייתה באילת, חיפה, ים המלח ועוד ועוד מקומות בכל הארץ

אני עושה מעל 20 אלף ק"מ בשנה ולא עוצר באדום.

ידידי כותב השרשור.

קח רכב טוב ואמין תישר איתו קו ואתה תהנה מחוויה מדהיה כל יום מחדש.

בהצלחה.

פורסם

לקחת כדוגמא 2 מיקרים שבאספנות הם קיצוניים כי גם ווספה וגם חיפושית יש מיליונים.

הבחור רוצה רכב קצת יותר נדיר בארצנו ויותר ביצועי, מן הסתם שהבלאי יהיה יותר גדול וגם מציאת חלפים תהיה יותר קשה.

פורסם
היי

יש משהו במה שעודד כתב.

אך מידע אישי הקשור בעבודתי רבת השנים,

בנאסא מחשבים על פי שיטת NHUI75*8NJG5H בהיבטיה השונים.

אפשר להסביר זאת ללא כל קושי [אם יש מישהו שמעוניין].

למעשה, כל השיטה סובבת על פי עקרון הדמיית היתר מול החסר, כאשר לוקחים בחשבון גם את המשתנים, בתוספת של מקדמים כאלו ואחרים.

כאמור, אפשר להסביר זאת ללא כל קושי [אם יש מישהו שמעוניין].

בברכה

אבי נוף.

מעוניין מאוד

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
מעוניין מאוד

היי אומי

מה נשמע?

אתה יכול לשאול את גיטה מבי"ס שדה אלון תבור :) [נדמה לי שאתה מכיר...],

או שיותר פשוט - קרא את התגובה שלי מהסוף להתחלה.

ואז תבין. אולי.

לילה טוב

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אני יודע מי זו גיטה , אבל בבית ספר שדה לא הייתי שנים .

אם אתה בקשר איתה אתה מוזמן למסור ד"ש.

אני מבין שיצאתי חומוס בקשר לשיטת החישוב....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

הרכב המדובר אמין חזק ויפה

חויית נהיגה כל פעם מחדש

כח עקיפה בעיקר בעליות

שמבהיר את השליטה על הכביש

שום רכב מהנפוצים והמשעממים לא מתקרב לקרסוליים של SLC

ברכבים חדשים יש רגרסיה טכנולוגית מכוונת ומורגשת

ברכב אספנות שמור הטיפול פשוט ולא יקר כי אין חיישנים יקרים

SLC מיועדים לאוטובנים ולכן יש המון כח זמין במהירות גבוהה

המנועים מסוגלים לעשות מיליון קמ

יש תיבת הילוכים אוטומטית סאן גג חשמלי הגה כח