רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
כמה תמונות
הודעה אחרונה מאת trek10, -
- 5 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
ברשותי פורשה 928 שנת 1978 (אספנות) אתמול התחילה נזילה חזקה בצינור של שמן בצינור המוביל למשאבה מצ"ב תמונה של הצינור עם סימון מקום החור בצינור. צינור כזה עולה בארה"ב כ- 120 $ (לפני כל המיסים וכו') השאלה שלי האם ניתן לעשות "טלאי" (תיקון) על הצינור בצורה טובה שיחזיק מעמד הרבה זמן ושלא יגרום לנזק ? תודה ארז
הודעה אחרונה מאת ראובן נזירי, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 791 צפיות
יש לי גיפ CJ 5 ויליס מודל 58 מנוע 4 צילינדר האם אפשר לנסוע על 95 או שחייבים תוסף אשלגן??
הודעה אחרונה מאת edanj, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הייתי מעוניין להגיע מחר למפגש מועדון ה5 ,לצערי איני יודע היכן הוא מתקיים בימינו האם הוא עדיין נערך ליד האונברסיטה? האם כדאי להגיע מחר יהיה מעניין? תודה
הודעה אחרונה מאת alon rs2000, -
-
- 22 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אני מחפש המלצה על פחח לאוטו שלי, מישהו שמתעסק במכוניות אספנות או לפחות יש לו סבלנות לעבודה כזאת וידע לעשות עבודה מקצועית בלי קומבינות וחלטורות. תודה רבה. דור
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
החלפתי (שוב) מנוע בסובארו 79 שלי. לצערי בזמן ההרצה של המנוע ה"חדש" (פירקתי מDL 93) המנוע התחיל לעשן - עשן לבן. אני מתכוון לשים תוסף דבש בשמן ע"מ לצמצם את תופעת עשן היתר. מכיוון שהרכב נוסע רק בסופי שבוע אני חושש מהשפעות התוסף על המנוע. אשמח לשמוע ממישהו שהתנסה כבר בתוסף מסוג זה וכמו כן לקבל המלצה לסוג ספציפי של התוסף.
הודעה אחרונה מאת 57mmStroke, -
-
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום. אתמול שיחררתי רכב בנמל אשדוד וראיתי משהוא חדש שלא היה לפני כן , שווי המכס נקבע כמו מקודם ע"פ דרגות אולם לא ממחירון קראוס אלא ממחירון שנמצא באינטרנט ( קיבלתי אפילו את כתובת האתר שהוא דרך אגב ללא עלות .. ). http://www.vmrintl.com/cctm/coll_frame.htm מקישים על MARKET PRICING , בוחרים דגם ושנת ייצור ומקבלים את כל חמשת דרגות המס . רק במידה והרכב המסויים לא מופיע באתר הם פונים למחירון קראוס בספר . ל י ד י ע ת כ ם ..
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
- 2 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אני מנסה לאתר מידע לגבי חוקים באחזקת רכב אספנות, או איפה אני יכול למצוא מידע. אני מדבר על רכב שנת 69 שאני מתכנן לעשות לו שיפורים. אודה לעזרתכם
הודעה אחרונה מאת symc, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הי, אני מודע לכך שזה נשמע כמו לימוד שחיה בהתכתבות, אבל, אני משוכנע שיש "קוים מנחים" והוראות כתובות איפושהו... האם מישהו יכול להפנות לקישורים שמסבירים כיצד לכוון קרבורטורים של דלורטו (ספציפית על ספיידר, לא שזה משנה....)? תודה, סער.
הודעה אחרונה מאת מצא, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 25 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום לכולם, נתקלתי באתר הבא בקישורים הממומנים של גוגל: http://actionvehicle.co.il/index.php?option=com_content&view=article&id=5&Itemid=60 מישהו שמע על הבחור שמפעיל אותו, אלון דהן? נראה כאילו 6 מהמכוניות שם הן שלו (לפי המיקום שבו צולמו) והשאר של חברי המועדון והפורום. האם הוא מצא דרך חוקית להשכיר את הרכבים? שחר
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
צפיה מהנה http://www.youtube.com/profile?user=TheOriginalWheelsTV&view=videos
הודעה אחרונה מאת 504L, -
ידוע לי על שני מטרו טורבו שהיו קיימות בארץ אחת גמרה כתורמת איברים למיני האם מישהו יודע אם מישהו עדיין מחזיק ב mg metro-turbo בארץ? http://www.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.mgownersclub.co.uk/images/1986-mg-metro-turbo.jpg&imgrefurl=http://www.mgownersclub.co.uk/mg-metro-turbo.html&h=375&w=500&sz=55&tbnid=tOpwn_g-YfJcuM::&tbnh=98&tbnw=130&prev=/images%3Fq%3Dmg%2Bmetro&hl=iw&usg=__EvjcIMtWPFbHO6iNW3ZhZZhFRw8=&ei=rfHkSfneNMeQsAbx-OyxCw&sa=X&oi=image_result&resnum=1&ct=image
הודעה אחרונה מאת THE-ONE, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם וחג שמח. חשבתי לאחרונה על הוצאת רכבי לחו"ל, יותר נכון לאנגליה, גם למטרת טיול וגם לשיפוצון קטן של הרכב (בעיקר בפן הקוסמטי ולו דווקא במכאני) כמה שאלות: האם הדבר אפשרי? כלומר לקחת רכב לא כ"כ ישן אבל גם לא כ"כ חדיש (89) ולהוציא אותו למדינה ששם נוהגים בצד הנכון (משחק מילים...) האם באימפריית הרכב הבריטית יש מקום למכוניות בעלות הגה שמאלי בכבישי הממלכה? האם אצטרך לשלם מס על השיפוץ בחזרה לארץ? בשרשורים שעלו בחיפוש שעשיתי נרשם שהרכב מצולם טרם יציאתו לחו"ל ע"מ לקבל אינדקציה לגבי מצבו כשיחזור. אז כפי שכבר ציינתי, לאו דווקא מדובר על מכאני או פחחות אלא יותר על שיפוץ אינטרייה (פנים של XR2, מושבי רקארו, דיפונים, וכל מיני "אבזור" שלא הגיעו לארץ. מחירם באנג…
הודעה אחרונה מאת עידן ב.מ, -
שלום לכם אם יש הבדל רציני בין דלק 96 נתול עופרת לדלק 96 ?? האם אפשר שתדלק רכב ישן עם דלק 95 ותוסף?? תודה יורקי
הודעה אחרונה מאת מועדון סאאב, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
היום,במגזין "עסקים", בעמודים 15, 16 ו17ישנה כתבה נהדרת על רכבי אספנות. נכתבה על ידי עמית גולדברג והצילומים של יוסי אלוני. מככבים בה גינאדי עם הטרנזיט, יניב עם האסקורט, דורון עם האסקורט, עמוס עם הקפרי ואורי עם פייסטה. כל הכבוד למשתתפים בכתבה!
הודעה אחרונה מאת capri, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אז ראשית היה מפגש נדיר של המוסטנג והפלקון אהובתי. משם נסענו למפגש וחנינו בלב הפרדסים במקום מאד פסטורלי.
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
-
מישהו מזהה? מיהו האיש המוזר, ומה מנסה לעשות? ולמה?:roll:
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 703 צפיות
לבעלי אמריקאיות וגם מיני ואמ ג'י בסוף השבוע הבא ( 24 לחודש וצפונה) אהיה בקרלייל ואם תבקשו יפה (בקידה עמוקה ובמבטא ייקי, בבקשה) אשמח להביא קטלוגים של חלקים. לבעלי מוסטנג ופלקון, אין צורך לבקש..הם יבואו. מי שחייב, אבל ממש חייב חלק קטן כמו בקליט או משהו כזה, נא לבקש גם (ולא לשכוח את הקידה ואת המבטא...). נא לשלוח בה"פ, אני מקושר לעולם הגדול גם שם. אעשה כמיטב יכולתי אאוף ווידר זהן (להתראות בייקית) בני
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היצרנית הצרפתית אחראית לכמה מההמצאות הטובות (והמוזרות) ביותר בתעשיית הרכב. כמעט תמיד חדשנית, בדרך כלל מעוררת עניין וסובלת לא פעם מתדמית אמינות מפוקפקת. מציינים 90 שנה ליצרנית הרכב הצרפתית ירון פרץ לכתבה המלאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3679227,00.html
הודעה אחרונה מאת אקסל, -
-
היום התחדשתי בפיאסטה 1983, שקניתי מחברינו לפורום otal. אין לי עדיין תמונות של היום, כי פשוט לא הספקתי לצלם, אז בינתיים אני מעלה תמונות שפורסמו כאן בפורום. ד"א, הרכב הניע אחרי חצי שנה ללא תזוזה, אמנם מקבלים, אבל הניע, ונסעתי איתו לביתו החדש להכיר את המשפחה האוהבת הרכב נוסע בריא וחלק, מנוע שקט ולא מקרטע (טפו-טפו-טפו) בנסיע המצבר נתען, ועכשיו הרכב גם מניע חלק .
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ביום רביעי לקראת חצות אני ממריא בטיסת קונטיננטל ליוסטון שבטקסס, שם אבלה עם הבת שלי נורית ובעלה אלעד בסופ"ש אני באירוע 45 שנה למוסטנג באלבמה בסופ"ש אחר כך אני מדלג לניו יורק ואהיה באירוע החצי שנתי בקרלייל. אשוב ב 27 לחודש. עד אז תסבלו מנחת זרועו של רז בניהול הפורום... חג שמח בני
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 32 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום לכולם!! את ארוע פסח 2009 חגג מועדון החמש ביער חדרה,מזג אויר נפלא ,מיקום מעולה אוירה מדהימה, אוכל....בקיצור כל שצריך להנות מבקר של יחד. את השאר נשאיר לתמונות.
הודעה אחרונה מאת אבי38, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 800 צפיות
אתמול הייתי במוזאון המדע בחיפה. יש שם תערוכה על בטיחות בדרכים שבה יש מין דגם של מכונית בשביל להראות איך פועל מנוע. אני חושב שהשתמשו כרכיבים מהרבה רכבים שונים בשביל לבנות את זה, אבל לא הצלחתי לזהות אילו. זה פשוט נראה לי הזוי שזה רכב איטלקי עם 4 צילינדרים אבל עם הנעה אחורית ורוחב של פיאט 600. מישהו יכול לזהות רכיבים ספציפיים? מה שכן הצלחתי לזהות: שלדה איטלקית בגלל השלט על השלדה, אבל בלי חברה ספציפית. הגה של פיאט ישנה.
הודעה אחרונה מאת udi, -
- 1 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
אני עכשיו בשבלי שיפוץ וישור קו בחיפושית 68 שלי. אחרי עבודת ריתוח וזיפות בריצפה אני מגיע לשלב המיכל דלק. הקדמה, מיכל הדלק שלי בן 41 שעבר אלפי אם לא עשרות אלפי גלונים של דלק כל חייו ואני בטוח שמה12 בעלים קודמים אף אחד לא הטריד את עצמו לעשות טיפול למיכל עוד צרה שאין לי בכלל מסנן דלק שבא מתחת למיכל דלק (יש לי רק מסנן מיקרוני לפני המשאבה) למי שבעולם החיפושיות יודע שאת המסנן דלק המקורי מתחת למיכל קשה מאוד להשיג בארץ ולכן בימים הקרובים יגיע חדש מחו"ל. בזמן האחרון יש לי הרבה סתימות דלק מהמיכל למשאבה ואני משחרר את הג'יפה עם לחץ אויור לכיוון המיכל אחרי שאני פותח את המכסה טנק דלק כמובן , שלא לפוצץ את המיכל. ואז הג'יפה מהצינור חוזרת חזרה למיכל דלק. נו זה אידיוטי כמו לטאטא…
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
- 16 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
האים מגבלת 7-9 חלה גם בחול המועד???!!! דיויד.
הודעה אחרונה מאת נחום קדמיאל, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
איך אני משיג מפרט טכני של היצרן לפורשה 930 1979 (בשביל רישיון יבוא)? תודה
הודעה אחרונה מאת sshh, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
איפה אני יכול למצוא מחיר של סובארו קופה שנת 86
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
עזרה באיביי
מאת XOFIRX- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ערב טוב ביצעתי קניה באיביי ושילמתי למוכר ע"י PAY NOW", כעבור כמה זמן המוכר שלח לי מייל שהוא החליף את האימייל של החשבון שלו בפייפל, והוא רוצה תשלום לחשבון הנכון, כיצד עליי לנהוג או לחילופין כיצד אני מושך את הכסף חזרה מהחשבון הישן שלו ?? תודה
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Mini-Classic-Mini-1-3efi-MINI-ROLLS-CUSTOM-BUILT-IN-NZ_W0QQitemZ230336669449QQcmdZViewItemQQptZUS_Cars_Trucks?hash=item230336669449&_trksid=p4506.c0.m245&_trkparms=72%3A317%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1308
הודעה אחרונה מאת Nakamichi,
-
מי מחובר 31 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 867 אורחים (הצג רשימה מלאה)