Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתר להשכרת רכבי אספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וחג שמח לכל ה"חברים"

ראשית דבר-נעים מאד אני אלון דהן (לאלה שעוד לא יצא לי לפגוש)

ועכשיו קצת הבהרות לפני שדברים יתחילו לרוץ או לנסוע למקומות שאני לא אוהב (שמועות ואי דיוקים)

אז כמו שאמרתי אני אלון דהן ומקצועי -אחראי רכבים מצטלמים בהפקות (קולנוע,t.v ,פרסומות,קטלוגים,סטילס,ואירועים

מסוגים שונים).

אני לא מפיק אלא חלק מהפקה.

ולא רשומים אצלי 1600 רכבים אלא כ-600 רכבים משנות העשרים ועד לרכבים בני ימינו (2009)

חלקם בארץ וחלקם בחו"ל היות ועבודתי מתבצעת גם פה וגם שם.

בכל מקרה ועניין אשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה: http://www.actionvehicle.co.il

פורסם

שלום אלון,

עדיין לא ענית על השאלה שנשאלה בהודעה הראשונה, האם השכרת הרכבים הינה חוקית, כלומר יש ביטוח בתוקף, כיסוי במקרה של תאונה, ולא חלה התקנה שאומרת "רכב אספנות לא ישמש את צרכי עיסוק בעליו"?

שחר

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

שחר

אני לא ממש מבין מה הבעיה שלך

אינני מכיר את הבחור שמדובר בו, אבל על פי הבנתי כל מה שהוא עושה, הוא מתווך בין הלקוח לבין בעל הרכב, כלומר הוא מגייס כלי רכב אספנות לסרטים, לפירסומות וגם לאירועים.

מותר לבעל רכב אספנות לתת את רכבו למטרות הללו, וחשוב שתהייה איזושהי תמורה ולו רק על מנת לכסות על ההוצאות הישירות.

לא אחת קרה שבעל רכב אספנות לא קבל שום תמורה, יתרה מזאת בגלל תקלות כלי הרכב ניזוק ולא הייתה אחריות.

כמו גם באתר הצילומים התברר שהבמאי מתכנן להכניס לכלי הרכב שחקנים שישבו גם על מכסה המנוע והרכב יסע בריברס וישפריצו עליו מים. מתווך כזה לרב מכיר את כל הטריקים הללו והוא ידע למנוע זאת.

גם מועדון החמש בעבר פירסם לחבריו שמי שרוצה שרכבו ישתתף בצילומים או החתונות שישלח את פרטיו, אז גם מועדון החמש עברין?

"ברוכים הבאים לעולם הטילונים"

אלבום צילומים - http://public.fotki.com/ufd41/

אתר הטילונים הקלאסיים I.C.M וכל השאר - http://icmisrael.com/

פייסבוק - http://www.facebook.com/groups/icmisrael/

פורסם

כמו שאמרו כאן כבר כמה חברים....לידיעתך

"רכב אספנות לא ישמש את צרכי עיסוק בעליו"

שלום וחג שמח לכל ה"חברים"

ראשית דבר-נעים מאד אני אלון דהן (לאלה שעוד לא יצא לי לפגוש)

ועכשיו קצת הבהרות לפני שדברים יתחילו לרוץ או לנסוע למקומות שאני לא אוהב (שמועות ואי דיוקים)

אז כמו שאמרתי אני אלון דהן ומקצועי -אחראי רכבים מצטלמים בהפקות (קולנוע,t.v ,פרסומות,קטלוגים,סטילס,ואירועים

מסוגים שונים).

אני לא מפיק אלא חלק מהפקה.

ולא רשומים אצלי 1600 רכבים אלא כ-600 רכבים משנות העשרים ועד לרכבים בני ימינו (2009)

חלקם בארץ וחלקם בחו"ל היות ועבודתי מתבצעת גם פה וגם שם.

בכל מקרה ועניין אשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה: www.actionvehicle.co.il

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

ערב טוב לשחר ולצביקוש

לגבי "לא ישמש רכב לצרכי בעליו"-אני לא בעל הרכב אני בהגדרה "סוכנות דוגמניות מוטוריות"

ונמו שרוברטו לא הבעלים של הדוגמניות שלו אותו הדבר לגבי.

לגבי השאלה השנייה-היות ואני מספיק שנים בתעשיית הקולנוע ומצד שני הרבה שנים בנושא רכבים

בכלל ואספנות בפרט עם השנים למדתי את צרכי הקולנוע אך גם את המצבים שבהם יכול להיגרם חס וחלילה נזק

לרכב.

תפקידי הוא מצד אחד לספק את דרישות הבמאי אך במקביל למנוע מצב בו יכול להיגרם נזק לרכב,

עובדה היא שבהרבה מיקרים הוכחתי לבעל הרכב המצטלם שאני "שומר "על הרכב יותר טוב ממנו היות ואותי אי אפשר לשלהב

ולשכנע אותי לבצע משהוא שיכול לגרום נזק לרכב דבר שאי אפשר להגיד על בעל הרכב .

בכל מקרה הרכב מבוטח בביטוח הפקה בסכום שווי הרכב לפי הערכת בעל הרכב וכמובן שבעל הרכב הוא המוטב בפוליסה.

מקווה שעניתי על שאלותיכם

ושוב אם יש עוד שאלות אשמח להשיב

בברכת חג שמח -אלון

פורסם

כנראה לא ברורה לך משמעותה של ההגדרה, עיסוקו של בעליו, הכוונה שזו עיקר פרנסתו.

בנתים עם כל הצער שבדבר, ישראל אינה מעצמת סרטים, ואין כזה ביקוש גדול לכלי רכב אספנות, כמו שאין הרבה שממהרים לתת את כלי הרכב.

אם מישהו חושב להתפרנס מזה קרוב לוודאי שימות ברעב.

בסרט אדם בן כלב השתתפו כלי רכב של כמה מחברי המועדון, עד כמה שאני יודע אף אחד מהם לא עזב את עבודתו ופתח בקריירת משחק.

"ברוכים הבאים לעולם הטילונים"

אלבום צילומים - http://public.fotki.com/ufd41/

אתר הטילונים הקלאסיים I.C.M וכל השאר - http://icmisrael.com/

פייסבוק - http://www.facebook.com/groups/icmisrael/

פורסם

קודם כל, לאף אחד במדינה לא ברור מה הכוונה של "צרכי עיסוק בעליו", והמשפט הזה עדיין לא עמד במבחן התוצאה. מה שאתה רשמת יכול להיות אחד מהפרושים, אך לא היחיד.

דבר שני, בו נזכר בשרשור על רני רהב, בו הוא אומר שישכיר את הקדילק שהביא, ואיזה הדים זה עורר (8 דפים בפורום!!!).

בו נזכר גם בתקנה שאומרת שאסור לנסוע בין 7:00 ל - 9:00, וכמה זה מעצבן את חברי הפורום והמועדון כאשר הם רואים מישהו שעושה כך בניגוד לחוק.

אין לי שום בעיה עם אלון דהן ועם העסק והאתר שפתח, הנושא שמטריד אותי הוא מה יקרה אם חלילה יתעורר מישהו במשרד הרישוי ויחשוב שאספני הרכב הם עבריינים בגלל שמשכירים רכבים (כזכור, האתר נמצא בראש הרשימה בגוגל בקישורים הממומנים) ובגלל שהם נוסעים בין 7:00 ל - 9:00 ויחליט לבטל את התקנות וההקלות שמיטיבות עם אספני הרכב.

לדעתי העסק הזה מבורך, אבל כשפותחים אתר כזה יש לשקול את כלל הנושאים והחוקים ולוודא שאף אחד לא יפגע, ובמקרה שלנו אנחנו פגיעים.

מה יקרה גם במקרה של תאונה חלילה, ואז הנושא יגיע לבית משפט?

נקודה למחשבה,

שחר

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם
קודם כל, לאף אחד במדינה לא ברור מה הכוונה של "צרכי עיסוק בעליו", והמשפט הזה עדיין לא עמד במבחן התוצאה. מה שאתה רשמת יכול להיות אחד מהפרושים, אך לא היחיד.

דבר שני, בו נזכר בשרשור על רני רהב, בו הוא אומר שישכיר את הקדילק שהביא, ואיזה הדים זה עורר (8 דפים בפורום!!!).

בו נזכר גם בתקנה שאומרת שאסור לנסוע בין 7:00 ל - 9:00, וכמה זה מעצבן את חברי הפורום והמועדון כאשר הם רואים מישהו שעושה כך בניגוד לחוק.

אין לי שום בעיה עם אלון דהן ועם העסק והאתר שפתח, הנושא שמטריד אותי הוא מה יקרה אם חלילה יתעורר מישהו במשרד הרישוי ויחשוב שאספני הרכב הם עבריינים בגלל שמשכירים רכבים (כזכור, האתר נמצא בראש הרשימה בגוגל בקישורים הממומנים) ובגלל שהם נוסעים בין 7:00 ל - 9:00 ויחליט לבטל את התקנות וההקלות שמיטיבות עם אספני הרכב.

לדעתי העסק הזה מבורך, אבל כשפותחים אתר כזה יש לשקול את כלל הנושאים והחוקים ולוודא שאף אחד לא יפגע, ובמקרה שלנו אנחנו פגיעים.

מה יקרה גם במקרה של תאונה חלילה, ואז הנושא יגיע לבית משפט?

נקודה למחשבה,

שחר

אני מאמין ויודע שנפתרה הסוגיה העיקרית בנושא נסיעה בין השעות 7-9

השתתפתי במספר לא גדול של הפקות קולנוע ופרסומות ותמיד דרשתי מהמזמין

או ההפקה גרירה של הרכב לאתר הצילומים כי מדובר בשעות לא שגרתיות לנסיעה.

לעניין עיסוקו וההדים שמעורר זה או אחר נאמר:

''אפשר לעשות פיפי בבריכה אבל לא חייבים להשתין מהמקפצה...''

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

שוב שלום וסליחה שלקח הרבה זמן -עניני מימונה.

ולענינו :

ufd41 -תודה על הדאגה אני עוסק בזה מספיק שנים ,אני לא מיליונר אבל גם לא רעב.

לגבי בעלי הרכבים-אף אחד לא חייב אותם ללמוד משחק ,לרוב בעלי הרכבים סומכים עלי עליי ואפילו לא מגיעים לצילומים.

שחר-ההעדפה שלי היא שבכל מקרה הרכב יגיע ויחזור בגרירה בהרמה מלאה -למניעה של כל מיני תקלות מצד אחד,

ומצד שני שייסע רק את מה שהרכב חייב,בכל מקרה נושא השעה לא רלוונטי וכנ"ל לגבי תאונה.

פורסם

שחר בוקר טוב

שמתי לב שלא קיבלת הבהרה לגבי נושא התמונות שבאתר -כל התמונות צולמו על ידי בבית הבעלים או במהלך צילומים למעט מספר תמונות שנשלחו אליי על ידיי בעל הרכב,דרך אגב יש בארץ הרבה בעלי רכבים עתיקים שמסיבות אלו ואחרות לא חברים במועדון החמש אבל כן רשומים אצלי בסוכנות דוגמניות מוטוריות ככאלה שמוכנים שרכבם יצולם.

פורסם

לגבי: "לא ישמש את עיסוקו של בעליו "

ואני משתמש בהסבר שנתן מלומד ממני וטען כי הפרוש הוא כפי שההדיוטות מבינים ,

בלי להתחכם ולהתפלסף.

בעל עסק הנוסע ברכבו יום יום לעבודה , הובלת ציוד או לשימוש יוםיומי ,

ומגיש קבלות להכרה בהוצאות כגון דלק , תיקונים וביטוח (או טסט ) לא יוכל

להעמיד את רכבו האספנות לצורך עיניין זה של שימוש והכרה בהוצאות .

עדיין יש הבדל עצום בין שימוש יום יומי על בסיס קבוע לבין אם מישהו מוזמן

להשתתף עם רכבו לצורך צילומים לסרט או פרסומת ואף אם יקבל תמורה בשל כך .

אין זה עיסוקו כלל והדבר מתרחש לעיתים רחוקות . אני אישית השתתפתי עם רכבי פעמיים בסרטים.

סרט הוא עיסקי לכל דבר ולפיכך מקובל כי ההפקה תשלם תשלום מסוים על השתתפותו של

הרכב שתכסה יום עבודה , דלק .

מנגד , מועדון החמש מעמיד את כלי הרכב של חבריו (בהסכמתם ) לתצוגות או ארועים למען

הקהילה וזאת ללא תמורה כלל .

אז .....

אנא הפרידו בין מיקצוע , עיסוק שממנו מרוויחים , הכרה בהוצאות

לבין , פעם בכמה שנים שמישהו מעמיד את רכבו לסרט , פרסומת או אחר ...

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

• תוכן חדש...