רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני חייב להמליץ לכם על גרריסט בארה"ב. הייתי צריך להוביל את המוסטנג שלי מעיר בשם "יוטיקה" בצפון מדינת ניו יורק לניו ג'רסי. המרחק הוא כ 550 ק"מ. לאחר בחינה ארוכה של מחירי הגרר בארה"ב, רמות המחירים התחילו בכ 800$ והרקיעו שחקים גם ל 1,300$. איכשהו, הגעתי לגרריסט ישראלי בשם משה שחיי בארה"ב באזור ג'רסי, לאחר מו"מ קצר של כ 2 דקות, הוא הסכים להוביל לי את המוסטנג את כל הדרך במחיר נמוך מאוד (נמוך עוד יותר ממה שחשבתי להציע). על-מנת להגיע בזמן כדי לפרוק את המוסטנג שלי למכולה, הוא היה צריך להעמיס אותה בשעה 07:00 בבוקר (תחשבו באיזו שעה הוא יצא מהבית כדי להיות שם בשעה זו). הכל הלך חלק, מסודר וללא תקלות - !!. תודה משה ותהנו כל מי שיעזרו בו. (עושה כ…
הודעה אחרונה מאת bareliran, -
- 2 תגובות
- 775 צפיות
ברשותי וולוו 144 מודל 70 אם גיר ידני [הידית הילוכים ליד ההגה] תאורת לוח שעונים לא עובדת אני רוצה לפרק את כל הלוח בשביל לסדר את זה . מדובר בשעונים המלבניים ולא העגולים לאיזה כיון הלוח אמור לצאת פתחתי את הבורג מהפליז ואת השני מהפלסטיק ועדיין הוא לא יצא באיזה גריז משתבשים בשביל לגרז את הידית הילוכים [גריז גרפית לא עשה את העבודה ] אני מעונין להחליף את המראות בצדדים למראות ניקל איפה אפשר להשיג אפילו משומשות
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לאחר שחרשתי והזמנתי הרבה חלקים מחו"ל גם לטריומף וגם לגולף אני רוצה לשתף את החברים כאן. מחירי החלקים באי ביי יקרים בטירוף ביחס למחיר שתוכלו לקבל ישירות מספקי חלפים. לדוגמא: מחיר קיט הנמכה לגולף שלי (קפיצים ובולמים) נמכר באי ביי ב 400 דולר לכל הפחות. המחיר אצל ספק חלפים לVW באנגליה הוא ציטוט: The part number you require is 99436 which fits all MK1 Cabrios £57.50GBP.and lowers by 40mm שזה רבע מחיר!!! מפסקים חשמליים שאני רוצה לרכוש נמכרים באיביי ב 8 יורו לעומת 2.5-3.5 דולר אצל היצרן בהונג קונג שמוכן לשלוח גם בודדים במחיר הזה. נכון שיש לאיביי יתרונות של אמינות ובטחון אבל עדיין, המחירים:roll: אז תחשבו על זה!
הודעה אחרונה מאת ג'רמי, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
עכשיו מותר לחשוף. היום הועברה הפיאט 127 שנת ייצור 1979 (צבע צהוב) שהייתה של נתי... הועברה (בגרר)מחיפה הישר לתל אביב. מתוך כוונה להעלות את הרכב לכביש בינואר 2009 (נו.. ציק צאק יגיע..) זקוק ל: סמל אחורי של פיאט127 גנטים של הרכב במצב טוב מגש אחורי שמכסה את הגאז. מראת צד של הנהג. אנטנה מקורית. לא דחוף בשלב זה אבל רצוי בהצלחה לעוסקים במלאכה.
הודעה אחרונה מאת Shy_C5, -
-
- 34 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
יש לי פחית של תוסף פלאשינג שקניתי עוד לקליאו, וחשבתי להשתמש בה למנוע של האולדס. זה מומלץ בכלל לעשות פלאשינג למנוע ישן? יש האומרים שהנזק במנוע ישן יעלה על התועלת, ויש האומרים ההפך. המנוע עמד ללא התנעה קרוב ל-15 שנה, והמשקעים של השמן הישן שהצתברו שם גם לא בריאים במיוחד. עוד שאלה- באיזה שמן מומלץ להשתמש במנוע הזה וכמה נכנס שם? מדובר באולדסמוביל קטלס סופרים שנת 79 מנוע 6600 (403) של אולדסמוביל כנראה משנתון זהה. תודה, דימה.
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם, אז זהו, המוסטנג שלי הוכנסה למכולה ומתוכננת לנחות בארץ בשבועות הקרובים. בתקווה שהסיפור עם רשיון היבוא יסתיים, נראה לי שהמוסטנג תגיע לחניה שלי בתוך פחות מחודש מהיום. אני מתכנן לעשות את רוב השיפוץ המכאני בעצמי (אני לא מכונאי, אך יש לי נסיון עם רכבים ואופנועים ומקווה שזה יהיה מהנה). את נושא הפחחות אני מתכנן לעשות אצל פחח מקצועי. ועכשיו להתלבטויות.... להערכתי הרכב קרוב מאוד למצב שהוא ידלק ויסע בכוחות עצמו, אולם הוא חלוד ברמה קשה. במקומות מסויימים רואים את הכביש מבעד לריצפת הרכב (בכל זאת הוא נולד וחיי בניו יורק כל חייו והמלח שמפזרים שם על הכבישים בחורף אכל מהרכב חלקים רבים וטובים). שאלתי היא, מה הייתם ממליצים, האם להפשיט את הרכב עד לבורג…
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
רציתי לדעת אם היום יהיה מפגש חיפושיות באזור המרכז,הבנתי משו בקניון איילון אבל אני לא יודע פרטים. אשמח לקצת מידע . עשיתי חיפוש ולא מצאתי =\ תודה מראש עידו.
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש מפגש ברופין בשבת?
הודעה אחרונה מאת udi, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://www.aircooledtech.com/tools-on-the-cheap/soda_blaster/
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
-
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת talgalapo, -
לאחר שבטסט האחרון העיר לי הבחן שמספר המנוע לא מוטבע, אלא מוטבע על גבי פחית מסומררת למנוע, כמו גם מס השילדה, (כן...ככה זה בסיטרואן טרקסיון 55) החלטתי ללהגיע לעמדה 1 על מנת לקבל אישור להטבעה. ידעתי מנסיון העבר על התור הארוך המישתרך שם. בשעה שש בבקר הייתי שם, כשלפני כבר כמה עשרות מכוניות. תמיד היה שם תור, ובלגן . אך עכשיו, לאחר שלפני חדשיים נעצרו שלשה בוחנים, יש שם רק בוחן אחד. עשרות, אם לא מאות מכוניות ובוחן אחד. את המכוניות מכניסים בדבוקות של כ12 מכוניות. בשעה שתים עשרה וחצי ניסגרים השערים. כל אלה שלא ניכנסו נירשמים בתור של מחרת. ואולם, עקב העומס נוצר פיגור. וכך, היום, כשהיגעתי לאחר שהייתי שם אתמול משעה שש בבבקר עד אחת בצהריים, הייתי מס 37 ברשימה של היום, אבל היה פי…
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 12 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
מה הרכב הזה תוצרת רוסיה נראה לי. לעוד תמונות מפה לקחתי קראתי קצת על צ"רנוביל.http://englishrussia.com/?p=2343
הודעה אחרונה מאת wheel_man, -
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2 אלף צפיות
ביום שישי הבא 3/4/09 יש ארוע "בקפהקפה" תהיה בעית חניה ובעית ישיבה על ה"סחלב",לתשומת לבכם.
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ללא מילים....
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
הי, לאחר הסרת האלומניום המרוג מדלתות האלפא, צריך להכין חיפוי חדש לדלת. מאיזה חומר להכין? במה לרפד? היכן המקור המועדף לחומרים? כל עיצה תתקבל בברכה... תודה, סער.
הודעה אחרונה מאת asafk, -
שלום לכולם, אני חוזר על הכותרת: מה עדיף מנוע עם נפח גדול והרבה כ"ס או נפח סביר עם כ"ס ממוצע. יתרונות וחיסרונות. ומה שבאמצע. או נפח נורמלי (2000 סמ"ק) עם כ"ס גבוהה. כמובן ללא שיפורי מנוע, הכוונה לרכב משפחתי. משה.
הודעה אחרונה מאת CG 6, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 683 צפיות
לתשומת לב החברים וחובבי הרכב הקלאסי באיזור השרון: המפגש הקבוע עבר לקפה Spingo (שילוב של בית קפה וחנות אופניים) הנמצא בכניסה למושב בני ציון מכוון כביש 4, במרכז המסחרי מיד אחרי הצומת בצד שמאל. בני הספל דובר מועדון ה-5
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
חברה צריך עזרה בשיפוץ של הואקום במפלג. אין להשיג את היחידה של הואקום. מישהו יודע מי משפץ ויכול להחליף לי דיאפרגמה ביחידת ואקום? המפלג שלי הוא מסוג: delco remy d204 והוא משמש לטריומף שלי האם למישהוא יש מפלג כזה ?
הודעה אחרונה מאת tomi1975, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ב 127 שברשותי יש לא מעט חורים בפח הרכב (למעשה רק בצד ימין של הרכב בדלת הנוסע) אבל בהחלט לא מעט חורים . אני הבנתי שרוב הסיכויים שהרכב לא יעבור טסט בשל כך. עד כמה הדבר נכון? אשמח לשמוע מניסיון צביקה
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
אשמח לקבל מעט פרטים על הרכב שבתמונה
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
- 0 תגובות
- 625 צפיות
הדרך הלא סלולה, המטפסת לפסגת הפייקס-פיק בקולורדו, היא גם מירוץ טיפוס הגבעה המפורסם ביותר בארה"ב(באירופה, מירוצים אלו נערכים מקדמת דנא על דרכים סלולות, בין אם המדובר בקטע כביש ציבורי שנסגר במיוחד ובין אם באתרים יעודיים, הפופולריים בבריטניה). הסרטון המצ"ב נועד להציג את יתרון המשיכה(TRACTION) של המנוע האחורי בקורבייר על משטחים חלקלקים בעליה, יתרון שהיה לה למול המכוניות האמריקאיות האחרות דאז, בעלות מנוע קדמי והנעה אחורית. http://www.nextautos.com/video/rocky-mountain-corvair-commercial#most-popular כמובן שהמכונית טיפסה די לאט, גם עקב ביצועיה החלשים(הקורבייר הראשונות צוידו במנועים עם 80 כ"ס בלבד) - וגם על מנת שלא ניחשף לתת ההיגוי הקיצוני, האופייני לתצורה זו בנסי…
הודעה אחרונה מאת 504L, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הרמת כוסית לכבוד חג הפסח במפגשי מועדון החמש ברחבי הארץ יום שישי, 03.04.09 , בשעה 17:00 הרמת הכוסית במפגשי המועדון בנוקיה תל אביב, חיפה, השרון והשפלה. בברכת חג שמח לחברי המועדון ולבני ביתם, נחום קדמיאל יו"ר מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.woodandpickett.com/cars-for-sale/17/ "רק" £25,995 - לא תקנה?
הודעה אחרונה מאת מינימן, -
- 1 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום רב , מה הן ההגדרות שהופכות רכב לרכב אספנות ? ומהן הפרוצדורות הכרוכות בזה? החובות והזכויות שמגיעות לבעל רכב שכזה וכן הלאה , תודה על כל מידע או תשובה מראש
הודעה אחרונה מאת שמר, -
שלב נוסף בשיפוץ הסתיים לו , כמובן של המוריס 10 שלי למי שלא מכיר או מזהה. הרכב עבר למשכנו החדש לתקופת מה ושם ימשכו שאר הרכבות המכלולים השונים והפנים כמובן . בינתיים ניתן להתרשם מהשלב הנכחי . וגם , תזכורת איך היגיע לצבע ..... דרור .
הודעה אחרונה מאת אבי38, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 495 תגובות
- 97.5 אלף צפיות
ענתיקות בדרכים ובחצרות הנחיות הקשורות לפרטיותם של בעלי רכב ניצפה: * נא לציין רכבים שאינם רכבי אספנות משופצים ומסודרים, אלא רכבים שאינם בשימוש / מוצעים למכירה. * בעלי רכבים שצוינו בשרשור והמעונינים להסיר אותם מההודעות, מתבקשים לשלוח למנהלים ה"פ ונסיר את הרכב האמור הודעות מהחודשים אוקטובר - דצמבר 2008 נמצאות בשרשור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=228100 הודעות מהחודשים יולי - ספטמבר 2008 נמצאות בשרשור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=214655 הודעות מהחודשים אפריל - יוני 2008 נמצאות בשרשור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=201055 הודעות לחודשים ינואר - מרץ 2008 נמצאות בש…
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
-
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.carandclassic.co.uk/car/C83314/
הודעה אחרונה מאת dudi oknin, -
איזטה, מישהו?
מאת הנסיך.- 0 תגובות
- 696 צפיות
אמנם באוסטין טקסס, אבל בכל זאת - איזטה. רון.
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אבקש המלצות באזור חדרה נתניה לבעל מקצוע בכותרת ואוהב רכבים ישנים בעיתיים וכדומה...
הודעה אחרונה מאת DORONC, -
-
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
באתר הזה: http://www.lamin-x.co.uk/ ניתן להזמין כיסוי בצבעים לפנסים, למה זה מתאים לפורום הזה? כי בהרבה רכבי אספנות הפנסים שחוקים או שהבקליות דהויות ולא תמיד ניתן להשיג חלפים, הפתרון הזה יכול להיות פתרון יעיל וזול.
הודעה אחרונה מאת XOFIRX,