Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יתן לך את העצה הכי טובה שיכולה להיות ועדיין לא מאוחר

אני מהבודדים בארץ שיודע מה זה לשפץ מוסטג, אין בורג באוטו הזה שאני לא פירקתי .

ככה את כל העבודה המכנית של האוטו תבצע שם , למנוע תעשה גנרל אוברול או שתחליף אותו ב 302 מודרני יותר .

את כל התפוחים מערכת פרונט וכל הזבל הזה תעיף ותקנה חדש ושירכיבו אותו שם כבר , במידה ואין לך הגה כח אני הייתי מרכיב שם כבר רק אנד פיניון .

את המערכת ברקס שלך תעיף קיבנימט ותשים הכל חדש אני הייתי שם כבר דיסקים גם אחורה , בושינגים של כל האוטו תחליף לפולירטאן קיצור שמכני באותו לא יהיה צריך להוסיף אפילו שמן בארץ .

כל מה שאמרתי לך אני מעריך בלי לדעת כמה עבודה לוקחים שם באזורה 15-20 אלף שקל , בארץ אתה תעבור את ה 30 כי אתה תשלם מכס ומס קניה ומשלוח וימי עבודה ללכת לשחרר את זה , ועוד כיוון שאין לך ניסיון ממשי יהיה דברים שתצא למוסך .

מבחינת פחחות

פחחות ברמה גבוה לאוטו שלך בארץ תעלה באזור ה 40 שזה קצת פחות מ 15K$ . לדעתי תכניס את האוטו שם לפחחות ברמה הכי גבוה שיש + הכנה לצבע ותביא אותו באמצע שיפוץ, אני לא מבין גדול במחירון קראוס אבל אני משער לפי הגיון שתיכנס במצב 3 ומטה

את כל הגג קונברטיבל שלך אם הוא לא מתפקד פיקס תתקן אותו שם .

תביא את האוטו תבצע צבע בארץ והרכבות וסע לטסט

תוך 3 חודשים יש לך אוטו ביד

אם תבחר לשפץ לבד אתה תשלם סכומים הרבה יותר גבוהים תפסיד ימי עבודה הרבה כסף ילך על למידה מטעויות , עבודה עם בעלי מקצוע בארץ שזה לא תמיד הדבר הכי כיפי .

במידה ובכל זאת לא תשמע לעצה שלי סדר שיפוץ לדעתי צריך להיות ככה :

תכניס את האוטו לפחחות , שהפחח יפרק את האוטו לגורמים , שלח הכל לניקוי חול שהאוטו מפורק ! , שהפחח יתחיל להכין את התא מנוע שהוא מסיים אתה מתחיל להרכיב שם מנוע וכל השטויות המכניות בו , בזמן זה שימשיך פחחות (ככה תחסוך כסף על אחסון, כמובן שתצטרך לסגור איתו את זה ) אחרי שסיימת את המכניקה והוא סיים את הפחחות תעשה הפסקה

תוודא שהאוטו מכנית פיקס כולל מערכת ברקס הגה והכל , תתחיל מערכת חשמל ורק אז שיתחיל הכנה לצבע וצבע

וזה מהסיבה שאסור שיהיה שומנים בהכנה לצבע

אחרי זה הרכבות וטסט

נושא חשוב במוסטנגים

בני צודק שיש הכל חדש אבל אני יכול להגיד לך שהרוב זה רמה ירודה מאוד

אישית אני הזמנתי את כל הניקלים לאוטו וכל הקוסמטיקה באלפי שקלים ושקיבלתי את המשלוח

הזדעזתי מהאיכות הירודה של החלקים ואני עד היום במיילים עם אנלימיטד על הנושא הזה .

זה הכל פשוט זבל טיווני וסיני .

יש הרבה שאמרו לי שזה סבבה ונראה טוב ואני סתם מגזים , אבל כל אחד והרמת ציפיות שלו

ככה שאם אתה מתכנן להזמין פחים אני הייתי מזמין רק נוס או פחים במצב טוב מפירוק .

ראיתי גם קליפות חיצוניות לדלתות וזה גם זבל של חומר והשבלונות שלהם עקומות .

שיהיה לך בהצלחה .

וכמו שחבר שלי אומר , הכי זול להביא מוכן .

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

דודי אתה מפספס קצת את הפואנטה של השיפוץ, אומנם זה עולה פחות בחו"ל אבל זה פשוט לא כיף חלק גדול החוויה של רכב אספנות זה תהליך השיפוץ עם כל הטוב וגם הרע שבו.

אם הוא מנסה ללכת על הגישה הכי זולה זה באמת להביא אוטו מוכן וזהו אבל איפה הפאן? מאוטו כזה בוודאות ימאס לו דיי מהר כי הוא לא השקיע הרבה ברכב מעצמו, שוב לא צריך לקחת את זה לקיצוניות השניה של להביא גרוטאה מתפרקת ולהתחיל לשפץ אבל בגישה שלי זה להביא אוטו במצב סביר פלוס ולשפץ אותו ככה אתה נהנה משתי העולמות.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

דודי, פספסת עוד משהו:

"אז זהו, המוסטנג שלי הוכנסה למכולה ומתוכננת לנחות בארץ בשבועות הקרובים".

ולמרות שאני מסכים עם כל מילה שלך, זה כנראה אבוד.

נכון שחלקים מוכנים יכולים להיות בעייתיים ואני החזרתי לחו"ל חלקים שהיו באיכות ירודה אבל זה בטח יותר טוב מתיקון גוף חלוד ואני שבע רצון מהאיכות הקיימת היום ברכב שלי.

חלקי נוס (למי שלא יודע New Old Stock כלומר חלקים שנבנו בזמנו על ידי פורד ונותרו במלאי) הם יקרים בטירוף.חלקים מפירוק הם מאד בעייתיים אם אתה קונה אותם בשלט רחוק.

דודי, לא ברור לי המשפט הבא שלך:

"קיצור שמכני באותו לא יהיה צריך להוסיף אפילו שמן בארץ "

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אני גם חושב ששיפוץ בארהב היה יותר אייכותי ומשתלם משיפוץ בארץ מנסיון אישי.

יש פה גם בעיה של בעלי מקצוע ,בעיות ביבוא חלקים ועם יד על הלב לא חושב שראיתי פה רכב ששופץ בארץ בלי רג`קטים

יש כאלה ששפוצו מהבסיס בצורה מדהימה אבל בפינש יש פאשלות ולהרכב אין סטאנס, יש כאלה שעשו פינש יחסית מרהיב אבל הבסיס רקוב לגמרי ויש כאלה שעשו כלכך הרבה באלגן שהרכב כבר לא יודע מה הוא רוצה להיות שיהיה גדול.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
אני גם חושב ששיפוץ בארהב היה יותר אייכותי ומשתלם משיפוץ בארץ מנסיון אישי.

יש פה גם בעיה של בעלי מקצוע ,בעיות ביבוא חלקים ועם יד על הלב לא חושב שראיתי פה רכב ששופץ בארץ בלי רג`קטים

יש כאלה ששפוצו מהבסיס בצורה מדהימה אבל בפינש יש פאשלות ולהרכב אין סטאנס, יש כאלה שעשו פינש יחסית מרהיב אבל הבסיס רקוב לגמרי ויש כאלה שעשו כלכך הרבה באלגן שהרכב כבר לא יודע מה הוא רוצה להיות שיהיה גדול.

יש כאן בעלי מיקצוע טובים.

איני יודע אם שיפצת רכב בארץ אבל לי יש נסיון.

לגבי הבעיות בייבוא חלקים, פרט לבקרת האיכות, אין בעיות בייבוא עצמו. אבל כמו שאמר דודי וגם אני אמרתי, עדיף לשפץ בחו"ל אבל לא בגלל בעלי המקצוע אלא בגלל עניין החלפים והעלויות...

אבל אנחנו טוחנים מיים כי הרכב לא ישופץ בחו"ל אז במקום לרפות את ידי פותח השירשור כדאי לתת לו טיפים ואולי הרכב שלו, קובי יהיה הראשון ששופץ בארץ בלי רג'קטים...לדעתך.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם

קובי

המוס המדוברת לא תשופץ בחו"ל. או קיי?

פותח השירשור לא זקוק לעצות שלא יוכל ליישם,שוב או קיי?

הנושא של "אילו" נטחן כבר.

אז הרכב כאן ועדיף בכל זאת לייבא עם כל המיסים וכו' מאשר לתקן.

פורסם
דודי, פספסת עוד משהו:

"אז זהו, המוסטנג שלי הוכנסה למכולה ומתוכננת לנחות בארץ בשבועות הקרובים".

ולמרות שאני מסכים עם כל מילה שלך, זה כנראה אבוד.

נכון שחלקים מוכנים יכולים להיות בעייתיים ואני החזרתי לחו"ל חלקים שהיו באיכות ירודה אבל זה בטח יותר טוב מתיקון גוף חלוד ואני שבע רצון מהאיכות הקיימת היום ברכב שלי.

חלקי נוס (למי שלא יודע New Old Stock כלומר חלקים שנבנו בזמנו על ידי פורד ונותרו במלאי) הם יקרים בטירוף.חלקים מפירוק הם מאד בעייתיים אם אתה קונה אותם בשלט רחוק.

דודי, לא ברור לי המשפט הבא שלך:

"קיצור שמכני באותו לא יהיה צריך להוסיף אפילו שמן בארץ "

המשפט בא להגיד שהכל יהיה פיקס

אפילו שמן שזה הדבר הכי פשוט שאפשר להחליף בארץ

אתה כבר לא יודע מה אתה קונה עם כל הסוחרים שמדביקים מדבקות על שמנים .

במילים שהוא רשם לא נאמר שהמכולה יצאה

רק שהאוטו הועמס וצפוי להגיע בשבועות הקרובים במידה והאוטו עוד לא יצא משם הוא בוודאי יכול להוציא את המכולה ולשלם קנס .

מבחינת מוצרים תחליפים בני , במידה והשיפוץ שלי היה מתבצע בארהב או לחילופין היה אפשר לקנות את החלקים בארץ

הייתי זורק את כל ההזמנה האחרונה שלי אצל הספק וקונה אפילו משומשים במצב טוב במחיר פי2

דור אין ספק שאין כמו לשפץ לבד ואני יכול לתת לך את כל הסיבות שבעולם כי אני לא מצטער לרגע שהתחלתי את הפרוייקט שלי אבל ,

ברגע שאתה מעביר 90 אחוז מהעבודה לבעלי מקצוע וכל מה שאתה עושה זה רק לשגע את הבעלי מקצוע ומעביר את האוטו מהפחח לחשמלאי לצבעי למכונאי

אני לא רואה בזה שום פאן רק כאב ראש .

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

שלום לכולם,

ראשית, המון תודה על הדעות הרבות שנשמעו כאן.

הרעיון שלי היה ועודנו, לשפץ לבד. החלום שלי הוא לא לנסוע על מוסטנג, אלא להיות בעליה של מוסטנג שאותה בניתי ושיפצתי לבד. לקח לי שנה ו 3 חודשים למצוא את הרכב המדוייק שאותו חפשתי ואני מתכוון להנות מהדרך ולא רק מהתוצאה.

לדוגמא, את השרשור של ישראל קראתי לאורכו ולרוחבו לדעתי שלוש פעמים (וכך לגבי שני האסקורטים שבשיפוץ כרגע).

ברור לי לחלוטין לאן אני נכנס. זה יכול לקחת שנתים עוד לפני שנתקלתי באיזו תקלה בלתי צפויה ובלתי פתירה. אבל בשביל זה החוויה.

מי שקרא את השרשורים שלי עד היום ואת הבלוג שלי, רואה שאני נהנה מכל שלב בדרך, למרות התקלות המוזרות שעוברות עלי. אין לי כוונה להכניס את המפתח ולנהוג ברכב שלא אני בניתי אותו.

בכל מקרה, אני חושב שהתגבשתי לאור כל מה שנכתב כאן. אשאיר את הרכב בחניה שלי בבית (את הרכב החדש מן הסתם אצטרך להחנות בחוץ בשנתיים הקרובות למורת רוחה של אשתי...) ואפרקו לגורמים. לאחר שיופשט מהבורג האחרון שעליו, אעבירו לפחחות מקיפה - ללא צבע.

רק לאחר הפחחות, אתחיל להחזיר את המכאניקה ואת החשמל וכשאלו יוחזרו אשלים את הצביעה עם השלמות של פחחות (נראה לי שזה מה שיקרה).

כשהחלקים המכאנים יהיו מחוץ לרכב, בתקופה הפחחות, אשפץ כל אחד מהחלקים המכאנים/חשמליים וכך יהיה לי זמן להתעסק עם זה בלי לחץ.

אשמח לשמוע תגובות על הכיוון הזה.......

תודה,

אלירן

On the seventh day, god created MUSTANG

אתר מועדון המוסטנג הישראלי: www.mustangclubofisrael.com

ובפייסבוק: Classic Mustang of Israel

פורסם
שלום לכולם,

ראשית, המון תודה על הדעות הרבות שנשמעו כאן.

הרעיון שלי היה ועודנו, לשפץ לבד. החלום שלי הוא לא לנסוע על מוסטנג, אלא להיות בעליה של מוסטנג שאותה בניתי ושיפצתי לבד. לקח לי שנה ו 3 חודשים למצוא את הרכב המדוייק שאותו חפשתי ואני מתכוון להנות מהדרך ולא רק מהתוצאה.

לדוגמא, את השרשור של ישראל קראתי לאורכו ולרוחבו לדעתי שלוש פעמים (וכך לגבי שני האסקורטים שבשיפוץ כרגע).

ברור לי לחלוטין לאן אני נכנס. זה יכול לקחת שנתים עוד לפני שנתקלתי באיזו תקלה בלתי צפויה ובלתי פתירה. אבל בשביל זה החוויה.

מי שקרא את השרשורים שלי עד היום ואת הבלוג שלי, רואה שאני נהנה מכל שלב בדרך, למרות התקלות המוזרות שעוברות עלי. אין לי כוונה להכניס את המפתח ולנהוג ברכב שלא אני בניתי אותו.

בכל מקרה, אני חושב שהתגבשתי לאור כל מה שנכתב כאן. אשאיר את הרכב בחניה שלי בבית (את הרכב החדש מן הסתם אצטרך להחנות בחוץ בשנתיים הקרובות למורת רוחה של אשתי...) ואפרקו לגורמים. לאחר שיופשט מהבורג האחרון שעליו, אעבירו לפחחות מקיפה - ללא צבע.

רק לאחר הפחחות, אתחיל להחזיר את המכאניקה ואת החשמל וכשאלו יוחזרו אשלים את הצביעה עם השלמות של פחחות (נראה לי שזה מה שיקרה).

כשהחלקים המכאנים יהיו מחוץ לרכב, בתקופה הפחחות, אשפץ כל אחד מהחלקים המכאנים/חשמליים וכך יהיה לי זמן להתעסק עם זה בלי לחץ.

אשמח לשמוע תגובות על הכיוון הזה.......

תודה,

אלירן

דודי, אם היית קורא אותי בעיון היית מבין שלהזמין חלקים משומשים בשלט רחוק מארה"ב לארץ, זה מסוכן. ברגע שאתה שם ועומד לפני מלאי חלקים, בודק, ממשש וכו' זה סיפור אחר.

וכפי שאמרתי לך כבר, הרכב ישופץ בארץ.

אלירן, הכוון שלך נכון רק תדאג שהחניה תהיה מקורה.

החודש אני בארה"ב ובא במגע עם כל הספקים הגדולים שיבואו לבירמינגהם ולקרלייל וגם אקפוץ לאחת החנויות הגדולות במזרח ארה"ב, CJ PONY. המעט שאוכל לעשות למענך הוא להביא לך קטלוגים טריים. מעבר לכך תתחיל לאסוף זמן פנוי וכסף להרשי הבא בתחילת אוקטובר. אז גם תהיה חכם יותר לגבי מה שאתה צריך. אני מתכוון להיות שם גם אז ויותר מאשמח להנחות אותך בשטח ולקפוץ ל CJ הנמצאים חצי שעה מהאירוע.

תזכור אגב שלמוסטנג יש מרכב אחוד, ללא שילדה.

בהצלחה!

פורסם
דודי, אם היית קורא אותי בעיון היית מבין שלהזמין חלקים משומשים בשלט רחוק מארה"ב לארץ, זה מסוכן. ברגע שאתה שם ועומד לפני מלאי חלקים, בודק, ממשש וכו' זה סיפור אחר.

וכפי שאמרתי לך כבר, הרכב ישופץ בארץ.

אלירן, הכוון שלך נכון רק תדאג שהחניה תהיה מקורה.

החודש אני בארה"ב ובא במגע עם כל הספקים הגדולים שיבואו לבירמינגהם ולקרלייל וגם אקפוץ לאחת החנויות הגדולות במזרח ארה"ב, CJ PONY. המעט שאוכל לעשות למענך הוא להביא לך קטלוגים טריים. מעבר לכך תתחיל לאסוף זמן פנוי וכסף להרשי הבא בתחילת אוקטובר. אז גם תהיה חכם יותר לגבי מה שאתה צריך. אני מתכוון להיות שם גם אז ויותר מאשמח להנחות אותך בשטח ולקפוץ ל CJ הנמצאים חצי שעה מהאירוע.

תזכור אגב שלמוסטנג יש מרכב אחוד, ללא שילדה.

בהצלחה!

בני, המון המון תודה.

א. אכן, החניה שלי מקורה ואני כבר מחזיק את המברגים ביד מרוב שקיקה....

ב. ב CJ יש בעיה אחרת. כשאתה עומד שם, כפי שעשיתי בחודש ינואר השנה, אתה לא זוכר בשביל מה באת בדיוק. נכנסתי רק כדי לקנות מיכל דלק כדי להמנע מהובלה של החלק הכבד והמסורבל הזה, ויצאתי עם רכישה של 2,000$..... :|

אבל איזה כיף......

IMG_0467.jpg

IMG_0466.jpg

On the seventh day, god created MUSTANG

אתר מועדון המוסטנג הישראלי: www.mustangclubofisrael.com

ובפייסבוק: Classic Mustang of Israel

• תוכן חדש...