רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
צלצול טלפון, מ"יד לבנים" בראשון לציון, יום לפני יום הזכרון, תפש אותי באמצע יום עבודה. רוצים את הג'יפ שלך, כתפאורה, לערב שירי לוחמים, ביום הזכרון. כבוד גדול הוא לי, לעשות משהו לזכרם של הנופלים על מערכות ישראל. התמונות מדברות בעד עצמן.....
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Ford-RARE-1960-FORD-TAUNUS-TRANSIT-DORMOBILE-VAN-MUST-SEE_W0QQitemZ110386202553QQcmdZViewItemQQptZUS_Cars_Trucks?hash=item19b387c7b9&_trksid=p4506.c0.m245&_trkparms=72%3A1205%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318
הודעה אחרונה מאת triumph, -
שטיפה בקיטור
מאת yami- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
אודה להמלצה על מקום באזור תל-אביב (עדיפות לאזור המסגר) בו ניתן לשטוף את תחתית הרכב בקיטור. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת yami, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
רציתי לשתף אותכם, המון קוראי ומשתתפי הפורום הזה (לא משנה כרגע השתייכות לקבוצה מועדון וכו) הגיעו השתתפו ונטלו חלק באירוע\מפגש שמועדון FUEL SLUT יזם וערך לכבוד חגיגות ה 45 שנה לפורד מוסטאנג. לאירוע עצמו הגיע כתב נחמד (באמת בחור נחמד) של YNET ,רק לשם הברה אנחנו לא הזמנו שום עיתונאי לאירוע (חוץ מטל שביט שרצינו שישפוט בתחרות ובסוף לא יכל להגיע), אותו עיתונאי שהגיע הסביר שהוא רוצה לחדד כתבה שערך על משבר הדלק ולתת פן שונה לאותה כתבה,אנחנו הסברנו לו מה מהות האירוע וביקשנו ממנו לשלב בין השניים. הכתבה פורסמה גם בכתב וגם בוידאו,הכתבה בכתב הייתה לעניין אך שראינו את הוידאו רוב חברי FUEL SLUT לא אהבו אותה כל אחד והסיבות שהפריעו לו אישית. בעיקר היה החוסר ופיספוס במהות האירוע והא…
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
משהו שמע או יודע על סיטואציה בה הטיטל מוחזק ברשיות המכס בארה"ב ולא משוחרר? הרכב שלי ממתין באשדוד והמכס בארה"ב לא מחזיר את הטיטל... נאמר לי שאולי זה משהו שקשור לכך שאיתי במכולה ישנו עוד רכב (קונסילידציה) וכנראה הבעיה איתו... יש למשהו נסיון בנושא? תודה, אלירן
הודעה אחרונה מאת bareliran, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, בוולבו 244 GLE שנת 83' שלי יש חלונות חשמל מקדימה, אבל המתגים של הח"ח לא נמצאים בידיות הדלתות,כמו שראיתי בוולבו אחרות, אלא במרכז הרכב באזור שמעל הרדיודיסק ליד הכפתור של אורות המצוקה (משולש), איפה שיש עוד כמה כפתורים. הרכב יובא ביבוא אישי, כך שהוא לא זהה בכל לרכבים בארץ, ולכן אני לא בטוח אם ככה הוא יוצר או שזו עבודה של אחד הבעלים הקודמים. האם מישהו יודע אם יוצרו וולבו עם מתגי ח"ח כמו אצלי? והשאלה שיותר חשובה לי: בגלל שאני גם ככה צריך להחליף את הידיות הפנימיות בדלתות בגלל בלאי, חשבתי לשים ידיות עם מתגי ח"ח (שנראות שונה משלי) ולהעביר לשם את הפעלת החלונות. האם ניתן להרכיב ידיות שמותאמות לח"ח במקום הידיות הרגילות שיש לי כרגע? ואם שני סוגי הידיות יושבים על א…
הודעה אחרונה מאת 2pac, -
מזל טוב ליום הולדתך, שפע ברכות ואיחולים, בריאות והצלחה בכל........ עד 120 ממני עדי
הודעה אחרונה מאת נחום קדמיאל, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 745 צפיות
שימו לב, בגלל גודש אירוע יוני נקטנו בדרך הפוכה וההודעות הועברו לשירשור הדביק של האירועים. בקרוב גם הם יוכנסו ללוח האירועים הנמצא בסרגל שמעל ההודעות. בני, מנהל הפורום
-
-
- אחראי פורום
- 29 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מזל טוב ליום הולדתך ה...... שפע ברכות ואיחולים הצלחה בכל ממני עדי
הודעה אחרונה מאת ראובן נזירי, -
-
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
טיול ג'יפים אספנות ביום שבת 09.05.09 באזור איילון עם סיום עונת הגשמים קבוצת הג'יפים ממועדון החמש יוצאת לטיול ג'יפים אספנות בלבד , באזור דרום איילון בתוכנית: מפגש בפונדק אסא בצומת בית דגן, בשעה 09:00 ומשם נסיעה בשיירה לקראת הלא נודע...... סיום משוער- 15:00. יש להצטייד במזון , חלקי חילוף ומצב רוח..... אחראי טיול- מתניה הלוי, טל' 4472256- 052 הרשמה מוקדמת אצל מתניה הלוי או במשרד המועדון עד 30.04.09. בברכה, סמדר - משרד המועדון טל' 7318818- 03.
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי, אני רוצה להקטין נפח מ2800 ל2000 ץ זה אפשרי מבחינת רישוי? כי עמדה מספר אחד מפנה לפורד ופורד לא מבינים כלום שם ולא לוקחים אחריות על רכבים ישנים, אומרים שהם לא יבאו אותם והם לא מבינים בהם . יש דרך לעשות את זה? דוד
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
היום בשעה טובה וקצת טירטורים רשמתי את הרכב כאספנות,נראה כאילו הבוחנים במשרד הרישוי עושים טובה למישהו וצריכים דחוףףף איזה קורס ביחסי אנוש אבל לא הסיבה לשרשור,רשום לי ברשיון"אסורה הובלת מטען"...מה זה אומר,מה אני לא יכול לשים דברים בארגז?איפה אני מוצא הסבר כי לשאול שם שאלה זה כמו לדבר לקיר...תודה
הודעה אחרונה מאת koral7, -
-
- 7 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מבקש את המלצתכם לפחח טוב באיזור ירושלים בשביל המיני האהובה שלי. יש כמה חורים שצריך לתקן ולטפל במספר רקבונות וחלודה - מדובר בפרוייקט יסודי. אשמח להמלצותיכם - גם אם אינם רק באיזור ירושלים (ובתוך כך - בית שמש, מודיעין, אבל לא רמאללה), כי ת"א והמרכז זה פחות משעה אפילו עם המיני שלי . לצערי אין לי תקציב לפחח כמו "הנדסת החלומות" ודומיו - אבל תקציב צנוע יותר כן. אשמח להמלצות - ואם אפשר גם תמונות של עבודות הפחח המומלץ (אפשר גם של הפחח עצמו, אבל לא הכרחי) - זה יסייע לי. תודה מראש, זיו
הודעה אחרונה מאת זיו ירושלים, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברים. רכבי עדיין לא אספנות, אבל אני יודע שיש פה הרבה אנשים שמזמינים חלקים בחול ובגלל זה אני מפרסם כאן. ההגה אצלי לא אהב את השמש הישראלית והתקלף כולו. מצאתי הגה עור כמו שלי באנגליה במחיר מצחיק ובמצב מצויין. הבעיה היא שמחיר המשלוח היא 78 פאונד דרך רויאל מאיל ו 110 פאונד דרך UPS. ההגה שוקל 4 קילו, אבל כנראה בגלל הגודל המחיר כל כך גבוה. האם מישהו יודע על תחלופות יותר זולות (לא איכפת לי שיקח לו להגיע גם 3 חודש). תודה.
הודעה אחרונה מאת ravivhaik, -
- 3 תגובות
- 933 צפיות
איזה אתר שיש בו קטלוג מסודר עם חלקים מיכניים ומחירים. לא מבין למה הזיזו לי קודם את ההודעה לפורום אחר. זה הפורום המתאים. אני לא מחפש חלק ספציפי, אלא אתר אינטרנט שדרכו אפשר לעבוד.
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלחתי להם ב 19.3 את ה-כ-ל אבל ה-כ-ל !! כל מה שרשמו באתר שלהם, כל מה שרשמתם פה באתר. היום קיבלתי הודעה שבה רשום "קיבלנו את בקשתך מיום 19.3 בלה בלה בלה.." מסומן X על "תצהיר מקורי מעורך דין" - וליד זה רשמו לי בכתב יד "יש להמציא תצהיר המתייחס לרכב אספנות (הגבלת העברת בעלות של 3 שנים). כאילו מה ? הורדתי את הטופס שהם סיפקו באתר שלהם לתצהיר עורך דין. שם רשום בפנים הגבלת העברת בעלות לשנתיים. הדפסתי והחתמתי עורך דין. ממתי זה עלה ל 3 שנים ????? אוף !! מעצבן !! אולי בגלל שאני מוגדר עוסק מורשה ? ומה אני אמור לעשות עכשיו ? ללכת שוב לעורך דין ולשנות את המילה שנתיים למילה שלוש שנים ?? וחתימה ליד ? או תצהיר חדש לגמריי ? מישהו יכול לעזור ?
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 65 תגובות
- 10.4 אלף צפיות
אאארבע מכוניות שלוש מהן עם רישיונות שתיים מהן באמת נוסעות ואחד, חולה בראש חולה בראש חולה בראש שהשתגע וצריך טיפול דחוף (וגם הדלת של האוטו, אאוץ').
הודעה אחרונה מאת Simply Nuts, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום ולכולכם, ותודה מראש על כל עצה טובה. חבר טוב שלי רכש לאחרונה יפייפיה תוצרת איטליה מסוף שנות ה-70 והגשים חלום ילדות (הוא ביקש שלא אזהה אותו ולכן התיאור המעורפל) הרכב במצב לא רע, אבל הצבע (המקורי) ראה ימים טובים יותר, ופה ושם יש ריקבונות עמוקים (תחתית דלת, סביב השמשה הקדמית, ובגג). צאו מנקודת הנחה שעלות היא שיקול משני אבל שמצד שני חובה שהעבודה תעשה בישראל. האם יש פחח וצבעי שהייתם ממליצים עליו בלב שלם, ושידע לעשות עבודה כזו שלא תידרוש תיקונים בגלל הופעה חוזרת של חלודה או גלים בצבע וכו'? מישהו באמת ברמה גבוהה בלי פשרות?
הודעה אחרונה מאת S500, -
השרשור שנפתח פה, הועבר לפורום הסגור לחברי המועדון. חברי מועדון המועניינים לקרוא / להגיב, ועדיין לא הסדירו גישה לפורום הסגור מוזמנים לפנות לבני הספל או אליי בהודעה פרטית.
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
זה הסוס ה"חדש" שמגיע לאורווה
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי ברכב חתיכת בד מקורית שאמורה לכסות את תא המטען מבפנים. זאת לא סתם פיסת בד, אלה כמה בדים מחוברים יחדיו בצורה מסוימת. החלק שפונה החוצה, דהה בגלל השמש אבל חוץ מזה הבד עצמו במצב מצוין ולכן אני לא רוצה להחליף אותו. שמעתי שיש אפשרות לצבוע אותו עם צבע מיוחד לבדים כדי להחזיר לו את הצבע השחור. האם מישהו יודע באיזה צבע מדובר וכיצד ניתן לעשות את זה? תודה!
הודעה אחרונה מאת mabootoo, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אז בשני שירשורים הבאתי את חוויותיי ממפגש המוסטנגים ומקרלייל ועכשיו כמה תמונות שצילמתי בין לבין ביוסטון נתקלתי ברכב "יפה", אבל גם בפונטיאק (אני חושב) ענתיקה ממש ליד הבית של נורית, הבת שלי. אגב, זוהי נסיעתי האחרונה ליוסטון כי נורית, אלעד ושתי החתולות עוברים לבוסטון בצפון מזרח ארה"ב, שם היא קיבלה מינוי לסגל האוניברסיטה שם.
הודעה אחרונה מאת Alon_A, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
סתם הסתכלתי מה יש לקנות באירופה, ויש כמה דברים מעניינים : פיאט 127 דור ראשון 1976 100K ק"מ, במצב יותר טוב ממה שנשאר בארץ, עומדת באחסנה 10 שנים - 350 יורו אופל מנטה B ברלינטה 1976 לשיפוץ קל, 500 יורו קורולה ליפטבק 77 עם 53 אלף ק"מ, 620 יורו בהונגריה פורשה 924 יד שלישית 1979 לשיפוץ קל, 790 יורו לנצ'יה בטה HPE במצב סביר ביותר, 1979 ב999 יורו טרנזיט דבל ג'נט 75 יפהפה ב 850. סיטרואן CX 2400 GTI 1978 בהמבורג, 1000 יורו, רק לנסוע לנמל בעיר ולעלות על אוניה לאשדוד... הייתי בוחר בזו. ובני ל - תראה מה מצאתי - 2 רנו 17 ב 900 יורו בגרמניה!
הודעה אחרונה מאת yehuda-k, -
-
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 684 צפיות
האירוע הגדול מכולם, ארבעה ימים של ענתיקות, חלפים, ספרות מיקצועית, מכוניות למכירה, שוקולד ומה לא... ארבעה ימים שרק תחלמו להספיק בהם את הכל. אירוע הסתיו של הרשי באוקטובר 2009 נופל השנה בול על חול המועד סוכות. (7 - 10 אוקטובר) כך שאין תירוצים! קישור לאירוע: http://local.aaca.org/hershey/fallmeet.html מי שרוצים יכולים לבקר באירוע של קרלייל הנמצאת כחצי שעה מהרשי ונערך בסופ"ש שלפני http://www.carlisleevents.com/ce/events/fall-carlisle/ כמה דברים למי שעדיין לא יודע: הדגש הוא כמובן על מכוניותך אמריקאיות. בשבת המסיימת את האירוע בהרשי מתקיים יום התצוגה הכי עשיר על פני כדור הארץ והייקום כולו... הרשי וקרלייל נמצאים במזרח ארה"ב בין ניו יורק וושינגטון די.סי…
-
מה עושים במקרה כזה ? נניח ופגע בכם נהג אחר, באשמתו. מה תעשו אם שמאי יקבע שעלות התיקון גבוהה משווי הרכב ? (או אפילו ממחצית שוויו) ויגדיר אותו "טוטל לוס" ? הוא יכול להגדיר אותו כזה, גם אם הרכב בר תיקון, גם אם אין לו נזקים בלתי הפיכים, ולו רק מהסיבה שעלות התיקון עולה על מחצית שוויו. מה הייתם עושים ? מתקנים על חשבונכם ותובעים את הנהג הפוגע ? את הביטוח שלו ? מישהו התנסה בכך ? מכירים שמאי שלא רק יבדוק ב"מחירו הלאומי" את ערך הרכב ויקבע שאין טעם לתקנו ?
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אהלן, איפה אני יכול למצוא נתונים טכניים של קאדילאק אלדורדו 1977 , חיפשתי בכל הרשת ולא מצאתי אתר שנותן נתונים טכניים לרכבים ישנים. כמו כן, איפה ניתן לראות מה המחירון של רכב זה? תודה לעוזרים, צחי.
הודעה אחרונה מאת tsachi1, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היום הגעתי מאוחר לכן יש מעט תמונות....
הודעה אחרונה מאת Robert, -
- 13 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
התקינו לי גג מתקפל באוטו, ובנקודת החיבור בין החלק העליון לחלק התחתון (החלון האחורי) נעצו סיכות לחזק\למתוח את הגג כאשר אני רואה את הסיכות על הגג עצמו (חשופות). האם דבר כזה הגיוני ? האם הסיכות לא יחלידו עם הזמן ? האם זה כתוצאה מחוסר נסיון המתקין, בדמיוני חשבתי שיש לשונית שבעזרת אמורים לחזק את הגג ואז הגג עולה עליה כך שהסיכות מוגנות.
הודעה אחרונה מאת Aliensof500, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום חברים! רציתי לדעת האם בלוחית רישוי באספנות יש אפשרות לשים לוחית לא אמריקאית או ישראלית?? האם יש אפשרות לשים מידה שונה?נניח כמו של אופנוע וכו? תודה נבו
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
תזכורת לכולם. בשבת 2.5.09 יתקיים המפגש המסורי של שבת בבוקר לרכבי אספנות, בחניה שמאחורי תחנת הדלק פז, בצומת רופין. המפגש מתקיים בכל שבת ראשונה של חודש, בשעות 10-13. לחברים יש הנחה של 10% על כל קניה בארומה. להתראות אבי נוף.
הודעה אחרונה מאת trek10,
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 15 אנונימיים, 442 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yoav911gt2
- GTI33
- yor2
- אדום אדום
- EliC25
- iEminem
- Loder
- natco
- David32
- Gordon
- sperial
- eladts