Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חודשיים מאוחר יותר...
  • תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מישהו (או מישהי) בן **** שלא יודע לנהוג עשה לי רוורס על האוטו כשהוא עמד לתומו בחניה. :-(

כמובן שהפחדן ברח ולא השאיר פרטים.

אני רוצה לתקן את זה בעצמי.

באיזה צורה מתקנים כזאת מכה?

מגרדים עם שפכטל את האיזור, לוקחים חומר פחחים (איפה קונים חומר מתאים בכמות קטנה?) שמים שיקבל צורה מחכים שיתייבש (כמה זמן?) ואז צובעים? (באיזה אופן צובעים? הצבעי השאיר לי בקבוקון עם צבע אדום ככה שאני יכול להשתמש בו).

IMG_0813a.jpg

IMG_0814a.jpg

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

הפחד הכי גדול שלי זה שאני אבוא ולא אראה את האוטו בכלל.

מכות תמיד אפשר לתקן.

החלק הכי מבאס זה ש 95% מהזמן האוטו חונה במקום שהכי הרבה שהוא יכול לקבל מכות זה רק מדלת שנפתחת עליו, והוא נדפק בדיוק בפעם שלא חניתי שם, מזל נאחס.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

החומרים והזמן שתשקיע למכה כזו קטנה יותר ישתלם לך לחזור לפחח,

אני צובע פגוש בערך ב-300 ש"ח.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

עד כדי כך?

צבע וכלי לגירוד\שיוף יש לי.

בגדול אני חושב שאני צריך רק חומר והכוונה איך לבצע את התיקון.

חשוב לי לציין שהרכב הזה לא נצבע ברמה של האוטו השחור שלי ושהפגוש גם ככה על הפנים, בהתחשב בזה אני מוכן להתפשר רק על צביעה של המקום שנפגע.

האופציה לחזור לפחח בהחלט עומדת על הפרק.

ארז

• תוכן חדש...